Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, nagy?
Gyorsan letesztelünk, melyik a sorozat harmadik része? <#idiota>

Nem, megvette a mozit, csak hogy 1 nappal korábban játsszhasson<#idiota><#eljen>

Helló.NAGY NFS RAJONGÓ VAGYOK ÉNIS.gondolom itt mindenki az 😄 és elõrendelek a játékra énis.CD Galaxisban van akció hogy a FIFA 10-et adják hozzá.Állat 😄 a rendszerigényét nemtudja valaki az NFS-ének?
IMYke2.0.0.0
Megvetted a mozit, csakhogy óriási megjelenítõvel játszhass? <#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Corvin mozi <#vigyor3>

[HUN]FaTaL
Láthatóan vagy nem tudsz olvasni vagy a szöveg értelmezésével vannak problémáid.

http://goo.gl/gd6Zi5

láthatóan nemigen tudtad értelmezni azt az egy mondatot sem

Sehonnan, mivel már nem lehet a demóval játszani.

Láthatóan nemigen tudod, melyik kocsi amerikai és melyik nem. Egy átlag NFS-ben a kocsik jó ha 30%-a szokott amerikai lenni.

Mellesleg az amerikai autók, de különösen az izomautók ezerszer stílusosabb és vagányabb gépek, mint az átlageurópai szürke tömegszar márkák(pl😮pel,Skoda,WW) termékei.

Az utóbbi három-négy NFS-ben mind volt, TDU-ban is volt TDU2-ben is lesz.

Amúgy trágyább autómárkát nem tudtál volna hiányolni?

Banano007
Az xbox 360 demo-t nem tudjátok honnan lehet leszedni?:S

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Seth
Itt is ugyanúgy átvált a zene ha mondjuk üldöznek vagy üldözöl.

PSN ID.: Beegabor

modelcar
Nekem végülis mindegy, mert media player-bõl fognak szólni a jobbnál-jobb zenék. <#vigyor2>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Desiderata
ezek a zenék magukban jók ha a rádióban szólnak, de miért nem lehet egy játékhoz külön írni?
vannak zeneszerzõk akik direkt játékokhoz készítenek feelinget adó music-ot
meg különben is az instrumentális zenék jobban illenének a játékhoz
nem tudom emlékeztek-e, de HP-ban a vezetés stílusához idomult a zene, más szólt ha lassan nyugiban vezetsz, mást ha ezerrel száguldasz. és mást ha mondjuk egy nagy üldözésben vagy
most ha ezeket a számokat fogják csak simán bevágni, az édeskevés <#sir>
Másik topikban leírtam a véleményem a "zenérõl". <#shakehead>

Carbonban és ebben a játékban is van alfa.

a Forzában meg a PGR4-ben is van Alfa...

Desiderata
warez topikban van link
[HUN]FaTaL
TDU? World Racing 2? Ebben is lesz. (Alfa)

Mondjuk world racing 2ben a moddereknek hála minden van 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Alfa nincs más játékban?
<#wilting>
Az elsõ három játék, amire gondoltam, mindben volt, még ebben is van, FAIL. 😄D

SötétBarom
Csak példaként, Alfából, ami szinte semmilyen játékban nincs, szerepel 15 féle kb. Van 25 féle Audi, 20 BMW, de még citroenbõl is van több mint 10.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Honnan szedted le?

Te beszélsz faszságot, mert nem sikerült értelmezni, amit írtam. A nagyobb számban kifejezés érthetõ? Fasza, hogy van abból a márkából 1 autó, a másik "hétköznapibból" meg 150, szar az arány, vágod?

SötétBarom
Faszságot beszélsz,keményen. Olyan márkák is vannak benne, amik más játékban csak említés szinten se kerülnek elõ.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Desiderata
zene elvileg már elérhetõ, kinek mi a véleménye? én még nem hallottam, de HP 1-nek imádtam az összes zenéjét
DarkSector
milyen amcsi kocsik?
pont ezt irta hogy sok a skyline, meg a hasonlók. azok nem amcsi verdák. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát jahh érdekes lenne ha ehhez az NFS-hez is csak amcsi kocsi lennének nagy részben, akkor engem tuti nem érdekelne 😄DD

DarkSector
oks ez jogos, a fozaban ilyen gondom nincs, sok exotic kocsesz van. 😊
lesznek ferrarik, meg más autok tudtommal, de dlc-kben adják késõbb.

nah vissza aa NFS-hõ. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

OFF:
nem erre gondoltam, hanem pl ha nem 100 Mazdát tennének be hanem csak 50-et akkor a helyére tehettek volna 50 Porsche-t a nulla helyett, vagy a 150 Nissan helyett csak 50-et, a maradék 50-50 meg Ferrari meg Maserati lehetett volna, és így tovább, szuper verdákat is lehetett volna belerakni, mennyivel jobb lett volna, istenkirály lett volna.
Megvenni megveszem, egyedi kategória így is, de azért mégsem tudom megérteni a gondlkodásmódjukat, miért csak maréknyi Európai szupersportkocsit tesznek be és sok százával a japán márkákat, ez olyan, mintha ebbe az NFS HP-be az amerikai EA mondjuk 70 százalékban amerikai izomautókat meg amerikai cirkálókat pakolna.

