Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

A Lamborghinibe még ocsmányabb a belsõ, de van! 😄
Szóval csak idõ kérdése és kidolgozzák szépre az összeset, most kipróbálom a manuál váltót is.
Megyek, tesztelem a többi kocsit is
All hail the double x!
Még a mérõórák is világítanak 😄D
Kicsit szar a kidolgozás, de pár nap után így is ÓRIÁSI 😄DD

Letölthetõ regelés nélkül!
Az oldal legaján van a Download File gomb!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Megnéztem a képeket, majd a linket, de annyira nagy jegyzõkönyvírásba voltam, hogy le se esett a lényeg<#banplz>#banplz>
Belsõ nézet a játékban, hihetetlen mennyire nem itt jártam <#banplz>#banplz>
Én nagyon hiányoltam a belsõ nézetet!
De biztos hogy mûködik mindkét változattal, ONLINE egyaránt? (még nem néztem meg)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Bulizz, csajozz, szórakozz! Minden jót <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
mert elég sok minden hiányzik elõle meg régi és annyira már nem jó vele játsznani mert már unalmas.
de mind1 én azzal játszottam annak volt olyan hangulata ami oda lekötött elé.
de ez gyalázás.
eleve a hangulata nincs meg,ronda is ráadásnak.
+azért ma már nem elég egy hp2 felújított textúrával, mert játékmechanikai újítások terén még siralmasabb a helyzet.
és 2010 van nemsokára 2011 és nem tudnak egy kornak megfelelõ játékot csinálni, persze az ok az h nem is akarnak.
lexarják a játékukat majd jövõre úgyis jön a következõ nfs.
pár éve már nicns jó autós gamma a codemasters játékain kívül.
ez már így is fog maradni, akinek meg az ea féel színvonal megfele az vegye meg és húzassa le magát önként.
Ezután már csak azt remélem h az undergroundokat nem veszik elõ egy újabb lejáratásra, de nem is érdekel mezei modderek több kreativitással rendelkeznek mint a szerencsétlen fejlesztõk, persze õk nem a pénzért hanem élvezetéert csinálják, elvileg nekünk ezt a szart kéne élvezni.
ezt ami olyan szinten alultáplált semmi és ráadásként még supportra se lehet számítani mert nem lesz hozzá mivel évente jönnek a sazrabbnál szarabb nfs-ek amik megtermelik a bevételt.
Emlékszem, még annó 5 éve azon versenyeztek, hogy ki tudja hány nap alatt (talán 2?) kitolni a Most Wanted-et. Aztán utána mit csináltak 1 évig? A multi része nagyon szar volt, utána már mindenki arról beszélt, hogy nekiáll még egyszer kijátszani. A Carbon-nál már azon versenyeztek itt a fórumon 4 éve, hogy ki tudja 6-8 óra alatt kijátszani a játékot !. Aztán utána azok is jegelték, mert a multija a szokásos Black Box féle színvonal volt.
Kivétel ez alól egyetlen darab: nézd meg a Hot Pursuit 2-õt, a mai napig él pár szervere, és találni is rajta emberkéket, így 8 év után is...mert volt hangulata, nem pedig ez a tuningoljunk szupersportkocsit igénytelen ordenáré módon tiszta giccsre (mert most az a divatõrület), a város utcái közt, persze annak is volt egy sajátos hangulata, de azt tényleg a tizenévesek részesítették fõként elõnyben, ezt pedig elég sokan a régi széria hangulatából egy keveset is keresõk érzik magukénak, még ha csak egy része is jön vissza abból az érzésbõl.
Az irányítással meg nincs semmi gond, tudod, ez közelebb van az arcade igazi jelentéséhez, mint az MW. Már ha tudod mirõl beszélek.
szánalmas.
hozzávetõlegesen ez rész szarba sincs a hp2-höz képest.
szokás szerint hozza a szokásos nfs színvonalát===tehát gagyi,szar,hangualttalan.
jó hogy a hp-s nevet is haza kellet vágni.
bûnronda+szarul van optimalizálva.ilyen ronda környezet mellett. nem lehet játszani.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
A single része meg pont fordítva van,hol van ez most wandedhez képest, még stori sincs, oda se állhat a rajtvonalhoz mert rögtön ki esik, irányításba mindenben ráver köröket.
http://goo.gl/gd6Zi5
bocs ha már volt
Amúgy (saját tapasztalat) Win7 helyett XP elég sok +FPS. Másrészt a 64bites winfossal is szoktak gondok lenni, néha trükközni kell <#wave>#wave>