Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opera, meg más böngészõk nem érdekelnek, és nem fogok több éves "ismerettséget" eldobni egy banner miatt... <#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért aztán, a trademark feltüntetésével
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S az oldal frissítésekor újra megakasztotta a gépet, és a betöltõdést.
All hail the double x!
Nem mindenkinek van ám szélessávú <10+ Mbit>10+ Mbit> internete... <#ejnye1>#ejnye1><#ticking>#ticking>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Re! <#wave>#wave><#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most a másik munkahelyen vagyok <0.5 Mbiten>0.5 Mbiten> és az animáció akadozik, és zabálja a gépet is - másik fül még mindig nem töltõdött be, pedig csak a Google a kezdõlap.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Holnap este jelentkeznék hasonló mókára<#integet2>#integet2>
Jóccakát<#heureka>#heureka>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Semmi köze az autóvezetéshez, sem fizikában, sem sebességérzetben, még az autókba egy sima még csak nem is virtuális mûszerfalra sem tellett.
És én a grafikától sem ájultam el, de ez izlés kérdése. Szerintem a Shift nagyságrendekkel jobb volt.
Sorban alázom az idõket,amit futottatok<#eplus2>#eplus2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Majd késõbb a patchet készítõk figyelmébe ajánlom: fekete guminyomok a homokon.<#banplz>#banplz>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Nálam sem.
am az éjszakai pályák rohadt rosszak, semmit sem látni, és a világítást is összevissza kapcsolja sötétbe.. Magyarán tapogatozok sötét futamkor 😄 meg néha a padkát látni. ennyi.
Igazságos, hogy felváltva lehetünk zsaru és versenyzõ! Könnyû legyõznie egy gyanúsított I-et egy Állami Járõr II-nek! Vagy fordítva! 😄D
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Még eléggé kezdõ vagyok, de engem is nyugodtan fel lehet venni 😊
szerk.: Miért nem írja ki az Autolog nevem?
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/