4553
-
High end PC #2609 Kössz, most már megy AA kényszerítéssel is :D -
remélem ilyen a játék is hangulatra -
ManoNegra #2607 nevezd át az nfs11.exe-t shift.exe-re -
High end PC #2606 Nah, restartoltam, és most 10 percig is oké volt, most fut AA nélkül rendesen, sőt, 2560x1440-ben alig tűnik fel az AA hiánya, akkora a felbontás, de én ebbe nem nyugszom bele, hogy driver-ből nem tudok kényszeríteni.
Lehet nem 16xAA-val kéne néznem először, hanem lépcsősen felefele menve, hátha csak ilyen extrém értéket nem bír a játék. -
High end PC #2605 Próbáltam AA kényszerítés nélkül nélkül, elindult (de addig nem nyugszom, amég nem tudok AA-t kényszeríteni rá bőségesen), de most meg 1 percen belül kifagyott az egész gép. Eddig a játékélmény a minimumon, Criterion FAIL -
#2604 Van akinek megy, van akinek nem. Talán először próbáld anélkül :) -
High end PC #2603 Hát halljátok, ilyen nincs, megvettem, feltelepítettem, majd a menüben megyek a karrierre, indulna a dolog aztán kilép...
Lehet az a baj, hogy driver-esen akarok 16xAA-t kényszeríteni? De hát többen írták, hogy driveresen ment az AA kényszerítés. Legújabb drivert tettem fel. -
#2602 Én is imádom, de a bugokról miért nem ír senki???? Nem értem... -
#2601 A dal részre értem. -
#2600 veyron? -
#2599 Amit én linkeltem nekem jobban bejön, mert a kedvenc részem van reflektorban több ideig :D -
#2597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2596 A kritikusok imádják -
#2595 Ez a zene nagyon bejövős :))
-
#2594 Balfasz voltam... Csak egy nevet kell beírni.... -
#2593 Sziasztok! Hol kapom meg az EA azonosítót? -
#2592 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233410890&no=2170]#2170[/URL]
ha átnevezted az NFS11.exe-t, utána vedd ki a pipát a "use application settings"-nél CCC-ben (az AA-nál) és utána nem fagy ki appcrash-el.
nvidiánál nemtom hogy van az AA kényszerítés. -
xxxpaulxxx #2591 Azt leírnád még egyszer, ha megkérhetlek?:) -
#2590 Igen, köszönöm :) -
Lugi #2589 Igen, ez igaz, de eleve azért raktam fel a win7-et, mert xp alatt sem indult a játék. Klikk az indításra, fekete kép, majd vissza az asztalra. Ennyit tudott. :) Gondoltam, hátha win7-tel megy. Nem szeretnék másik vga-t venni, mert amúgy nem használom ki nagyon úgysem... -
#2588 nemhiszem h xp miatt nem indulna a játék. -
#2587 X1xx-hez nincs win7 support, csak a hd szériás kártyákhoz. Felrakja a vistás drivert ugyan, de mint látod nem tökéletes. -
Lugi #2586 Ok, nem jött be :) -
Lugi #2585 A win7-et tegnap raktam fel (mivel xp-n sem akart elindulni a játék), és az ati oldalán kikeresve, x1x00 szériához, a legfrissebb drivert raktam fel. A CCC-ben az AA "use application settings"-nél van a pipa. A shift.exe-t kipróbálom. :) -
#2584 remek :) akkor nem volt hiábavaló a próbálkozásom -
#2583 Nekem. -
#2582 Nálam -
#2581 driver frissítés, AA kényszerítés kikapcsolása CCC-ben (vagy átnevezés shift.exe-re)
tényleg rajtam kívül működik valakinek még ez a shift.exe-s dolog? :D -
Lugi #2580 Sziasztok!
Nekem az Istennek nem akar elindulni a játék! :) X1950Pro a vga, win7 az oprendszer, c2d a proci, de hibával kapásból leáll. Olvastam, hogy vissza kéne venni 48khz-ről 44.1-re, de ez sem oldotta meg a gondot. Van tippetek? -
#2579 Pedig az villámlás akar lenni, még hangja is van. Észre vettétek, hogy "esik az eső" de nincs felhő az égen? Tiszta lol :D -
xxxpaulxxx #2578 Jó bocsi... csak olyan stílusban írtad, mintha úgy gondolnád, hogy csak a te véleményed számít és akkor már ki se próbálja más, mert úgy is szar:D -
Blum #2577 Ti amúgy észrevettétek már,hogy éjszaka villog az égbolt? Vagy csak nálam fordul elő.
Elsőnek azt hittem,hogy villámlás akar lenni,de rájöttem,hogy nem az. ATi kártyám van,tuningolva nincs. Érdekes... -
#2576 LOL képt! :D -
#2575 Kéne egy kis segitség.
Csak az autok szinesek, a háttér a fekete-szürke, nem látom az utat se. -
#2574 Még két nap sem kellett: a hivatalos megjelenés napján már letölthetővé vált az "Unlimited Edition" tartalmat feloldó ügyesség.
-
#2573 inkább a tenisz :D -
bgabor #2572 Focis játék? Nemá... dolog. Kinek kell olyan? Jó hogy nem tenisz játék. -
#2571 Eszméletlen videó -
#2570 :D
na megyek multizni. XD -
#2569 pfúúú minnyá' eret vágok