Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
<#eljen> igazad van. nekem is nosztalgiam van. visszahozza azokat az emlekeket amikor meg a nfs2-vel nyomtuk...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

gduck
Van gamepad, miért?

UI:
1. GDUCK_HUN néven "futok", aki gondolja jelönjön be <#wave>
2. Ha valakit esetleg érdekel a kézikönyv digitális formátumban, akkor INNEN letöltheti <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

nekem is felidézte a régi idõket, szerintem ezért kapott jó értékelést a legtöbb helyen legalábbis nálam mert ha nem lenne nosztalgia hangulata csak 7est adnék :]

X360as gamepadja van vkinek itt?

"pont a 10 éves Pistike nem fogja ezt értékelni, mert az nem játszott a régi Hot Pursuit-tal"

Így van, épp tegnap este írtam, hogy elõhozta a gyerekkorom.

Jah de benne vannak, de csak rendõrként, úgy néz ki a konzol verziókban sima kocsikként is hajtható ez a négy.

mcwolf
Bírom az ilyen gyökereket<#gun>
Itt jártatod a szádat,hogy mekkora szar,és ha tetszett volna biztos megveszed eredetiben.
De gyanítom ,hogy a DIRT 2 vagy a Shift is Verbatim-on van csak meg, vagy .iso fájlban figyel a vinyódon.
Megsúgom, pont a 10 éves Pistike nem fogja ezt értékelni, mert az nem játszott a régi Hot Pursuit-tal. Ezt az tudja kicsit értékelni,aki tolta a régebbi részt. Szerintem (és gyanítom nem vagyok vele egyedül) hozza a régi HP hangulatot. Egyedüli nagy hibája, hogy konzolportot kaptunk, és semmi extrát nem nyújt a PC-s verzió (a felbontást kivéve). Vannak benne bugok is, és az optimalizáció sem tökéletes, de remélhetõleg ezeket javítják majd (mint ahogy a Shit-tel is tették).

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Basszus, a PC verzóban tényleg nincs benne a Viper SRT10, Cayman S, Panamera Turbo és 370Z Coupe....
😞(((((((((

IMYke2.0.0.0
Amúgy, talán nem egyedül gondolom így: DLC-s lehúzás lesz ebbõl is.
További "pályaszakaszok" = plusz pénz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tehát olyan kell ami konzolhoz és winhez is egyaránt jó, ha jól tudom annyi a különbség h az x tehát a konzolos az fix kiosztással van míg a directinputban v win-esben meg programozhatóak a gombok

egyre több a konzolátirat így elgondolkodom a cserén, hátha a dual actionöm is megveszi vki és annyival kevesebbe fájna az új, az F310et 5-6e-ért meglehet venni, talán belefér, na majd meglátom... nem 1 nfs miatt fogok pénzt szórni, köszi az infót mindenesetre :]

IMYke2.0.0.0
Igen - és ezt is sok-sok ember szóvá tette itthon, és külföldön is.
Nem véletlenül került a "listára" is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudtom szerint igen. Játszok már vele egy ideje,semmi bõvítést nem véltem felfedezni.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mi, ekkora parányi az egész?

Játék eleje óta bejárható az egész. Nem lesz nagyobb.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mekkora a Hot Pursuit játéktere? A map, amit látok, az nagyobbodni fog, vagy gyakorlatilag már a játék eleje óta bejárható free drive módban az egész?
Kössz.

gduck
Nekem nem kellenek ilyen szarok <#idiota> Nem vagok én <#lama> Nem azért játszok hogy meglegyen egy "strigula", hanem a játékért! Ha egy pályát 1 hét alatt sikerül megcsinálni, akkor egy hétig csinálom <#nyes>

UI: amúgy szerintem az utóbbi évek legjobb NFS része <#nyes> Shift is jó, de más stílus. Az elõtte levõ pár rész meg picit furószalag szagú <#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0

Remélem, most már látod, tudod, hogy mirõl beszélek...

Hééé, miért nem lehet kinagyítani õket???

(akiket érdekel, a kép tulajdonságai közt ott vannak az eredeti linkek)

Saját készítésû nagyfelbontású képek:

XInputos irányító kell (pl. Logitech F710, 510, 310), mert a konzolok is ezt támogatják. Neked is valószínûleg a régebbi DirectInputos vezérlõd van.

Sziasztok! Valaki megtudja mondani h amikor kiírja a játék h "Nyomj meg egy gombot" akkor milyen zene szól alatta?

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

gduck
Köszi! Pedig kiszúrta a szememet <#buck>

Ha ugyanazon az email címeden van az NFS World és NFS Hot Pursuit fiók (legalábbis gondolom ez kell hozzá), akkor az NFS Hot Pursuit installálás és bejelentkezés után rámész az NFS World weboldalára a weboldalon való bejelentkezésed után, a weboldal nyitólapján már kint van szép nagy képpel, hogy Audi R8 police rental, rámész, aktiváltatod, és mint NFS Hot Pursuit vásárló, 3 napig bérbekapod az NFS World-höz ezt a police festésû Audi R8-as 😊

modelcar
A nick-em:csizihungary1

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

nézz fel a gamecopyra

daver88
üdv!!!

nekem annyi kérdésem lenne, hogy én gamepaddal játszok, és egyszerûen minden játék indításakor újra kell kalibrálni a dolgokat, mert automatikusan billentyûzetre áll be...ezen lehet valahogy segíteni??

kösz.

gduck
"Nem tud valaki valami trainert véletlen ehhez a játékhoz? Pl full nitro mindig..."

