Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manuális váltó US only játékkal megy egyenlõre, EU-val kifagy, szóval arra még várnunk kell pár napot sztem.

SLICK
erre valaki tud megoldást?

nyirog
az mondjuk érdekelne h ki nevezett itt téged a fórumban szarlámának, mert mi nem...

nyirog
hát a barátok közt lesz egy olyan slot h xy elfogadásra vár, ha jól emlékszem 😄

Willi Betz
Kipróbáltam én is a játékot,no meg ezt a kamera módot is. Szórakozni jó a játékkal,kár,hogy ez az autó csak rendõrben van,mert ez az egyik kedvenc😊 Másik a Crown Vic😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

És ez a nézet? 😄

pxxl
jó benne ez a távoli kamera ami (numpad) ,-re jön elõ 😊

All hail the double x!

3 file-t bemásolsz a játék könyvtárába, játék közben megnyomod a numpad csillagot, és kameraváltásnál elõjön a belsõ nézet is, ennyi 😉

hova kell másolni és hogy kell aktiválni?
A többibe is van 😄DDD

A Lamborghinibe még ocsmányabb a belsõ, de van! 😄

Szóval csak idõ kérdése és kidolgozzák szépre az összeset, most kipróbálom a manuál váltót is.

Megyek, megnézem a többi verdánál is, érdekes, mert csak 58Kb!!! méretû a file, amit bemásoltam a játék mappájába, szóval a belsõ nézetek már alapból benne vannak a játékban????

Megyek, tesztelem a többi kocsit is

pxxl
hát van baja, de legalább van 😄 de sztem én hanyagolom. minden autónál beállítani stb :/

All hail the double x!

Áááá, én vagyok az elsõ, aki leírhatja, MÛÛÛKÖDIK 😄DDDDDDDDD
Még a mérõórák is világítanak 😄D
Kicsit szar a kidolgozás, de pár nap után így is ÓRIÁSI 😄DD

pxxl
tényleg <#banplz>

All hail the double x!

wollnerd
Vakok vagytok?!
Letölthetõ regelés nélkül!
Az oldal legaján van a Download File gomb!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

SLICK
Ahogy játszanék egybõl kifagy a game... Mi a gond?

Várjatok, valaki csípjen már belém.

Megnéztem a képeket, majd a linket, de annyira nagy jegyzõkönyvírásba voltam, hogy le se esett a lényeg<#banplz>
Belsõ nézet a játékban, hihetetlen mennyire nem itt jártam <#banplz>

79el megy de a fordulatszámmérõ és a sebességmérõ nullán.. ez így még azért nem tökéletes.. 😄

pxxl
valaki regeljen már aztán linkelje ide de izibe 😄

All hail the double x!

wollnerd
ÚRISTEEEENN!!! EZ IGEN!!!!!! <#taps><#eljen><#taps><#taps><#worship>
Én nagyon hiányoltam a belsõ nézetet!
De biztos hogy mûködik mindkét változattal, ONLINE egyaránt? (még nem néztem meg)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gduck
Hidd el, alsós korodban máshogy néztél a HP2-re! Fiatal vagy még, de úgy látom a játékból már kinõttél!
Bulizz, csajozz, szórakozz! Minden jót <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

A manuális váltó engem is érdekelne, látjátok, csak pár nap kellett <#taps>

pxxl
linkt! nem fogok regelni ezért 😄

All hail the double x!

M@TriX
akit érdekel pár kamera nézet... 😉

Camera Hack v1.0a

+extra: manuális váltó

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nagyon gyerök vagy még, természetesen ez nem a te játékod.

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

Murder3
ez emberi hangnem....hozzátok mérem a szintet arról nem tehetek ha ilyen bunkók vagytok....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
kit érdekel egy õsrégi játék msot visszanézve már a hp2 is szar.
mert elég sok minden hiányzik elõle meg régi és annyira már nem jó vele játsznani mert már unalmas.

de mind1 én azzal játszottam annak volt olyan hangulata ami oda lekötött elé.
de ez gyalázás.
eleve a hangulata nincs meg,ronda is ráadásnak.
+azért ma már nem elég egy hp2 felújított textúrával, mert játékmechanikai újítások terén még siralmasabb a helyzet.
és 2010 van nemsokára 2011 és nem tudnak egy kornak megfelelõ játékot csinálni, persze az ok az h nem is akarnak.
lexarják a játékukat majd jövõre úgyis jön a következõ nfs.

pár éve már nicns jó autós gamma a codemasters játékain kívül.
ez már így is fog maradni, akinek meg az ea féel színvonal megfele az vegye meg és húzassa le magát önként.
Ezután már csak azt remélem h az undergroundokat nem veszik elõ egy újabb lejáratásra, de nem is érdekel mezei modderek több kreativitással rendelkeznek mint a szerencsétlen fejlesztõk, persze õk nem a pénzért hanem élvezetéert csinálják, elvileg nekünk ezt a szart kéne élvezni.
ezt ami olyan szinten alultáplált semmi és ráadásként még supportra se lehet számítani mert nem lesz hozzá mivel évente jönnek a sazrabbnál szarabb nfs-ek amik megtermelik a bevételt.

pxxl
emberibb hangnemben plz...

