Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem, de több köze van hozzá mint az Outrunhoz az biztos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az angol Play.com oldalon már raktáron van a játék! <#merges2> <#smile>

hát ennek a játéknak tényleg nem sok köze van a Hp-hoz

Ezek szerint fingod nincs az OutRun sítlusáról.
Szeretem, amikor legtöbben úgy használják az arcade szót, hogy lövésük sincs mit jelent. Az arcade játéktermi gépet jelent: az arcade autóka annó a kasztnit majd 90 foggal kanyarban 4 kerékkel csúsztatva idõ elleni versenyek szóhasználatából kopott át, és mosódott össze a most használt értelmével.

A 2 játékkal kapcsolatos párhuzamaid is olyan gyengék, hogy ilyen alapon bármelyik autós játékot párhuzamba állíthatnál egy másikkal, tök mindegy, hogy totál más stílus, de hagyjuk.

aki szerint a HP ehhez hasonlít leginkább stílusra, az nagyon beteg, bocs ha keméány volt a véleményem

Muttley
ja és nuku Ferka

Just do it :)

Muttley
Pedig de.
Nézd meg a belinkelt 3 videot.
Brutál grafika, nagyszerû sebességélmény, gyönyörûszép licenszelt autók, semmilyen testreszabhatóság, nincs replay, nincs osztottképernyõ, csak gáz-fék full arcade, csak automata váltó, nincsenek városok, nincs történet.
Mibe láttunk ilyet utoljára?
Annyi, hogy itt nincsenek szívecskék a képernyõ tetején, a kamionok nem 200-zal közlekednek és vannak rendõrautók
Need 4 Speed? - á-áá <#ejnye1>
Outrun, de nekem nem fáj<#awink>

Ezt az OutRun dolgot nem mondhatod komolyan.
Vágod egyáltalán az OutRun szériát?
Az egy igazi kõ kemény játéktermi (arcade gép) adaptáció, tudod, az a négy kerékkel keresztben csúsztatós time attack stílus.

Semmi köze hozzá.

Muttley
mondtammáá, h felturbózott Outrun Ferrarik nélkül 😊 (és ez nem vicc)
a gameplay videokat elnézve a továbbiakban nekem a szavatossága kapcsán merül fel egy kis "hmm..izééé...", de ne legyen igazam

#1810: fogja támogatni a kormányt, de testreszabási lehetõséged nem lesz (arcade)

wollnerd
Igen, a játék webes ára: 9999 Ft
A normál kiadás ára: 8999 Ft
Érdekes, azt hittem hogy 10000-nél drágább lesz mint a Mafia 2!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

giornalista
hozzáad két autót (8C Competizione, Shelby GT500), illetve négyet hamarabb felold. drágábban adják?
gduck
Náluk alapból ez a dátum volt már régóta <#wave>

UI: Nekem sajnos EAStore csak szerda éjfélkor "szállít" <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A warez már pikpak itt van 😄 a galaxisnál is hétfõt irnak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát ez de fasza <#wilting>

Rosszabb napon nem is jelenhetne meg, mint a hétfõ. Hétfõn megyek fel Budapestre, ott csak egy Linuxos laptopot használok munkára, és egészen péntekig most nem is fogok hazajönni, addigra meg már mindenki rég gyûrni fogja!<#boxer><#violent>

gduck

wollnerd
Mi a különbség a "rendes" hot pursuit és Limited Edition között? Az 576 weboldalán olvastam.
A játék a támogatni fogja a Logitech G25-öt?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Pécsen az Árkádba eztmondták.Hétfõn nyitáskor(9kor) ottleszek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Wow, nem mondod? <#ijedt> Akkor hétfõn adják oda a futárnak és kedden hozzák ki? Hûûû, az nagyon jó lenne! <#taps> Köszi az infót! <#worship>

Voltam ma bent az 576Kbyte-ba és aztmondták hétfõ reggelre már itt a játék.Max kedd reggel legalább is itt délen.

