Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valakinek ötlet????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ám miután felmentem volt pár online verseny, végülis a kezdetek óta most játszottam megint elõször, kemény matek volt, mikor 4 real player zsaru üldöz 4 versenyzõt, azért kijön hogy kinek jobb a fantáziája, és ki tud jobban trükközni, volt pár menet ami megizzasztott. Egyszerre jó rendõrnek és versenyzõnek is lenni, csak annyi hogy mikor kijött a game lényegesebben többen voltak.
Tehát akkor a du. 6 utáni idõszak mikor többen vannak fent ?
annyi kérdésem lenne, hogy kb. mennyien vannak online a játékban, megéri megvenni még mindig? ezt nem csak a multira értem, hanem az egész játékra... ha tudnátok róla bármilyen véleményt mondani, akkor megköszönném, napokban venném is meg :)
videókat néztem, de nem igazán jött le belõlük semmi sajnos.
http://9gag.com/gag/5135249
Ez például milyen jónak tûnik :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lehet rinyálni a porseánlísd miatt (tényleg jó volt ANNO AKKOR)
de az már õskövület és mai szemmel nézve csúnya
igen, csúnya
vágyakozni utána kb olyan, mintha egy 15 évvel ezelõtt általad keményen megfarkalt fullos csajra emlékeznél
hogy mekkorát döngettetek akkor
fel akarod még1x próbálni 2011-ben, de rájössz, hogy azóta megcsúnyult, ami eddig feszes volt, azóta plöttyedt lett, szült 2 gyereket és jó eséllyel úgy néz ki, mint 1 vágósertés :)
a HP 2010-nek 2 nagy hibája van: 1) nincs splitscreen 2) nincs replay
minden egyéb tekintetben the Best of NFS (Shift sorozatot nem beleszámítva)
mai technikai és grafikai színvonalon persze jöhetne egy Porsche Unleashed 2011 ;)
Just do it :)
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az én kedvencem amúgy a 3. és az 5. rész, (na jó, a 4. résznek a demója örökre megmarad bennem :)).
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
még mindig nem lehet valahogy nevet változtatni a játékban?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nekem is pont ugyanez a gondom. Nekem is eredeti a játék, és már az 1.05 patchel futattom!
Mi lehet a baj????
Project D|Rare Car Collector|
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
#4398 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Grat!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy, ha szarul fut, megpróbálhatod a nagyfelbontású textúrákat kikapcsolni, meg az árnyék kinézetét gagyibbra venni beállításokban.
Roland
Nem tudom ki, hogy van vele..szerintem elég komoly változás van a minõségben ha be van kapcsolva egy minimum négyszeres AA.
egyébként 1.5-ig van patch-elve a game.
Ha bárki tud segíteni, nagyon hálás lennék.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
Kézifék nélkül is lehet driftelni: kanyar irányába elkezdesz kanyarodni, majd egy pillanatra elveszed a gázt és már kezdõdik is a csúszkálás. Jókor, jó ívrõl kezdett drifttel még a legdurvább kanyarok is bevehetõek kézifék nélkül, max a gázt érdemes elengedni picit, mikor érzed, hogy jó lenne egy kis kézifék.
Gyakorlás után rájön az ember, hogy ebben a játékban driftelve még végsebességgel is simán belehet venni a legtöbb kanyart.
Aki biztosra akar menni, már a kanyar elõtt, az egyenesben elkezdi drifteltetni a kocsit, ilyenkor még könnyebb belemenni a kanyarokba.
Ha mindezeket (ki)használva sokat játszik az ember, nagyon élvezetes tud lenni a vezetés, nagyon gyönyörûen lehet terelgetni a kocsikat.