Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Segítséget kérek! Hol találom a játékban mentett képeket? A játék dokumentum mappájában csak a mentést találom. Beléptem a hivatalos HP oldalra, ott meg semmi. Köszi, ha valaki tudja és megtisztel válaszával.

RoboKutya78
az hülyeség 😊 magyarul írtad?
én most néztem meg
át lett téve originre a játék ez a fõ amit meg kell kérned ott lehet origin idt váltani nekem a régi eas oldalon az eas azonosítót is átírták.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi84
azt írták technikai okok miatt nem lehetséges

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Köszi!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RoboKutya78
valami Zsolt Balázs nevû supportertöl kaptam a leveleket aki segített

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Jelentkezz be a
http://help.ea.com/ oldalon kérd a support segítségét angolul vagy magyarul visszajelzést kapsz ha megváltoztatták
Célszerû esetleg a neved mellé számot vagy valamelyik betût megduplázni hátha foglalt a név amit kiválasztottál.
Nekem pár nap alatt megoldották
Volt egy magyar srác aki segített.

Szabi84
A nevemet hogyan tudom megváltoztatni?

Nagyon komolyat megy a tag <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dj Tommy
Vedd úgy, hogy nem szóltam semmit.<#nevetes1><#kuss>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ha az a 9000 sok, akkor vess erre egy pillantást <#circling>

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Dj Tommy
Szabi:
Nem kaptad meg a barát kérést?

BB0735 :
Megnéztem az idõidet, bele kéne rázódnom a játékban, úgy látszik én túl kényelmesen vezettem.<#idiota>

Amit linkeltél videóban, a Mclaren F1-ben, több mint 9000 km van.<#wow1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tényleg kiváncsi lettem már, mégis melyik pályán kellett csalnom, hogy aranyat szerezzek, úgyhogy végigböngésztem a speedwallokat. Javíts ki, ha tévedek, de szerintem az Ultimate Road Car nevû versenyrõl van szó. Asszem 2.56 volt az idõm rajta, ami lehet hogy 10 másodperccel jobb, mint az arany, de attól még elég pocsék eredmény. Megpróbáltam menni rajta egy használható idõt, de így is elég sok bénázás van benne, amit meg is nézhetsz, mert csináltam róla videót.

Ha ehhez szerinted csalnom kellett, akkor asszem nincs is mirõl beszélnünk tovább.
Youtube-on amúgy bõven találhatsz videókat nálam sokkal tehetségesebb játékosoktól. Ha konkrétan ez a pálya érdekel, javaslom pl ezt, meg a feltöltõ többi videóját is érdemes tanulmányozni.

Ha csak ez a 2 lehetõség van, akkor én az elsõre tippelek...

Dj Tommy
Nálam úgy volt, hogy amikor 2-3 indítás után, elõugrott az ablak, hogy van frissítés a játékhoz, leszedte felrakta és kész.

zotya10002
Köszi!!

De nem originen frissül,hanem manuálon kell frissíteni! Ugye?Úgy emléxem..

janihunk : nem tudom sajnos :-( Majd csak jön valaki és segít ez ügyben.

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alapon magyar a játék. De aktiválni hogy lehet?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

zotya10002
Na most már felrakom én is:-)) Skacok ! Hány peccs is létezik ehhez??

El is felejtettem már :-)

janihunk : valami magyarítással .-O ?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hogyan tudom átállítani angolra? Sajna az activator angolra aktiválta mert a Win8 am is angol:S

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dj Tommy
Ok, lehet inkább lökdösõ külföldivel futsz össze, mint én tegnap.

Én most sajna egy hétig nem vagyok otthon, amint hazaérek fogadom. Aztán tolom a multit ezerrel, remélem majd magyar ismerõsökkel is összefutok most már 😊

Dj Tommy
Most már te is megkaptad.<#vigyor3>

Dj Tommy
Zotya és BB0735:
Küldtem barát kérést a játékban.

