Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No custom races - azaz, hogy nem lehet benne a forgalom nagyságát (sem) állítani
Just do it :)
De én úgyis a Limited Edition-t fogom megvenni.<#vigyor5>#vigyor5>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mert ez a "tövig a gáz" dolog hamar unalomba fulladhat
környezet meg nem tûnik olyan húde izgisnek
meg lehetnének spéci jármûvek a forgalomban, iskolabusz, traktor meg ilyenek
Ha már mûszarfalas belsõ nézet nincs, akkor legalább lökhárító, vagy motorháztetõ nézet legyen, könyörgöm!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Egy traktorosnak sem mondhatod, hogy induljon a gépével egy hegyi rally-n...
Kötekedõknek: a "gépe" alatt pl. ilyet kell érteni:
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
de most a magyar ea mondta hogy holnap jelenik meg.. a boltok meg nemtudnak róla.. szóval gigafail..
http://goo.gl/gd6Zi5
Ma hívnak, hogy mikor küldhetik a másik játékot.
Én mondom: Úgy akartam, hogy a másik játékot az új Need for Speed játékkal küldjék.
Erre a csávó a telefonba: Az nehéz lesz, mert az új NFS csak november 19.-én fog megjelenni, szóval ha a héten akarom a másik játékot (még akciós áron persze) akkor erõsítsem meg a megrendelésemet és azonnal küldik! A srác szerint péntek elõtt nem valószínû, hogy lesz új NFS, másrészt meg szinte le is cseszett, hogy minek érdeklõdöm az új NFS játék iránt, amikor az oldalukon világosan le van írva, hogy november 19.-én fog megjelenni. Szerintem semmi rosszat nem mondtam, én csak egy vásárló vagyok, és nem hinném, hogy le kellene azért cseszni, mert érdeklõdöm az egyik termékrõl... De lehet az illetõnek biztos csak rossz napja volt, elvégre hétfõ van! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Úgy látom legközelebb boltonként 1db visszaszámláló kell! <#banplz>#banplz>
UI: amúgy hivatalos megjelenés #1891-be le van írva. Ha a magyar boltok nem tartják be az már más dolog. <#vigyor5>#vigyor5>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Holnaptól megvásárolható a Need for Speed Hot Pursuit!
2 órája "
All hail the double x!