4553
-
janihunk #4376 Még ilyet nem sok játék van amire nem lehet élsimit tenni. Mai világban ez alap. Még fullHD ban is recés. -
Bullitt #4375 Driverből rákényszeríted maximum, de nem ajánlom. Nálam elég bugos lesz vele. Szerintem 300 fölött már nem látni a recéket egyébként :D -
janihunk #4374 Sziasztok élsimit hogyan tudok varázsolni a játékra? -
fekinho #4373 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot, elkezdtem játszani, nehéznek túnik.Ha a patchet akarom futtatni..végén kiírja h. nem találja a játékot..szoval nem birom feltenni a patcheket!
Mi lehet a baj? :S -
High end PC #4372 én a fordított inverzének transzponáltját: az egy magos hajtja ki a 0775-nek a proci.
tegnap, asztal, három, miért
ا ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ك ل م ن ه و ى
護 护; 驚 惊; 膚 → 肤 -
#4371 jaja fordítva gondoltam én is! -
High end PC #4370 nekem a Paradise-ban az a gagyi nagyon, hogy az autók végtelen sebességi fokozatúak, jó, tudom ma már a 8-9 sebesség a trendi, de ott a hosszú egyenesben csak vált, vált, vált felfele, vagy 20-szor is -
#4369 sztem meg élvezetesebb, mint ez az nfs. :) -
#4368 Akkor rosszul akartad. -
janihunk #4367 Én is ezt akartam kihozni:D -
#4366 Burnout Paradise mindenképpen (sztem) -
#4365 Attól függ mire vágysz.
A Burnout elég hamar unalomba tud fulladni... lévén, hogy erőltették a "sandbox" hatást.
-
riki02 #4364 Sziasztok!
Szerintetek a Need for speed hot pursuit vagy a Burnout Paradise a jobb játék? Bocs ha egy kicsit off volt a kérdés.
-
#4363 Bizony. -
#4362 fordítva! egy egymagos proci nem hajtja ki az 5770-et. -
janihunk #4361 Ne mond már hogy egy egymagos procit nemhajt ki az 5770. -
#4360 Te most komolyan gondoltad, hogy az 5770-kihajtja procid? Kb a teljesítményének 20-30% használod ki!!!! ezzel az erővel mellé rkahatnál egy 4-es széria legkisebb kariát is, ugyanúgy futna minden, és az 5770 meg add nekem! -
mester1987 #4359 egy 4magoson is 30 körül van :)
szal...ez egy optimizálatlan szar :( -
#4358 asszem megvan a hiba ok: AMD Athlon 3000+ -
mester1987 #4357 nem tud valaki segíteni szoftveresen abban, hogy a játék ne akadjon, szinte a 25 FPs a max, ami eléggé játszhatatlan ebben (még ha az árnyékokat is leveszem), természetesen fenn van:
a legújabb 1.5.0.0-s frissítés
DX frissítés
VC++ 2005-2011ig az összes (de minek annyi? :D)
AMD Catalyst 11.5-ös driver (ha muszály frissítem, de elég régi a játék, szal...)
MSVCRT (ezt sose tudtam mi a puna?! :D)
AMD Dual-Core Optimizer (verziószámot nem tudok, nem hinném, hogy sok lenne)
Windows 7 32BIT, AMD Athlon 3000+, 3GB RAM, ATi 5770 Coolermaster configgal
KÖSZI A SEGÍTSÉGET -
#4356 Elfogadtam, majd jó lenne ha egyszer egyszerre lennénk fenn:P Valaki más még esetleg, aki megadja nevét vagy felvesz JackTar11 néven?:) -
#4355 Nyomassuk! :) -
#4354 Ugyanígy vagyok én is, küldtem barát kérést. -
#4353 Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy hány embernek van meg ez a játék eredetibe, mert jó lenne magyarokkal nyomni neten:) Régebben is játszottam vele, csak most vettem meg, azt jó lenne egy-kettő haver:) Nincs kedve valakinek játszani velem/ellenem? Ottani nevem JackTar11 -
#4352 Ámen, úgy legyen. -
High end PC #4351 nfscars.net fórumain már egyes xbox autó fájlokat próbálnak konvertálgatni az eddigi DLC-ékből, a végén lehet, hogy mod-ként kapjuk majd a DLC-ket. Csak járjanak sikerrel... -
#4350 -
#4349 Minden, ami játékkal és PC játékosokkal kapcsolatos érdekem - hisz magam is az vagyok :) -
#4348 De rendes vagy! Pedig neked nem is annyira érdeked (gondolom). :) -
#4347 Felismerhetően csatlakoztam - bár esélye annak, hogy a petíció eléri a célját = 0 (nulla, zéró, semmi)
-
High end PC #4346 Töltsétek ki a HP DLC petíciót! Szóljatok minden ismerősötöknek.
http://www.petitiononline.com/NFSHPPC/petition.html -
Locna #4345 Sziasztok!
Abban tud nekem valaki sgíteni, hogy az 5. felrakás után mit lehetne csinálni a játékkal, hogy fusson ismét online-ban?
Eredeti a játék, és az egyik barátomnak valami olyasmit írogat, hogy az 5. felrakás után nem engedi online. Felmegy a játék felhasználó adatai nem hibásak, nincsenek elütve, de hogy hogyan tovább...
Köszönöm előre is! -
#4344 Akinél találtam Autolog nevet, annak küldtem barát kérést. -
#4343 Ha nem kapkodták még el ma, abból a Tescoból a gamet ahova megyek, akkor délután/este már én is tudok multizni -
#4342 Látszik ez nem az Eredeti játékaink topik. :) -
#4341 veszel egy fekete tokot, meg nyomtatsz egy fasza borítót :D problem? :D -
#4340 Egy magamfajta, borítóra rigolyás embert :) -
#4339 kit érdekel milyen a tokja :D -
Csokis #4338 Az eredeti kiadás ennyi! -
doggy90 #4337 beregeled originbe, a tokot meg eldugod. : )