Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Pár embert felvettem akinek kint van az autolog neve SapphireDraco néven hogy legyen már kihez hasonlítani és hátha játszhatnék veletek néha 😊

Felvettelek.Van 1-2 baba idõd <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
jó lenne ha ki lehetne kapcsolni ezeket a mozikat 😞

All hail the double x!

Nekem volt már "klasszikus" elfogásom, útzárat kértem, belement, de ott ragadt, én meg befaroltam elé és meglett az elkapás (pedig még zöld volt az élete).

Egyébként végre egy jó Nfs. Lassan végig toltam és még mindig tetszik, ilyen is régen volt már. 😊 Persze vannak felkúrós versenyek, meg csal a gép, idegesítõ a sok cut-scene, ami ráadásul monoton is, de összességében nem hittem volna, hogy idén kapunk egy ilyen jó Nfs-t.

modelcar
Multi az hatalmas. Imádom.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Shep
Egyjátékos módról beszélek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mcwolf
Minél jobb idõket tolni, és lepipálni a haverokat.
Szerintem sok már autós cucc is hasonlóan épül fel.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

sikura
Köszi All!

Ez elég gáz. Nekem meg így nincs kedvem tovább jáccani , pedig elég pofás cucc.... kár érte

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

pxxl
hamarosan lesz új banner 😊 sztem belefér <#papakacsint>

All hail the double x!

Shep
Kár, hogy ilyen semmilyen az egyjátékos mód, olyan quick race hatása van az egésznek, igazából nincs semmi motiváció ,hogy tovább játsszon vele az ember 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mcwolf
Felvettem innen pár emberkét,akinek fel van tüntetve az autolog nick-je.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

BoneDragon
Igazából nekem megfelelõ a motor hang, de ha belefeledkezek a játékba és az izgalmakba nem is veszem észre 😊

IMYke2.0.0.0
Mindenki érzékeli - így van a játékban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sikura
Hali!

Van -e már javítás a játékhoz tudja -é valaki?
Ugyanis nálam kuuuurva gagyi a hangzás , minden hallatszik csak az motor hang nem ( nagyon halk) és nem is lehet kiemelni a töréshangok közül .... elég gááz !
Más is észlelt hasonló problémát??

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

mcwolf
Srácok!
Hogy lehet valakit felvenni barátnak?
Sehol sem találom.

IMYke2.0.0.0
Nos, kiderült, egér-nézetre váltva mindez megoldható.
Csak nekem kifagyott a játék - majd holnap próbálkozom vele megint itt, a melóhelyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Waczkor
Bizony.Sajnos lesz aki megveszi ezt is így valóban azt látják majd hogy megéri kiadni ilyeneket...
Sose értettem az ilyeneknek mi értelme,így is gyorsan meglehet szerezni az autókat.
Inkább jött volna egy ferrari pack,vagy mercik,bmw-k stb.Vagy valami ingyenes egy vagy két új autóval.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

IMYke2.0.0.0
Szuper lenne, ha a Camera MOD segítségével lehetne az útra merõlegesen is, madártávlatból nézni: el lehetne készíteni egy über-realisztikus, high-detail térképet 😊

Prince23
Jó, de ledudálnád, de közbe spuriznál helyet adni nekik 😄 vagy mire észrevennük rég megcsókolnák a seggünket hátulról. Autópályán pl. nehéz észrevenni, hogy valami közeleg és egyszer csak fvúúúm.... pláne ha nem szirénázik😄

mcwolf
Nem lehetne valahogy betenni bannerba egy listát, amelyikben szerepel a magyar NFS társaság?

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ameddig egy rosszabb közepes minõségû Starbucks kávé vagy egy sajtburger áráért adják, mindig lesz vevõ az ilyen átbax™arintásra.

pxxl
na arra várhatunk h a nulláson így jöjjön egy rendõr 😄 hülyék a sima TT-t is hazavágták 2 hét alatt székesfehérváron xD

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Én is ledudálnám a rendõrt a gecibe ha így közlekednének, sziréna ide vagy oda.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
jah az poén h ledudál a civil 😄

All hail the double x!

