4553
-
#3050 Valaki írta, h egy 8500 GT-vel (!!) tolja 1280-ban -kicsit ugyan nehezen hihető-, de 3850-nel egész biztosan vígan futnia kéne. Szóval csak megerősíteni tudom, h driver frissítés segíthet (10.11-es Catalyst). -
#3049 Én is valami driver-re tippelnék akkor. -
Blum #3048 Azzal a VGA-val semmi gond,merthogy 256MB-os 3850-el vígan játszok 40-50FPS-el :) Minden maxon ofkorz.
Én inkább a VGA driver,DX frissítésre szavazok. -
#3047 a videókakari elég vékonynak tűnik, de ami biztos, hogy érdemes lenne, másik vidkari drivert kipróbánod + feltetted-e az installkor a directX és VB frissítést... -
#3046 az valszeg inkább a flash&videó kombó miatt, mondjuk szerintem egy ilyen állókép szerintem tökéletesen elég, úgy megunjuk egy idő után a videót szerintem nem éri a fáradságot és a sávszélt, szerintem... -
#3045 Létezik hogy ebben a játékban nem lehet butítani a grafikát? -
#3044 Nem az, de off topikban senkise válaszol tegnap óta, és utána olvasva senki másnál nem láttam hasonló problémát, így nem hiszem h köze lenne az eredetiségéhez -
#3043 Félve kérdezem meg, nehogy sértődés legyen :
Eredeti a gamma -
#3042 Hello! Olyan problémám lenne, hogy feltettem a játékot, eljutok a menüig, ott pedig akármire megyek rá, karrier, beállítások, csak egy töltőképernyő jön be, és nem csinál semmit. Gép nem dolgozik, és hosszú percek után sem történik semmi. Feladatkezelőben procit 48%-osan használja, és 640 MB memóriát is, de mégsem történik semmi. Valakinek valami ötlet? -
#3041 Chrome . Annál lassan már az IE is okosabb lesz :D -
#3040 Nem foxot használok, és nem a videó akadt hanem a görgetés és csak a notin :) -
#3039 Operával nem volt gond nekem simán ment a videó...
De szerintem próbáld meg a Youtube-al belenyomni a videót bannerba én azt a technikát használom az F1-es topikban, akkor nem letölti az egészet, hanem streameli szépen a YT-ról... -
#3038 Nem tölti le az egészet, hanem ráfrissít: megtalálja a gyorsítóban és kivágja, mint az orrváladékot... de amíg ránéz, megfogja.
-
#3037 de nem kéne újra letöltenie F5-re :/ azért megy gyorsítóba, hogy ne kelljen újra letölteni. max shift+F5-re, mikor újra letöltöd az egészet, de az más. -
#3036 Na, a Chrome a másik szépség... :) -
#3035 "kicsit akad, míg betölti a kemény 6 megát" ezt magyarázom már mióta bácsi! :)
Míg be/le nem tölti a 6 MB-ot, addig megfog mindent.
S tekintve, hogy az F5 után is ráolvas, hiába van lenn az anyag a gyorsítótárban, akkor is megakad - igaz, klasszissal kevesebb ideig, mint az oldal első betöltésekor.
-
#3034 "Operához mérten lassú..."
opera egy fos. azt hiszed jó, aztán kipróbálod a chrome-ot, és beszarsz :D Chrome FTW! -
#3033 menéztem foxban, és semmi baja nincs, kicsit akad, míg betölti a kemény 6 megát, aztán szalad szépen.
nálatok van valami gebasz :D -
#3032 Lyukas: sok köze van ám a bannerhez...
Lassú: miért is?
Tekintve, hogy a gépen CSAK EGY böngészőt használok, rohadtul nem érdekel, hogy az Operához mérten lassú...
-
#3031 Lyukas, lassú. -
#3030 X™ar a fax™t, mondtam már: mindent tökéletesen, gyorsan csinálok vele.
Opera, meg más böngészők nem érdekelnek, és nem fogok több éves "ismerettséget" eldobni egy banner miatt...
-
#3029 Tirex™i szerint, ha a szart iksszel írja, az nem csúnya, nem káromkodás.
Ezért aztán, a trademark feltüntetésével [hogy nehogy bepereljen, meg valami leleplező cikket írjon - bár tegye nyugodtan!] átvettem tőle.
-
RYO21 #3028 x™ = sz? :D -
#3027 mondom h szar :D
_
nem vágom mi akad ezen :/ -
#3026 Hú, ez vérbő megállapítás volt. Kifejthetnéd.
-
#3025 "X™ar a fax™t. A böngészőm: Firefox v3.6.12."
Tehát szar :D -
#3024 X™ar a fax™t. A böngészőm: Firefox v3.6.12.
S az oldal frissítésekor újra megakasztotta a gépet, és a betöltődést.
-
#3023 Én is blokkoltam mert belassítja a görgetést. -
#3022 6,2 mega (3 csigás uncompressed aviból...) :D sz_r a böngésződ , 1x letöltöd, onnan már simán kell mennie. nekem is akadt melóban az elején az 1 megás nettel míg letöltötte, de már jó. -
#3021 Muszáj voltam ABP-blokkolni.
Nem mindenkinek van ám szélessávú [10+ Mbit] internete... -
#3020 Nekem sebesség gond nincs, viszont csak az 1. fülöm látok infót -
#3019 "Holnap csúcs düntögetés lesz"
Re! -
#3018 Szép munka - csak kibaszott nagy a mérete, és rendesen megakasztja a gépet: az oldal betöltése 30-35 mp.
Most a másik munkahelyen vagyok [0.5 Mbiten] és az animáció akadozik, és zabálja a gépet is - másik fül még mindig nem töltődött be, pedig csak a Google a kezdőlap. -
ratgab #3017 Jaja! Egyetértek! Nagyon tetszetős! Gratula hozzá! Szép munka! -
#3016 Baba a banner Pixxel! -
#3015 Eddig is lassan töltődött - 4 Mbit-en is, hát még 0.512-es neten! - de most egyenesen megakasztja a gépet.
-
#3014 Ezek jó meccsek voltak.
Holnap este jelentkeznék hasonló mókára
Jóccakát -
#3013 Tud hype-olni a gyerek :D -
#3012 Ilyenre alkották : DDD nem tehetek róla :D -
High end PC #3011 Esküszöm a te munkád a legnagyobb ezen a fórumon, itt az SG-én ennyire szuper topikban még egyben sem jártam az elmúlt években!