Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan letesztelünk, melyik a sorozat harmadik része? <#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

http://goo.gl/gd6Zi5
Mellesleg az amerikai autók, de különösen az izomautók ezerszer stílusosabb és vagányabb gépek, mint az átlageurópai szürke tömegszar márkák(pl😮pel,Skoda,WW) termékei.
Amúgy trágyább autómárkát nem tudtál volna hiányolni?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
vannak zeneszerzõk akik direkt játékokhoz készítenek feelinget adó music-ot
meg különben is az instrumentális zenék jobban illenének a játékhoz
nem tudom emlékeztek-e, de HP-ban a vezetés stílusához idomult a zene, más szólt ha lassan nyugiban vezetsz, mást ha ezerrel száguldasz. és mást ha mondjuk egy nagy üldözésben vagy
most ha ezeket a számokat fogják csak simán bevágni, az édeskevés <#sir>#sir>
Mondjuk world racing 2ben a moddereknek hála minden van 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
<#wilting>#wilting>
Az elsõ három játék, amire gondoltam, mindben volt, még ebben is van, FAIL. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
pont ezt irta hogy sok a skyline, meg a hasonlók. azok nem amcsi verdák. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lesznek ferrarik, meg más autok tudtommal, de dlc-kben adják késõbb.
nah vissza aa NFS-hõ. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem erre gondoltam, hanem pl ha nem 100 Mazdát tennének be hanem csak 50-et akkor a helyére tehettek volna 50 Porsche-t a nulla helyett, vagy a 150 Nissan helyett csak 50-et, a maradék 50-50 meg Ferrari meg Maserati lehetett volna, és így tovább, szuper verdákat is lehetett volna belerakni, mennyivel jobb lett volna, istenkirály lett volna.
Megvenni megveszem, egyedi kategória így is, de azért mégsem tudom megérteni a gondlkodásmódjukat, miért csak maréknyi Európai szupersportkocsit tesznek be és sok százával a japán márkákat, ez olyan, mintha ebbe az NFS HP-be az amerikai EA mondjuk 70 százalékban amerikai izomautókat meg amerikai cirkálókat pakolna.
meg ott van az x1 -es, amit eleve csak ebbe a játékba készitettek el. szóval a sok hétköznapi autón kívül vannak itt is extra kocsik.
csak a sokból több a "hétköznapi" de ez nem feltétlenül baj.
szerintem a legtöbb luxus kocsi igénytelenül néz ki, hiába futurisztikus a kinézete.
többre értékelek egy régi mitsubishi evo IX-est pl.
de neked velem ellentétben van ps3-ad és ennek ellenére biztos vagyok benne hogy megveszed majd. 😊
nekem a nfs-ekben se tetszik hogy évrõl évre ugyanaz a 30 kocsi van max részenként 3-4et kicserélnek.
egyenesbe meg alig tünik fel a 130-as tempo.
legalábbis nekem.
grat.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
L-kanyarban látvány alapján (belsõ nézet) asziszed 50-nel mész, ami valójában 90 és... :-/
én nem gondolkodom szélsõségekben 😉 nem mondtam, h arcade - ON
Just do it :)
Több mint 1000 autó, hahh.,,
A korábbiakkal ellentétben Caparo se Radical, de még egy Porsche vagy Koenigsegg sem!!
1 db Bugatti és 1 db Maserati van a listában, még ebben az NFS-ben is több van belõlük!!
Lambóból is van mindössze 7 db...amikor ebben a szutyok NFS-ben is több van és izgalmasabb modellek...
Bezzeg japán kocsiból van szarásig, pl minek több mint 100 féle Mazda, meg több mint 100 féle Honda, vagy 150 féle Nissan, meg több mint 100 Toyota stb, stb, ha egyikkel se megyek majd...
Ez a játék fõként a hazai japán kocsik fényezésérõl szól, az otthoni szükségletet elégítik ki, úgyhogy a kocsik túlnyomó többsége még csak nem is érdekel!!!

mikor a gumi a keréken is deformálódik ha csûszkálsz.
nem egy rfaktor, de nem is árkád.
könnyíts magadon, verd ki otthon... a balhét
ne csak nézz, láss
Ha Te ugyanazt a karakterisztikát látod ebben, mint a 2002 HP-ban, jó neked 😉
A Forza nem szimulátor, csak szeretne lenni. Majd talán a 4-es. Talán. Konzolon eléggé necces.
A szimekben minden testreszabható. Amikor azt mondom minden, úgy értem, minden. 😉
Egy RBR, vagy egy GT Legends. Na, azok.
Just do it :)
UI: de ezt nem lehet NFS-he hasonlítani
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Köze sincs hozzá.
Az Outrun egy ízig-vérig játéktermi stílus, ott az az alap, hogy majd 90 fokkal 4 kerékkel csúsztatod a kocsit és a sebesség végig ugyanannyi kanyarban mint egyenesben, szinte nem csökken semmit, és szektort teljesítened kell mielõtt lejár az idõ, ez az igazi arcade stílus.
Pont.
Többet nem vitatkozom errõl, aki párhuzamot von a kettõ közt, a saját tudatlanságát ecseteli.
Ez a leírásod akár egy szimulátorra is ráillik (pl Forza), akkor az is leginkább ehhez a játéktermi játékhoz hasonlítanak? Lófütyit...
cd keyt árulnak asszem, jött egy emil, hogy megvehetem