Shep
Nem idegeskedek, csak ultra gáz szerintem, hogy a legpocsékabb szar játékban is megoldották azt ,hogy ha szirénázol akkor oldalra húzódnak, itt meg simán beléd jönnek és tövig nyomják a dudát. Kissé illúzióromboló egy ilyen játékban.

pxxl
ne idegeskedj 😄

nem a kresszre épül 😄 am megállnak ha szembeforgalomban mész, a többit old meg.

mellesleg a (rendõr) kreszben benne van az is, hogy nem veszélyeztetheted a civileket...

All hail the double x!

Shep
Valaki világosítson már fel, hogy a megkülönböztetõ jelzésnek milyen gyakorlati haszna van az idegesítésen kívül? Ugyanis a kedves Seacrest-i polgárok KRESZ-ében nem szerepel az a fejezet amiben az áll ,hogy a szirénázó rendõr autónak szabad utat kell adni. Másik roppant érdekes dolog ,hogy üldözöm a kocsit belerohan az útzárba én lassítok rám nyom egy zavarót mire visszakapom a jelet(4-5 mp) addigra õ már legalább 3kb-el odébb van ahol már kiesett az üldözési zónából. Elég hihetõ.

Waczkor
Alig hogy hazánkban is megjelent a Need for Speed: Hot Pursuit, már meg is jelentek az elsõ letölthetõ tartalmak a játékhoz, melyek a Racer Timesaver Pack és az SCPD Timesaver Pack nevet kapták fémjelzésként.

Sajnos a PC-s játékosok ezúttal is kimaradnak a jóból, a két csomag csak Xbox Live Marketplace-n és PlayStation Network-ön elérhetõ, elõbbin 320 Microsoft Pontért, míg utóbbin 3,99 dollárért. Ahogy a nevük is mutatja, csupán csak idõt spóroló packokról van szó, ami annyit tesz, hogy a Racer Timesaver Pack megvásárlásával a versenyzõi autók, az SCPD Timesaver Pack beszerzésével pedig a rendõrautók válnak elérhetõvé. Amint tehát látjátok, az elsõ "DLC-k" semmi újat nem adnak a játékhoz, csupán csak a pénztárcánkat vékonyítják az elõbb-utóbb amúgy is beszerezhetõ autókért cserébe.
Forrás:NFS Hungary

Ez a tipikus no comment kategória,ráadásul 320 MS pontért új autókat szokás adni
:\

Bár engem perpill jobban izgat,hogy a héten végre megérkezik e már az xboxos verzió vagy sem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

mcwolf
Aki gondolja,vegyen fel barátnak:

"mcwolf" néven randalírozok.

nyirog
nem is rossz trükk 😄

gduck
"Azt meg kétlem hogy vki végigbír úgy menni hogy nem ütközik szinte egyszer sem"

Pedig de <#wave> Nem elsõre, de 3-4 menetbõl biztos <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

M@TriX
vannak benne jó dolgok persze 😊
nekem volt olyan amikor zsaru voltam épp, hogy a szemét a blokád átjárójába tette a szögesdrótot amikor áthajtott, jó poén volt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát mostnézem egy-két idõt nagyon odatettek srácok <#eljen> Holnap csúcs düntögetés lesz <#nyes>

Nyirog,Bishop,Ducki és NJ elõtted is le a kalappal <#worship> Ügyesek vtok

Tegnap elött felrakta a Newlife is a warezt.Mondomneki skype-n billel sehol se leszel.Erre az Aston One-77-est megcsinálta pik-pak aranyra én meg szoptam és 33-or bepróbáltam.Na neki is meg a Sean-ak is jön nemsokára aztán lesz csúcs döntögetés

#2908 Igazad van bicepsz

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

BoneDragon
Persze, fõleg ha napi max másfél órát szánok játékra 😉

Én is tudnék biztos olyat mondani amibe te béna vagy. Aki egész nap a gép elõtt NFS-ezik, annak nyilvánvalóan könnyebb, mint aki napi fél órát szán rá.
Az ütközéshez annyit, hogy sosem értettem miért kell tudnunk egy játékban hibátlanul forgalommal szemben vezetni 300-zal, mikor senkit sem képeztek ki erre, legalábbis jogsi szerzéskor nem emléxem h tanultunk volna ilyesmit /nekem van jogsim, de pl. öcsémnek - JackSparrow 88-nak nincsen/. Engem ezért idegesít, ha egy civil autóval ütközöm. Ha valakinek jók a reflexei, annak persze könnyû, de nem mindenki születik villámaggyal.
JS88 az F1 2010-et is nehéznek találja, én meg a 2.szezont nyomom, de ez nem csoda, hiszen én tudok autót vezetni valóságban is (ennek ellenére az F1 sem könnyû, hibátlan versenyem még nemigen volt).
Mondom ezt úgy hogy nekem egyelõre SEMMI BAJOM a játékkal, csak most öcsém az MSN-en panaszkodik, hogy egy "kölök" leszólta SG-n, pedig õ télleg felhúzta magát a játékon.

