Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem, amikor legtöbben úgy használják az arcade szót, hogy lövésük sincs mit jelent. Az arcade játéktermi gépet jelent: az arcade autóka annó a kasztnit majd 90 foggal kanyarban 4 kerékkel csúsztatva idõ elleni versenyek szóhasználatából kopott át, és mosódott össze a most használt értelmével.
A 2 játékkal kapcsolatos párhuzamaid is olyan gyengék, hogy ilyen alapon bármelyik autós játékot párhuzamba állíthatnál egy másikkal, tök mindegy, hogy totál más stílus, de hagyjuk.
aki szerint a HP ehhez hasonlít leginkább stílusra, az nagyon beteg, bocs ha keméány volt a véleményem
Nézd meg a belinkelt 3 videot.
Brutál grafika, nagyszerû sebességélmény, gyönyörûszép licenszelt autók, semmilyen testreszabhatóság, nincs replay, nincs osztottképernyõ, csak gáz-fék full arcade, csak automata váltó, nincsenek városok, nincs történet.
Mibe láttunk ilyet utoljára?
Annyi, hogy itt nincsenek szívecskék a képernyõ tetején, a kamionok nem 200-zal közlekednek és vannak rendõrautók
Need 4 Speed? - á-áá <#ejnye1>#ejnye1>
Outrun, de nekem nem fáj<#awink>#awink>
Just do it :)
Vágod egyáltalán az OutRun szériát?
Az egy igazi kõ kemény játéktermi (arcade gép) adaptáció, tudod, az a négy kerékkel keresztben csúsztatós time attack stílus.
Semmi köze hozzá.
a gameplay videokat elnézve a továbbiakban nekem a szavatossága kapcsán merül fel egy kis "hmm..izééé...", de ne legyen igazam
#1810: fogja támogatni a kormányt, de testreszabási lehetõséged nem lesz (arcade)
A normál kiadás ára: 8999 Ft
Érdekes, azt hittem hogy 10000-nél drágább lesz mint a Mafia 2!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
UI: Nekem sajnos EAStore csak szerda éjfélkor "szállít" <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Rosszabb napon nem is jelenhetne meg, mint a hétfõ. Hétfõn megyek fel Budapestre, ott csak egy Linuxos laptopot használok munkára, és egészen péntekig most nem is fogok hazajönni, addigra meg már mindenki rég gyûrni fogja!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
A játék a támogatni fogja a Logitech G25-öt?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Az elsõ kérdés: egyszerû
Második kérdés: becsapós, de megoldható
Harmadik kérdés: egyszerû
Negyedik kérdés: egyszerû
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bár az egyik kérdést nem értem, mert szerintem egyik válasz se igaz 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Remélem, nem veszitek tolakodásnak az alábbi nyereményjáték reklámozását! Négy kérdésre kell helyes választ adnotok, hogy bekerüljetek a sorsolásba! A fõdíj egy eredeti Hot Pursuit! Bõvebb információk:
Need for Speed: Hot Pursuit nyereményjáték
A hirdetést szombaton, hétfõn és kedden ismét megjeleníteném itt, amennyiben nincs kifogásotok ellene. Ha igen, természetesen úgy teszek, ahogy kéritek.
Üdv,
gio
Nagyon király game ez!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez, hát ez nem Need 4 Speed ez, de mégcsak nem is Burnout ez.
Ez egy felturbózott OutRun 2010.
Így más a leányzó fekvése és így meg van bocsátva az EA és Criterion 3-as fiaskója.
Viva Outrun 2010 <#eljen>#eljen>
Criterion, EA duónak innen üzenem, hogy be kéne izzítani az egykori kasszasiker Black folytatását a 2. résszel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor