Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam hogy valahogy be lehet kapcsolni az élsimítást csak valami fájlnál át kell írni valamit.
Kösz a segítséget.
Csá
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem meg az a véleményem, hogy ez a rész hangulatosabb, mint a 2003-as Underground és a 2008-as Undercoverig bezárólag az NFS részek akármelyike. Ennyire csak az Underground 2 kötött talán abból a "era"-ból ennyire a képernyõ elé. Talán.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
All hail the double x!
Köszönöm 😊
(de nem lettem volna HG, most mindenki engem zaklatna 😄)
De más topic-okban ha rákattintok a lekorlátozott képre, felugró ablakban elõjön az eredeti képméret.
Fura.
thx
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
All hail the double x!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Remélhetõleg patch-ben belerakják a normális AA-ot.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Criterion kiadhatna valami javítócsomagot majd a játékhoz, idõvel biztosan jobb lesz, csak várni kell. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
UI:hogy is lehet rákényszeriteni nvidián az élsimitást?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szerintem ennél többet nem nagyon lehet kihozni ebbõl a játékból, a Criterion ilyenre csinálta.
2560x1440, 16xAA, Super-sample AA, 32x wide-tent samples, 16x HD AF samples, Triple buffering, vertical refresh Quality.
NFS HP full graf
Valahol képzavarban lehettek a fejlesztõ..kb igy: "huh hát már a nitró alapból van a kocsikon, de még kellene valami ami még brutálisabb, jaj megvan hát TURBÓ, nembaj hogy valóságnak semmi köze, legyen igazán árkád mint régen a játéktermeknél".
Értitek alapból régen a"turbó" volt a nitró, csak a nitrót meg lehet magyarázni, meg jólhanzik, néz ki, és valósághoz is köze van...de akkor minek erre is rátenni egy lapáttal? Azt hittem eddig hogy a nitró túlzás, hogy ennyire erõs, de ezután..., legyen nitró meg minden, de ne essünk már tulzásokba..a NFS egy alapjába véve valószerû játék árkád fizikávan.
Meghogy, Zondába is bele lehet pakoni 4-5db szögesútzárat? hova bazz?..simán meglehetett volna oldani a realitások mentén az egész játékot, nem az a baj hogy szöges útzárat dob ki, mert kajak meg van magyarázva hogy szétnyílik kicsi stb (illik is az árkád játékmenethez is)...de egy zondában akkor se férne el, max 1.
Pl: teljesen jó lenne hogy szuperautókban csak 1 szögesdrót, vagy még egy valami férne el és pl egy mazda csomagtartójában 4-5db..igy lenne értelme "kisebb autókkal is menni"... vagy a rendõröknek lehetnének cs EMP-je stbje. mert igy hogy üldözõnek meg rendörnek is van..elég baromság.
Másik a nitró tipikusan rosszfiús..rendõrökne ne legyen már(elég idiótán is néz ki) nekik ott lennének a rakat ut torlasz, szögesdrótjaik helikoptereik, pont igy nincs értelem rendörnek lenni mert szinte ugyanaz van a másiknak is..ettõl lehetne a rendõrködés élvezetes mégjobban, hogy (csak) te ki tudsz "cseszni" a másikkal.
ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy kis odafigyeléssel sok mindennek nagyon jelentõsége lenne, és ezektõl válna élvezetessé a játék..nem csak a fizikától válik egy játék árkáddá...remélem sokan hasonlóan vélekednek.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De úgy se tökéletes, Criterion fail, csak driver-bõl tudok élsimítást küldeni, az meg úgy néz ki nem tökéletes, remélem jön ehhez a játékhoz vmi patch, de még így is százszor jobb lehet a helyzet, mint boxon. 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor már miért nem World vagy Shift 2 reklám 😄

Ha lehetne, de sajnos nem, ki is kapcsolnám õket - így meg folyamatosan kiírja, hogy mi szól, és mit nem hallok.
Nem kicsit idegesít.
Nem tudom, hogy nálatok is e, de nálam
"Station welcome to Eagle Crest Ski! Station welcome to Eagle Crest Ski! Station welcome to Eagle Crest Ski! Station welcome to Eagle Crest Ski! Station welcome..."

Gyerekek, szerintem simán az elmúlt 5-6 év leghangulatosabb NFS címére pályázhat.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1680x1050-ben, minden maxra tolva: nincs villódzó fa, bokor, háttér
1280x960-ban, közepes beállításokkal: a hegy, és a rajta lévõ bikrek-bokrok villódznak, meg néhány más elem is.
Az otthoni gépen ilyen gond nem hiszem hogy lesz.
Képminõségen és méreten nem röhög! Könyvtári gép örül, hogy még így is elvezhetõen futtathatja!
<6000+ / 2GB / GF8500GT 512MB / 20" - játék alatt 1280x960-ban hajtva, közepes beállításokkal, pár dolog kikapcsolva>6000+ / 2GB / GF8500GT 512MB / 20" - játék alatt 1280x960-ban hajtva, közepes beállításokkal, pár dolog kikapcsolva>
de pc-hez van neked is ugye? ha igen mely játékok alatt használod
Nagyon szomorú vagyok.