Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
minden csoda 3 napig tart, ezesetben 3 óráig <#idiota>

All hail the double x!

Azért ez fasza...
tegnap: -Hibátlan -nem lehet megunni -gyönyörû -nagyon jól megcsinált játék
ma: -összecsapott -szar irányítás -unalmas...stb

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pxxl
ójee ha jól látom egy vagyok a 48ból 😄 <#crazya>

All hail the double x!

giornalista
sziasztok!
véget ért a nyereményjáték. az alábbi linken megnézhetitek, hogy a helyes választ jelöltétek-e be mind a négy kérdésnél. a sorsolásban 48-an vesznek részt.

TCM Hot Pursuit nyereményjáték

eredményhirdetés hamarosan!
Maxtreme
meg no AA

Szerintem senkinek! Ezek hiányoznak:

No rain effect (still hear the sound).
No glow effect (cop red and blue light) in game and in car select menu
No glow effect of sun.

nyirog
Esõ cseppek látszanak vkinél a PC-s verzióban ?

[HUN]FaTaL
Egyik céghez sincs semmi köze az EAnek, õ csak a kiadó 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
de biztos 😊 csak elvileg nincs közül egymáshoz, az ea csak kiadó, a többit 2 külön csapat fejlesztette. õk tudják 😄

All hail the double x!

pxxl
õket meg a blur inspirálta, õket meg a paradise city, õket meg a mittomén mi/ki 😄

All hail the double x!

L OuiSe
Gondolod hogy nincs együtmûködés az Ea berkein bellül?
Ugye vicc?

A felelős én vagyok.

L OuiSe
-Rosz a sebességérzet.
-A hangokat nem lehet megfelelõen kalibrálni.

A felelős én vagyok.

IMYke2.0.0.0
Ettõl még "inspirálhatták" egymást 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
"Nem tud többet mint az ingyenes world verzio.(annak lehet valami továbbfejlesztett változata)."

köze nincs a két csapatnak/játéknak egymáshoz 😊

am jah <#eljen> nem is vártam tõle sokat :/ world is jó lenne, ha adnának egy kis grafikát rá, meg nem lennének ezek a buzi powerup-ok <#szomoru1>

All hail the double x!

L OuiSe
Sziasztok.

Sajnálom hogy ilyen lett a játék.
-Öszecsapott látszik rajta hogy nem igazán fektettek bele nagy munkát.
-Pár +nézet egy fejlesztõnek kb 20-30 perc munka lett volna.
-Váltó kb egy két nap.
-Gagyi fizika béna nézetek.
-kb 1-2 óra és megunja az ember.

Jó szível nem ajánlanám senkinek hogy kidobjon rá x ezer forintot.
Nem tud többet mint az ingyenes world verzio.(annak lehet valami továbbfejlesztett változata).

Egyébként láthatóan két irányba indult el a sorozat.
A szimesebb shiftben sokkal több a részlet munka odafigyelés.
Látszik hogy itt sokkal fiatalabb a megcélzott korosztály ami nem
indokolja a részletek,odafigyelés hiányát.

A felelős én vagyok.

Muttley
megyek beáztatom a fejem a szökõkútba <#idiota>

Just do it :)

pxxl
ha 300-al nekimész a falnak miért nem sérül? 😄 de ha megkoccolsz kicsit jobban egy forgalmi autót akkor TK-ra törik a verda 😄

All hail the double x!

Muttley
sry, ott a pont

Just do it :)

HeadHunter86
Baromság. Ha erõset fékezek és úgy jön belém hátulról, akkor csak én sérülök. Legalább õ is sérülne egy keveset, de nem. Muszáj elengedned és utána újra üldözõbe venni.

pxxl
ez egy PS3-as verzió, ami érkezett a nagykerekhez (ahogy 2199-ben is el van írva) 😄 jóreggelt 😛

All hail the double x!

Waczkor
Remek hogy csesznék meg.Végre jött volna egy számomra élvezetes autósjáték konzolra miután a wrc egy kudarc lett.De nem,legközelebb bejelenthetnék hogy egy hetet késik kis hazánkban,mert akkor berendelem külföldrõl.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Most látom, ez PS3!

Nem onnan veszik vagy az orosz verziót adják el.

pxxl
biztos azért mert a legtöbben hátul van a motor <#nevetes1><#idiota>

All hail the double x!

Muttley
HeadHunter86
De rohadtul idegesít hogy ha valakit üldözök és elé kerülök akkor ha be fékezek csak én sérülök. Ha mögötted van csak a szögeszár segít, semmi más. Fos ez így.

Pedig ez így van! Csak PC és PS3 verzió érkezett a nagykerhez (illetve Xbox 360-ra is, csak nem erre a régióra való), így majd a következõ szállítményban lesz, ami a jövõhét!