Szabi:
Neked nem enged, azt írja, nem jól írtam be a nevet. 😮

Hali! Én is lecsaptam erre az 5 eurós akcióra, már toltam is párat multiban, és nagyon bejön 😊 BB0735 néven vagyok a játékban, remélem tudunk majd csapatni valamikor

zotya10002
Helló!

Lehet felrakom újra a gamét,és csapatunk majd párat! :-)) Asszem : ZotyAdry néven vok!

wollnerd
<#fejvakaras> Norbi646 konvertálja a verdákat a Forza 4-ból a TDU-ba...
Persze az már másféle konvertálással van..

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok, az milyen hogy 2 magos gépen 20 max 25 FPS-el ment és most egy 3 magoson közel 35 FPS nyertem; jó persze a 3 GB RAM-hoz plusz 1 GB RAM társaságával.

Eddig azt hittem itt itt mint a fos Undercoverben is 30 a limit. Hát tévedtem. 😊
zotya10002
Sziasztok!!

Aki gondolja vegyen fel Autologba :ZotyAdry néven vagyok!

TBTPumpa
Én anno premier áron vettem a játékot a megjelenés napján rögtön Limited Edition-ös változatban. Nem bántam meg azóta sem, hogy 10 000 Ft-ot kidobtam rá (sajnos más EA játéknál rögtön megbántam, de ennél nem). Rendkívül szórakoztató, jó verdákkal és jó zenékkel! A táj is hatalmas a régi NFS-eket idézõ terület, ami nagyon szép, ahogy a játék is.
Játékidõ is van bõven benne...
Én eléggé sokáig elvoltam vele. 2 kampány is van, az egyik a Rendõrös másik a Versenyzõs, de mindkettõ piszok élvezetes! Ha elfogynának az egyjátékos versenyek, akkor a Multiplayer még ott van további mókára, ami megint nagyon szuper ebben a játékban!
Criterion tud jó játékot készíteni, ezért is várom az idén novemberben érkezõ új NFS játékot tõlük!
BlackBox meg húzza már le a rolót... The Run is hatalmas bukás lett! Na azért még szerencse, hogy nem adtam pénzt... Fel is vágtam volna az ereimet, ha azért a játszhatatlan, bughalmaz és félkész szennyért (játéknak nem nevezhetõ) 10 000 Ft-ot kiadtam volna...
Úgyhogy a Hot Pursuit jó vétel lesz, de csak akkor, ha van elegendõ konfigurációd hozzá!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dj Tommy
Én elõször wrz-ben játszottam vele, már akkor eldöntöttem, hogy meg fogom venni.
Én 2500 ft-ért vettem dobozosan, annyit megért szerintem.
Ahhoz, hogy mindent megcsinálj "sok" idõ kell, de majd egy másik fórumtárs megerõsít, vagy cáfol majd ebben.

Sziasztok!
Mi a véleményetek errõl a játékról?
Érdemes megvenni?
Körülbelül mennyi ideig tart végig vinni?
RoboKutya78
gyorsan vidd vissza 72 órás gar van rá ha jól tudom.

Sziasztok
Tegnap megvettem a játékot eredetiben de amikor belépnék az autologba akkor azt írja ki hogy a kulcsot már felhasználták.
Ez hogy létezhet egy bolti rendes játéknál?

RoboKutya78
Srácok
Akinek gondja van a játékos nevével mondjuk meg akarja változtatni mert.... az írjon pm et tudom a megoldást rá.
És a játékban robokutya1 néven futok.

