Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
de ami igazán megfogalmazódott bennem, hogy ez igazán egy konzoljáték, azon igazán élvezetes szerintem. Arra szerintem meg tényleg pöpec.
az utóbbi NFS-es részeket figyelembe véve pedig komoly elõrelépés, grat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
Még a négymagos proci is alig kell valamihez. Bár a COD7 gyorsult tõle nálam.
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
http://goo.gl/gd6Zi5
azért megnézném azt a cikkírót (GK, ipon, stb) aki 9.5 felettit fog adni 😄 nagyon megnézném. számomra egy erõs 85%. A grafika egyébként mellékes, az nekem nem jön be, de én nem a grafikáért játszom, hanem hogy szórakoztasson. és az nagyon bejön a multival!
pl. a MoH singlije nagyon erõs, mp meg unalmas. na itt fordítva van, szerencsére. és ha megnézzük a dvdtok hátoldalát, akkor leginkább a multiplayert emelik ki
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Oldalról van amikor nem "sebzõdnek" semmit.
HUNfatal sokkal többet érsz azzal ha hátulról mész beléjük egy kis nitróval mint a most wantedes oldalról rárántom a kormányt trükkel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
egyik:az autón nincs dinamikus árnyék(ettõl tûnhet sterilnek)
másik:az éjszakai világitás nem vet árnyékot semmire..azaz csak megvilágitja de nem vetnek árnyékot a megvilágitott testek, míg a villámlás valós árnyékokat csinál..
kár hogy ez a két dolog nincs benne..GT5-ben van..de az más tészta..pcn igazán 2perc ezeket már belerakni..mivel ez már csak egy lekorlátozott effekt hogy jobban fusson. nagyod dobna a grfikán még, de ne legyek telhetetlen..
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
holnap lökök képeket kamera moddal..nagyon durva..
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Máshogy is el lehet kapni õket?😄 Én mindig lezúzom mindet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
talán 1 igazság és vélemény van amelyet én is osztok: ez az automata ellenkormányzás igazán kimaradhatott volna
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Lehet hogy a játékidõ hiány miatt ( még csak 5 ös vagyok mind rendõr mind üldözöttként) de még nem sikerült olyan szinten kitapasztalnom hogy szabályt építhessek belõle így hozzátok fordulnék a következõ 3 kérdéssel.
1. Régi NFS játékokban én úgy emlékszem hogy a rendõrblokád on ha nem lehetett kikerülni akkor a kocsi hátulján keresztül kellett próbálkozni de nekem általában legalábbis ha nagyobb sebességgel megyek akkor ilyenkor ütközést ad be. Ennek van most szabálya hogy elöl hátul vagy igazából mindenféleképpen ötközés lesz belõle kiéve ha kikerülöm vagy ha lassabban megyek?
2. Amikor rendõr vagyok hol érdemes neki menni az ellenfélnek? Mert ugye kipördíteni nagyon nem lehet szóval csak az a lényeg hogy mennyivel megyek neki meg hogy lehetõ legnagyobb felületen ütközzek?
3. Valahogy lehet a játékon belül kifejezetten pl magyarokra rákeresni? mert mivel chat nincs a versenyszobákban így nem nagyon tudom hogy mi alapján vegyek fel embert csak ugy a játékból.
Mellesleg Prince23
Most neki lehetne álni neked bizonygatni hogy milyen szép a játék screeenshot okkal mert pl amikor ott a nagy mittudom én milyen talán mamutfenyõk között megy a verseny az pl lenyûgözõ része a játéknak de szerintem értelmes ember nem kezd vitát nyilvánvaló dolgokról, te is olyan internethõs lehetsz hogy más munkáját fikázod amikor egy remek terméket állított elõ és nekem biztosan nem kell ennél szebb auóversenyes játék ugyanis nem hányni akarok a mosódás,glow és bloom hatásoktól hanem versenyezni, látni a pályát és az autóknak a vonalait.
Pl nekem nem jött be a SHIFT, nem tudom miért nyilván többek között azért mert nincs kormányom és nem a virtuális pályán akarom az AI nak bizonygatni hogy milyen tökös gyerek vagyok hogy napi 15 óra után milyen idõket érek el, (inkább elmegyek barátnõzni , focizni , teniszezni), addig mentem vele amig a skyline mivel az 4 kerékmeghajtású volt bírta szusszal aztán már szégyenlem de nem birtam a bugattit úton tartani 3 méter széles pályákon, valahogy a sebességérzet se jött át annyira meg az is zavart hogy az AI ugy fordult minthogyha a kanyar négyszögekbõl ált volna. Mindezektõl eltekinve nem áltam neki felmenni a shift forumra és szidni azt. Akinek tetszik hagy játszon vele azért vette (töltötte le ), engem meg nem kényszerít rá senki.
(Munkámból adódóan olyan gépem van amivel full hd be mennek az ilyen játékok szóval erre se foghatod hogy 800x600 ba játszottam)
Ettõl függetlenül nagyon meg vagyok a játékkal elégedve és ugy gondolom hogy mostanában az EA minõségi játékokat dob piacra és megbízom bennük ( PL: Mass Effect,Dragon Age, Bad Company 2) és nem érzem azt hogy annyira pénzéhes banda lenne mint pl a Black Ops vagy a Star Wars Force Unleashed 2 gyártói ( Nincs multi, 6 óra játékidõ, 0 story stb stb stb mindezt 11 ezer forintért )
A legultós része a kommentemnek nem tartozik ide és bocsi de kikívánkozott már nagyon csak soha nem volt idõm más helyekre leírni 😊
Nyilván tele lesz helyesírási hibával de gyorsírásnál ez gyakorta elõfordul 😊
<#wilting>#wilting>
egyedül talán az aszfalt néz ki úgy ahogy
Criterion ftw akkor is. rühellem õket.
Kicsit sötét lett a kép, nem sütött a kocsira a nap sem. 😄
BlackBox szépen huzigálta a rókabõrt évrõl évre, ha még ezt is figyelembe veszem, az ár érték aránya ennek a résznek messze magasabb.
Multija átgondolt és élvezetes.
Nem tökéletes sok szempontból, de messze jobb lett hangulatra és élvezetre, mint a Carbon, ProStreet, Undercover, Nitro, World részek a legutóbbi évekbõl, erre a nyakamat teszem !!!!!
Criterion-t nagy valószínûséggel fel fogják majd még kérni folytatásra.
UI: kezdeményeztem barát státuszt, elfogadod?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx