Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen low polygon a kocsi minõsége, meg ez a kaszni tükrözõdés effekt valami hányadék!!!<#idiota>

pxxl
lécci küldj egy pm-et róla mert elfelejtem, most rakom újra a gépet...

All hail the double x!

SötétBarom
Úgy volt. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
háh: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Muttley
szexuális kívánságokat pü-ben
😉

Just do it :)

Prince23
Kedves HG! ezt a kocsit pls tedd be nekem 😄

[HUN]FaTaL
Sok EA játék elõbb jelent meg, fifa 11 pl.

http://goo.gl/gd6Zi5

Burnout Paradise-ban volt manuál váltó? Ott csak arra emlékszem, hogy végtelen sebesség volt a kocsikban, csak pakolta felfelté folyamatosan az újabb sebességet 😄DD

DarkSector
érdekes hogy ha lenne akkor a demoban is lenne szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mindegy, visszatérve a HP-hoz, lehetne roszabb is. Olyan játékot a Criterion-nál se tudnak csinálni, ami mindenkinek megfelelne.

Egyébként, a demón kívül a manuális váltó hiánya mennyire megerõsített a full verzióban?

csak akkor nem mûködtek a cheat-ek LAN-ban!

NFS II-vel mi is toltuk LAN partiban suliban, baszottnagy volt

Egyébként a legnagyobb NFS LAN partiban még NFS II SE-vel voltunk még annó középiskolai osztálytársakkal, több, mint 10-en voltunk, de akkor tényleg nappalit kellett bontani, meg hosszabbító és elosztó problémák voltak egy ideig 😄

Szövegértelmezésre hanyast kaptál?<#banplz> Leírtam, hogy utoljára az NFS III-nál jött be nálunk a split screen stílus, High Stakes-nél se nagyon toltuk már split screen-ben, inkább LAN: tudod, gép és kijelzõ megfog, kocsiba be, ismerõsökhöz el, és olyan élményt ad, amit split screen-ben te sosem kapsz meg. Látszik, hogy sosem toltad még LAN-ban a cimborákkal sört kortyolgatva. Csak szánni tudlak<#banplz>

Igen, vittem már magammal úgy is a cumót, hogy csak egy valakihez mentem át, és csak ketten voltunk, és egy asztalon is bõven elfért két kijelzõ, nem kellett átalakítani semmiféle helyiséget sem hozzá

SötétBarom
Látszik, hogy életedben nem játszottál egy jóízût valami haveroddal egy TV elõtt ülve, sört kortyolgatva. Csak szánni tudlak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Muttley
Jogos, amit mondasz, csak ahhoz át kell építeni a helységet, hogy mindenki elférjen.
Ezzel magyarázható a WII és most a Kinect életre hívása is, nemde?
Mindamellett, hogy igen, népszerû az online játék, sokan vannak, akik jobban szeretik a családdal, személyes ismerõsökkel, barátokkal a játékot otthon anélkül, h atombunkert csinálnának a lakóhelyiségbõl.

Ráadásul biztos élvezet lehet, amikor megnyújtja a képarányt a split screen miatt a játék, legyen szó akármekkora kijelzõrõl...

"barátaim"

Hohó, többes szám? Akkor még inkább a LAN, mint a split screen.

Muttley
nekem vannak ÉLÕ barátaim (is), akikkel SZEMÉLYESEN tartom a kapcsolatot 😉
a splitscreen csak kis átmérõjû TV-n/ monitoron kényelmetlen

Igen, HP2-ben biztosan nagyon nagy jelentõségû volt a split screen (consol only), amikor akkor már fénykorát élte a public server game mód, majdnem mindenki abban tolta már, ha élõ ellenféllel akart menni, ami olyannyira sikeres, hogyha a HP2-ben a játék menüben rákeresel szereverekre, még több mint 8 év után is találni fogsz pár szervert (utoljára 2 hete teszteltem), ahol élõ ellenfelek ellen tolhatod...