Mészy
Sziasztok.
Hogyan lehet elindítani ezt a játékot?
Valamiért mindig az aktiválás jön be, kiírja, hogy sikeres aktiválás és kilép. Eredeti a játék, ma vettem.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Gyerekek, ma kipróbáltam a játékot ps3-on és az a véleményem, hogy förtelmesen szar. Vagyis csak a PC-s verzióhoz képest szar. A töltések 4-5x hosszabbak, mint PC-n. A grafika olyan, mintha PS2-n játszanék. Annyira recés, hogy az valami borzalom. A gombkiosztás is más, bár lehet, hogy az el volt állítva.

fery02
Amúgy nálatok a fõmenüben az NFS hírek szekcióba érkezett egyáltalán bármiféle hír is a játék megjelenése óta? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Elsõ rész nekem is megvan - elsõ kiadásban.
A második résszel kábé annyit játszottam én is, mint Te. 'Próbaverziót' szereztem be - szerencsére. Nagyon komoly fájdalmat okozott volna, ha boltban vásárolt termék után lenne ez a véleményem: inkább ne készítették volna el!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Arra emlékszem, hogy TDU 1-et megjelenés hetén vettem szinte meg, TDU 2-vel meg 2 órát játszottam warezban és azóta 500-é se. 😛

Bronx South
Vették mert mindenki tudta hogy milyen volt az 1, és valami nagyra, többfunkciós játékra számítottak az emberek ami felülmúlja az elsõ részt, azt nem hogy felülmúlni nem tudta, még jóval lejjebb teljesített. Rengeteg lehetõség adott egy ilyen kaliberû játéknál mint a TDU, de azt nem tudom elképzelni hogy ekkora idióta volt a brigád hogy sorba mindent elszúrt, még egy frissítést se tudtak kiadni bugok nélkül. Inkább én is azt tudom elképzelni hogy néhány játékszoftver gyártó cégnek fontosabb hogy minél többen megvegyék a terméküket, de pár hónapnál több játékidõvel ne bírjon.

Mindenesetre egy olyan játéknál ezt a féle trükközést megértem a gyártó szempontjából, hogy bérelnek egy szervert, de bevétel nem jön abból amiért bérlik, itt viszont azt nem értem hogy miért nem lehet meglovagolni a lehetõségeket, és pénzt csinálni...

fery02
TDU 2-t is vették, pedig az elsõ részben is lehetett saját útvonalas versenyeket kreálni.

Mindegy, buzik ezek!

IMYke2.0.0.0
Nem is lesz - mert akkor túl hosszú lenne a termékciklusa... azt pedig Az Electronic Arts nem enged(het)i meg magának: akkor ki venné meg az újkori Hot Pursuit 2-õt?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Még szomorúbb, hogy saját eventek kreálására sincs lehetõség még mindig. 😄
DLC-ket még mindig nem moddolta át senki 😞(

Bronx South
Végre voltak itt is elegen. 😊 Daráló ami olyan mint a póker, sose lehetsz elég jó, ha a másiknak van szerencséje. Az elsõ 3 -ban többnyire mindig benne voltam de elsõnek lenni kb. 20 menetbõl egyszer sikerült. A felsõ 2 kategória a legjobb amúgy, ott vannak az események. 😊

De a legjobb mégis ez:

Ami maradt azt végigtolom én is még a Run megjelenése elõtt.Meg +próbálok pár ûridõt megdönteni 😄 Amenyire lelohasztott a TDU2 játszhatatlansága ez nosztalgiázni jólesz.Na meg eszembe jutott még a megjelenéskor irta a pixxel milyen könnyû volt neki északon a Mclarenel a szerpentines pályát megcsinálni.Na az nagykedvencvolt. Na holnap ill ma rá is kattanok <#buck>

Ja és grat a kormányhoz <#papakacsint>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wollnerd
Én már majdnem 10 hónapja nem. De Bronx South vidijei elégé meggyõznek hogy újra száguldozzak a Seacrest megyében immár a G27-sel. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fery02
Köszi!

Te még játszól ezzel?

wollnerd
MrFordShelby a neve.

fery02
Neved viszont nem tudom mi játékon belül, mert sg-s nevedre nem talált senkit.