4553
-
xxxpaulxxx #2406 Igen, jó... de miért nem próbálod már ki??? -
#2405 Tényleg van megoldás? : ) na az nemrossz, már eléggé unom minden egyes belépésnél az iránybillentyűket meg a wsad-t állítgatni, de elég sokat piálhatott meg szívhatott aki a fejében összehozta ezt az alap billentyűzetkonfigot. ha az alap beállításoknál játszanék valakinek vennie kellene videóra ahogy atlétikázok a billentyűzettel...
Akkor leírod nekem privibe hogy mit kell tennem ahhoz hogy végre megjegyezze? : ) -
xxxpaulxxx #2404 FIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKA -
#2403 élvezhető, ha éppen unatkozol, és egy jót akarsz száguldozni, bohóckodni :) de nem olyan élvezetes, mint pl egy grid. -
#2402 Nekem az szűrődött le, hogy nagyon jól tettem, hogy nem rendeltem elő.
Imádom (!!!) a Need for Speed-sorozatot. Mindegyik (!!) PC-n elérhető kiadvánnyal játszottam.
Igen, még a hulladék, 300-al száguldó terepjárós Undercoverrel is.
Az a vélemény alakult ki bennem, hogy ez a kiadvány elsősorban multira készült, és hogy nem akarták egészre elkészíteni, hogy fizetős/nemfizetős DLC-kkel javítgassák, és hogy jövőre, vagy bármikor a most hiányzó feature-ök eladhatók legyenek ÚJKÉNT.
-
#2401 Nem válaszoltam a kérdésedre elég komolyan? -
#2400 Grafika-mániákusoktól eltekintve - SAJNOS, valamint az itt, általatok, más játékosok által leírtak alapján - igaza van.
S ez nagyon szomorú.
Mellette, olvasgattam máshol is.
Sokakat idegesít még:
- driftelés vs kanyarodás,
- a rásegítés,
- a fékezés megoldása,
- a láthatatlan falakba/akadályokba ütközés
- hangok
- az, hogy azonnal minden komolyabb autó elérhető, nincs "ladder" és kihívás
stb.
-
#2399 jaj ne... :(
Komolyabb skacok
Pixxel, Hunfatal, Bullit, Samsung123, IMYke, Szabi1991..és még néhányan,
Ettől a sok rossztól eltekintve, ÉLVEZHETŐ a játék??
Vagy tényleg csak 10 éves kor alatt... -
#2398 Bal oldali menü - "Summary" - "Reviews" - "Player reviews"
Minden játékuknál így van.
-
tmisi #2397 Durva.
Csajok tényleg nincsenek benne? :) -
#2396 Az egész ott veszti el a hitelességét miután az Undergrudot szebbnek itéli. Ilyenekkel nem kell foglalkozni, amit ír az minden csak nem valós. -
xxxpaulxxx #2395 a sznobság teteje...
bazdmeg azért ennyire nem kéne túlozni:S -
#2394 Nem vagyok lusta, csak eskü nem találtam :) Elég komoly... Remélem erre észbekapnak -
xxxpaulxxx #2393 Kérdés: megvetted?
Annyira magyar hozzáállás ez... semmi se jó nekünk... gecire unalmas már:S
Én 1920x1080-on is teszteltem és gyönyörű volt... de az 1280x1024es monitoromon is... szép és pont -
#2392 Gamespot olavsnivaló
Lustáknak:
-
#2391 Mert? Mi történt ott? -
#2390 Aztaqrvaélet: gamespot-on olvassatok user review-t!!!
-
#2389 Nekem tetszik az irányítás, könnyen megszokható. Na a másik hiba amit észrevettem, hogy ha 1 életcsíkja van már csak a rendőrnek és oldalról vagy hátulról vagy bármilyen szögből épp hogy koccanok vele vagy súrolok, akkor az több métert pördül-forog-dobálódzik, szóval mindent csinál. Vicces látvány :D -
#2388 nem idegesítő, mert meg lehet szokni hamar, és am is kevésszer kell belenyúlni, mert paldógázzal bemész a nyarba, egy kis kézifék a kanyar közepén, rááll az ívre és gyönyörűen ki is jön :D hosszabb, nyújtottabb kanyaroknál kell néha korrigálni, de a gázról nem kell levenni a "lábad" :) -
Cortinaar #2387 Te honnan veszed, hogy én low-on, 800x600-ban toltam? 1650*1050-ben játszom full grafikával és vicc. Élsimítás is nulla. Most nem sorolom fel azokat az autós játékokat, melyeknek sokkal jobb a grafikája és jó pár évvel ezelőtt láttak napvilágot. (igazából majdnem az összes) Másik pedig, hogy én nem is firtattam azt, hogy szimulátoros irányítást szeretnék, de ennek a fizikája pocsék. A legnevetségesebb az, amikor nekimegyek egy másik autónak, az a látvány és a hang is felháborító... Motorok hangjáról, gumicsikorgásról nem is beszélve. Belső nézettel mi történt, elfelejtették beletenni?
Vezetési élménybe is belekötnék, pár perc múlva unalmassá válik. Grid, Shift, stb... sokkal izgalmasabb volt, s ugye egyik sem szimulátor, de hangsúlyozom, nekem nem is kell szimulátor.
Elképzelhető, hogy egy patch orvosolja ezeket a problémákat, majd kiderül.
Úgy írtam le mindezt, hogy én mindig is szívesen játszottam NFS-el.
