Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, biztos - nem egy emberke írta le
3, nincs
4, nincsenek motorhangok, csak a szél süvítése hallható igazán
5, a fények nem tükrözõdnek a környezetben, és a menüben, ahogy a nap sem jó - azaz: Shader-problémák.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont a Shift kizárólag konzolokon játszható. PC-n, billel egyáltalán nem. itt meg ugye nem mindenkinek van kormányja meg joyja.
A LEGFONTOSABBAK:
1) Olyanok mondják ezt, akik már játszottak vele, vagy akik csak videot kuksiztak róla tube-on?
2) Mi az, h "kanyarodáskor gépi ellenkormányozás
3) Mi az , h "Nincs sebességérzet" A sebességtartományok (200-300-380 km/h) nincs látványbeli különbség, vagy alapban nem adja vissza a száguldás élményét? (ez utóbbi videokból nekem visszajött)
4) Mi az, h "nincsenek jellegzetes sportautó motorhangok"? Hasonló hangjuk van az autóknak, esetleg fûnyíróhoz hasonlítanak, semmi egyéni karakterisztika, semmi hátszõr (akinek van) borzoló gyorsulási hang?
5) Mi az, h "rendõrségi villogó fényeinek hiányossága" Itt nem találgatnék. Egyszerûbb, ha elmondod, mi is ez.
Just do it :)
Shift-et inkább nem minõsíteném, mert nem kormánnyal próbálkoztam vele, na meg hát, az nem "arcade", inkább "semi-simulator".
Kötekedõknek: a zárt pályás "NFS: Pro Street" nem azonos kategória ezzel a játékkal, meg úgy általában a "NFS-feeling"-gel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Csak az itteni tapasztalatokat gyûjtöttem össze, jómagam még nem "vettem meg" - de nem is nagyon erõlködök már.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
All hail the double x!
Optimalizáció: jobb
Minden más: kicsivel jobb, kicsivel rosszabb.
* "Free Ride"-ban forgalom alig van
* "Free Ride"-ban nincsenek rendõrök
* "fék nélkül" végigjátszható
* Belsõ nézet nincs
* Billentyûzet testreszabás-megjegyzés
* Kameranézet hiányosságok
* Képernyõ kijelzõ
* Kézi sebességváltó hiánya
* Visszapillantó tükör
* a térkép
* hangok kalibrálása nem lehetséges
* kanyarodáskor gépi ellenkormányozás
* napragyogás hiánya
* nincs esõ-effekt (miközben a hangja hallható), miközben vizes az út - WTF?
* nincs kihívás az autók megszerzésében
* nincs sebességérzet
* nincs súlya az autóknak - Burnoutban, Split/Second-ban valamelyest volt.
* nincsenek jellegzetes sportautó motorhangok
* rendõrségi villogó fényeinek hiányossága
* törési körülmények összekavarása
* verseny-nehézség rosszul kalibrált: verseny elején a gépi ellenfelek verhetetlenek - a szakasz végén meg beelõzhetõk, verhetõk
* élsimítás hiánya - trükközni kell (Shift.exe)
All hail the double x!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Király grafika, fasza hangulat, pörgõs játék... mondjuk az biztos, hogy van 1-2 hibája, de melyik nfsnek nincs...
Az a híres "az utolsó 1 kilóméterig nem lehet utolérni az ellenséget" mondjuk tényleg zavaró... de tuti jön majd patch rá
Viszont kis grafikai hiba is van nálam... a visszapillantóban az egész táj ilyen kék és arany a kocsi benne...
Jah és picit gagyi, hogy totál Burnout fílinget hozza ez a térkép... meg talán tdu... dehát ez legyen a legkevesebb😄
Tetszik és jó végre egy klasszikus nfsel játszani😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
All hail the double x!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
All hail the double x!
Vagy német bill, svéd bill, akármilyen bill kivéve a magyart. Nem véletlen került az Y-ra 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
All hail the double x!
Szomorú vagyok.
A játék...egynek elmegy 5-10 percre..sajnos csak 1 a sokból..és már a 3. küldetésnél elõ tudja hozni a régi anyázós csapkodós reflexeket😊)))
én is kipróbáltam a játékot, de úgy vettem észre még mindig kell várni a megváltásra..
ha az elmosódást leveszem akkor úgy néz ki a grafika, mint egy 5 évvel ezelõtti játék vagy még régebbi..
a videókban nem ezt láttam.. én csalódtam,de nagyot..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Eh.. érdekes a verseny. Az elején az ellenfelek szinte utolérhetetlenek, amikor meg kiirja a játék hogy "már csak 1 kilóméter van" akkor 7dik helyrõl azonnal az 1. vagyok, a többiek érthetetlenül lelassulnak : D no nem mondom örülök ha versenyt nyerek, de 90%-ban egyedül autókázok az utolsó helyen, majd hirtelen leelõzök mindenkit és I win. <#idiota>#idiota>
A billentyûzetkiosztás elfelejtõs gond valakinek megoldódott már? nem mondom azért amugy volt ész rendesen amikor kitalálták hogy A és Z legyen a gáz és a fék : DDD kéztorna rulz, vagy angol bill.
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.