Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
figy mindannyian tudjuk hogy ez nemakarás kérdése.
vanak játékok, amivel lehet bizoonyítani hogy a szép graf meg a váltás is megy konzolon egyszerûen kibaszott árkád lett, hogy ez kinek tetszik kinek nem?

én ha szimulációt akarnék nem egy nfs után nyúlok az tuti.

a Shift mondjuk más téma, meg talán még a Pro Street.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
Na, utánanéztem
nemekközi fórumokon általános elégedetlenséget kelt a demo tapasztalat, hogy
nincs kézi sebességváltás - a demoban állítólag tényleg nincs
többen remélik, hogy a full-verzióban lesz, ill. többen ígérik, hogyha abban sem lesz, akkor a játék felejtõs
én is kezdek besokallni
nem elég, hogy sem split-screen, sem replay
mosmááááááá kézi sebváltás sem?

mennyibe tart leprogramozni egy ilyet?
Én elhiszem, hogy fõvonalas célközönség egyszerûbb, mint a rajzszög, de nem elférne egy választási lehetõség?
Szép grafika ide vagy oda, ha tényleg nem lesz KS a full-verzióban, nálam is nagyon rezegni fog a léc.
irgum-burgum-vaslapát-finghámozás <#idiota>

Just do it :)

[HUN]FaTaL
X,Y,A,B,LB,RB,LT,RT + a két analógon is van 2 gomb + select, start meg a 8 irányú D-pad, nehogymár ne legyen elég 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
nem 11 gomb.hanem:

a, b, y, x, Select, Back, LB, LT, RB, RT, fel, le, jobbra, ballra (ez a 4 a dpad)

valamint a 2 kar, fejenként 5 funkcióval

vagyis 24 alap gomb.

Ez csak érdekességképpen ha már számolgattok.

pc-n van 110gomb saccra egérrel együtt.
csak éppen kurva kényelmetlen. 😊

van elõny meg hátrány mindkét oldalon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
Nem adblocker volt, valamiért nem töltötte be az egész oldalt a szar egyetemi wifin, így szétcsúszott az egész.

Jah egyébként meg pacsi Lambós kollega <#idiota><#banplz>

Nem, a Cayman S az a Limited Edition megvásárlásával is elérhetõvé válik induláskor.

Egyébként meg hót mindegy, a lényeg, hogy benne legyen a játékban alapból is. A Limited Edition hoz magával két olyan verdát is, ami nincs benne alapból.

Benne vannak, de így induláskor már nem 4, hanem 6 autó lesz használható a LE változatban.

Jah most nézem, az alap listában is benne vannak, akkor kit érdekel <#mf2>
A Limited Edition-ban többet is lehet induláskor használni.<#rolleyes>

Ezek alapból is benne vannak a játékban, és csak nduláskor kapják kézhez, vagy vadí új exkluzív kocsik?

Most olvasom 576 honlapján, hogy PS3/Xbox 360 elõrendelõk kapnak ájándékba +2 autót, méghozzá Porsche Cayman és Dodge Viper-t! <#taps>

pxxl
"a konzolokban rengetedg a tartalék grafika szempontjából" <#banplz> valóban sok tartalék van egy x1950xt-ben <#nevetes1>

All hail the double x!

samsung123
Ezeket a kamu dumákat..amit nyagyon sokan bevesznek!

mondok hasonlóakat:
-pcre nem lehet optimalizálni..... (hogyne lehetne csak több energia mint konzolra és ezzel magyarázzák az a súlyos optimalizálatlanságokat)
-a konzolokban rengetedg a tartalék grafika szempontjából.... csakhogy ne érezd hogy elavultat veszel 3 éve(nem is tudom hogy a cod..meg szinte minden játék folytatása max minimális fejlõdik ha fejlõdik egyáltalán..multiplatformos cimeknél hatványozott. de komplex fizika távolról se lesz..mivel garfikára gyurna mindig...szép minden, de odaszögezett beton minden.
-rengeteg ilyet mondhatnék amit még sokan be is vesznek...mikor már nyílvánvaló hazugság!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Seth
Ez mekkor bullshit.
Pl a box-on van összesen 11 gomb (Y,X,A,B,LB,RB,D-pad alatti,karok alatti,start,select),2 ravasz, 2 analóg kar,8 irányú D-pad.
Nehogy ne legyen elég, min 5 gomb szabad

PSN ID.: Beegabor

pxxl
jó ezek eddig is voltak, és jó is volt (bullettime fõleg) nem értem most miért nem fért el :/

All hail the double x!

DarkSector
nemtudom nekem igyis maradt szabad gomb a joy-on.
de lehet igazad van.

Muttley
aki ezt írta, üzenem neki, hogy nézesse meg magát az orvossal és járja újra az ált. isk. 1. osztályát
ott sok gyerek megtanul összeadni-kivonni

DarkSector
nem tudom pontossan, én tippelek, mert ha logikussan gondolkodsz, jött a Criterion!

mik is ezek a fura lények?
a Bornout fejesei, egybeolvasszák tudásukat a NFS fejeseivel, és az onlyautomatát, átviszik a Burnout-ból a NFS-be, ahogy a kilökdösõdicskét, a bullettime forgó kameranézettel, a nitró(bár ez nfs-ben is volt.)

én ezt tudom felhozni lehetõségnek.