DarkSector
jo de te is tudod, hogy ez nem arról szól, hogy kitaláljanak extra verdákat, tudtommal ígyis nagyon sok concept car van ami eddigis volt a gt-kben.
meg ott van az x1 -es, amit eleve csak ebbe a játékba készitettek el. szóval a sok hétköznapi autón kívül vannak itt is extra kocsik.

csak a sokból több a "hétköznapi" de ez nem feltétlenül baj.

szerintem a legtöbb luxus kocsi igénytelenül néz ki, hiába futurisztikus a kinézete.

többre értékelek egy régi mitsubishi evo IX-est pl.

de neked velem ellentétben van ps3-ad és ennek ellenére biztos vagyok benne hogy megveszed majd. 😊

nekem a nfs-ekben se tetszik hogy évrõl évre ugyanaz a 30 kocsi van max részenként 3-4et kicserélnek.

Evvel arra próbáltam célozni, hogy még egy messze igénytelenebb játékhoz is képesek berakni -még ha full igénytelenül is- ilyen márkákat és modelljeiket nagyobb számban, akkor az ultimate világ játékához, amihez állítólag semmi nem ér fel, miért van ilyen fostalicska autólista, ha több mint ezer kocsit modelleztek le, kit érdekel a jóval több mint félezer hazai gyártmány, egyetlen ország autókínálata dominál a listában, meg kit érdekel a százával hemzsegõ Swift meg Lupo kategóriás kisautó, amikor legtöbbünknek még a való életben is jobb van.

DarkSector
nem tudom nekem nem tünt fel hogy lassú lenne, nem egy nfs sebesség, de városban mész 50-el, azis milyen totyogásnak tünik.
egyenesbe meg alig tünik fel a 130-as tempo.

legalábbis nekem.

DarkSector
jah igazad van semmi extra auto nincs benne, a nfs-ben lesz 30-40 csillivilli auto, majd és 3 ora alatt megunod.
grat.

DarkSector
és?

atila4
szép kép 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OFF: azért, mert annyira nem annyira van benne sebesség élmény annyira 😊
L-kanyarban látvány alapján (belsõ nézet) asziszed 50-nel mész, ami valójában 90 és... :-/
én nem gondolkodom szélsõségekben 😉 nem mondtam, h arcade - ON

Just do it :)

Rakat szar az a lista!!!!!
Több mint 1000 autó, hahh.,,
A korábbiakkal ellentétben Caparo se Radical, de még egy Porsche vagy Koenigsegg sem!!
1 db Bugatti és 1 db Maserati van a listában, még ebben az NFS-ben is több van belõlük!!
Lambóból is van mindössze 7 db...amikor ebben a szutyok NFS-ben is több van és izgalmasabb modellek...

Bezzeg japán kocsiból van szarásig, pl minek több mint 100 féle Mazda, meg több mint 100 féle Honda, vagy 150 féle Nissan, meg több mint 100 Toyota stb, stb, ha egyikkel se megyek majd...
Ez a játék fõként a hazai japán kocsik fényezésérõl szól, az otthoni szükségletet elégítik ki, úgyhogy a kocsik túlnyomó többsége még csak nem is érdekel!!!

<#worship>

Láttam a listát. Csak 40 skyline van. Pedig 250-re tippeltem. Amúgy kb ugyanennnyi van s2000-bõl rx7-tõl és imprezából is! <#banplz>

szép a corvette o.0

DarkSector
ne haragudj, de a forza 3 miért is nem szimulátor???
mikor a gumi a keréken is deformálódik ha csûszkálsz.

nem egy rfaktor, de nem is árkád.

Muttley
ejnye fiam, nem kemény vóótáááá, hanem arrogáns és feszült 😊
könnyíts magadon, verd ki otthon... a balhét
ne csak nézz, láss
Ha Te ugyanazt a karakterisztikát látod ebben, mint a 2002 HP-ban, jó neked 😉

A Forza nem szimulátor, csak szeretne lenni. Majd talán a 4-es. Talán. Konzolon eléggé necces.
A szimekben minden testreszabható. Amikor azt mondom minden, úgy értem, minden. 😉
Egy RBR, vagy egy GT Legends. Na, azok.

Just do it :)

gduck
Én még vagy 10 évvel ennél is régebbi játékra gondoltam, mikor írtátok hogy outrun <#wave> Ennek már a zenéjét is jól elbaxták <#banplz>

UI: de ezt nem lehet NFS-he hasonlítani

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
ma néztem csak érdekességképpen a GT5-be 1031 verdát raktak a játékba...huh, kb a világ összes nfs-jében nincs összesen ennyi. 😊))))))

Ezt most úgy mondod, mit aki még egy gameplay videót sem látott a HP-ból.
Köze sincs hozzá.
Az Outrun egy ízig-vérig játéktermi stílus, ott az az alap, hogy majd 90 fokkal 4 kerékkel csúsztatod a kocsit és a sebesség végig ugyanannyi kanyarban mint egyenesben, szinte nem csökken semmit, és szektort teljesítened kell mielõtt lejár az idõ, ez az igazi arcade stílus.
Pont.
Többet nem vitatkozom errõl, aki párhuzamot von a kettõ közt, a saját tudatlanságát ecseteli.

Az irányítás a HP-ben sztem kb ilyen lesz. A kanyarokat csak driftelve lehet bevenni, mint a Burnoutban.

Mondjuk ott talán replay az van.

"Brutál grafika, nagyszerû sebességélmény, gyönyörûszép licenszelt autók, semmilyen testreszabhatóság, nincs replay, nincs osztottképernyõ"

Ez a leírásod akár egy szimulátorra is ráillik (pl Forza), akkor az is leginkább ehhez a játéktermi játékhoz hasonlítanak? Lófütyit...

Prince23
Gamekeydistricten már 3 napja megvásárolgható a HP

cd keyt árulnak asszem, jött egy emil, hogy megvehetem

úgy értettem hogy az outrunos videóban szereplõ játéknak nincs túl sok köze a Hp-hoz, kicsit félteérthetõ volt