Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár embert felvettem akinek kint van az autolog neve SapphireDraco néven hogy legyen már kihez hasonlítani és hátha játszhatnék veletek néha 😊
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Egyébként végre egy jó Nfs. Lassan végig toltam és még mindig tetszik, ilyen is régen volt már. 😊 Persze vannak felkúrós versenyek, meg csal a gép, idegesítõ a sok cut-scene, ami ráadásul monoton is, de összességében nem hittem volna, hogy idén kapunk egy ilyen jó Nfs-t.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem sok már autós cucc is hasonlóan épül fel.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ez elég gáz. Nekem meg így nincs kedvem tovább jáccani , pedig elég pofás cucc.... kár érte
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van -e már javítás a játékhoz tudja -é valaki?
Ugyanis nálam kuuuurva gagyi a hangzás , minden hallatszik csak az motor hang nem ( nagyon halk) és nem is lehet kiemelni a töréshangok közül .... elég gááz !
Más is észlelt hasonló problémát??
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Hogy lehet valakit felvenni barátnak?
Sehol sem találom.
Csak nekem kifagyott a játék - majd holnap próbálkozom vele megint itt, a melóhelyen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sose értettem az ilyeneknek mi értelme,így is gyorsan meglehet szerezni az autókat.
Inkább jött volna egy ferrari pack,vagy mercik,bmw-k stb.Vagy valami ingyenes egy vagy két új autóval.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
nem a kresszre épül 😄 am megállnak ha szembeforgalomban mész, a többit old meg.
mellesleg a (rendõr) kreszben benne van az is, hogy nem veszélyeztetheted a civileket...
All hail the double x!
Sajnos a PC-s játékosok ezúttal is kimaradnak a jóból, a két csomag csak Xbox Live Marketplace-n és PlayStation Network-ön elérhetõ, elõbbin 320 Microsoft Pontért, míg utóbbin 3,99 dollárért. Ahogy a nevük is mutatja, csupán csak idõt spóroló packokról van szó, ami annyit tesz, hogy a Racer Timesaver Pack megvásárlásával a versenyzõi autók, az SCPD Timesaver Pack beszerzésével pedig a rendõrautók válnak elérhetõvé. Amint tehát látjátok, az elsõ "DLC-k" semmi újat nem adnak a játékhoz, csupán csak a pénztárcánkat vékonyítják az elõbb-utóbb amúgy is beszerezhetõ autókért cserébe.
Forrás:NFS Hungary
Ez a tipikus no comment kategória,ráadásul 320 MS pontért új autókat szokás adni
:\
Bár engem perpill jobban izgat,hogy a héten végre megérkezik e már az xboxos verzió vagy sem.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
"mcwolf" néven randalírozok.
Pedig de <#wave>#wave> Nem elsõre, de 3-4 menetbõl biztos <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nekem volt olyan amikor zsaru voltam épp, hogy a szemét a blokád átjárójába tette a szögesdrótot amikor áthajtott, jó poén volt 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nyirog,Bishop,Ducki és NJ elõtted is le a kalappal <#worship>#worship> Ügyesek vtok
Tegnap elött felrakta a Newlife is a warezt.Mondomneki skype-n billel sehol se leszel.Erre az Aston One-77-est megcsinálta pik-pak aranyra én meg szoptam és 33-or bepróbáltam.Na neki is meg a Sean-ak is jön nemsokára aztán lesz csúcs döntögetés
#2908 Igazad van bicepsz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ütközéshez annyit, hogy sosem értettem miért kell tudnunk egy játékban hibátlanul forgalommal szemben vezetni 300-zal, mikor senkit sem képeztek ki erre, legalábbis jogsi szerzéskor nem emléxem h tanultunk volna ilyesmit /nekem van jogsim, de pl. öcsémnek - JackSparrow 88-nak nincsen/. Engem ezért idegesít, ha egy civil autóval ütközöm. Ha valakinek jók a reflexei, annak persze könnyû, de nem mindenki születik villámaggyal.
JS88 az F1 2010-et is nehéznek találja, én meg a 2.szezont nyomom, de ez nem csoda, hiszen én tudok autót vezetni valóságban is (ennek ellenére az F1 sem könnyû, hibátlan versenyem még nemigen volt).
Mondom ezt úgy hogy nekem egyelõre SEMMI BAJOM a játékkal, csak most öcsém az MSN-en panaszkodik, hogy egy "kölök" leszólta SG-n, pedig õ télleg felhúzta magát a játékon.
vsyncet hol tudom be kapcsolni?az opciók alatt nem találom
kszi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
All hail the double x!
amúgy azért ultrakönnyûnek nem nevezném, mert az idõrefutásban azért lehet anyázni (billel nyomom), de mint írtam ha nagyon felnyomom magam, akkor átugrok egy másik versenyre...
nekem legjobban az akciódús versenyek jönnek be verseny+zsaruk (mind1 melyik oldalon...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az igaz, hogy az ütközésért +2mp-et ad, de ügyesen kell. Ott én is újranyomtam 1-2 pályát 2x is mire meglett, de nem annyira nehéz. Ezt leszámítva marha könnyû a játék.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
All hail the double x!