Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Oké!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ryder159
Igen, havertól van kölcsön.

wollnerd
Eredeti?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ryder159
Sziasztok! Telepítés után a játék nem indul el (A NFS11.exe hibát észlelt, ezért leáll). Próbáltam ujratelepíteni, se semmi.
Valakinek ötlet????<#fejvakaras>

<#hamm>

Bronx South
Ja mellesleg nálam volt a gond, miután frissítettem a legújabb játékverzióra mindjárt volt player sûrübben. Egy "barátra" akartam rájoinolni de vissza lettem utasítva a nem azonos játékverzió miatt, akkor kiléptem és feltoltam a frissítéseket 1 tõl 5 ig. Most valóban vannak még bõven. :)

Bronx South
Kicsit belelendültem online a játékba, ha gondolod vegyél fel barátnak.

fery02
Nálam már pl tegnap délután is voltak olyan versenyek, ahol megvolt a maximális játékos szám, de esténként tényleg nagyobb esély van nagyobb társaságra.

Bronx South
Van routerem, de a problémát kétlem mert minden mûködik frankón neten.

Ám miután felmentem volt pár online verseny, végülis a kezdetek óta most játszottam megint elõször, kemény matek volt, mikor 4 real player zsaru üldöz 4 versenyzõt, azért kijön hogy kinek jobb a fantáziája, és ki tud jobban trükközni, volt pár menet ami megizzasztott. Egyszerre jó rendõrnek és versenyzõnek is lenni, csak annyi hogy mikor kijött a game lényegesebben többen voltak.

Tehát akkor a du. 6 utáni idõszak mikor többen vannak fent ?

fery02
Ott akkor lehet router beállítási gondok lesznek. Feltéve, ha van ugye routered.

Bronx South
Valóban ? Mikor még megvettem megjelenéskor valóban sokan voltak, mostanában bármikor felmegyek nem talál senkit, keresgélés után mindig üres szobába dob be amihez senki se csatlakozik. De most felmegyek körbenézek.

fery02
Én épp most jöttem le multiról. Játsszák még a játékot sokan online, szerintem mindenképp megéri megvenni még mindig.

Yoda001
hali<#wink>
annyi kérdésem lenne, hogy kb. mennyien vannak online a játékban, megéri megvenni még mindig? ezt nem csak a multira értem, hanem az egész játékra... ha tudnátok róla bármilyen véleményt mondani, akkor megköszönném, napokban venném is meg :)
videókat néztem, de nem igazán jött le belõlük semmi sajnos.

http://9gag.com/gag/5135249

Bronx South
Na itt egy kis gurulás 2x.

http://www.youtube.com/v/APYAvMj7kTk?version=3&hl=en_GB&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/APYAvMj7kTk?version=3&hl=en_GB&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

http://www.youtube.com/v/J_edfJLC5Oo?version=3&hl=en_GB&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J_edfJLC5Oo?version=3&hl=en_GB&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Aquir
Szeretem a régi jó gameket, Sokkal fontosabb hogy a játék legyen jó, mint a grafika

Ez például milyen jónak tûnik :)

http://www.youtube.com/v/NAigrVc_Njk&version=3

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Muttley
1értelmûen a HP 2010 a "námbörván" ;)
lehet rinyálni a porseánlísd miatt (tényleg jó volt ANNO AKKOR)
de az már õskövület és mai szemmel nézve csúnya
igen, csúnya
vágyakozni utána kb olyan, mintha egy 15 évvel ezelõtt általad keményen megfarkalt fullos csajra emlékeznél
hogy mekkorát döngettetek akkor
fel akarod még1x próbálni 2011-ben, de rájössz, hogy azóta megcsúnyult, ami eddig feszes volt, azóta plöttyedt lett, szült 2 gyereket és jó eséllyel úgy néz ki, mint 1 vágósertés :)
a HP 2010-nek 2 nagy hibája van: 1) nincs splitscreen 2) nincs replay
minden egyéb tekintetben the Best of NFS (Shift sorozatot nem beleszámítva)
mai technikai és grafikai színvonalon persze jöhetne egy Porsche Unleashed 2011 ;)

Just do it :)

pxxl
egyértelmû: LEGjobb az 5. rész, a Porsche Unleashed. utána NFSU2, MW, és a többi szutyok :D

All hail the double x!

