Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shift 2 Unleashed weboldal
El leszünk látva jó kis részekkel évente már kétszer is, több stúdió munkáját dícsérva, és nem 11-12 hónapoknént fog ugyanaz a stúdió kidobni gyorsan valamit.
Szerintem a Criterion-t is fel fogják kérni a folytatásra (High Stakes 2, vagy még korábbra visszanyúló részekre való remake-re).
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Aki realitást keres a HP-ben, szerintem rosszul teszi, annak majd jön a Shift 2 Unleashed majd nyáron, az infókat eltekintve, az is mérföldkõ lesz a maga "szimesebb ízû" kategóriájában az NFS-ek közt.
Szerintem idõvel ez a rész is nagyobb megbecsülést kap majd, mint a harmadkori NFS széria egyik örökzöldje. Szerintem.
Manage 3D settings-Program Settings-Add NFS11.exe-és alatta a specifynél lehet beállítani.
Vagy nem?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kéziféket a keresztezõdéseknél használom/nék, amikor is jobbra/balra fordulnék a más játékokban rég megszokott módszerrel.
Az eredmény: menetiránnyal hátnak fordulva áll meg. Rettenet.
Arról már nem is beszélve, hogy 5-10 méteren állok meg 270 km/h-ról is a kézifékkel. WTF?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
<#nemtudom>#nemtudom> miért nem mûködik!<#schmoll2>#schmoll2>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyáltalán nem használok kéziféket. Elég egy röpke fékezés kanyarban, már csúszik is, utánna kigyorsítás és repesztés <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha olyan eseményen veszek részt,ahol van egy másik ellenfél is,akkor van egy olyan dolog,hogy amikor a szélárnyékában mész,akkor kapsz nitrót.
Igenám,de amikor már mellette vagyok jó 10m-rel,meg mögötte vagy 100-al még akkor is írja,hogy "szélárnyékban" és kapom a nitrót. Érdekes.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Fákk Criterion!
S azzal is, hogy a freerideban megtett 180+ km-emet nem rögzíti.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
De akár elektonikai meghibásodás is lehet a Posche-ban <#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mindent próbálok úgy csinálni ahogy a README írja, de nem mûködik!
A ReadMe szerint csak az amerikai változaton mûködik.
Ezt nem értem. Hisz mindenki megvette a játékot aki Autolog-os, vagyis az EU--s változat van nekünk!<#conf>#conf>
Nektek hogyhogy mûködik???<#guluszem1>#guluszem1>
(csak nem a Limited edition miatt van?????????)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Jah hogy ez félig elektromos, milyen kút az ahol nincs villany töltés, mindjárt kiszállok és balhézok
<#banplz>#banplz>
Úgy néz ki várhatok sötétedésig <#banplz>#banplz>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Vagy tévedek? <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
CPU típusa DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz
Videokártya NVIDIA GeForce 8800 GT (512 M😎
win7 64
Rendszermemória 3072 MB (DDR2 SDRAM)
Nem egy mai gép de más játékoknál nincs ilyen probléma.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
kár hogy a billentyûzetkiosztást még mindig minden belépésnél be kell állítanom <#falbav>#falbav>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
ui:
Mass Effect 2-re is várnék egy no-dvd patchet tõlük. remélem megkapjuk tõlük mihamarabb
Am érdekelne h avatárnak hogy a retekbe raknak be ilyen rajzfilm figurát...<#conf>#conf> (nem hiszem h kinyomtatná aztán webkamera elé rakva lefényképezné, ahhoz túl jó a kép minõsége 😄 ) ???
Ezért is írtam késõbb, hogy a nyitott tetõs kocsik jobban meg vannak csinálva sztem (kivülrõl jobban belelátni, ezért szebbre modellezték)
Ez csak a kamerát hozza elõrébb, igazából nincs benne moddolva semmi.
http://goo.gl/gd6Zi5
Van, aki még innen felvett?
Pár barátkérésem van már, ha ezek nem ti vagytok, törlöm õket:
MIKEYBABY1
Trabb1e
SoftGameX
(tükör keretnélküliség rulz 😄)
All hail the double x!