4553
-
#4416 Annyiban más (legalábbis a mostaniakhoz képest), hogy igyekszik visszahozni a régi, igazi, előző generációs (NFS Undergorund előtti) NFS-ek hangulatát...és nem is sikertelenül. Tehát visszaköszönnek a változatos tájak, egzotikus autók, nulla tuningolási lehetőséggel. Na meg ugye rendőrök...kár, hogy azok a régi "NFS"-es elektro zenék nem köszöntek vissza, de lényegében így is bőven fogyasztható a cucc, mindenképpen ajánlom!
Az én kedvencem amúgy a 3. és az 5. rész, (na jó, a 4. résznek a demója örökre megmarad bennem :)). -
#4415 Ez a NFS mennyivel más, mint a többi? Meg egyébként melyik nfs volt az eddigi legjobb szerintetek amivel játszottatok, ami elég jó élményt nyújtott így visszaemlékezve? -
#4414 Jó ez. -
audi s8 #4413 Köszi a választ!Én nagy NFS fan vagyok 1997 óta,de ez a HP 2010 kiveri nálam a biztosítékot rendesen.Hogy engedhetnek meg maguknak ilyet,arról nembeszélve,hogy a Pc nevem "teszi közkincsé"!Akasztás a fejlesztőkre!!! -
#4412 Nem :-(Sajnos! -
#4411 Srácok kérdés
még mindig nem lehet valahogy nevet változtatni a játékban?
-
Bullitt #4410 Az irányítás bugos maradt a patchok után is, egyszerűen szar. Egyébként Dreamshotos versenyt tartunk, Hot Pursuit-os napszemüvegért. Részletek itt (link). -
chris1997 #4409 szevasztok!
Nekem is pont ugyanez a gondom. Nekem is eredeti a játék, és már az 1.05 patchel futattom!
Mi lehet a baj???? -
audi s8 #4408 Sziasztok!Kb fél éve játszottam ezzel a játékkal,akkor nem lehetett lefixálni az irányítás gombokat.Most,ismét feltelepítettem,automatán lefrissített,és a jelenség ugyanaz..Visszaugrik a gáz az A betűre..Én vagyok a láma,vagy a fejlesztők ennyire hitványak?Természetesen,eredeti a játék. -
#4407 A TDU 2 jobb igaz, itt csak kíváncsi voltam, hogy mennyi időt tudok menni, mondjuk először ilyen 2:37-es időt mentem.
-
#4406 Hát ha ráfekszik az ember ezt lehet faragni még 19-18 -ig is akár, autótól meg a nitrózási taktikától függ. A videóban pl. számos helyen elbasztam, főleg a végén, de akár az elején se kellett volna a videó kedvéért bemennem a gát bal részébe, de a nitró használat se volt jó mindenhol. Ezek max begyakorolt 2-3 perces műsorok, ezt a pályát 4-5x bepróbáltam mire olyan lett amien, ennyi. A TDU/TDU2 -ben az igazi, mikor 2-3 órán át terel mindenki 3-400 -al. Am thx a mai részvételt. -
#4405 Igaz nekem nincs videóm az időmről(annyira nincs jó pcm, hogy frapssal rögzíteni tudjam) , de itt egy kép mennyit mentem:
-
Stockbauer33 #4404 Komolyat ment .A napokba gomdoltam én is rá h bekéne inditani az időfaragásokat
#4398 -
#4403 Hát a TDU1 or 2 -ben letolhatunk 2-3 izmos kört, de a 2-3 perces NFS műsor nem érdekel annyira hogy így ráfeszüljek. :) -
#4402 Hm. Mi is a neved a játékban? Lehet felveszlek kihívás reményében, ha nem bánod. :) -
#4401 Széép!!
Grat! -
#4400 Úgy látszik nekem is fragnom kell az időmből :D -
#4399 Azt-a-büdös-qrva-élet! TÖKÉLETES VOLT! -
#4398 -
#4397 -
truckerfan95 #4396 Köszönöm neked / tek a segítséget :)
-
Bullitt #4395 Vagy a felbontást levenni, ha minden kötél szakad. A motion blur is izzasztja némely gépet. -
#4394 Ugyan ne akarjál már ilyen luxus dolgokat 2011-ben. :D
Amúgy, ha szarul fut, megpróbálhatod a nagyfelbontású textúrákat kikapcsolni, meg az árnyék kinézetét gagyibbra venni beállításokban. -
truckerfan95 #4393 Sziasztok hogyan tudom a grafikát low vagy mediumra venni ??? köszi
Roland
-
#4392 Nálam egy darab patch nincs fent, nem is nagyon izgat hogy feltegyek. -
m0na #4391 Nem értem én ezt a Anti-Aliasing dolgot. Kb fél éve tökéletesen ment az élsimítás AMD Catalystból. Ma reggel újra teszem a gamét és semmi. Hiába tolom 8XAA-ig semmi változás. Régen volt rá egy ati hotfix de gondolm a hotfix után az egész catalyst felül íródik arra az "ezer" éves verzióra.