Waczkor
Hívtak már valakit aki elõrendelte az xboxos verziót hogy esetleg késik a beérkezés?Pár helyen azt olvasom,hogy egy hetet késik az xboxos verzió.PS3-ra már van.
Remélem hogy ez nem így van,ha igen akkor sanszos hogy addig lekapom pc-re a warezt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

pxxl
gondolom oda egyszerûbb optimalizálni, majd átvágni pc-re, mi meg élvezzük a pixelháborút :/ ideje lenne már újítani konzol fronton. eléggé elavult rendszerek már...

All hail the double x!

<#sir>

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

IMYke2.0.0.0
Mert az esetek túlnyomó részében valóban azt is kapunk - sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gduck
Nem ellenségem nekem senki és semmi, csak dumálunk <#wave>

Amúgy egy picit részletesen, hogy mire is gondolok (általánosságban és ennél a játéknál is):
- Játék demózás megjelenés elõtt. PC-s grafika szebb. Mostanában mivel demóznak? Konzollal! Van már vagy 5 éve XBOX360, akkoriban mégse ezzel demóztak.
- Béta verziók: több PC-s bétában találkoztam "ottfelejtett" XBOX360 kontroller vezérlésére utaló ábrával.
- Játék vezérlõk: alap az XBOX360 kontroller támogatás PC-n. Ennél a játéknál a readme fájlban bill és xbox360 kontroller résztetesen. Csak ezeket írja, 0 db kormány megemlítve (min 5 elterjedtet azért írhattak volna hogy támogatott) És ugye azt senki se hiszi a hogy a PC-s gémerek fõ vezérlõje az XBOX360 kontroller?

Na és ez mind nem a konzolok ellen irányul, egyszerûen csak a játékok fejlesztése változott meg és sokszor az az érzésem hogy konzol portot kapok <#fejvakaras>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

arty
Megnéztem mindkét konzolon a demokat és most a pc warezt is.

Talán feltûnt, hogy pécén az utobbi idõben csomo cimen nincs AA. Nem a konzolok miatt, hanem a renderelési eljárások változtak meg a DX változása miatt (is). De tudomén, hogy a közös ellenségre könnyebb mutogatni, csak akkor ne csodálkozz, ha emiatt egy fogadatlan prókátor utána beszól 😉 (bocs 😉 )

Forza.

Vegyél kontrollert

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pxxl
4870 toxic, uccsó drájverrel.

All hail the double x!

Maxtreme
Nálam így sem nyert 😞
Milyen vga-d van pontosan, melyik driverrel?

Diezel
Sziasztok!

Nálatok benne van a billentyûzetkiosztás a /Dokumentumok/Criterion Games/config.NFS11Save fileban?

nálam az a fura, hogy minden beállítás megmarad, kivéve a bill. kiosztás, minden belépésnél visszamegy alapba. gond lehet az ékezetes felhasználói fiók? (mint a BFBC2 esetében?)

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

SötétBarom
Teszteltem. Kb annyit ér, mint a burnout paradise. Ha van 30 percem, amit el akarok baszni, akkor elõveszem. A fizika fos. Nem az arcade volta miatt, hanem valami nem OK vele... Split Secondben ugyan ilyen driftelõs-nitrótöltés volt, de ott valahogy volt súlya a kocsinak, és tetszett.. Ebben furi.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeWyTy
Na én is kipróbáltam... szerintem qrvajó.

Csak 1dolog rohadtul idegesít : a géppel alig lehet lépést tartani... de a végén hagyja magát megverni. <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

user2009
hááát basszus, így elb...ni egy játékot ezzel a fos irányítással... eh! most wanted óta nem jött ki egyetlen normális irányíthatóságú nfs se! miért kell ezt csinálni?! az underground, underground 2, most wanted miatt játszik az nfs-esek többsége mindig az újabb részekkel, mert várja a csodát, hogy normálisan lehet majd "kormányozni". volt egy bevált irányítás, szerettük. minek ez a varia? ráadásul úgy, hogy az undercover és társai pont ez miatt buktak be. f.sz kivan mááááá velük! 😞

LeWyTy
így van<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Én a High Stakes-t imádtam. Kb voltam vagy 10-11 éves amikor játszottam vele. Mennyi hülyültem benne 😄 IMÁDTAM 😄

JaSoN HuNTeR
<#idiota>

Underground 3 kellene =)

samsung123
istenem de szerettem!! HP2-õt

a mostani HP-ban nagyon zavar(szar) az autómata ellenkormány..nézzétek meg mikor driftelve vesztek be egy kanyat...és sokszor van igy, miaz hogy nem én kanyarodok? nagyon megtud zavarni ahelyett hogy használna..(utálom bármilyen játékban segitségeket ezek miatt, attól a fizika lehet árkád).

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

LeWyTy
Persze hogy jobb ha már ez a második része<#idiota>

JaSoN HuNTeR
MI a baj vele?

JaSoN HuNTeR