4553
-
#4336 Valószínűleg az után nyomott, hulladék minőségű borítós [narancssárga?] verziója lesz ennyi.
Az első kiadásost még én is megvenném ennyiért.
-
#4335 Tesco-ban holnaptól 2490 Ft lesz a játék, gondolom nem nagyon kell reménykednem, hogy újra feldobódik a multiplayer része a játéknak, pedig jó lenne (mint ahogy a DLC-k is PC-re). -
High end PC #4334 nekem nagyobb probléma, hogy még mindig nem moddolták át a dlc-ket pc-re... -
RYO21 #4333 Feltettem az 1.0.5.0-ás patchet és megint nincs eső. Másnál is jelentkezik ez a probléma? -
#4332 ja szerencsére a Shift2-ben már megvan ez oldva, ha netes save-t szedsz le, nem lesznek a save idejei, hanem a Accod alapján nézi! -
#4331 ja és itt nem is kéne belső nézet se külön
Ez van sajnos..de lehet nem is könnyen modolható autó szinten. -
High end PC #4330 Oké, a Shift 2-höz már jönnek a moddolt verdák, ehhez is átmoddolhatnák már a DLC-ket, különben begurulok -
High end PC #4329 Úgy, hogy az én save-em már nem tudom hol van, jelenleg egy netről töltött 100% savegamet üzemeltem be, ahol már megvan minden kocsi, úgy néz ki aki csinálta, csalt, de nem is nagyon követem nyomon ezeket az Autologos dolgokat, nekem csak a savegame kellett az összes kocsi miatt, nem fogok újból nekiállni kijátszani, annyi szent. -
#4328 Cheat -
Bullitt #4327 Amúgy hogy sikerült az időmérős versenyeken 1 másodpercet elérni? :D Ma nézegettem Autologot és nem is egy helyen 1.00-val vagy első. -
High end PC #4326 Régóta gondolkodom rajt. Várjak-e még, vagy vegyem meg boxra is. Kicsit még várok, most, hogy jönnek a Shift 2-höz is PC-re a DLC-ék, várok még kicsit, hátha... -
#4325 Annyit tehetsz, hogy megveszed a játékot box-ra is. :/ -
URH #4324 Mit érek a DLC-kkel, ha lassan neten senki nem játszik ezzel a gammával, vagy csak nagyon kevesen.
Bár tény, hogy nekem is nagyon hiányzik az a két lambo. :) -
High end PC #4323 Én egyenesen ölni tudnék a DLC-kért... SuperSports SLC (Bugatti Veyron SuperSport!!!!!!), Porsche Unleashed DLC (Porsche 959!!!!), Lamborghini Untamed DLC (Lamborghini Sesto Elemento!!!!!!)
áhh, vagy moddolják át őket, vagy adják ki PC-re, de ez így nem járja, eddig minden más NFS-hez vagy kijöttek a DLC-ék, vagy átmoddolták hozzá, de ehhez eddig semmi... -
#4322 Szóval azt mondod inkább egy ilyen mod, mint sem azok a kívánatos DLC-k? -
URH #4321 Inkább egy laza quick race modot kéne összedobni hozzá. -
High end PC #4320 Nah, valaki moddolja át a DLC-éket PC-re, alapítunk klubbot, összedobjuk a lét :DDD -
NoP80 #4319 A játékból kilépni akkor sem kellene, akár régi a proci, akár nem. Azt mondod, hogy a többi játékprogramod jól fut, és stabil a gép. Marad a játék. Legfrissebb patch rajta van? -
Mircinko #4318 Igen,de azt elfelejtettem mondani hogy a Procit nem fejlesztettem és ezt 2006-ban vásároltuk..