Prince23
már csak egy jó fényképezõgépre kell gyûjtened 😊

BoneDragon
Egy gamepad is tökéletesen megfelel a célra!

hi

vsyncet hol tudom be kapcsolni?az opciók alatt nem találom

kszi
Doomista
Most néztem kormányt meg minden szart, de kb 60 k ropi...szal ezért nem veszek kormányt meg hozzá gáz fél pedált meg váltót meg nitró tartályt :-( Sok sok sok, drága drága drága...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BoneDragon
Nem billentyûzettel kell tolni és máris könnyebb lesz tõle az életed! <#vigyor2>

pxxl
azért a verseny+zsaru néha elég idegesítõ, mikor pl az uccsó 100 méterre rak be a kanyar után egy blokcott, aztán elhúz a második mellettem. de volt olyan is, hogy full egyenes szakasz, megy elöttem a rendõr, ki balra, turbó, és a rendõr távolodott közben 😮 na ezért megérte elnyomni a turbót -.-

All hail the double x!

M@TriX
jaj én is az elsõ résztõl nyomom, hajh de rég is volt...

amúgy azért ultrakönnyûnek nem nevezném, mert az idõrefutásban azért lehet anyázni (billel nyomom), de mint írtam ha nagyon felnyomom magam, akkor átugrok egy másik versenyre...

nekem legjobban az akciódús versenyek jönnek be verseny+zsaruk (mind1 melyik oldalon...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Doomista
Rohadt jó egy játék, élvezetes és leköt, annyira nem nehéz...fõleg a hajsza játékmód, az a legizgalmasabb...rendõrök, további versenyzõ ellenfelek, meg még a csapdák, de fõleg a turbó mód az rock. Én értem már, hogy miért szerepelt ilyen jól a teszteken.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BoneDragon
Én meg elsõ résztõl kezdve tolom az NFS-t és tudom mirõl beszélek 😉 Egyik legkönnyebb NFS játék lett ez.
Az igaz, hogy az ütközésért +2mp-et ad, de ügyesen kell. Ott én is újranyomtam 1-2 pályát 2x is mire meglett, de nem annyira nehéz. Ezt leszámítva marha könnyû a játék.

JackSparrow88
Nemtom abban mi a könnyû amikor el kell menned A-B pontba és az ütközésért +2 mp-et ad az idõdhöz. Mert ezek a küldik még akkor sem lennének olyan könnyûek ha nem büntetne - általában pont emiatt nincs meg az elsõ hely, Azt meg kétlem hogy vki végigbír úgy menni hogy nem ütközik szinte egyszer sem. Azt meg tom hogy minden verseny után új autót kapok de hiába választom azokat úgy sem igen tûnök verhetetlennek 😞 És méghogy béna vok. Már csak tudom mit beszélek, hiszen említettem hogy az UG óta nyomom az NFS-et. És persze mindegyik részben voltak nehéz részek ez tény de itt valahogy sokkal több van majd még próbálkozok vele azért aztán hátha egy csoda megsegít...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

pxxl
de ez tényleg így van 😄 felhúztam magam a rohadék menekülõ verdán amelyik folyton megfordul az ellenkezõ irányba, de cigi, megnyugvás, és újra nekiálltam 😄 fertõz a játék -.-

All hail the double x!

gduck
Abbahagyhatatlan <#beka2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

BoneDragon
Ebben kihívás? Minden verseny után új autót kapunk. Lol, biztos jó játékot töltöttél le??<#zavart2>

BoneDragon
Akkor nem a játék a hibás hanem te vagy kicsit béna...Ez nehéz? Kurva könnyü, sõt eddig mindenki azt mondta hogy könnyû. Alig van aranyérmed? Majdnem végigvittem, de csak aranyérmem van. Szerintem nálad vannak bajok.