Hát,ez már tényleg nem Hot "porsuit"...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

azóta kiderült hogy én vagyok a núb és csak túlbonyolítottam a kérdést 😄

[HUN]FaTaL
Az elsõ háromnál biztos hogy csak 1 jó válasz van.

http://goo.gl/gd6Zi5

94mike
Úgylátom,ez már nem az a hotporsuit,amivel még énis játszottam😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

valószínû csak én nem tudok szöveget értelmezni, pmbe leírtam hogy melyikre gondoltam 😄

atila4
Majd dlc-vel tesznek bele. 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

giornalista
többen is ellenõriztük, de akár hibás is lehet. melyik az?
IMYke2.0.0.0
Én nem regisztrálok.
Az elsõ kérdés: egyszerû
Második kérdés: becsapós, de megoldható
Harmadik kérdés: egyszerû
Negyedik kérdés: egyszerû

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen>
bár az egyik kérdést nem értem, mert szerintem egyik válasz se igaz 😄

giornalista
Köszönjük! 😉 Sok sikert mindenkinek!
fery02
Na meg abba pont, hogy csak Ferrarik voltak, ebbe meg nem lesz egy darab sem. 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pxxl
<#eljen> ki is emeltem 😊

All hail the double x!

giornalista
Sziasztok!

Remélem, nem veszitek tolakodásnak az alábbi nyereményjáték reklámozását! Négy kérdésre kell helyes választ adnotok, hogy bekerüljetek a sorsolásba! A fõdíj egy eredeti Hot Pursuit! Bõvebb információk:

Need for Speed: Hot Pursuit nyereményjáték

A hirdetést szombaton, hétfõn és kedden ismét megjeleníteném itt, amennyiben nincs kifogásotok ellene. Ha igen, természetesen úgy teszek, ahogy kéritek.

Üdv,
gio
wollnerd
A játék támogatni fogja a Logitech G25-öt?
Nagyon király game ez!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Én is nagyon szerettem a shiftet, az újkori NFS-ek közül a legjobb volt.

gduck
OFF: ennek nem lesz olyan jó zenéje mint annak volt. Egybõl itt szólt a fülemben, mikor elolvastam az outrun szót <#nyes>

atila4
pixxel.
ezt a képet avatarnak be tudnád tenni?

Kösz

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Lacee86
Második sor elsõ 4 <#eljen>.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Muttley
gamepaddal is nagyon jól iránytható, csak tudni kell a megfelelõ beállításokat

Muttley
OFF:

és a gyûjtemény újabb darabja:

ON

Prince23
Köszi, hogy megcsináltad az avatart 😊

bármilyen meglepõ az autókban se gémpad van.. sõt.. furamód elég jól irányíthatóak kormánnyal...

Nemtudom miért van mindenki úgy oda a shiftért, de szerintem irányíthatatlan. Vagyis csak gamepaddel , és billentyûzettel az, gondolom egy kormánnyal már más lenne a véleményem.

második sor utolsó <#eljen>

pxxl
elsõ sor <#eljen>
második sor <#levele>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
OFF:

ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
Megsasolva az #1773 vi-dejóit, az van, hogy át kõõõ kondícionálni a dóóógot 😊
Ez, hát ez nem Need 4 Speed ez, de mégcsak nem is Burnout ez.
Ez egy felturbózott OutRun 2010.
Így más a leányzó fekvése és így meg van bocsátva az EA és Criterion 3-as fiaskója.

Viva Outrun 2010 <#eljen>

Criterion, EA duónak innen üzenem, hogy be kéne izzítani az egykori kasszasiker Black folytatását a 2. résszel.

pxxl
thx <#vigyor2><#wave>

All hail the double x!

jhetedikj
mekkora design!!!! Ez szép!<#wow1><#eljen><#eljen><#eljen>

anno 1987

DarkSector
nem fura hogy ez egy gyengeminõségû videó? naná hogy azért nem egy brutál látvány, de nem is ilyen kockás élõben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Futás közben baromira nem így néz ki,bár ez a ps3as verzió,de szerencsére xboxon nem ilyen.Azt mondták korábban is hogy nem kell sok idõ hogy egy felsõbb kategóriás autót vezethessünk,kérdés hogy csak egy versenyre kapjuk meg,vagy végleg.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Az elsõ fél órában már Carrera GT kategóriájú autót lehet hajtani?