-
xxxpaulxxx #2386 Tényleg volt a pro street is... nah azzal se játszottam:D -
#2385 Rendőr AI? Olyan nem létezik... Komolyan le kell lassítanom, hogy utolérjen és bele tudjak menni, kész röhej :) -
#2384 Sebesség érzet egyáltalán nincs, az az elmosódás nagyon ráférne, ezért nem értem minek van a menübe olyan beállítás, hogy elmosódás ki/be kapcsolása. Tiszta ciki -
#2383 Ja és milyen a rendőr AI?
olyan HP2-s brutálállat?
vagy
olyan lájtosabb TDU1? -
#2382 na, vazze :-)
IMYke és Pixxel,
ez a gépi beavatkozás mennyire drasztikus és idegesítő?
menüben lehet esetleg variálni a music, sfx, ambient hangok balanszával?
a tube-on eddig lambo gameplay van fent, ott azért úgy ahogy hallható a motorhang, de nem ordít (sajnos)
Engem az egész maszlagból 1 (azaz, h 3) dolog rohattttttttttttul zseníroz
az elmúlt 2 hét történéseiből látható, hogy a kizárólag a grafikára, a sebesség érzetre ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A HANGOKRA (kellene) mentek rá.
A grafika - vannak hibái, lesz.rom, nekem teccc
sebesség feeling - videoról nekem átjön, bár látványban tényleg nem sok a különbség 200 és 300 km/ h között
A HANGOK VISZONT -
Van az autóknak jellegzetes hangja, még ha alig hallható verzióban is?
Értem ezalatt pl Subaru: bu-bu-bu hang, M-es BMW kiékelt fűnyíró hang stb.-stb.
Van-e az óóóóótóóók hangja között KÜLÖNBSÉG? -
#2381 Mondtam, hogy bővülni fog a lista :)
-
#2380 Én azért sűrűn használtam féket.
- Most Wanted [városban kellett]
- Carbon [városban kellett]
- Pro Street: [kanyaroknál, útra kitett akadályoknál, és rézsűben kellett]
- Undercover: [városban kellett]
-
#2379 Kimaradt a legfontosabb. Az ellenfelek egyszerűbbek mint a faék... -
xxxpaulxxx #2378 fék nélkül végigjátszható - mint az összes kivéve talán a shift:D (undercovert nem tudom... az nem nevezhető játéknak) -
#2377 - pl "drivetelésnél" autómatikusan bevágja az ellenkormányzást, és neked fordítva kell vissza-ellenkormányozni, hogy íven tartsd a verdát :) tehát pl jobbra driftnél jobbra kell ellenkormányozni a gép autómata ellenkormányzását, de persze könnyen átfordul, és akkor balra vissza kell hozni az ívre.
- nem adja vissza a száguldástérzetet
- tényleg furák a hangok, sokszor alig hallani őket
- pl villog a rendőrautó, de a környezeten ez nem látszik (a lámpák fénye) -
#2376 1, Olyanok mondják, akikkel akár itt is beszélgethetsz: ennek a topiknak a lakói!
2, biztos - nem egy emberke írta le
3, nincs
4, nincsenek motorhangok, csak a szél süvítése hallható igazán
5, a fények nem tükröződnek a környezetben, és a menüben, ahogy a nap sem jó - azaz: Shader-problémák.
-
#2375 Egyetértek a felső mondatoddal.
Viszont a Shift kizárólag konzolokon játszható. PC-n, billel egyáltalán nem. itt meg ugye nem mindenkinek van kormányja meg joyja. -
#2374 Ezt gyorsan beszéljük meg :-)
A LEGFONTOSABBAK:
1) Olyanok mondják ezt, akik már játszottak vele, vagy akik csak videot kuksiztak róla tube-on?
2) Mi az, h "kanyarodáskor gépi ellenkormányozás [ráadásul rosszul] - mintha nem a játékos irányítana" - Ez mennyire biztos? Nem lehet, hogy be van kapcsolva egy segítség, amit options-ben ki lehet kapcsolni?
3) Mi az , h "Nincs sebességérzet" A sebességtartományok (200-300-380 km/h) nincs látványbeli különbség, vagy alapban nem adja vissza a száguldás élményét? (ez utóbbi videokból nekem visszajött)
4) Mi az, h "nincsenek jellegzetes sportautó motorhangok"? Hasonló hangjuk van az autóknak, esetleg fűnyíróhoz hasonlítanak, semmi egyéni karakterisztika, semmi hátszőr (akinek van) borzoló gyorsulási hang?
5) Mi az, h "rendőrségi villogó fényeinek hiányossága" Itt nem találgatnék. Egyszerűbb, ha elmondod, mi is ez. -
#2373 A "NFS: Most Wanted" volt a legjobb az utóbbi években kiadott újkori NFS-ek közül.
Shift-et inkább nem minősíteném, mert nem kormánnyal próbálkoztam vele, na meg hát, az nem "arcade", inkább "semi-simulator".
Kötekedőknek: a zárt pályás "NFS: Pro Street" nem azonos kategória ezzel a játékkal, meg úgy általában a "NFS-feeling"-gel.
-
#2372 tom, de ők vásárolják fel a fejlesztőket és bizony van beleszólásuk :I Dice is inkább a mirrors edge 2-re koncentrálna és nem moh-ra. -
#2371 csak vannak beleszólási jogaik, sürgetik avagy késleltetik a játékot, fjelszetők meg szívnak, és így mi is szívúnk.... válassz :D -
#2370 -
#2369 Underground is jó volt. -
#2368 az EA csak kiadó :) nem ők csinálják a játékot. -
#2367 Azért a Shift-el példásan kikerülték ezt a "hanyatló" korszakot. szvsz.