Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
X™ar a fax™t, mondtam már: mindent tökéletesen, gyorsan csinálok vele.
Opera, meg más böngészõk nem érdekelnek, és nem fogok több éves "ismerettséget" eldobni egy banner miatt... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tirex™i szerint, ha a szart iksszel írja, az nem csúnya, nem káromkodás.
Ezért aztán, a trademark feltüntetésével átvettem tõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

x™ = sz? 😄

pxxl
mondom h szar 😄

_

nem vágom mi akad ezen :/

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Hú, ez vérbõ megállapítás volt. Kifejthetnéd.

[HUN]FaTaL
"X™ar a fax™t. A böngészõm: Firefox v3.6.12."

Tehát szar 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
X™ar a fax™t. A böngészõm: Firefox v3.6.12.
S az oldal frissítésekor újra megakasztotta a gépet, és a betöltõdést.

[HUN]FaTaL
Én is blokkoltam mert belassítja a görgetést.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
6,2 mega (3 csigás uncompressed aviból...) 😄 sz_r a böngészõd <#eplus2>, 1x letöltöd, onnan már simán kell mennie. nekem is akadt melóban az elején az 1 megás nettel míg letöltötte, de már jó.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Muszáj voltam ABP-blokkolni.
Nem mindenkinek van ám szélessávú <10+ Mbit> internete... <#ejnye1><#ticking>

gduck
Nekem sebesség gond nincs, viszont csak az 1. fülöm látok infót

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
"Holnap csúcs düntögetés lesz"

Re! <#wave><#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Szép munka - csak kibaszott nagy a mérete, és rendesen megakasztja a gépet: az oldal betöltése 30-35 mp.
Most a másik munkahelyen vagyok <0.5 Mbiten> és az animáció akadozik, és zabálja a gépet is - másik fül még mindig nem töltõdött be, pedig csak a Google a kezdõlap.

Jaja! Egyetértek! Nagyon tetszetõs! Gratula hozzá! Szép munka!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SeanJRRussel
Baba a banner Pixxel!<#wave>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

IMYke2.0.0.0
Eddig is lassan töltõdött - 4 Mbit-en is, hát még 0.512-es neten! - de most egyenesen megakasztja a gépet.

mcwolf
Ezek jó meccsek voltak.
Holnap este jelentkeznék hasonló mókára<#integet2>
Jóccakát<#heureka>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Prince23
Tud hype-olni a gyerek 😄

Diezel
Ilyenre alkották : DDD nem tehetek róla 😄

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Esküszöm a te munkád a legnagyobb ezen a fórumon, itt az SG-én ennyire szuper topikban még egyben sem jártam az elmúlt években!

Lacee86
Mi ez a 10 évvel ezelõtti grafikát idézõ belsõ nézet? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Prince23
Hát tele van a szeró, nem tudok rátok join :S

pxxl
nah mára ennyit a banner gyártásról

All hail the double x!

pxxl
kitöltöd az igénylõlapot, elküldöd nekem a linket a képrõl, vagy csinálsz egy 50x50px-es képet, elküldöd nekem, és én berakom 😊 a képet

All hail the double x!

Diezel
Srácok! Hogy tudok én is ilyen kis verdás képet tenni ide a nevem mellé?<#wink>

Prince23
Hát igen 😄

Ja és még annyi a problémám, hogy neki megyek a falnak és visszapattanok róla 😄
Igazad van. nem indokoltam.
Semmi köze az autóvezetéshez, sem fizikában, sem sebességérzetben, még az autókba egy sima még csak nem is virtuális mûszerfalra sem tellett.

És én a grafikától sem ájultam el, de ez izlés kérdése. Szerintem a Shift nagyságrendekkel jobb volt.
Prince23
mcwolf
Én most is fent vagyok.
Sorban alázom az idõket,amit futottatok<#eplus2>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Nekemvót?Holnaptól dec20ig tuti vok <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince23
Mikor megyünk versenyezni egyet? 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#crazya><#beka2><#wave>

pxxl
gumit égettél a homokon? az se rossz 😄

All hail the double x!

Diezel
Egy újabb jó kis screenshot tõlem:

Majd késõbb a patchet készítõk figyelmébe ajánlom: fekete guminyomok a homokon.<#banplz>

pxxl
nem bírta feldolgozni a géped azt a 6.2 megát? 😄

All hail the double x!

Újrainditottam.Most már ok <#eljen><#taps>

mcwolf
<#eljen>

Nálam sem.

pxxl
nálam nem <#fejvakaras>

All hail the double x!

Jó csak szaggat

pxxl
prealfa banner <#kerdes>

All hail the double x!

pxxl
mert nem tudom mi az autolog neved 😄

All hail the double x!

Doomista
én 411-t

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Prince23
Én pont 410-el mentem vele

Diezel
driftelés mustanggal és 404 km/h Koenigseggel

Prince23
Nekem az SP-n kívül még a graf engine (és maga a Criterion se😄) nem jön be. Máskülönben ez a játék cool.

am az éjszakai pályák rohadt rosszak, semmit sem látni, és a világítást is összevissza kapcsolja sötétbe.. Magyarán tapogatozok sötét futamkor 😄 meg néha a padkát látni. ennyi.

wollnerd
Én is nagyon kezdem imádni! 6-7 futamot csináltam az Elfogó móddal egy játékossal.
Igazságos, hogy felváltva lehetünk zsaru és versenyzõ! Könnyû legyõznie egy gyanúsított I-et egy Állami Járõr II-nek! Vagy fordítva! 😄D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Daniel BMW
Üdv mindenkinek!
Még eléggé kezdõ vagyok, de engem is nyugodtan fel lehet venni 😊

szerk.: Miért nem írja ki az Autolog nevem?

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Prince23
Én is imádom. Jó 2-3 futamot toltunk nemrég. mikor hívtál nem tudtam online mp-r menni, mert most értem az sp rész végéhez (Versenyzõ).
a 70 km-es futam odavágott. a végére annyi karambolt csináltam,pfff vagy 7-et 😄