Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vanak játékok, amivel lehet bizoonyítani hogy a szép graf meg a váltás is megy konzolon egyszerûen kibaszott árkád lett, hogy ez kinek tetszik kinek nem?
én ha szimulációt akarnék nem egy nfs után nyúlok az tuti.
a Shift mondjuk más téma, meg talán még a Pro Street.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nemekközi fórumokon általános elégedetlenséget kelt a demo tapasztalat, hogy
nincs kézi sebességváltás - a demoban állítólag tényleg nincs
többen remélik, hogy a full-verzióban lesz, ill. többen ígérik, hogyha abban sem lesz, akkor a játék felejtõs
én is kezdek besokallni
nem elég, hogy sem split-screen, sem replay
mosmááááááá kézi sebváltás sem?
mennyibe tart leprogramozni egy ilyet?
Én elhiszem, hogy fõvonalas célközönség egyszerûbb, mint a rajzszög, de nem elférne egy választási lehetõség?
Szép grafika ide vagy oda, ha tényleg nem lesz KS a full-verzióban, nálam is nagyon rezegni fog a léc.
irgum-burgum-vaslapát-finghámozás <#idiota>#idiota>
Just do it :)
http://goo.gl/gd6Zi5
a, b, y, x, Select, Back, LB, LT, RB, RT, fel, le, jobbra, ballra (ez a 4 a dpad)
valamint a 2 kar, fejenként 5 funkcióval
vagyis 24 alap gomb.
Ez csak érdekességképpen ha már számolgattok.
pc-n van 110gomb saccra egérrel együtt.
csak éppen kurva kényelmetlen. 😊
van elõny meg hátrány mindkét oldalon.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként meg hót mindegy, a lényeg, hogy benne legyen a játékban alapból is. A Limited Edition hoz magával két olyan verdát is, ami nincs benne alapból.
A Limited Edition-ban többet is lehet induláskor használni.<#rolleyes>#rolleyes>

All hail the double x!
mondok hasonlóakat:
-pcre nem lehet optimalizálni..... (hogyne lehetne csak több energia mint konzolra és ezzel magyarázzák az a súlyos optimalizálatlanságokat)
-a konzolokban rengetedg a tartalék grafika szempontjából.... csakhogy ne érezd hogy elavultat veszel 3 éve(nem is tudom hogy a cod..meg szinte minden játék folytatása max minimális fejlõdik ha fejlõdik egyáltalán..multiplatformos cimeknél hatványozott. de komplex fizika távolról se lesz..mivel garfikára gyurna mindig...szép minden, de odaszögezett beton minden.
-rengeteg ilyet mondhatnék amit még sokan be is vesznek...mikor már nyílvánvaló hazugság!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Pl a box-on van összesen 11 gomb (Y,X,A,B,LB,RB,D-pad alatti,karok alatti,start,select),2 ravasz, 2 analóg kar,8 irányú D-pad.
Nehogy ne legyen elég, min 5 gomb szabad
PSN ID.: Beegabor
All hail the double x!
de lehet igazad van.
ott sok gyerek megtanul összeadni-kivonni
mik is ezek a fura lények?
a Bornout fejesei, egybeolvasszák tudásukat a NFS fejeseivel, és az onlyautomatát, átviszik a Burnout-ból a NFS-be, ahogy a kilökdösõdicskét, a bullettime forgó kameranézettel, a nitró(bár ez nfs-ben is volt.)
én ezt tudom felhozni lehetõségnek.
All hail the double x!
de érdekes, mert ha jól emlékszem az ezelõttiekben volt manualis váltás nem?
Nem véletlenül szidtam a konzolosítást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg voltam tegnap GameShow-n is, megmondom õszintén, rosszabbra számítottam látogatottság terén, de elég sokan voltak. A HP standnál sor volt mindig, bár azért a Kinecthez álltak be a legtöbben. Majd késõbb lesz beszámolónk, képekkel.
mert a demóban csak a gázt kellett nyomni, nem volt olyan éles kanyar amihez lassitanom kellett volna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kis bug.
All hail the double x!
All hail the double x!
darksector? rémlik a játékból valami? 😊
tavaly õsszel láttam traileren egy S7-est!
aszittem lefialok, mert
pont gyalog voltam
Carrera GT is van. Kostevc Petyáé. Õ a brokernet egyik alapítója.
(nade még így is lenne bõven magyar tulajú autó amit mostanában láttam, és van nfshpba.. Aston DBS, rengeteg R8, mégtöbb Bentley Conti., 5új camaro minimum, z06ból is teljes színskála van, új vipera is van pár, LP560 - LP640 se nagy ritkaság, SLR - SLS 4-4, GTR 10minimum, porschéból 911 mindenféle kiadás, Panamera "népautó" , Carrerea GT-t is lehet látni pesten, bár az nemtudom hogy magyar tulajdonú-e :S)
a dunaújvárosi csávóval is felvehették volna a kapcsolatot
neki aztán van HPSC gépjármû parkja 😊

Ez lehet azzal függ össze, hogy IRL sokat vezetek.. Játékban olyan, mintha figyelni kéne egy plusz minigame-et, hogy mindig pont jókor nyomjam meg a gombot :| Kutyának sem hiányzik.
Kis képnek meg kérném szépen ezt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
örülök hogy nem sikerült kimenni rá, ma meg se próbálom 😄D
Mustang GT350 meg WarmUp verseny ferka kiállítva omg... tényleg qvasok köze van mind2nek a játékhoz, legalább kihívták volna a magyar rendõr saleent.. 😄