4553
Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • RoboKutya78
    gyorsan vidd vissza 72 órás gar van rá ha jól tudom.
  • mardal
    Sziasztok
    Tegnap megvettem a játékot eredetiben de amikor belépnék az autologba akkor azt írja ki hogy a kulcsot már felhasználták.
    Ez hogy létezhet egy bolti rendes játéknál?
  • RoboKutya78
    Srácok
    Akinek gondja van a játékos nevével mondjuk meg akarja változtatni mert.... az írjon pm et tudom a megoldást rá.
    És a játékban robokutya1 néven futok.

• Mészy
    Sziasztok.
    Hogyan lehet elindítani ezt a játékot?
    Valamiért mindig az aktiválás jön be, kiírja, hogy sikeres aktiválás és kilép. Eredeti a játék, ma vettem.
  • RYO21
    Gyerekek, ma kipróbáltam a játékot ps3-on és az a véleményem, hogy förtelmesen szar. Vagyis csak a PC-s verzióhoz képest szar. A töltések 4-5x hosszabbak, mint PC-n. A grafika olyan, mintha PS2-n játszanék. Annyira recés, hogy az valami borzalom. A gombkiosztás is más, bár lehet, hogy az el volt állítva.
  • fery02
    Amúgy nálatok a főmenüben az NFS hírek szekcióba érkezett egyáltalán bármiféle hír is a játék megjelenése óta? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Első rész nekem is megvan - első kiadásban.
    A második résszel kábé annyit játszottam én is, mint Te. 'Próbaverziót' szereztem be - szerencsére. Nagyon komoly fájdalmat okozott volna, ha boltban vásárolt termék után lenne ez a véleményem: inkább ne készítették volna el!
  • fery02
    Arra emlékszem, hogy TDU 1-et megjelenés hetén vettem szinte meg, TDU 2-vel meg 2 órát játszottam warezban és azóta 500-é se. :P
  • Bronx South
    Vették mert mindenki tudta hogy milyen volt az 1, és valami nagyra, többfunkciós játékra számítottak az emberek ami felülmúlja az első részt, azt nem hogy felülmúlni nem tudta, még jóval lejjebb teljesített. Rengeteg lehetőség adott egy ilyen kaliberű játéknál mint a TDU, de azt nem tudom elképzelni hogy ekkora idióta volt a brigád hogy sorba mindent elszúrt, még egy frissítést se tudtak kiadni bugok nélkül. Inkább én is azt tudom elképzelni hogy néhány játékszoftver gyártó cégnek fontosabb hogy minél többen megvegyék a terméküket, de pár hónapnál több játékidővel ne bírjon.

Mindenesetre egy olyan játéknál ezt a féle trükközést megértem a gyártó szempontjából, hogy bérelnek egy szervert, de bevétel nem jön abból amiért bérlik, itt viszont azt nem értem hogy miért nem lehet meglovagolni a lehetőségeket, és pénzt csinálni...
  • fery02
    TDU 2-t is vették, pedig az első részben is lehetett saját útvonalas versenyeket kreálni.

Mindegy, buzik ezek!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is lesz - mert akkor túl hosszú lenne a termékciklusa... azt pedig Az Electronic Arts nem enged(het)i meg magának: akkor ki venné meg az újkori Hot Pursuit 2-őt?!
  • URH
    Még szomorúbb, hogy saját eventek kreálására sincs lehetőség még mindig. :D
  • High end PC #4444
    DLC-ket még mindig nem moddolta át senki :((
  • Bronx South
    Végre voltak itt is elegen. :) Daráló ami olyan mint a póker, sose lehetsz elég jó, ha a másiknak van szerencséje. Az első 3 -ban többnyire mindig benne voltam de elsőnek lenni kb. 20 menetből egyszer sikerült. A felső 2 kategória a legjobb amúgy, ott vannak az események. :)

De a legjobb mégis ez:

• Stockbauer33 #4442
    Ami maradt azt végigtolom én is még a Run megjelenése előtt.Meg +próbálok pár űridőt megdönteni :D Amenyire lelohasztott a TDU2 játszhatatlansága ez nosztalgiázni jólesz.Na meg eszembe jutott még a megjelenéskor irta a pixxel milyen könnyű volt neki északon a Mclarenel a szerpentines pályát megcsinálni.Na az nagykedvencvolt. Na holnap ill ma rá is kattanok