Igen Pentium Dual Core-om van, Igen friss a DirectX és a VGA kártya is a legfrisebbet pakoltam fel,de semmi... :(
-
#4317 Az nvidia vezérlőpultban tudsz valamennyi AA-t ráeröltetni, ha minőségre állítod a csúszkát. -
NoP80 #4316 Tehát egészen pontosan "Pentium Dual Core" processzorod van? Az a szaggatásnak lehet kiváltó oka, a lefagyásnak azonban semmiképpen sem. DirectX friss? Bár a játék úgyis felteszi a neki szükséges összetevőket... marad a VGA. Ahhoz mikori illesztőprogramot tettél fel? -
#4315 pentiumbol 2 magos az azert valszeg harmatgyenge. -
Mircinko #4314 A CPU: Intel Pentium, 2 magos 2.8GHZ proci. A többi játék 1-2 kivételével, megy szépen, de a hűtéssel nem vagyok megelégedve mert túl hamar felmelegszik PL: GTA 4,F1 2010 stb.. és ugye elég hangos is, Feltuningolás előtt nagyon rossz volt már a gép, nem vitt semmit, mindenre hibát észlelt ráadásul kétszer leéget az alaplap- a villám jóvoltából :),, Szóval megelégeltem a dolgot és belefektettem pénzt-azt nem mondom hogy sikertelenül, de nem erre számítottam...
Üdv: Zsombor
-
Csokis #4313 nvidián van rendes AA már, amit nvidia Inspector-ral lehet engedélyezni. -
#4312 nemtom -
#4311 GTX560Ti-n se lehet? -
NoP80 #4310 Most nem azért, de nekem meg autóm van négy (igazából nyolc :)) kerékkel. Milyen is az a kettőnyolcas proci pontosan? Mert ha Celeron, akkor... bár a többi alkatrész alapján nem valószínű, hogy alja kategória lenne, de azért meg kellett kérdeznem. Többen panaszkodtak itt, hogy kétmagos procival is képes szaggatni a játék, tehát még Core2 Duo-val sem biztos, hogy jól jársz.
A többi program jól fut a gépeden? Nincsenek stabilitás-problémák? Hűtés rendben? -
Mircinko #4309 Sziasztok! Lenne egy kérdésem..
Feltettem a játékot és szaggat mint az állat és aztán,kifagy majd fekete képernyő és hiba keresés.
-A gépem konfigja: CPU: Intel 2.8 GHZ, Ram: 4GB , Videókari: GTS 450, OP : Win 7, 64 bites-
Most nem azért , de ez bőven megfelel a minimumnak vagy nem??
Nagyon idegesítő mert nemrég ez a játék miatt tuningoltam fel a gépemet,nem ke3vés pénzért és nem megy.. :(( Aki tud kérem segítsen. -
#4308 nem, csak HD5000 szériától lehet kényszeríteni msaa-t vagy mit -
#4307 pff.. es lehet valahogy segiteni a receken legalabb pl ha driveresen force-olom az aa-t? -
#4306 ilyen extra beállításokat nem akarjál már mint pl az AA jó lesz az úgy fűrészfogasan is ^^ -
#4305 Nincs benne. -
#4304 hali. most tettem fel a jatekot es ugy latom, hogy alig van grafikai beallitas: arnyekok, texturak es kb ennyi, semmi AA beallitasok, semmi egyeb. tenyleg nincsenek benne ilyenek vagy csak en vagyok a bena? -
#4303 Hát mert a NFS HP nem olyan "népszerű", inkább a TDU2.... :) -
URH #4302 Hát nincs valami nagy pangás a szervereken gyerekek. -
rácz123 #4301 Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Feltelepítem a játékot elindítom és ad egy fekete képernyőt aztán kilép,lehet hogy a videókari?
itt a gépem: proci:AMD Athlon(tm) 64 3700+
memória: 1,5 gb ddr1
videókártya: Ati x1600/1650
-
Bullitt #4300 Az DVD probléma lesz, vagy az olvasód a szar. Javaslatom: kapd le az EA Download Manager-t, lépj be az accountoddal, utána írd be a játék CD kulcsát a "Játékkód megadása" részbe (kötőjelek nélkül asszem), ezek után pedig letöltheted és telepítheted az EA szerveréről elvileg. -
URH #4299 Hali Srácok!
Szerintetek megverjem venni auchanbe? Egy ezirányú boltban akartam ma megvásárolni, de sajna csak zárásra értem oda. :S -
#4298 Mert miért ne lenne köze hozzá? Nagyobb felbontás= több pixel = élesebb kép = kevesebb rece.
-
WinStar #4297 Valami data2.cab-ot hiányol a telepítő.Mit csináljak?Nemtudom sehogy se telepíteni...új winchester,új windows(7 ultimate)és eddig müködött.A játék eredeti....