Egyébként is, split screen sosem volt túl jó megoldás, kényelmetlen és nehezebben áttekinthetõ, mintha két gépet LAN-ba kötnek, utoljára split screen-t én special az NFS III HP-ban használtam cimborákkal, már a High Stakes-ban se nagyon.

gduck
"Az a baj, hogy hatalmas elvárások vannak manapság"

Üldözõs verseny! Vágod? Igenis számít hogy gyorsulsz, visszakapcsolsz egyéb! Ha egy játék errõl szól, akkor a manuális váltó a minimum lenne!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

2009-ig 😊

Muttley
Figyelj máááááá, Te eeeeeee vagy tévedve. xD
Hol élsz 😉
Total respect, hogy pozitív akarsz lenni, meg örülsz annak, amit aktuálisan kapsz és nem akarsz többet, csak izééééé...
Mit szólnál hozzá, hogy ha az asszony otthon benyögné neked hogy noha ezentúl csak egyedül csinálja magával (no splitscreen), ha mégis évente egyszer összejön közösen akkor csak õ lehet felül és õ irányít (only automatic transmission) és nincs lihegés, nyögés és hangorkán (no replay), viszont cserébe durván szuper-modell-botox-szökevény királynõt (grafika 2010) varázsol magából. :-))
Azt kéne észrevenni, h elvettek 3 olyan lényeges dolgot, amit én ill. mi speciel használtam, -tunk a 2002-es HP-ban.
A fejlesztõket meg ne sajnáld. Alkalmazottak, péééézéééé dóóógoznak. Azt csinálják, amit a felettesük mond nekik, különben lapát; a felettes meg azt csinálja, amit a piac diktál nekik (a talajbuta, tufa mainstream), különben a tulajdonosok, részvényesek õt lapát. Ennyi. Piaci érdek. Ne misztifikáld túl. Az amit trailerekben hallasz, az a marketing-maszlag. 😊

No offense, nothing personal, csak akaaaaaaaaaatam, hogy vék áp. 😉

Egy kis szöszenet a demoval kapcsolatban Csúcsokat fog döntögetni ez a játék.Ha lesz manualválto,hanem.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Miért? Mert verseny közben nem tudsz letérni a verseny útvonaláról? Volt ilyen valaha is? Vagy mert kivételesen menübõl kell indítani egy versenyt és nem odaautókázni? Ott a freedrive mód, ahol az egész mapot be lehet járni. Ezt én nyitott világnak hívnám. Van kerítés, de nem sok autós játékban láttunk még teljesen nyitott pályákat a Fuel-en kívül.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Mik ezek a jelek a profilnál?

Hát eddig is lehetett tudni, hogy nem lesz szimes, nem lesz tuning, meg nem open world játék, hiszen a HP részekre hajaz, akkor most nem értem mi a probléma...

Az meg, hogy nincs split sreen...amióta elterjedt a public szerveres netes játékmód, ki is pusztult a stílus.

IMYke2.0.0.0
#1739-ben ott van: nem nyitott világ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen>

Lehet itt hõbörögni, attól nem lesz jobb. Az a baj, hogy hatalmas elvárások vannak manapság, aminek egyszerûen képtelenség megfelelni. Most itt ez a kéziváltós vita. Fogadni mernék rá, hogy az NFS játékosok kb. 97%-a a büdös életben nem kapcsolta be a manuális váltást a Drag versenyeken meg a Shiften kívül. Én totál megértem, hogy kiszedték. Nem örülök neki, de megértem. Most van ez, mint egyetlen negatívum, hûû nagy dolog.
Nincs split-screen. Melyik autós játékban volt utoljára? Mondjatok egyet az utóbbi 2 évbõl, ha meg csak PC-t nézzük, akkor már 5 is lehet (konzolon ugye ProStreetben is volt SS).

Senkinek eszébe sem jut, hogy azt nézze, amit kap, mindig van valami, amibe bele kell kötni, mert annyira fennhordja már az emberiség az orrát. Egyszerûen képtelenség szerencsétlen fejlesztõk munkáját egyszer az életben dicsérni? Nem õk szabják meg, mennyi idõ alatt kell elkészülniük. Szerintem már így is nagy dolog, hogy van egy nyitott világ, KÉT KARRIER, idõjárás, napszakváltás, egy rakat fasza autó, a civil autók is végre licenszeltek, elképesztõen állat környezet, egy Autolog, ami tökéletes a multiplayerre és az igazi HP életérzés. Most lehet engem is leszólni, hogy minek védem, mert fan vagyok, de basszus, vegyük már észre magunkat. Mégis miért csalódnak az emberek évek óta a játékokban? Mert kurva sokat várnak el tõlük... nem csak azért, mert a fejlesztõk lusták. Csak egyszer legyen lehetõségetek beszélni eggyel és Ti is látnátok, hogy nekik ez tényleg kurva fontos, mert az õ kreálmányuk, nyilván nem akarnak félkész munkát kiadni a kezük közül.

gduck
Persze, mert nálunk elõbb jelenik meg mint az USA-ban? Nem hiszem...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Hátha nem csak nekem lesz új: Gametrailers Review

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Eddig egyetlen egy ismertetõt sem olvastam el róla, csak ami itt-ott csurrant-cseppent - most elolvasta az IGN review-t:

"This is no racing sim, but the cars do have their own distinct personalities."

