Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nem lehetne valahogy úgy megoldani, hogy aki megvette a játékot, a EA-s nevünket megjelenítsük a sg-s nevünknél, amikor am kurzort vagyis az egeret rá visszük x egyénekre?
és akkor Autologba megtaláljuk egymást pl.

Tetszik, bár a szabad kóborlás kicsit unalmas. Hangulat az megvan, autók hangjai fenomenálisak, irányítás szerintem tûrhetõ. Megyek is vissza játszani😊
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ja és a kocsik STERILEK!!!!! DE nagyon! am 8.5 pont a 10-bõl, nekem.
Ez egy marha jó NFS lett. Nem tudom mi a bajotok vele, baszott hangulatos, annyi, hogy kanyar bemeneti ívén elfordítom, befékezek, és egész jól beveszi a kanyart, a víz effekt meg az út valami gyönyörû, a táj és a zene is fantasztikus, fél óra alatt egész sok autót unlock-oltam, nekem nagyon bejön a feeling, végre egy normálisabb NFS az ilyen Carbon meg Undercover bukások után...
mi tölthetõ meg honnan?<#wow1>#wow1>
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lehet nem 16xAA-val kéne néznem elõször, hanem lépcsõsen felefele menve, hátha csak ilyen extrém értéket nem bír a játék.
Lehet az a baj, hogy driver-esen akarok 16xAA-t kényszeríteni? De hát többen írták, hogy driveresen ment az AA kényszerítés. Legújabb drivert tettem fel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ha átnevezted az NFS11.exe-t, utána vedd ki a pipát a "use application settings"-nél CCC-ben (az AA-nál) és utána nem fagy ki appcrash-el.
nvidiánál nemtom hogy van az AA kényszerítés.
All hail the double x!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
tényleg rajtam kívül mûködik valakinek még ez a shift.exe-s dolog? 😄
All hail the double x!
Nekem az Istennek nem akar elindulni a játék! 😊 X1950Pro a vga, win7 az oprendszer, c2d a proci, de hibával kapásból leáll. Olvastam, hogy vissza kéne venni 48khz-rõl 44.1-re, de ez sem oldotta meg a gondot. Van tippetek?