Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Egyébként ez az Autolog nagyon jó, s Steamet odaveri 😄 (természetesen csak barátlista kérdésben😊)

nyirog
Újaknak mondom újra h Nyirog néven megtalálható vagyok autologban, keressük egymást skacok 😛

Aki küldött barátmeghívót légyszives küldjön még 1x mert a fasz fejemmel nemfogadtam el.Kiskokóra emléxem meg volt még vki.Amúgy privátba jelezzétek mert holnap szombaton 3kor egy közös krúzt összekéne hozni.Mind a két részben a 9-es szinten vok de gurul6unk a kis lovakkal is

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince23
Pixxel!

nem lehetne valahogy úgy megoldani, hogy aki megvette a játékot, a EA-s nevünket megjelenítsük a sg-s nevünknél, amikor am kurzort vagyis az egeret rá visszük x egyénekre?
és akkor Autologba megtaláljuk egymást pl.

áááá, ráadásul NFS Hot Pursuit vásárlóként megkaptam az NFS World-be 3 day rentalra a POLICE kinézetû Audi R8-ast, király ez az átfedés a két játék közt 😄DDDD

modelcar
Na megjött a játék😊

Tetszik, bár a szabad kóborlás kicsit unalmas. Hangulat az megvan, autók hangjai fenomenálisak, irányítás szerintem tûrhetõ. Megyek is vissza játszani😊

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

BoneDragon
Igen..😊 Amúgy hogy legyen még több pozitív hozzászólás, nekem tetszik az irányítás és ne kövezzetek meg 😊

[HUN]FaTaL
Õ biztos nem, az összes nfst megvette.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Ki nyert? Vagy inkább hol van az eredményhirdetés?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valakivel összekeversz.

A free drive is mennyire hangulatos, úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, mint amikor az NFS II-õt toltam, ahogy rámsötétedett, azok a hegyek a háttérben, a HP2-õt idézõ (National Forest pálya) hatalmas erõs utak, meg a zene alatta, 9.5/10-et adok a játékra gyerekek, nem tudom hány éve nyerte el tetszésem ennyire NFS, hatttalmas 😄DDDD

BoneDragon
Nem te mondtad, hogy nem veszed meg? Amúgy örülök, hogy tetszik, szerintem is jó! Csak sok a bug <#rinya>

Áááá, igazad volt, a multi rendõrösditõl egyenesen sikítok 😄DDD

Nekem is tetszik, egyáltalán nem rossz játék ez. Sokan biztosan a szimulátorokat kedvelik jobban + ilyen idõket élünk, amikor az a menõ, hogy fikáznak, leszólják a dolgokat, vagy a másik embert. Ez van. Akinek nem inge.....

Prince23
Nekem amúgy a Criterionnal és a grafikai engine-nel van kiber nagy gondom. nekem nem jön be.
ja és a kocsik STERILEK!!!!! DE nagyon! am 8.5 pont a 10-bõl, nekem.

Áhh a zsaru mód is bejövõs, azt is elég élvezhetõre csinálták, nem hiszem el, hogy ez az NFS nem tetszik annyi mindenkinek.

Prince23
Hát... szerintem akkor a multiplayertõl meg elájulsz 😄DDD

ha bejön ennyire az SP

Ááá, ez a játék baszott szép mozgás közben, ezek az útlevágások is milyen hangulatos helyek 😄

Nah most hogy megy rendesen az 16xAA is, és nem fagy ki, a kezdeti 10 perc nehézség után a játékélmény nagyon felugrott.
Ez egy marha jó NFS lett. Nem tudom mi a bajotok vele, baszott hangulatos, annyi, hogy kanyar bemeneti ívén elfordítom, befékezek, és egész jól beveszi a kanyart, a víz effekt meg az út valami gyönyörû, a táj és a zene is fantasztikus, fél óra alatt egész sok autót unlock-oltam, nekem nagyon bejön a feeling, végre egy normálisabb NFS az ilyen Carbon meg Undercover bukások után...

te mirõl beszélsz?

mi tölthetõ meg honnan?<#wow1>

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

Kössz, most már megy AA kényszerítéssel is 😄

Muttley
<#eljen> <#eljen>
remélem ilyen a játék is hangulatra <#hehe>

Just do it :)

nevezd át az nfs11.exe-t shift.exe-re

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nah, restartoltam, és most 10 percig is oké volt, most fut AA nélkül rendesen, sõt, 2560x1440-ben alig tûnik fel az AA hiánya, akkora a felbontás, de én ebbe nem nyugszom bele, hogy driver-bõl nem tudok kényszeríteni.

