4553
-
#2809 Nekem nem akar működni a camera hack!
Mindent próbálok úgy csinálni ahogy a README írja, de nem működik!
A ReadMe szerint csak az amerikai változaton működik.
Ezt nem értem. Hisz mindenki megvette a játékot aki Autolog-os, vagyis az EU--s változat van nekünk!
Nektek hogyhogy működik???
(csak nem a Limited edition miatt van?????????) -
#2808 A kedvenc verda : ) -
#2807 -
High end PC #2806 Beállítam egy tankolásra.
Jah hogy ez félig elektromos, milyen kút az ahol nincs villany töltés, mindjárt kiszállok és balhézok
Úgy néz ki várhatok sötétedésig
-
High end PC #2805 Bocs, nem neked ment, hanem a tegnapi lázongó 14 évesünknek. -
#2804 Szépen,lassan kipróbálom az össze autót:)
-
#2803 Gondolom megvetted. Látod hogy műkszik az autolog. Játszottál is vele. Online is nyomultál a haverokkal. Ezután meg leírtad ezt.
Vagy tévedek? -
#2802 Te miről beszélsz?:O -
#2801 "CPU típusa DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz"
Ezé... -
#2800 sziasztok Miért van az, leginkább csak NFS-nél, hogy bármilyen beállítást használok mindenhogy szaggat.
CPU típusa DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz
Videokártya NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB)
win7 64
Rendszermemória 3072 MB (DDR2 SDRAM)
Nem egy mai gép de más játékoknál nincs ilyen probléma. -
Novotsik #2799 ritka szar egy játék lett . -
#2798 Na ja, Hitmant ismerem, sose adja fel. ergó nem ragequittel -
#2797 Új szemszögből közelítem meg ezt a játékot mióta tudok belső nézetből játszani vele. az összes verdával megyek freedriveot, beállok a parkolókba leveszem a gyújtást, elindítom a motort : D végre tetszik, a versenyeket is tökfasza ebböl a nézetből játszani.
kár hogy a billentyűzetkiosztást még mindig minden belépésnél be kell állítanom -
#2796 köszi :D -
#2795 am közben rájöttem h át lehetett volna váltani h versenyzők legyünk, odamozgatod a "kurzort" alistára ahol a neved van a nyilakkal és backspace-val tudsz váltani zsaru - versenyző között. Gondolom mivel mi nem váltottunk soha versenyzőre ezért kizárásos alapon maradtak ők. Mondjuk annyira nem lehetett rossz mert nem léptek ki hanem inkább bennmaradtak a játékban, mi meg jól megfingattuk őket -
#2794 Ja és végre EA-sek mellőzik a DVD lemezes indítást. csont nélkül el indul anélkül is a játék. igazi megkönnyebbülés
ui:
Mass Effect 2-re is várnék egy no-dvd patchet tőlük. remélem megkapjuk tőlük mihamarabb -
twi452 #2793 használsz pl. webcammax-ot vagy egyéb hasonló progit amit webcam-ként kezel és képet videót stb-t berakhatsz webcam képnek :D -
#2792 Ja vszeg valami klánt üldöztünk :D mindig mi voltunk a zsaruk :S nem akart átváltani versenyzőre. -
#2791 BishopLogannel most toltuk, rendőrként üldöztünk két csókát - jó móka volt :DDD
Am érdekelne h avatárnak hogy a retekbe raknak be ilyen rajzfilm figurát... (nem hiszem h kinyomtatná aztán webkamera elé rakva lefényképezné, ahhoz túl jó a kép minősége :D ) ??? -
#2790 fincsi verda
-
High end PC #2789 Erre már én is rájöttem, miután a második műszerfalnézetnél a kameraállást elkezdtem tologatni annyira, hogy még a kasztniból is kitolta a nézetet. :D
Ezért is írtam később, hogy a nyitott tetős kocsik jobban meg vannak csinálva sztem (kivülről jobban belelátni, ezért szebbre modellezték) -
#2788 Persze, hogy benne vannak, szerinted nincs lemoddolva a belseje a kocsinak? lol :D
Ez csak a kamerát hozza előrébb, igazából nincs benne moddolva semmi. -
High end PC #2787 Pfú, csak valaki a Lamborghini Diablo-t moddolja bele nekem ebbe a játékba. :DDDD -
High end PC #2786 Sikerült.
Van, aki még innen felvett?
Pár barátkérésem van már, ha ezek nem ti vagytok, törlöm őket:
MIKEYBABY1
Trabb1e
SoftGameX -
High end PC #2785 Veyron rendőr belülről haláli, amikor rányomom a szirénát free dive-ban , többféle sziréna mód közt váltogatva, feeling-es, így már simán hozza a III Hot Pursuit hangulatot nekem :D
(tükör keretnélküliség rulz :D) -
#2784 Na, sikerült elfogadnod a barátkérőt? Ha nem akkor inkább vegyél föl te engem :D -
#2783 ez a reventónos időmérős verseny ez tipikusan a jóféle árkád száguldás :D kb ez az első verseny ami tényleg tetszett :D -
#2782 Jó kép - kreatív ez a benzinkutas téma :D -
High end PC #2781 A nyitott tetős autók a kevésbé ocsmányak belülről, mint a zárt kasztnisok.
-
twi452 #2780 remélem hamarosan lesz motorhang hangerő növelő okosság is.. mert így elég illúzióromboló cirkálni..:D csak a szélzaj süvít meg a láthatatlan eső esik és a háttérben valami kis brummogás néha néha kihallatszik :D -
High end PC #2779 Manuális váltó US only játékkal megy egyenlőre, EU-val kifagy, szóval arra még várnunk kell pár napot sztem. -
#2778 erre valaki tud megoldást? -
#2777 az mondjuk érdekelne h ki nevezett itt téged a fórumban szarlámának, mert mi nem... -
#2776 hát a barátok közt lesz egy olyan slot h xy elfogadásra vár, ha jól emlékszem :D -
#2775 Kipróbáltam én is a játékot,no meg ezt a kamera módot is. Szórakozni jó a játékkal,kár,hogy ez az autó csak rendőrben van,mert ez az egyik kedvenc:) Másik a Crown Vic:D
-
High end PC #2774 És ez a nézet? :D
-
#2773 jó benne ez a távoli kamera ami (numpad) ,-re jön elő :) -
High end PC #2772 3 file-t bemásolsz a játék könyvtárába, játék közben megnyomod a numpad csillagot, és kameraváltásnál előjön a belső nézet is, ennyi ;) -
ricsa008 #2771 hova kell másolni és hogy kell aktiválni? -
High end PC #2770 A többibe is van :DDDD
A Lamborghinibe még ocsmányabb a belső, de van! :D
Szóval csak idő kérdése és kidolgozzák szépre az összeset, most kipróbálom a manuál váltót is.