4553
-
#3090 felőlem mutassa, csak legyen KIKAPCSOLHATÓ. 3-4 alkalommal happy, meg fű de állat, de már marhára unalmas, és emiatt sokszor kerülik el az akadályokat! volt hogy simán átmentek szögesdróton, vagy útzáron, mert pont akkor volt ez a szar kamerázás. -
#3089 Öcsém de most komolyan ez az akció kamera tök szánalom, álló állapotot mutatja, nem pedig a becsapódás mértékét, lassítását, ütközését, stb . Ekkora idióta fejlesztőket még nem látott a világ. -
petisubaru #3088 Köszi a választ. Csak megnyugtatásként kérdeztem, mondom nehogy úgy játsszam végig hogy erről nem tudtam. -
#3087 Érzékenységet nem találtam (gamepadhoz pedig nekem is jól jönne), grafikát minimálisan lehet állítani (felbontás, árnyék, textúrák, elmosódás, nagyjából ennyi asszem). -
#3086 mióta falhoz kentem az n95-öt, nem foglalkozok ilyenekkel :) -
#3085 sorry a hozzászólásom eleje lemaradt, szoval hogy valaki nyomta e már a moblios verziókat :P -
#3084 Nekem N958giga van, az Undercovert (aminek mellesleg tökjó grafja volt mobiltelón) meg a Shiftet is nyomtam rajta
Kb. csak az a lényeg hogy 4 és a 6 gombot jól nyomogasd mert automatikusan gyorsul a verda, meg néha a 2-es gombot is meg lehet nyomni ami nitrózik
egyébként az uc mobilos változatában még tuningolni is lehetett :)
A Hot Pursuit HD nekem is megvan, de az orosz az az elején megáll, az angol változat meg "Nem kezelt kivétel.Bezárja az alkalmazást?" hibát dob, legalábbis nálam : ) -
petisubaru #3083 Te a beállítási lehetőségeknél találtál valami most pl kormány érzékenység, vagy grafika? -
#3082 Valaki itt tett be vmi kerti sufniban tákolt belső kamera nézetet, elég szarul nézett ki. :D -
petisubaru #3081 Üdv! Egy pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban: Kormánnyal játszanék nem lehet valahol állítani a kormányzási érzékenységet, video beállításoknál is fura hogy csak négy vagy öt dolgot lehet állítani pl kocsi részletességet stb ilyeneket nem lehet állítani valami professionális menüpont alatt. Nagyon keveslem a beállítási lehetőségeket. Amúgy a játék tetszik sajnálom hogy nincs autó belsőkamera nézet. Köszi a választ. -
#3080 utoljára én az nfs5-ön idegeskedtem ennyit, mikor gyengébb autóval kellett leverni az ellent. -
#3079 Jaja, sztem is idegesítő, qván semmi értelme. :/ Amúgy nekem tetszik a játék alapvetően, a zsarus rész még jobban, bár nekem elég nehéz úgy alapvetően (azért komolyan szaggat nálam, ez sem könnyít a dolgokon...). Vannak hibái, az tény, meg néha marhára felhúzom magam rajta (mondjuk rég nem húztam magam fel játék miatt, úgyh ez talán még pozitívum is :D ), de Carbon óta nekem ez a végre tényleg fasza NFS, még talán jobb mint a Most Wanted volt annak idején. -
#3078 ezt az akció kamerát nem lehetne letiltani? a fazs kíváncsi arra, amikor megáll a roncsdarab. legalább látványosan csinálták volna meg, teljesen visszajátszva, de ez így 0. már nem azért. 0 és még ráadásul idegesítő is.
komolyan mondom az útzáraknál néha azon izgulok, hogy áttudjak menni csont nélkül, hogy ne lássam ezt a katasztrófális akció kamerát. -
#3077 Kuss, instant brake :DDDDDD -
#3076 Sztem felesleges animált, csak lassítja a betöltést. Jó ez így ahogy van szvsz. -
#3075 majd alakítok még rajta... -
#3074 Már 6k körül meg lehet venni (Digitális formában).