Azt olvastam valahol, hogy azért nincs manuális váltó, mert nincs elég gomb a konzolok játékvezérlõjén. És akkor már a PC-sbe minek tegyenek, ha a konzolosban sincs? <#violent> <#gun>

Muttley
Pixxel bácsi, a Tied meg stílszerû 😊)))
pislákoló fény a sötétségben 😄DDD

pxxl
vagy lehet nehezítette volna a játékmenetet, ha figyelni kell a váltásra, a powerup-okra, stb...vagy valami ilyesmi miatt.

All hail the double x!

DarkSector
konzolon játszottam sok játékkal ott van váltás, csak a NFS-ben nincs. ezekszerint. én azért gondolok arra hogy a full árkád játékmenet miatt van.

de érdekes, mert ha jól emlékszem az ezelõttiekben volt manualis váltás nem?

DarkSector
nem valójában emberi agyvelõ. XD

IMYke2.0.0.0
"Egygombos" játékká silányították volna a játékot/koncepciót?
Nem véletlenül szidtam a konzolosítást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
Az a lényeg, h Te felismerd 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször aszittem, h Tony Stark mesterséges szíve, körülötte meg a török szultán palotája talpig vasban<#idiota>

Na, kicsit lemaradtam most a hírekkel mert ez a hét... túl sûrû, mondjuk úgy. Van 90 darab új kép és néhány videó, errefelé megtalálni minden fontos linket blablabla.

Mellesleg voltam tegnap GameShow-n is, megmondom õszintén, rosszabbra számítottam látogatottság terén, de elég sokan voltak. A HP standnál sor volt mindig, bár azért a Kinecthez álltak be a legtöbben. Majd késõbb lesz beszámolónk, képekkel.

DarkSector
jaja olvastam visszább, csak a játék tempója összefért volna a váltóval?
mert a demóban csak a gázt kellett nyomni, nem volt olyan éles kanyar amihez lassitanom kellett volna.

IMYke2.0.0.0
Nincs kézi váltás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
amúgy nézem nincs automata váltás, ez jópofa dolog lenne egy játékban ahol nyíl egyenessen kell menni 350-el és 200-al a kanyarokban?

DarkSector
looooool. 😊
kis bug.

pxxl
LOL mondom megnézem a darksector.com-om hátha van valami finom kép...kéri a szül idõt, nyomom neki, hogy 83.07.12 erre kidob hogy too young <#szomoru1>

All hail the double x!

pxxl
csak az aláírás van behúzva a logó alá. többi nálam jó. kapcsold már ki az az adblockert vazze 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
lol, helyreállt

DarkSector
jah a logom, egységes
darksector? rémlik a játékból valami? 😊

[HUN]FaTaL
Csak nálam csúszott el a topic? A kép alá rakja a szöveget, nem mellette kezdi.

IMYke2.0.0.0
Rózsának nézem.

Muttley
akartammááá kérdezni
az ott mi az ott neked az ott az?

pxxl
nm 😊

"auto thx" ON 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a Porsche-logót! 😊

DarkSector
köszönet pixxel-nek a képemért. <#worship>

DarkSector
nem igaz, NFS forever. <#dumcsi>

Muttley
és kapaszkodj meg:
tavaly õsszel láttam traileren egy S7-est!
aszittem lefialok, mert
pont gyalog voltam

Carrera GT is van. Kostevc Petyáé. Õ a brokernet egyik alapítója.

Amúgy megnéztem a CODBO platformösszehasonlító képeit a pcgames.de-n és annál is hiányoznak a fények a PC-s verzióból. Szal lehet, hogy náluk van valami elqrva.

ha báderre gonolsz, úgy tudom hogy már neki sincs, talán még a Spyker meg a Rolls, de egyik sincs a játékba 😄
(nade még így is lenne bõven magyar tulajú autó amit mostanában láttam, és van nfshpba.. Aston DBS, rengeteg R8, mégtöbb Bentley Conti., 5új camaro minimum, z06ból is teljes színskála van, új vipera is van pár, LP560 - LP640 se nagy ritkaság, SLR - SLS 4-4, GTR 10minimum, porschéból 911 mindenféle kiadás, Panamera "népautó" , Carrerea GT-t is lehet látni pesten, bár az nemtudom hogy magyar tulajdonú-e :S)

Muttley
jogos <#eljen>
a dunaújvárosi csávóval is felvehették volna a kapcsolatot
neki aztán van HPSC gépjármû parkja 😊

[HUN]FaTaL
Mi? Nincs manuális váltó? Ez valami vicc?😄

jah, de még mindig jobban illik a játékhoz ;-)

SötétBarom
Nem tudom kinek hiányzik, szerintem addig, amíg nincs az ember keze alatt egy H váltós kormány kuplunggal, addig teljesen felesleges egy játékba manuális váltó. Csak zavar.

Ez lehet azzal függ össze, hogy IRL sokat vezetek.. Játékban olyan, mintha figyelni kéne egy plusz minigame-et, hogy mindig pont jókor nyomjam meg a gombot :| Kutyának sem hiányzik.

Kis képnek meg kérném szépen ezt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Muttley
ha egyrõl beszélünk, az szekus Saleen és nem rendõr 😉

GS videó a tegnapi gémshowról (az elején egy pár percet, utána a 17.perctõl)
örülök hogy nem sikerült kimenni rá, ma meg se próbálom 😄D

Mustang GT350 meg WarmUp verseny ferka kiállítva omg... tényleg qvasok köze van mind2nek a játékhoz, legalább kihívták volna a magyar rendõr saleent.. 😄