4553
-
#3010 Mi ez a 10 évvel ezelőtti grafikát idéző belső nézet? :) -
#3009 Hát tele van a szeró, nem tudok rátok join :S -
#3008 nah mára ennyit a banner gyártásról -
#3007 kitöltöd az igénylőlapot, elküldöd nekem a linket a képről, vagy csinálsz egy 50x50px-es képet, elküldöd nekem, és én berakom :) a képet -
#3006 Srácok! Hogy tudok én is ilyen kis verdás képet tenni ide a nevem mellé? -
#3005 Hát igen :D -
Mozes #3004 Ja és még annyi a problémám, hogy neki megyek a falnak és visszapattanok róla :D -
Mozes #3003 Igazad van. nem indokoltam.
Semmi köze az autóvezetéshez, sem fizikában, sem sebességérzetben, még az autókba egy sima még csak nem is virtuális műszerfalra sem tellett.
És én a grafikától sem ájultam el, de ez izlés kérdése. Szerintem a Shift nagyságrendekkel jobb volt. -
#3002 89 GK-tól -
#3001 Én most is fent vagyok.
Sorban alázom az időket,amit futottatok -
Stockbauer33 #3000 Nekemvót?Holnaptól dec20ig tuti vok -
#2999 Mikor megyünk versenyezni egyet? :) -
Stockbauer33 #2998 Remélem lehet ezt a jó irányt fokozni -
Stockbauer33 #2997 -
#2996 gumit égettél a homokon? az se rossz :D -
#2995 Egy újabb jó kis screenshot tőlem:
Majd később a patchet készítők figyelmébe ajánlom: fekete guminyomok a homokon. -
#2994 nem bírta feldolgozni a géped azt a 6.2 megát? :D -
Stockbauer33 #2993 Újrainditottam.Most már ok -
Nálam sem. -
#2991 nálam nem -
Stockbauer33 #2990 Jó csak szaggat -
#2989 prealfa banner -
#2988 mert nem tudom mi az autolog neved :D -
#2987 én 411-t -
#2986 Én pont 410-el mentem vele -
#2985 driftelés mustanggal és 404 km/h Koenigseggel
-
#2984 Nekem az SP-n kívül még a graf engine (és maga a Criterion se:D) nem jön be. Máskülönben ez a játék cool.
am az éjszakai pályák rohadt rosszak, semmit sem látni, és a világítást is összevissza kapcsolja sötétbe.. Magyarán tapogatozok sötét futamkor :D meg néha a padkát látni. ennyi. -
#2983 Én is nagyon kezdem imádni! 6-7 futamot csináltam az Elfogó móddal egy játékossal.
Igazságos, hogy felváltva lehetünk zsaru és versenyző! Könnyű legyőznie egy gyanúsított I-et egy Állami Járőr II-nek! Vagy fordítva! :DD -
#2982 Üdv mindenkinek!
Még eléggé kezdő vagyok, de engem is nyugodtan fel lehet venni :)
szerk.: Miért nem írja ki az Autolog nevem? -
#2981 Én is imádom. Jó 2-3 futamot toltunk nemrég. mikor hívtál nem tudtam online mp-r menni, mert most értem az sp rész végéhez (Versenyző).
a 70 km-es futam odavágott. a végére annyi karambolt csináltam,pfff vagy 7-et :D -
SaphireDraco #2980 Sziasztok!
Pár embert felvettem akinek kint van az autolog neve SapphireDraco néven hogy legyen már kihez hasonlítani és hátha játszhatnék veletek néha :) -
Stockbauer33 #2979 Felvettelek.Van 1-2 baba időd -
#2978 jó lenne ha ki lehetne kapcsolni ezeket a mozikat :( -
gabesz012 #2977 Nekem volt már "klasszikus" elfogásom, útzárat kértem, belement, de ott ragadt, én meg befaroltam elé és meglett az elkapás (pedig még zöld volt az élete).
Egyébként végre egy jó Nfs. Lassan végig toltam és még mindig tetszik, ilyen is régen volt már. :) Persze vannak felkúrós versenyek, meg csal a gép, idegesítő a sok cut-scene, ami ráadásul monoton is, de összességében nem hittem volna, hogy idén kapunk egy ilyen jó Nfs-t. -
#2976 Multi az hatalmas. Imádom. -
#2975 Egyjátékos módról beszélek! -
#2974 Minél jobb időket tolni, és lepipálni a haverokat.
Szerintem sok már autós cucc is hasonlóan épül fel. -
#2973 Köszi All!
Ez elég gáz. Nekem meg így nincs kedvem tovább jáccani , pedig elég pofás cucc.... kár érte -
#2972 hamarosan lesz új banner :) sztem belefér -
#2971 Kár, hogy ilyen semmilyen az egyjátékos mód, olyan quick race hatása van az egésznek, igazából nincs semmi motiváció ,hogy tovább játsszon vele az ember :(