Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vagy 2 óráig kötött le, az is csak a kíváncsiság volt.
De elmúlt, nagyon hamar.
Érzem itt is mafia2 szindróma lesz: aki pénzt adott érte, az foggal-körömmel védeni fogja h "húúúdejó", a többiek meg csak törlik és kész.
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
nitrót is nem értem miszarért kellett beletenni nem errõl szól ez
egyébként megfigyeltem azt is mekkora jelentõsége van az n2o-nak a játékban
itt nem az van hogy odalépsz az izomautódnak vagy ferrarinak mittomén minek aztán röpülsz
nem itt az megy hogy akinek van nitrója akár lada is lehet az a nyerõ célegyben benyomja neked épp elfogyott/töltõn van õ meg beszúrja viszlát ferkó lambó stb nitrós matchbox forever
nekem legalábbis ez jön le
UI: amerikai EAStore bezzeg már kiadta, az európai meg szivat még 2 napig <#falbav>#falbav>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
azt is gofast kóddal, hogy húzzon mint egy brutál sportkocsi 😄
azt a feelinget semmi se hozhatja vissza 😄
Régi feeling? Amikor spliscreenben kemény csata folyt az sikolabuszokkal és egyéb nyalánkság? Amikor szinte elélveztél egy játéktól? (Ez mostanában nálam csak a Protal játéknál fordult elõ) Hát ilyen nincs. Csak ellazulás és szórakozás és nagybetûs JÁÁÁÁTÉK <#worship>#worship>
nem tom nekem az élvezeti faktor a nullán van, akkor ez a splites irányítás is vicces, meg nekem nem áll másból a játék eddig csak elõre jobbra balra meg spacekor röhögök azon ami történik a kanyarokban és ennyi nálam valahogy kifulladt a játék 1 óra alatt
fizika na hát igen abból se sokat kapunk megint csak a kanyarodást tudom felhozni
vannak azért irreális dolgok rendesen mégha nem is szimuról van szó akkor is és ezek nálam nagyon belerondítanak az élvezeti faktorba
fú mi van még ja igen elszomorít még az is hogy egyszerûen nem lehet hallani a kocsik dübörgését csak azt hogy suhog a szél még a kocsi gurulását az aszfalton
végszóként annyit hogy manapság már nem tudják visszahozni az akkori fílingeket rágyurnak a grafikára erre arra szépnek szép szó se róla de nekem egy nagy csalódás a hp
Alfa Romeo 8C Competizione
Ford Shelby GT500
Porsche Cayman S
Dodge Challenger SRT8
Audi TT RS Coupé
Chevrolet Camaro SS
De tök mind1, mert biztos kikerül a netre olyan kód amivel nyitni lehet ezeket is <#wave>#wave>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Persze, fõleg, hogy a két fejlesztõnek kb semmi köze egymáshoz, és még a motor, amire épül a két játék, az is tök más, plusz a játékmeneteknek sincs nagyon közük egymáshoz, ahogy a kocsiknak és környezetnek sem.
Akkor meg miben hasonlít? Vannak rendõrök, akik elõl sportkocsival kell menekülni? Kb itt ki is merült a hasonlóságok nagy része...
Maga a játék egy az egyben az NFS World, kicsit átpofozott grafikával. A játékmentetet nem minõsíteném, mert nem lehet😊
[merlinw.org]
"The racer version of the Porsche Cayman S/Porsche Panamera Turbo/Nissan 370Z Coupe/Dodge Viper SRT10 Coupe is available through a promotion with Dr. Pepper and is XBOX 360 only. Look for further details soon.''
Én mondjuk úgy tudom, hogy a Porsche Cayman S és Dodge Viper SRT10 Coupe van PS3-ra is, mert az 576 oldalán azt írták az elõrendelésnél, hogy ezt a kettõt kapják ajánékba a PS3/Xbox 360 elõrendelõk.
Mindegy, hogy elõre vagy hátra indulok el.
Valami effektnek tûnik ez, nem lehet valahogy kikapcsolni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amúgy érdekes, mert nekem NVIDIA kártyával a PC-s alapból nem recés. Okát ne kérdezzed, nem tudom miért van így <#confused>#confused>
UI: semmi bajom a konzollal, de látni kell hogy mostanában hogy folyik a játékfejlesztés <#wave>#wave>
Látom hozzám hasonlóan te is multiplatformer lettél, gratula a palettához 😊
Nálam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