De! Ültess mást a monitor elé játszani, Te meg nézzed <#zavart1><#help>

gduck
És hogy kellett aktiválni? Mert én semmit nem kaptam <#fejvakaras>

Berguson
Sziasztok!

Nem tud valaki valami trainert véletlen ehhez a játékhoz? Pl full nitro mindig...
Mert eljutottam egy olyan részhez,ahol rendõr vagyok,egy dodge viper-rel kell menni,és 5 racert kell elfogni,s nincs más segítség hozzá,csak 10 szögesdrót. Nem azt mondom,hogy profi vezetõ vagyok,de nem vagyok kezdõ. Eddig az összes aranyat megkaptam,de itt nem bírok velük. Meg hát a viper egy határ kaka itt a játékban.Könnyü,pillanatok alatt mindegyik racer kilök...ááá... rohadtul idegesítõ. S még csak a 9es szintnél vagyok... Mi vár még rám?

Jaj,bocs ez lemaradt... 336-7 a vége vipernek,és úgy elmennek mellettem a racerek,mintha állnék... röhej...

Még annyi... hogy nem lehet kikapcsolni valahogy az "akciókamerát"?

Berguson

Autolog nevem miért a Burnout Paradise-hoz létrehozott név? 😄
Nem lehet ezen módosítani? Csak mert a névben benne van a Burnout szó, ami hülyén néz ki egy NFS-nél 😄

Megvagy 😄 Dogozáá a sünöknél is <#eljen><#vigyor1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nyirog
Hu, azt én is megköszönném ha átírnád nekem is a nevemet 😊

Köszi szépen😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Prince23
Amúgy autolog nevem:

bishoplogan

gduck
Felvettelek <#wave>

wollnerd
Én is megvettem a gamet. Autolog nickname: Wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Tokos verziót nem szereted annyira? Csak mert azt olyan jó fogni, meg szagolni a friss kézikönyvet 😄

Prince23
Mondjuk 😄

JethroHUN
Most törlöm le kb 1 óra játék után, de örülök h nem adtam pénzt ezért a kritikán aluli vacakért. Ez még az nfs ek szintjét is alul múlja.. kivéve Shift és MW elõttiekét. Azok jók voltak. De ez.... Wii-re különb játékot adnak ki pedig azok tényleg ritka igénytelenek... h lehet ezért 12e Ft kérni??? még az 1000 Ft-s classic kiadás sem kellene. Teszem is fel újra a Dirt 2-t vagy a Shiftet... mert a ez a HP gagyi.
Irányítás elég rossz. Ez a karrier mód egy vicc? ez max quick race módnak felelne meg. Minek vannak ott a kocsi árai ha pénzt sem kell gyûjtened? az is elég szánalmas h nfs létére csak szint lehet változtatni. Röhej.
Ezzel a Criterion stúdióval nem tudom mint akar azt EA olcsók vagy mi? Akinek ez tetszik az tényleg 10 éves sem lehet, semmi lényege nincs a játéknak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ment privát

#2640 Kap6ok én is ugyanezzel a nickel?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
így gondoltad? 😊

All hail the double x!

gduck
Végre megvan a játék (és itthon is vagyok) <#nyes>

pxxl
jó kérdés 😄 ha adtok nevet akkor sztem ki tudom iratni az sg-s név után hogy pl "Prince23    ~    Autolog: PrinceHUN" vagy ilyesmi. <#fejvakaras>

All hail the double x!

Ennek a játéknak nagyon nagy hangulata van. Végre ismét érzem a régi nfs-hangulatot.
Ezzel a játékkal viszont van egy nagy bajom: A test drive-nak nem lesz ilyen hangulata sztem<#rinya>. Atarinak a Criterion feladta a leckét. Remélem azért, hogy a test drive-nak is lesz ilyen hangulata....

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

nyirog
Én max majd este tudok csak benne lenni, am tök szar h az autolognak nincsen saját üzenetküldõ rendszere vagy valami élõ chat felület, megkönnyíteni a baráti meccsek szervezését :\

Hú ha nem vagy semmi, 15 év múlva is akarsz vele játszani,agyba fõbe dicséred,mennyi sört ital ma.<#vigyor2>

Jó, de nekem az a rémálmom, hogy idõvel lesz olyan NFS, amit már sehogy se tudok elindítani nosztalgiázni. NFS1 nagyon nagy szopás, de meg tudtam csinálni. Teljesen más tészta, ha fizikailag lehetetlen egy részt elindítani.
NFS World-nél is ettõl rettegek, jó, jó, de meddig? MCO-ót is lelõtték a szervereknél 2 év után, és megszûnt létezni.

[HUN]FaTaL
Úgy beszélsz mintha egy mai gépen gond nélkül elindulna az NFS1.

http://goo.gl/gd6Zi5

Prince23
10 év múlva az új HP-t a Codies fgja megcsináni 😄

BoneDragon
15 év múlva is ezzel akarsz játszani? 😄 Lehet majd az akkori gépek nem visznek majd ilyen "gagyi" grafikájú játékot! 😊

Autolog az mihez csatlakozik?
Szóval 10 év múlva lehet már nem tudunk játszani a játékkal, mert addigra már nem lesz NFS HP szerver, amihez csatlakozzon?
Vagy ez csak az EA accountomhoz csatlakozik, ami tök más szerveren van, és 15 év múlva is rá tudok majd csatlakozni?
Nekem ez fontos 😄