Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
UI:
1. GDUCK_HUN néven "futok", aki gondolja jelönjön be <#wave>#wave>
2. Ha valakit esetleg érdekel a kézikönyv digitális formátumban, akkor INNEN letöltheti <#wink>#wink>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
X360as gamepadja van vkinek itt?
Így van, épp tegnap este írtam, hogy elõhozta a gyerekkorom.
Itt jártatod a szádat,hogy mekkora szar,és ha tetszett volna biztos megveszed eredetiben.
De gyanítom ,hogy a DIRT 2 vagy a Shift is Verbatim-on van csak meg, vagy .iso fájlban figyel a vinyódon.
Megsúgom, pont a 10 éves Pistike nem fogja ezt értékelni, mert az nem játszott a régi Hot Pursuit-tal. Ezt az tudja kicsit értékelni,aki tolta a régebbi részt. Szerintem (és gyanítom nem vagyok vele egyedül) hozza a régi HP hangulatot. Egyedüli nagy hibája, hogy konzolportot kaptunk, és semmi extrát nem nyújt a PC-s verzió (a felbontást kivéve). Vannak benne bugok is, és az optimalizáció sem tökéletes, de remélhetõleg ezeket javítják majd (mint ahogy a Shit-tel is tették).
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
😞(((((((((
További "pályaszakaszok" = plusz pénz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyre több a konzolátirat így elgondolkodom a cserén, hátha a dual actionöm is megveszi vki és annyival kevesebbe fájna az új, az F310et 5-6e-ért meglehet venni, talán belefér, na majd meglátom... nem 1 nfs miatt fogok pénzt szórni, köszi az infót mindenesetre :]
Nem véletlenül került a "listára" is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kössz.
UI: amúgy szerintem az utóbbi évek legjobb NFS része <#nyes>#nyes> Shift is jó, de más stílus. Az elõtte levõ pár rész meg picit furószalag szagú <#fejvakaras>#fejvakaras>
Remélem, most már látod, tudod, hogy mirõl beszélek...
(akiket érdekel, a kép tulajdonságai közt ott vannak az eredeti linkek)

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
nekem annyi kérdésem lenne, hogy én gamepaddal játszok, és egyszerûen minden játék indításakor újra kell kalibrálni a dolgokat, mert automatikusan billentyûzetre áll be...ezen lehet valahogy segíteni??
kösz.
De! Ültess mást a monitor elé játszani, Te meg nézzed <#zavart1>#zavart1><#help>#help>
Nem tud valaki valami trainert véletlen ehhez a játékhoz? Pl full nitro mindig...
Mert eljutottam egy olyan részhez,ahol rendõr vagyok,egy dodge viper-rel kell menni,és 5 racert kell elfogni,s nincs más segítség hozzá,csak 10 szögesdrót. Nem azt mondom,hogy profi vezetõ vagyok,de nem vagyok kezdõ. Eddig az összes aranyat megkaptam,de itt nem bírok velük. Meg hát a viper egy határ kaka itt a játékban.Könnyü,pillanatok alatt mindegyik racer kilök...ááá... rohadtul idegesítõ. S még csak a 9es szintnél vagyok... Mi vár még rám?
Jaj,bocs ez lemaradt... 336-7 a vége vipernek,és úgy elmennek mellettem a racerek,mintha állnék... röhej...
Még annyi... hogy nem lehet kikapcsolni valahogy az "akciókamerát"?
Berguson
Nem lehet ezen módosítani? Csak mert a névben benne van a Burnout szó, ami hülyén néz ki egy NFS-nél 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Irányítás elég rossz. Ez a karrier mód egy vicc? ez max quick race módnak felelne meg. Minek vannak ott a kocsi árai ha pénzt sem kell gyûjtened? az is elég szánalmas h nfs létére csak szint lehet változtatni. Röhej.
Ezzel a Criterion stúdióval nem tudom mint akar azt EA olcsók vagy mi? Akinek ez tetszik az tényleg 10 éves sem lehet, semmi lényege nincs a játéknak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
#2640 Kap6ok én is ugyanezzel a nickel?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
Ezzel a játékkal viszont van egy nagy bajom: A test drive-nak nem lesz ilyen hangulata sztem<#rinya>#rinya>. Atarinak a Criterion feladta a leckét. Remélem azért, hogy a test drive-nak is lesz ilyen hangulata....
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
NFS World-nél is ettõl rettegek, jó, jó, de meddig? MCO-ót is lelõtték a szervereknél 2 év után, és megszûnt létezni.
Szóval 10 év múlva lehet már nem tudunk játszani a játékkal, mert addigra már nem lesz NFS HP szerver, amihez csatlakozzon?
Vagy ez csak az EA accountomhoz csatlakozik, ami tök más szerveren van, és 15 év múlva is rá tudok majd csatlakozni?
Nekem ez fontos 😄