Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mind a pakkban volt benne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
effect.txt
key_codes.txt
enbseries.ini
köszi...
A megalománia nem engete, hogy ne szedjem le én is, majd kezeltetem 😄
hanem akinek gyengébb gépe van akkor egy kicsit lehet dobni a grafon, de lehet egyénre szabni az ini-ben, de kell vele játszogatni 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AA-t nem tudtam kisajtolni vele, de talán kicsit felettetni lehet...
ha kell valakinek innen leszedheti
Install:
- csak ki kell csomagolni a játék fõkönyvtárába az exe mellé. Ha nem tetszik amit csinál, akkor meg csak törölni a fájlokat... 😉

2.az erõmûvet ne csekkoljuk mellé?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szar-fos yútjúb videón semmi értelmeset nem látni - csak a tetraéder kormányt tudtam észrevenni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Multiban (Autolog): van térkép.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bár az mérföldekkel játszhatóbb lesz ennél...
http://goo.gl/gd6Zi5
Én még csak most próbáltam ki a játékot kormánnyal! (2 nap után)
A legtöbb árkád szerû autós játékot billentyûvel tolom, mert avval jobban tudom irányítani, de ez a nap pozitív meglepetése, hogy ez a játék kitûnõen irányítható kormánnyal is, kitûnõ analóg irányításra!!!
Épp tegnap volt itt egy tag, aki Most Wanted párti volt, hát kérem szépen, ez a játék mennyivel jobban irányítható kormánnyal, mint a Most Wanted?
Hihetetlen,
most belsõ nézet + kormány, és a játékélmény megint felszökött, már csak a manuális váltó hack-et kell belõnie vkinek, szerintem pár nap, és viszonylag rendben lesz egy ideig a játék számomra, aztán a kocsik belsejének kidolgozásának minõségét javíthatnák majd pár hónapon belül vmilyen modderek.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Sík terepen, gáz nyomása nélkül az autó hallhatóan nyikorgó kerekekkel megindul, és 13-15 km/h-s sebességgel gurul - emelkedõn fel és le egyaránt. 😊
Üresbe tetted?😄

Térkép: csak online módban látható
Utálom is ezért a fejlesztõket.
Meg menet közben megnézni az egész térképet ?
Ellenben a manuális váltó hatására még csak el sem indul a játék! Jön egy ablak indításkor, hogy a program mûködése leállt. 😞
Majd idõvel...
- mûködik a camera hack
- mûködik a sebességváltó.
A manuális váltó bugos: amikor megállsz, az autó kifarol és magától elindul, alapjáraton gurulva - így hagytam, és közel 3 km-t ment 15 km/h sebességgel elõre, én meg csak néztem.
Nekem jó erõs gépem van! a Mafia 2-õt is igen jól bírja!
háttérben futó alkalmazásokat be kéne zárnom Pl. különösen az Adobe Reader Updater-t! (nélküle rendben volt, igaz hogy 1x-2x próbáltam , csak 1-1 ellen módot)
És a többi? (steam.exe, DaemonToolsLite.exe)
Az Autolog a csalásokat is figyeli?
Ui.: Melyik felbontáson lesz a legalacsonyabb részletesés?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
de a régi nfs3:hp-vel évekig játszottam <#nevetes1>#nevetes1>
am nekem sok idõmérõs küldit nem sikerült aranyra hozni (pl. corvettes rendõrös) nektek mennek ezek?
Sok a csicsa, a menü beállítás puritán, ( ha valaki látta a NFS3 menüjét tudja mirõl beszélek)
szinte az egész menü az Online játékra épül.
Nagyon megvan kötve az ember keze, a régiben meg szinte mindent te állítottál be.
Mi hol legyen a kijelzõn, mennyi forgalom legyen, színeket keverni az autóra, autó bemutató videók, összehasonlítások, Knockout, Tournament mód stb...
A pálya, ország, vagy hívhatjuk akárminek, vonalvezetése eléggé unalmas.
Pl. Az Eagle Crest nevû rész, elég vicces. Aki látta a Summit nevû pályát a régi NFS-ekben, az kiröhögi.
Egyhangú az egész.
A régiben:
Emelkedõk, alagutak, éles beláthatatlan kanyarok, sziklás részek., ha belementél a hóba havas lett a monitor széle, havas fenyõfák, néhol szûk utak.
Ez ahhoz képes egy nagy 0.
Fent van pár könnyebb kanyar, aztán mehetsz is le a "hegyrõl".
Van még mit tenniük, remélem egyszer valaki tényleg alkot egy ahhoz hasonlóan élvezetes játék.
Pedig már 12éves a játék. De még a NFS4 is egész jó volt. Esetleg a Porsche.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
És az milyen, hogy ha nitrózol, gázt sem kell nyomnod, de gyorsul a gép mint a vadállat? LOL. Úgy néz ki az égéstérbe kerülve az N2O keveredeve a benzin-levegõ keverékkel magától lehúzza a gázpedált <#idiota>#idiota>