Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most mentem FreeRideot..van hangulata, felfedezni a helyeket, szép nyugiban vezetve, naplementével majd este! és a autópályán szembe a forgalommal sötétben kerülgetve a forgalamt 200-zal..nagyon nagy!
tény hogy nem rajongok az arkadért (lehene egy kicsit kevésbé árkád a fizika azért) de feledteti a hangulat ezeket a hiányosságokat (egy ideig tudodm, mert utána az egyszerû fizika megbosszulja magát), szerintem a polcomon fog landolni, márcsak a multi miatt is(persze nem most...)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ne 800x600ban játszál lowon.
Utolsó mondat: Játéktermi stílusúnak készült szóval nem tudom mi a probléma, senki nem mondta hogy szimulátor lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Olyan érzésem van, mintha egy játékteremben játszanék egy régi autós játékkal.
Hihetetlen, hogy mennyien nem tudnak szöveget értelmezni, ez ragályos, vagy mi? 😄<#banplz>#banplz>
elég lenne ha a GT5-bõl csak egy sima PC portot csinálnának (ami még csak nem is egy párhuzamos fejlesztés volna), még az is legalább úgy nézne ki mozgás közben, mint ahogy PS3-on csak állóképnél fotómódban, vagyis, még annál is szebben...
Egyébként ugye tudod, hogy a PS3 összteljesítményének egy mai csúcs PC a többszörösét tudja?
Nehogy már azt mondd, hogy a jóval gyengébb PS3-on futó Gran Turismo 5 szintû grafikát ne vinne el egy nála erõsebb gép.
Nem magáról a GT5-rõl volt szó, hanem arról a grafikai minõségrõl!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Az egész csak: pénz, fejlesztési idõ, anyagi megtérülés, megfelelõ mennyiségû és minõségû fejlesztõcsapat(ok), nívós kiadó, ésatöbbi...kérdése."
ez igaz. Én is ezt mondogatom mindig.
De én nem egy only ps3 játékra mondanám ezt, mivel egy felsõkategóriás mai gépnek ritkábban van ma 8 magja, míg a ps3-nak igen.
maradjunk inkább a multiplatform játékoknál.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az egész csak: pénz, fejlesztési idõ, anyagi megtérülés, megfelelõ mennyiségû és minõségû fejlesztõcsapat(ok), nívós kiadó, ésatöbbi...kérdése.
Más tészta, hogy nincs olyan, akinek ezt a belátható jövõben megérné megcsinálni.
Nézd meg egy LFS, vagy iRacing-nek mennyire alacsony a gépigénye, és annak csak egy része a fizika erõforrásigénye.
All hail the double x!
és mûködik minden más játéknál is 😊
http://www.easy-share.com/1913002673/x360ce.rar
http://www.megafileupload.com/en/file/284077/x360ce-rar.html
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
" Az Electronic Arts megszerezte az FIA GT1 és GT3 sorozatok licenszét, a karrierben ez a két bajnokság teljesen elérhetõ lesz, így ezek pályái, autói szinte biztos, hogy a játékban is választhatóak lesznek! Aki pedig a Shift 2: Unleashed-hez nyúl, készüljön fel, hogy sokkal komolyabb szimulátorral fogja szembe találni magát, mint az elõd esetében. A Slightly Mad igen ráfeküdt a játéknak erre a részére, hogy az igazi hardcore versenyzõk igényeit is kielégítsék. "
+ még rengeteg sportkocsi.
Pont errõl beszéltem. 😊
rájöttek hogy egy játékkal nem lehet kielégiteni az igényeket!
és végre kb több mint egy év jut tisztán minden NFS fejlesztésére a több csapat miatt! ez nagyon meglátszik!
Örülök hogy igy csinálja a EA..mert igy egy résszel akár 2 évet is le lehet lenni(végre nem csak tucat játék egy két órára), addig amig újbol jön a nekünk megfelelõ epizód (szim árkád mmo stb)
érzehetõ a javulás..én a Shiftnél érezem végre ezt..a mélypont szarbon és mégrosszabb undercower lett.
@gduck: akkor majd keressük egymást 😄
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Talán az Undercover-féle NFS széria legalja grafikai megjelenítés (menet közben betöltõdõ pályarészek), és az egész szériából a legalja vonatsín autózás talán jobb volt?
- Legalább azóta csináltak egy "szimesebb ízû" Shift részt is, az eladások sok évvel ezelõtti szintre kúsztak vissza az évek óta a gödör felé csúszó szériánál, és így már 2011 tavaszra ígérik belõle a 2. részt is (Shift 2 Unleashed), új grafikai engine-el, és történettel.
- Csináltak egy "igazi arcade"-szerû irányvonalat is a Nitro révén (igen, itt az igazi játéktermi arcade-hoz hasonlító arcade játékot értem), mely folytatása a Nitro-X révén valószínûleg várható valamikorra.
- Épp a héten érkezik az MMO típúsú NFS, a World 5-ös verziója is, részletesebb tuning opcióval...
- Aztán itt van ez a Hot Pursuit, mely jó pár dologban a régi szériát hivatott -részben- visszahozni, olyan finomságokkal, mint a gyönyörû tájak, részben sötét verseny, csak egotikus kocsik, stb.
- A Black Box 2011 Novemberére ígér egy Underground-hoz visszatérõ játékot, melyrõl nagyon keveset tudni még.
Összefoglalva:
- lett egy szimesebb ág
- egy árkádosabb ág
- egy MMO ág
- egy a HP részhez visszatérni próbáló ág (mely ág a legelsõ részek közül a legsikeresebb volt annó)
- egy az U2-höz visszetérni próbáló ág (mely az U1-tõl az UC-ig terjedõ vonalnak a legsikeresebb része volt)
A javuló tendencia egyértelmûen látszik, az eladások növekednek, a beáramló pénz is, így az idõ elõrehaladtával -remélhetõleg- egyre igényesebb NFS játékokat fogunk majd kapni. Már csak ha ezért is, megveszem ezt a részt is (még akkor is, ha nem lennék fan, akkor is így tennék).
de a játék jó..és a fizika se lenne rossz
"Our NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT MEGA TRAINER has *14* options including:
Add Violator Bounty
Add Enforcer Bounty
Add Bounty in Events
Proximity Freeze
No Damage
Super Smash
Unlimited Nitro
Drain Challenger's Nitro
Freeze Event Timer
Add Spikes
Add Turbo
Add EMP
Add Jammer
Faster Weapon Refill
More options coming soon!" <#rolleyes>#rolleyes>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De a CDG-ben nincs, és nem is lesz PC Limited, még a múlt héten érdeklõdtem náluk emailben 😞((
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
1000 éve ez a sajátossága az összes ilyen játéknak 😄