Aquir
Annyira nem rossz ahhoz képest, hogy ingyenes :D A játékban itt szerintem a rendõrködést fogom jobban kajálni.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bronx South
world az egy szar

Aquir
ok. Én az nfs 3 hot pursuittal és utána az Underground 2-vel játszottam :) meg most a hot pursuit mellett az nfs world-öt töltöm

fery02
Annyiban más (legalábbis a mostaniakhoz képest), hogy igyekszik visszahozni a régi, igazi, elõzõ generációs (NFS Undergorund elõtti) NFS-ek hangulatát...és nem is sikertelenül. Tehát visszaköszönnek a változatos tájak, egzotikus autók, nulla tuningolási lehetõséggel. Na meg ugye rendõrök...kár, hogy azok a régi "NFS"-es elektro zenék nem köszöntek vissza, de lényegében így is bõven fogyasztható a cucc, mindenképpen ajánlom!

Az én kedvencem amúgy a 3. és az 5. rész, (na jó, a 4. résznek a demója örökre megmarad bennem :)).

Aquir
Ez a NFS mennyivel más, mint a többi? Meg egyébként melyik nfs volt az eddigi legjobb szerintetek amivel játszottatok, ami elég jó élményt nyújtott így visszaemlékezve?

fery02
Jó ez.

Köszi a választ!Én nagy NFS fan vagyok 1997 óta,de ez a HP 2010 kiveri nálam a biztosítékot rendesen.Hogy engedhetnek meg maguknak ilyet,arról nembeszélve,hogy a Pc nevem "teszi közkincsé"!Akasztás a fejlesztõkre!!!

zotya10002
Nem :-(Sajnos!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

RoboKutya78
Srácok kérdés
még mindig nem lehet valahogy nevet változtatni a játékban?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az irányítás bugos maradt a patchok után is, egyszerûen szar. Egyébként Dreamshotos versenyt tartunk, Hot Pursuit-os napszemüvegért. Részletek itt (link).

szevasztok!
Nekem is pont ugyanez a gondom. Nekem is eredeti a játék, és már az 1.05 patchel futattom!
Mi lehet a baj????

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok!Kb fél éve játszottam ezzel a játékkal,akkor nem lehetett lefixálni az irányítás gombokat.Most,ismét feltelepítettem,automatán lefrissített,és a jelenség ugyanaz..Visszaugrik a gáz az A betûre..Én vagyok a láma,vagy a fejlesztõk ennyire hitványak?Természetesen,eredeti a játék.

Dj Tommy
A TDU 2 jobb igaz, itt csak kíváncsi voltam, hogy mennyi idõt tudok menni, mondjuk elõször ilyen 2:37-es idõt mentem.<#shakehead>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Bronx South
Hát ha ráfekszik az ember ezt lehet faragni még 19-18 -ig is akár, autótól meg a nitrózási taktikától függ. A videóban pl. számos helyen elbasztam, fõleg a végén, de akár az elején se kellett volna a videó kedvéért bemennem a gát bal részébe, de a nitró használat se volt jó mindenhol. Ezek max begyakorolt 2-3 perces mûsorok, ezt a pályát 4-5x bepróbáltam mire olyan lett amien, ennyi. A TDU/TDU2 -ben az igazi, mikor 2-3 órán át terel mindenki 3-400 -al. Am thx a mai részvételt.

