Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, ja, ja, persze, elhisszük 😄

nyirog
Hopp, rossz helyre írtam :$

Muttley
A remény hal meg utoljára.. 😊
No custom races - azaz, hogy nem lehet benne a forgalom nagyságát (sem) állítani

Just do it :)

Én is a Limited-et rendeltem egyébként. <#hehe> Csak furcsa volt, hogy eltüntek a normál változatok.

Az jó, legalább nem lesz tolongás az 576-ban, a legtöbben úgy is mennek a Galaxisba megvenni a normált 😄

wollnerd
Ez tényleg érdekes...<#fejvakaras>
De én úgyis a Limited Edition-t fogom megvenni.<#vigyor5>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

LeWyTy
Ez keci jó lesz<#ijedt>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

576-ból eltüntek a normál változatok, már csak a Limited Edition van!? <#confused> Érdekes.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Megnyugodtam. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ebben a videóban váltogatja a kamerát, így láthatod, hogy milyen nézetek vannak benne.

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy a hardcoded státusz ellenére lesznek MOD-ok hozzá, mert ez így tényleg vérszegény kissé.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nyirog
Adom én is ^^, szopás mert most már még jobban kéne 😄. Azért remélem majd vmi patch lesz h free drive módban legalább legyen pár öcsívment vagy a Burnoutos kerítésekhez hasnoló dolgok amiket át kell törni vagy meg kell találni 😊

Desiderata
forgalom tényleg nagyon gyér a videón, szeretek veszélyes elõzésekbe kezdeni szóval sokkal több autó kéne
mert ez a "tövig a gáz" dolog hamar unalomba fulladhat
környezet meg nem tûnik olyan húde izgisnek
meg lehetnének spéci jármûvek a forgalomban, iskolabusz, traktor meg ilyenek
Ha jól emlékszem, akkor 4 fajta nézet van benne.

IMYke2.0.0.0
Nincs benne más, csak ez a "nézd a seggem" nézet?
Ha már mûszarfalas belsõ nézet nincs, akkor legalább lökhárító, vagy motorháztetõ nézet legyen, könyörgöm!

Waczkor
Igen azt én is remélem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
Nekem tetszik 😊 Remélem azért ennél sûrûbb forgalmat is lehet beállítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

Waczkor
A srác csatornáját érdemes végigböngészni,folyamatosan rakja fel az újabb videókat.A muscle car-os verseny a sivatagi pályán az epic😊

Waczkor
Need for Speed: Hot Pursuit - 10 MinutesFreeDrive Gameplay, Lamborghini LP550-2

Muttley
ááááár júúúúú suör? 😉

gduck
Sztem õ ezt az #1945-re írta válaszul <#sniffles>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Hát éppen ez az: nem lényegtelen.
Egy traktorosnak sem mondhatod, hogy induljon a gépével egy hegyi rally-n...

Kötekedõknek: a "gépe" alatt pl. ilyet kell érteni:

Desiderata
lényegtelen
Muttley
csak ne youtube-ra, mert kb 2 óra, míg észre nem veszik és...

IMYke2.0.0.0
Meglepne, ha x-Box-360-nal real 1980*1020-ban játszana bárki ezen a bolygón.

Muttley
Butus vagy, ha hagyod, hogy leb.sszanak
Te vagy a vevõ... 😉

Desiderata
full HD-s videó végigjátszás is jöhet <#unalmas>
Muttley
spoilerbe jöhetnek az elsõ vélemények 😉

atila4
Xboxra már van xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

pxxl
max a warez jön holnap 😄

All hail the double x!

mindig cirkusz van nfs megjelenésnél 😄

de most a magyar ea mondta hogy holnap jelenik meg.. a boltok meg nemtudnak róla.. szóval gigafail..

[HUN]FaTaL
Ne picsogjatok már, majd megjelenik, amikor megjelenik, hihetetlen ez a církusz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Már ott is átírták 17.-re! <#idiota>

nyirog
Am CDGalaxist kajra fel kéne hívni h akkor most mi ez a november 15.-e -i megjelnés???

nyirog
Vagy már elõtted zaklatták pár százan az NFS-vel 😄DD

TBTPumpa
Múlt héten megrendeltem az új NFS-t és egy másik játékot az 576-tól!
Ma hívnak, hogy mikor küldhetik a másik játékot.
Én mondom: Úgy akartam, hogy a másik játékot az új Need for Speed játékkal küldjék.
Erre a csávó a telefonba: Az nehéz lesz, mert az új NFS csak november 19.-én fog megjelenni, szóval ha a héten akarom a másik játékot (még akciós áron persze) akkor erõsítsem meg a megrendelésemet és azonnal küldik! A srác szerint péntek elõtt nem valószínû, hogy lesz új NFS, másrészt meg szinte le is cseszett, hogy minek érdeklõdöm az új NFS játék iránt, amikor az oldalukon világosan le van írva, hogy november 19.-én fog megjelenni. Szerintem semmi rosszat nem mondtam, én csak egy vásárló vagyok, és nem hinném, hogy le kellene azért cseszni, mert érdeklõdöm az egyik termékrõl... De lehet az illetõnek biztos csak rossz napja volt, elvégre hétfõ van! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az az amerikai megjelenés.

nyirog
Jah, az alul lévõ trailerben is 16 van írva <#banplz> <#vigyor2>

Nem csak a magyar boltok nem tartják be, hanem az angolok sem. Szombat óta raktáron van a play.com-on. <#vigyor>

gduck
Ennyi értetlen embert <#falbav> Van egy visszaszámláló, ami a hivatalos megjelenést mutatja és nem jó nekik!

Úgy látom legközelebb boltonként 1db visszaszámláló kell! <#banplz>

UI: amúgy hivatalos megjelenés #1891-be le van írva. Ha a magyar boltok nem tartják be az már más dolog. <#vigyor5>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
nekem mind1, le is vehetem a visszaszámlálót 😄 egy pillantás az egész 😛

All hail the double x!

"Need for Speed HU
Holnaptól megvásárolható a Need for Speed Hot Pursuit!
2 órája "

Jó kérdés, de 576 a hivatalos forgalmazó és náluk is 19. van írva minden platformra! <#vigyor> Franc tudja már. <#hehe>

pxxl
mert honlnap jelenik meg a zusába? 😄

All hail the double x!

BoneDragon
Fészbúkon mindenhova az van írva, hogy holnaptól lehet megvenni a boltokba. Most már én se tudom mi az igazság.<#circling>

akkor fészbukon miért mondják az EA-sek hogy holnap ? 😄

pxxl
18án jelenik meg eu-ban akkor nem értem miért lehetne kapni ma mo-on<#fejvakaras>

All hail the double x!

nyirog
Ne basszatok fel h ma még nem lehet megkapni CDGalaxisban, tombolni fogok, már nem bííííírom 😄DD

pxxl
és még ronda is :/

All hail the double x!