"Hot Pursuit isn't a car collecting game. Although you unlock vehicles as you progress, there's no real garage to speak of. The focus is on driving these cars, not upgrading, tweaking or painting them."

"Unfortunately, there's no way to access the Seacrest County overmap while in Freedrive mode, so you'll have to rely on your smallish mini-map to explore the landscape. It's a bit of a frustration in an otherwise nice addition. "

"Unlike Criterion's last effort, Need For Speed: Hot Pursuit isn't an open-world game."

"There's no split-screen multiplayer. "

Nem említik a kéziváltó hiányát.

Egyre inkább nem tetszik a játék. Az Autolog nagy arculcsapás lesz nektek is, szerintem.

DarkSector
-.-

Srácok,most tényleg igaz a hír,miszerint nem lesz kéziváltó? :S

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

whiskeyman
kösz a képet <#eljen>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

A borítóval nem vagyok teljesen kibékülve, az eddigi Hot Pursuit részekben a Lamborghini volt a menekülõ "rosszfiú", és nem az üldözõ:

Hoppá! <#smile>

A játék várható magyarországi megjelenése: 2010. november 15.

pxxl
há ezaz, minek mászkálsz te egyetemre 😄

All hail the double x!

DarkSector
nem.
nem a játékról irtam most hanem kijavítottam a 11gombos dolgot.
persze hogy pc-n több a gomb, csak valjuk be nem használjuk gyekran mindet, és néha kényelmetlen, a kormány meg egy joy arzenállal van kb felszerelve.

és (nem konzolon) hanem joy-okon, mert ugye prifériákról beszélünk, számomra legalábbis tök kényelmes, egyszerre sok gombot lehet kezelni kényelmessen. de vannak korlátok, de nem a váltás lesz ami majd tuljár a joy eszén. 😛

azért irtam tapasztalatból hogy van elõny meg hátrány is mindkét oldalon.

vagy lehet csak nekem kényelmetlen néha.

játszottam nemrég a Darksiders-el, biztos ismered. ott megbolondultam nyomjak Tab CL Shift CTRL Alt YXCVB gombokat, és mellé ott van az AWSD.
néha káromkodtam, persze megoldjható minden.
szokták mondtani "segíts magadon isten is megsegít", de fusztráló volt sok esetben. 😊

DarkSector
jó most a szimulálást a váltásra értettem. 😊
a kézi az szimulálás az automata is az ha origi verda gyrilag automata, de az ugye árkád tulajdonság.

IMYke2.0.0.0
Megijesztettél. <#vigyor5>
Azt hittem, annak ellenére, hogy mindkét platformon játszol, szívesebben pártolod az "egybites", "egygombos" játékokat.

DarkSector
nem nem értem mire irod.
énnekem fullmindegy milyenek az autos játékok, eddig csak 2 autos játék tudott lekötni hosszabb idõre, mindkettõ szép, kéziváltós, és belsõ kormánynézetes.

nem helyeseltem hogy nincs kézi váltás.
nyugi nem ellened vagyok. 😊

[HUN]FaTaL
Mii?? Civil autók sem lesznek, de üldöz a rendõr???? WTF?😄

Nem, mert az a Cayman a rendõr változat a LE-ben, míg a bónuszban unlockolható pedig a racing-es! <#smile>

Muttley
Nem szimuláció. Attól még, h KS van benne, nem szimuláció. Csak az autóvezetés parányi illúziója, nem cipõsdoboz tologatás.
De mind1 is. Ez a cikk és a következõ szöveg eléggé sokat mondó:

Have you not paid attention to Craig Sullivan's Hot Pursuit mantra? Say it with me: Exotic cars. Epic drives. And NO split-screen, cities, replays, custom races, manual transmission, civic cruisers, and Ferraris.

<#taps><#csodalk>

[HUN]FaTaL
Te, PCre is lehet ám kötni gamepadot, meg kormányt is.

IMYke2.0.0.0
Egygombos játékok jönnek be? Akkor játssz a WRC-vel!
Need For Speed-ben ezer éve van kéziváltás.