Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI: vacak EAStore csak csütörtökön "szállít" <#falbav>#falbav>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"FOSPORT" -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

a baromságodra nincs mit mondani, megint egy ostoba juzer...
Forza.
Alig várom hogy pénteken screeshoot-okat csináljak 2560x1440-bõl 16xAA-val 😄
Egyébként: Shift 2 videó érkezett! 😊
Van mikor beakad egy kicsit a jatek, nemis ezzel van a gond hanem hogy a hang folyamatosan akad.... Mitol lehet ez?😞

HD5xxx szériával próbálta már valaki?
Az a baj, én csak péntek délután érek haza, és akkor tudom csak kipróbálni. De majd rányomok driver-bõl 16xAA-t (más játéknál is állítottam már driver-bõl, és mûködött), azt meglátjuk mi fog történni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A napszakváltozás, az irányítás, a zenék és a grafika valami fantasztikus!
Igaz, hogy kicsit élményromboló ez az Élsimításhiány, de a Mass Effect 2-t is úgy játszottam végig nem is egyszer (és még sok más játékot is)!
A játékélmény viszont nem teljesen az amit vártam, de így is lényegesen jobb, mint amit a Need for Speed sorozattól kaptam az elmúlt 5 évben (Most Wanted óta)!
Az optimalizáció is nagyon jó! Néztük egy egymagos Pentium 4 (HT) procis gépen, 1 GB rammal és 9600GT videókártyával és futott rajta a játék! Nem HD felbontásban és grafikai részletességben, de játszható volt és nem is akadozott! Ez azért egy 2010-es játéktól eléggé durva! Fõleg azért, mert az Undercover és a tavalyi Shift szinte játszhatatlan volt azon a gépen még minimális grafikai részletesség és felbontás mellett is!
Sajnos FreeDrive módban semmi extra nincs... Forgalom alig van, nincsenek rendõrök és semmi kihívás sincs - de legalább arra mész amerre akarsz! A versenyek viszont egész jók!
Összességében tényleg az elmúlt évek legjobb NFS játéka ez! Persze vannak hibái és épp ezért nem is értem a Launch Trailerben mutogatott 10/10-es eredményeket, de azért egy 10/9-et simán megérdemel! Bár lehet hogy az újdonság varázsa miatt tetszik ennyire a játék, majd idõvel kiderül... Bár a jövõ évi Shift 2-re és a BlackBox féle bohóckodásra nem vagyok kíváncsi, inkább majd a 2012-ben érkezõ Criterion féle új NFS játék várós!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
-ja negativumok: nincs egér, nincs visszajátszás(pedig nagyon szép lenne), nincs manuális váltó, nincs lan!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nekem kifejezetten tetszik. Kb. olyan a játék,mint amit vártam. Optimalizáció jó (40-50FPS-el el döcög),bár az AA azért hiányzik. Fizika tetszik,driftelés elképesztõen jó (legalábbis nekem nagyon bejön). Környezet is szép,textúrák is. Irányítást kicsit szoknom kellett 'érdekes' volt elsõre,de pár óra játék után hozzászoktam és tetszik. És még a zenék is jók.
<#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az EA csak azt éri el a hülye régiós megjelenésével, hogy a kalóz verzió már rég kint van mire kézhezkapjuk az eredetit <#fejvakaras>#fejvakaras>
(holtjátékról hallani sem akarok, max ha épp ladát v vmi hasonló 1000 éves ócskaságot vezetnék). Windózban tesztelve jó a kormány.
Nagyon zavaró. Sõt, szinte élvezhetetlen így a játék.
Kíváncsi vagyok másnál hogy alakul ez a dolog!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
-elõször is a grafikától kész voltam, brutál..esõ nappal este, helyszinek elképsztõ, jobb mint mire számitottam.(csak nincs AA..ez nagyon hiányzik)
-a hangulat igazi HP rég éreztem ilyet!
-fizikátol rettegtem, de nem lett rossz..árkád de a kategóriájában jó.
-sok kis apró részletre figyeltek(lámpa fel-le kapcsolás, szélárnyék stb..)
-nagyon pozitivan csalódtam
nagy negativumok még nem jöttek elõ..idáig nem unalmas..majd azokat is megirom.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Driver
Vicces csávó vagy! Bebaszna ha AMD Phenom II X4 965BE@3750mhz::GTX 460 OC 1Gb párosítással próbléma lenne! A második mondat nagyon kellett, mert anélkül nagyon fura lett volna <#wave>#wave>
UI: recére meg nincs mit mondani, még ha valaki le is veszi érte a fejem: konzol átirat már megint!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyébként szeretjük a nyelvet, de a balfasz fordításokat nem.
http://goo.gl/gd6Zi5
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!