Ja és grat a kormányhoz
  • wollnerd #4441
    Én már majdnem 10 hónapja nem. De Bronx South vidijei elégé meggyőznek hogy újra száguldozzak a Seacrest megyében immár a G27-sel. :)
  • fery02
    Köszi!
  • Stockbauer33 #4439
    Te még játszól ezzel?
  • wollnerd #4438
    MrFordShelby a neve.
  • fery02
    Neved viszont nem tudom mi játékon belül, mert sg-s nevedre nem talált senkit.
  • fery02
    Oké!
  • Ryder159
    Igen, havertól van kölcsön.
  • wollnerd #4434
    Eredeti?
  • Ryder159
    Sziasztok! Telepítés után a játék nem indul el (A NFS11.exe hibát észlelt, ezért leáll). Próbáltam ujratelepíteni, se semmi.
    Valakinek ötlet????
  • High end PC #4432
  • Bronx South
    Ja mellesleg nálam volt a gond, miután frissítettem a legújabb játékverzióra mindjárt volt player sűrübben. Egy "barátra" akartam rájoinolni de vissza lettem utasítva a nem azonos játékverzió miatt, akkor kiléptem és feltoltam a frissítéseket 1 től 5 ig. Most valóban vannak még bőven. :)
  • Bronx South
    Kicsit belelendültem online a játékba, ha gondolod vegyél fel barátnak.
  • fery02
    Nálam már pl tegnap délután is voltak olyan versenyek, ahol megvolt a maximális játékos szám, de esténként tényleg nagyobb esély van nagyobb társaságra.
  • Bronx South
    Van routerem, de a problémát kétlem mert minden működik frankón neten.

Ám miután felmentem volt pár online verseny, végülis a kezdetek óta most játszottam megint először, kemény matek volt, mikor 4 real player zsaru üldöz 4 versenyzőt, azért kijön hogy kinek jobb a fantáziája, és ki tud jobban trükközni, volt pár menet ami megizzasztott. Egyszerre jó rendőrnek és versenyzőnek is lenni, csak annyi hogy mikor kijött a game lényegesebben többen voltak.

Tehát akkor a du. 6 utáni időszak mikor többen vannak fent ?
  • fery02
    Ott akkor lehet router beállítási gondok lesznek. Feltéve, ha van ugye routered.
  • Bronx South
    Valóban ? Mikor még megvettem megjelenéskor valóban sokan voltak, mostanában bármikor felmegyek nem talál senkit, keresgélés után mindig üres szobába dob be amihez senki se csatlakozik. De most felmegyek körbenézek.
  • fery02
    Én épp most jöttem le multiról. Játsszák még a játékot sokan online, szerintem mindenképp megéri megvenni még mindig.
  • Yoda001
    hali
    annyi kérdésem lenne, hogy kb. mennyien vannak online a játékban, megéri megvenni még mindig? ezt nem csak a multira értem, hanem az egész játékra... ha tudnátok róla bármilyen véleményt mondani, akkor megköszönném, napokban venném is meg :)
    videókat néztem, de nem igazán jött le belőlük semmi sajnos.
  • Bronx South
    Na itt egy kis gurulás 2x.

• Aquir
    Szeretem a régi jó gameket, Sokkal fontosabb hogy a játék legyen jó, mint a grafika

Ez például milyen jónak tűnik :)

• Muttley
    1értelműen a HP 2010 a "námbörván" ;)
    lehet rinyálni a porseánlísd miatt (tényleg jó volt ANNO AKKOR)
    de az már őskövület és mai szemmel nézve csúnya
    igen, csúnya
    vágyakozni utána kb olyan, mintha egy 15 évvel ezelőtt általad keményen megfarkalt fullos csajra emlékeznél
    hogy mekkorát döngettetek akkor
    fel akarod még1x próbálni 2011-ben, de rájössz, hogy azóta megcsúnyult, ami eddig feszes volt, azóta plöttyedt lett, szült 2 gyereket és jó eséllyel úgy néz ki, mint 1 vágósertés :)
    a HP 2010-nek 2 nagy hibája van: 1) nincs splitscreen 2) nincs replay
    minden egyéb tekintetben the Best of NFS (Shift sorozatot nem beleszámítva)
    mai technikai és grafikai színvonalon persze jöhetne egy Porsche Unleashed 2011 ;)
  • pxxl
    egyértelmű: LEGjobb az 5. rész, a Porsche Unleashed. utána NFSU2, MW, és a többi szutyok :D
  • Aquir
    Annyira nem rossz ahhoz képest, hogy ingyenes :D A játékban itt szerintem a rendőrködést fogom jobban kajálni.
  • Bronx South
    world az egy szar
  • Aquir
    ok. Én az nfs 3 hot pursuittal és utána az Underground 2-vel játszottam :) meg most a hot pursuit mellett az nfs world-öt töltöm