Nem tudom ki, hogy van vele..szerintem elég komoly változás van a minőségben ha be van kapcsolva egy minimum négyszeres AA.
egyébként 1.5-ig van patch-elve a game.
Ha bárki tud segíteni, nagyon hálás lennék. -
NoP80 #4390 Azért az meredek, ha még a Catalyst sincs fent. Szerintem a CCC-re (azaz a Catalyst Control Center-re) gondolsz, mert baromira meg lennék lepve, ha az oprendszered az alapértelmezett illesztőprogrammal meghajtaná a kártyádat. Csak a korrektség kedvéért. -
#4389 -
#4388 áá én sörrel a kezemben tolom a játékokat, nem akarok vérprofi lenni, meg amúgy is több autós játékot tolok most szimultánban, ha minden játéknak profi módon tudnám az irányítását belezavarodnák. Minden verseny legyen meg aranyra azt jóvan, de amúgy köszi a tanácsokat. -
#4387 Ha elfogadsz pár tanácsot, kéziféket nem használsz, csak ha hirtelen manővereket akarsz végrehajtani, ugyanis képes nagyon lassítani.
Kézifék nélkül is lehet driftelni: kanyar irányába elkezdesz kanyarodni, majd egy pillanatra elveszed a gázt és már kezdődik is a csúszkálás. Jókor, jó ívről kezdett drifttel még a legdurvább kanyarok is bevehetőek kézifék nélkül, max a gázt érdemes elengedni picit, mikor érzed, hogy jó lenne egy kis kézifék.
Gyakorlás után rájön az ember, hogy ebben a játékban driftelve még végsebességgel is simán belehet venni a legtöbb kanyart.
Aki biztosra akar menni, már a kanyar előtt, az egyenesben elkezdi drifteltetni a kocsit, ilyenkor még könnyebb belemenni a kanyarokba.
Ha mindezeket (ki)használva sokat játszik az ember, nagyon élvezetes tud lenni a vezetés, nagyon gyönyörűen lehet terelgetni a kocsikat. -
#4386 Igen -
#4385 Igen, az övé. -
#4384 Ez a te videód? -
#4383 Akkor ez valami alap beállítás lehet mert még a catalist sincs fent.
De pl. a GTA IV -ben sincs élsimítás, és hát meg is látszik. -
#4382 nincs, azért nem tűnt fel, mert neked olyan atid van amivel lehet kényszeríteni az msaa-t :)
hd4870-en meg pixelháború van :/ -
#4381 Nincs élsimítás a játékban ??? :O Én észre se vettem, nekem úgy tűnt hogy van...
Tegnap előszedtem újra a gamet, és elkezdtem elölről.
-
#4380 Mondjuk ezt a HP-t inkább "konzolra szánták", PC-s verzióval nem sokat foglalkoztak. -
#4379 blablablaaa
2011-ben nehogy már ne legyen egy redvás minimum 8x-os élsimítás egy ilyen nagy volumenű játékban mint az NFS bakker! mi a faszt képzeltek ezek? de most komolyan... -.- mindenki rohan majd venni HD5xxx, 6xxx vga-kat, hogy kényszeríthessen élsimítást? lal... -
janihunk #4378 XD a 2. tipp komoly. -
NoP80 #4377 #1: próbálj meg a játékélményre fókuszálni, nem pedig a recékre,
(#1,5: : próbálj meg visszagondolni a hőskorra, amikor még a 320x200x4 bit (azaz nagyjából 16 szín, és az is csak bizonyos megkötésekkel) volt a menő a Videoton tévén, s vedd hozzá, hogy az már az állatabbak közé tartozott,)
#2: ha ezek nem mennek, akkor vegyél fel egy szemüveget (ha pedig szemüveges vagy, vedd le tüstént), hogy _minden_ homályossá váljék. Máris megoldódott a problémád.
:) :)