4553
Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • janihunk
    Még ilyet nem sok játék van amire nem lehet élsimit tenni. Mai világban ez alap. Még fullHD ban is recés.
  • Bullitt
    Driverből rákényszeríted maximum, de nem ajánlom. Nálam elég bugos lesz vele. Szerintem 300 fölött már nem látni a recéket egyébként :D
  • janihunk
    Sziasztok élsimit hogyan tudok varázsolni a játékra?
  • fekinho
    Sziasztok!
    Feltelepítettem a játékot, elkezdtem játszani, nehéznek túnik.Ha a patchet akarom futtatni..végén kiírja h. nem találja a játékot..szoval nem birom feltenni a patcheket!
    Mi lehet a baj? :S
  • High end PC #4372
    én a fordított inverzének transzponáltját: az egy magos hajtja ki a 0775-nek a proci.
    tegnap, asztal, három, miért
    ا ب ت ث ج ح خ د ذ ر ز س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ك ل م ن ه و ى
    護 护; 驚 惊; 膚 → 肤
  • samsung123
    jaja fordítva gondoltam én is!
  • High end PC #4370
    nekem a Paradise-ban az a gagyi nagyon, hogy az autók végtelen sebességi fokozatúak, jó, tudom ma már a 8-9 sebesség a trendi, de ott a hosszú egyenesben csak vált, vált, vált felfele, vagy 20-szor is
  • pxxl
    sztem meg élvezetesebb, mint ez az nfs. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor rosszul akartad.
  • janihunk
    Én is ezt akartam kihozni:D
  • pxxl
    Burnout Paradise mindenképpen (sztem)
  • IMYke2.0.0.0
    Attól függ mire vágysz.

A Burnout elég hamar unalomba tud fulladni... lévén, hogy erőltették a "sandbox" hatást.
  • riki02
    Sziasztok!

Szerintetek a Need for speed hot pursuit vagy a Burnout Paradise a jobb játék? Bocs ha egy kicsit off volt a kérdés.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • pxxl
    fordítva! egy egymagos proci nem hajtja ki az 5770-et.
  • janihunk
    Ne mond már hogy egy egymagos procit nemhajt ki az 5770.
  • samsung123
    Te most komolyan gondoltad, hogy az 5770-kihajtja procid? Kb a teljesítményének 20-30% használod ki!!!! ezzel az erővel mellé rkahatnál egy 4-es széria legkisebb kariát is, ugyanúgy futna minden, és az 5770 meg add nekem!
  • mester1987
    egy 4magoson is 30 körül van :)
    szal...ez egy optimizálatlan szar :(
  • pxxl
    asszem megvan a hiba ok: AMD Athlon 3000+
  • mester1987
    nem tud valaki segíteni szoftveresen abban, hogy a játék ne akadjon, szinte a 25 FPs a max, ami eléggé játszhatatlan ebben (még ha az árnyékokat is leveszem), természetesen fenn van:
    a legújabb 1.5.0.0-s frissítés
    DX frissítés
    VC++ 2005-2011ig az összes (de minek annyi? :D)
    AMD Catalyst 11.5-ös driver (ha muszály frissítem, de elég régi a játék, szal...)
    MSVCRT (ezt sose tudtam mi a puna?! :D)
    AMD Dual-Core Optimizer (verziószámot nem tudok, nem hinném, hogy sok lenne)

Windows 7 32BIT, AMD Athlon 3000+, 3GB RAM, ATi 5770 Coolermaster configgal

KÖSZI A SEGÍTSÉGET
  • JackTar
    Elfogadtam, majd jó lenne ha egyszer egyszerre lennénk fenn:P Valaki más még esetleg, aki megadja nevét vagy felvesz JackTar11 néven?:)
  • fery02
    Nyomassuk! :)
  • Dj Tommy
    Ugyanígy vagyok én is, küldtem barát kérést.
  • JackTar
    Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy hány embernek van meg ez a játék eredetibe, mert jó lenne magyarokkal nyomni neten:) Régebben is játszottam vele, csak most vettem meg, azt jó lenne egy-kettő haver:) Nincs kedve valakinek játszani velem/ellenem? Ottani nevem JackTar11
  • IMYke2.0.0.0
    Ámen, úgy legyen.
  • High end PC #4351
    nfscars.net fórumain már egyes xbox autó fájlokat próbálnak konvertálgatni az eddigi DLC-ékből, a végén lehet, hogy mod-ként kapjuk majd a DLC-ket. Csak járjanak sikerrel...
  • fery02
  • IMYke2.0.0.0
    Minden, ami játékkal és PC játékosokkal kapcsolatos érdekem - hisz magam is az vagyok :)
  • fery02
    De rendes vagy! Pedig neked nem is annyira érdeked (gondolom). :)
  • IMYke2.0.0.0
    Felismerhetően csatlakoztam - bár esélye annak, hogy a petíció eléri a célját = 0 (nulla, zéró, semmi)
  • High end PC #4346
    Töltsétek ki a HP DLC petíciót! Szóljatok minden ismerősötöknek.
    http://www.petitiononline.com/NFSHPPC/petition.html
  • Locna
    Sziasztok!

Abban tud nekem valaki sgíteni, hogy az 5. felrakás után mit lehetne csinálni a játékkal, hogy fusson ismét online-ban?
    Eredeti a játék, és az egyik barátomnak valami olyasmit írogat, hogy az 5. felrakás után nem engedi online. Felmegy a játék felhasználó adatai nem hibásak, nincsenek elütve, de hogy hogyan tovább...

Köszönöm előre is!
  • Dj Tommy
    Akinél találtam Autolog nevet, annak küldtem barát kérést.
  • Dj Tommy
    Ha nem kapkodták még el ma, abból a Tescoból a gamet ahova megyek, akkor délután/este már én is tudok multizni
  • fery02
    Látszik ez nem az Eredeti játékaink topik. :)
  • pxxl
    veszel egy fekete tokot, meg nyomtatsz egy fasza borítót :D problem? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Egy magamfajta, borítóra rigolyás embert :)
  • pxxl
    kit érdekel milyen a tokja :D
  • Csokis
    Az eredeti kiadás ennyi!
  • doggy90
    beregeled originbe, a tokot meg eldugod. : )