Ha nem szánsz rá ennyit sem, akkor kénytelen leszel beérni a single móddal. -
#3073 Gyenge kifogás,amúgy meg menj át a warez/OFF topicba. -
skodásJani #3072 vedd meg ha van rá pénzed -
High end PC #3071 A banner miért lett a régi? Az animált jobb volt :S -
#3070 vedd meg -
skodásJani #3069 Üdv! Multiba szeretnék játszani de product key-nél elakadok mert nincs van rá valami lehetőség hogy tudjak játszani? -
#3068 A program tárolja vhol a játék közben készített képeket vagy szerverre tölti fel? -
#3067 De nem nyugodtam bele, és javítottam az időmön 3,5 másodpercet -
az poén mikor pl a bugattival kb 410-el berombolok a célba, és jön a mozi, hogy befarol az audi elé :D -
#3065 Azt a buzi eget
Mentem egy tesztvezetést a rendőr Lambóval, és a célnál álló rendőrkocsikba (ami ugyebár a célt jelentő jelzőfények után vannak) belementem, mert nitróztam a célvonalnál.
ÉS PERSZE íGY 2 MP-CEL ROSSZABB LETT AZ IDŐM,MERT HOZZÁADTA A BÜNTETÉST -
#3064 én 8600gt-vel tolom 1280x1024-be és megy, néha vagy egy fasza textúra hiba, de amúgy jól megy. -
#3063 ami természetesen nem működik. -
#3062 Nálam felkapcsolódnak maguktól, csak kurvára későn. egyébként a jobb shift a fényszóró nálam... -
#3061 Lehet ki vannak kapcsolva nálad a fényszórók. Nekem pl. gamepadon véletlen ugyanaz a gomb a helikopter, mint a fényszóró ki/be, így ha helit hívok, mindig 2x nyomom meg a gombot, h visszakapcsoljam. -
Stockbauer33 #3060 Jóidőket mentél
Kellene 1 kis segítség.A falon látom hogy van 34 üzenet viszont amikor belépek csak 10et látok.Hogylehet lapozni hogy lássam a többit is? -
#3059 Hogy én mennyire rühellem az éjszakai pályákat! Egy játékban sincs ilyen szarul megoldva a sötétség! -
#3058 Kínoznám Én jobban is,de sajnos a lapom korlátoz ebbéli szándékomban,mivel 410 környékén FSBwallos.
Majdhogy alapfeszhez képest jó eredmény. A Ninja 3 hűti rendesen (terhelve max. 61 °C), még szerintem 3,8-4 Ghz simán meglenne.
De a lap megmentette -
#3057 Fura, nekem pont a zsarus rész fut jobban.
#3054 Elég tisztességesen kínzod szegény procit. :) Nem egy erős darab a tied sem amúgy, úgyh simán lehet attól az FPS zuhanás, no meg persze a játék optimalizálatlansága is játszik... Talán majd a patch. -
#3056 Nálam is beszaggat néha a játék. Nálatok volt már olyan, hogy az autó kiválasztásánál az autó úgymond eltűnt?? És csak ilyen randa úttextúrát láttam helyette -
#3055 Hát az a bibi,hogy alapból sz@rul van optimalizálva.
Nekem a 3,6-ra húzott C2D + húzott GTX460 párossal is be-beröccen néha. Főleg a zsarus játéknál. -
RYO21 #3054 Pentium D E2200 3GHz-re felhúzva. -
#3053 Hát függ attól is, milyen procid van, mert lehet attól lassul be. De pl. nekem bőven megvan a kártyám hozzá, viszont a CPU-m gyengus, így visszafogja a játékot, de még így is segített a driverfrissítés, 10.9-ről 10.10-re frissítettem, 10.11 pár nappal később jött, azt még nem tettem fel, de sztem mindenképp érdemes frissítened. -
#3052 Felraktam legújabb drivereket szépen, sorban, de ugyanaz. Menüben rámegyek karrierre, alul töltőcsíkok és kész, nem csinál semmit. -
RYO21 #3051 Gyorsabb az újabb catalystal? Mert nekem 10.7-esem van (RX3850) és néha belassul 20 fps környékére 1024x768-ban.