Lehet nem 16xAA-val kéne néznem elõször, hanem lépcsõsen felefele menve, hátha csak ilyen extrém értéket nem bír a játék.

Próbáltam AA kényszerítés nélkül nélkül, elindult (de addig nem nyugszom, amég nem tudok AA-t kényszeríteni rá bõségesen), de most meg 1 percen belül kifagyott az egész gép. Eddig a játékélmény a minimumon, Criterion FAIL

[HUN]FaTaL
Van akinek megy, van akinek nem. Talán elõször próbáld anélkül 😊

Hát halljátok, ilyen nincs, megvettem, feltelepítettem, majd a menüben megyek a karrierre, indulna a dolog aztán kilép...
Lehet az a baj, hogy driver-esen akarok 16xAA-t kényszeríteni? De hát többen írták, hogy driveresen ment az AA kényszerítés. Legújabb drivert tettem fel.

BoneDragon
Én is imádom, de a bugokról miért nem ír senki???? Nem értem...

Prince23
A dal részre értem.

Carlos
veyron?

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Amit én linkeltem nekem jobban bejön, mert a kedvenc részem van reflektorban több ideig 😄

Carlos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

Prince23
Prince23
Ez a zene nagyon bejövõs 😊)

wollnerd
Balfasz voltam...<#falbav> Csak egy nevet kell beírni....<#wow3>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Sziasztok! Hol kapom meg az EA azonosítót?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl

ha átnevezted az NFS11.exe-t, utána vedd ki a pipát a "use application settings"-nél CCC-ben (az AA-nál) és utána nem fagy ki appcrash-el.

nvidiánál nemtom hogy van az AA kényszerítés.

All hail the double x!

Azt leírnád még egyszer, ha megkérhetlek?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

BoneDragon
Igen, köszönöm 😊

Igen, ez igaz, de eleve azért raktam fel a win7-et, mert xp alatt sem indult a játék. Klikk az indításra, fekete kép, majd vissza az asztalra. Ennyit tudott. 😊 Gondoltam, hátha win7-tel megy. Nem szeretnék másik vga-t venni, mert amúgy nem használom ki nagyon úgysem...
pxxl
nemhiszem h xp miatt nem indulna a játék.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
X1xx-hez nincs win7 support, csak a hd szériás kártyákhoz. Felrakja a vistás drivert ugyan, de mint látod nem tökéletes.

Ok, nem jött be 😊
A win7-et tegnap raktam fel (mivel xp-n sem akart elindulni a játék), és az ati oldalán kikeresve, x1x00 szériához, a legfrissebb drivert raktam fel. A CCC-ben az AA "use application settings"-nél van a pipa. A shift.exe-t kipróbálom. 😊
pxxl
remek 😊 akkor nem volt hiábavaló a próbálkozásom <#bohoc><#ravasz1>

All hail the double x!

Norbi1990
Nekem.
BoneDragon
Nálam

pxxl
driver frissítés, AA kényszerítés kikapcsolása CCC-ben (vagy átnevezés shift.exe-re)

tényleg rajtam kívül mûködik valakinek még ez a shift.exe-s dolog? 😄

All hail the double x!

Sziasztok!

Nekem az Istennek nem akar elindulni a játék! 😊 X1950Pro a vga, win7 az oprendszer, c2d a proci, de hibával kapásból leáll. Olvastam, hogy vissza kéne venni 48khz-rõl 44.1-re, de ez sem oldotta meg a gondot. Van tippetek?
BoneDragon
Pedig az villámlás akar lenni, még hangja is van. Észre vettétek, hogy "esik az esõ" de nincs felhõ az égen? Tiszta lol 😄