All hail the double x!

BoneDragon
szarláma okoskodik? Szépen nyilatkozol másról, mert van véleményük és nem értenek veled egyet. Menj vissza az oviba.

Tudod, már elég sok éve lehet bizton állítani, hogy egy ilyesfajta játék multija legalább olyan fontos, mint a single része.
Emlékszem, még annó 5 éve azon versenyeztek, hogy ki tudja hány nap alatt (talán 2?) kitolni a Most Wanted-et. Aztán utána mit csináltak 1 évig? A multi része nagyon szar volt, utána már mindenki arról beszélt, hogy nekiáll még egyszer kijátszani. A Carbon-nál már azon versenyeztek itt a fórumon 4 éve, hogy ki tudja 6-8 óra alatt kijátszani a játékot !. Aztán utána azok is jegelték, mert a multija a szokásos Black Box féle színvonal volt.
Kivétel ez alól egyetlen darab: nézd meg a Hot Pursuit 2-õt, a mai napig él pár szervere, és találni is rajta emberkéket, így 8 év után is...mert volt hangulata, nem pedig ez a tuningoljunk szupersportkocsit igénytelen ordenáré módon tiszta giccsre (mert most az a divatõrület), a város utcái közt, persze annak is volt egy sajátos hangulata, de azt tényleg a tizenévesek részesítették fõként elõnyben, ezt pedig elég sokan a régi széria hangulatából egy keveset is keresõk érzik magukénak, még ha csak egy része is jön vissza abból az érzésbõl.
Az irányítással meg nincs semmi gond, tudod, ez közelebb van az arcade igazi jelentéséhez, mint az MW. Már ha tudod mirõl beszélek.

Ha már itt tartunk: már a HP2 is a III HP meggyalázása volt, látszik, hogy avval se mentél egy kört sem, már a HP2-õt is éles kritikákkal illették 2002-ben a régi III HP rajongók (köztük én is).

Az eladási adatok nem mindig tükrözik a játék színvonalát,lásd sims, és még sorolhatnám,ezt a sínautós dolgot meg ne mond, mert az nfsek közül, ebbe a legszarabb az irányítás,tíz éves gyerekeknek való szint,hogy megcsúszol, és nem is bírod mozgatni a kereket, csak az ellenkezõ irányba áll mint a lófasz, akkora a rásegítés, meg ez a turbó benne, na az komoly megnyomom és úgy megyek mint a TGV,vicc az egész játék.

Murder3
Na látom sok szarláma okoskodik....
szánalmas.

hozzávetõlegesen ez rész szarba sincs a hp2-höz képest.
szokás szerint hozza a szokásos nfs színvonalát===tehát gagyi,szar,hangualttalan.
jó hogy a hp-s nevet is haza kellet vágni.

bûnronda+szarul van optimalizálva.ilyen ronda környezet mellett. nem lehet játszani.

És azt hol látom, hogy vki felvett? A játék nem jelzett semmit 😄

Ugyan már, ide a bökõt, hogy az Most Wanted eladási adatait közel megduplázza majd, Most Wanted-nél még az Underground 2 is hangulatosabb volt, ez meg is látszott az eladásain is, még az is sikeresebb volt nála, pont a Most Wanted-nél kezdõdött a NFS lejtmenete, és akkortájt kezdték ráragasztani a sínautó címet az NFS-re.

Nagy G van a HP-ba

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Arról a Most Wantedrõl beszélsz amiben idióta tuningot lehet aggatni a szupersportkocsikra, ahol van egy rohadt béna story (inkább ne lenne) meg egy rohadt unalmas város és még napszakváltás sincs? lol

http://goo.gl/gd6Zi5

A single része meg pont fordítva van,hol van ez most wandedhez képest, még stori sincs, oda se állhat a rajtvonalhoz mert rögtön ki esik, irányításba mindenben ráver köröket.

[HUN]FaTaL
NIncs semmi gond a 64bites winfossal, legalábbis még egy, nem 5 évnél régebbi játékkal sem volt gondom.

http://goo.gl/gd6Zi5

nyirog
már elküldtem a barátkérõt ^^

Odabasz: Hot Pursuit reklámfilm, real:

bocs ha már volt

Hangulatosabb, menj online pár órát, a kettõ multija még csak egy lapon sem említhetõ se átgondoltságra, se élvezetre.

Prince23
Pedig pont az õ korosztályát probálták megcélozni 😄

gondolj csak a fizikára....

Na ne már,<#hamm> ez mibe jobb mint a most wanded.<#kerdes>

gduck
Nekem az aláírosomban van <#wave>

nyirog
Am akiknek fel volt tüntetve az autologo-s nickje itt a fórumban azokat fölvettem <#hamm>

gduck
Fiatal vagy hozzá, játszál a szimsszeeel <#wave>

gduck
Pontosan mi a kártyád tipusa (48xx)?

Amúgy (saját tapasztalat) Win7 helyett XP elég sok +FPS. Másrészt a 64bites winfossal is szoktak gondok lenni, néha trükközni kell <#wave>

gduck
Aki játék közben észreveszi a recéket annak becsókolok <#idiota> Aki játszik az meg se látja, aki meg a recéket is észreveszi az unatkozik <#falbav>