Dj Tommy
Igaz nekem nincs videóm az idõmrõl(annyira nincs jó pcm, hogy frapssal rögzíteni tudjam) , de itt egy kép mennyit mentem:

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Komolyat ment <#eljen>.A napokba gomdoltam én is rá h bekéne inditani az idõfaragásokat

#4398 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
Hát a TDU1 or 2 -ben letolhatunk 2-3 izmos kört, de a 2-3 perces NFS mûsor nem érdekel annyira hogy így ráfeszüljek. :)

fery02
Hm. Mi is a neved a játékban? Lehet felveszlek kihívás reményében, ha nem bánod. :)

zotya10002
Széép!!

Grat!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

gduck
Úgy látszik nekem is fragnom kell az idõmbõl :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Azt-a-büdös-qrva-élet! TÖKÉLETES VOLT! <#taps><#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bronx South
http://www.youtube.com/v/ub_h2p5ygjw?version=3&hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ub_h2p5ygjw?version=3&hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

fery02
<#eljen>

Köszönöm neked / tek a segítséget :)
Vagy a felbontást levenni, ha minden kötél szakad. A motion blur is izzasztja némely gépet.

fery02
Ugyan ne akarjál már ilyen luxus dolgokat 2011-ben. :D

Amúgy, ha szarul fut, megpróbálhatod a nagyfelbontású textúrákat kikapcsolni, meg az árnyék kinézetét gagyibbra venni beállításokban.

Sziasztok hogyan tudom a grafikát low vagy mediumra venni ??? köszi
Roland
Bronx South
Nálam egy darab patch nincs fent, nem is nagyon izgat hogy feltegyek.

Nem értem én ezt a Anti-Aliasing dolgot. Kb fél éve tökéletesen ment az élsimítás AMD Catalystból. Ma reggel újra teszem a gamét és semmi. Hiába tolom 8XAA-ig semmi változás. Régen volt rá egy ati hotfix de gondolm a hotfix után az egész catalyst felül íródik arra az "ezer" éves verzióra.

Nem tudom ki, hogy van vele..szerintem elég komoly változás van a minõségben ha be van kapcsolva egy minimum négyszeres AA.

egyébként 1.5-ig van patch-elve a game.

Ha bárki tud segíteni, nagyon hálás lennék.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Azért az meredek, ha még a Catalyst sincs fent. Szerintem a CCC-re (azaz a Catalyst Control Center-re) gondolsz, mert baromira meg lennék lepve, ha az oprendszered az alapértelmezett illesztõprogrammal meghajtaná a kártyádat. Csak a korrektség kedvéért.

fery02
<#wink>

Bronx South
áá én sörrel a kezemben tolom a játékokat, nem akarok vérprofi lenni, meg amúgy is több autós játékot tolok most szimultánban, ha minden játéknak profi módon tudnám az irányítását belezavarodnák. Minden verseny legyen meg aranyra azt jóvan, de amúgy köszi a tanácsokat.

fery02
Ha elfogadsz pár tanácsot, kéziféket nem használsz, csak ha hirtelen manõvereket akarsz végrehajtani, ugyanis képes nagyon lassítani.

Kézifék nélkül is lehet driftelni: kanyar irányába elkezdesz kanyarodni, majd egy pillanatra elveszed a gázt és már kezdõdik is a csúszkálás. Jókor, jó ívrõl kezdett drifttel még a legdurvább kanyarok is bevehetõek kézifék nélkül, max a gázt érdemes elengedni picit, mikor érzed, hogy jó lenne egy kis kézifék.
Gyakorlás után rájön az ember, hogy ebben a játékban driftelve még végsebességgel is simán belehet venni a legtöbb kanyart.
Aki biztosra akar menni, már a kanyar elõtt, az egyenesben elkezdi drifteltetni a kocsit, ilyenkor még könnyebb belemenni a kanyarokba.

Ha mindezeket (ki)használva sokat játszik az ember, nagyon élvezetes tud lenni a vezetés, nagyon gyönyörûen lehet terelgetni a kocsikat.