Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ez az 1 km-es célig verseny ez a halálom. 18 km-en keresztül 4-5. heylen nyomom a nitrót mint az állat, uccsó km, és mindenki megáll hogy nyerjek :/ vagy elõforul az is, hogy hipertérugrással utolér, belelök a forgalomba, és megnyeri a versenyt ötödször is <#gunyos1>#gunyos1> nem a nehézségel van a baj, hanem az idióta AI (wut?) meg a folyamatos csalás. elöttem megy a rendõr, nyomom a turbót 300nál és a távolodik tõlem a rend õre? mivan? <#ticking>#ticking>
All hail the double x!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Fax kivan, hogy csak így tudnak "kihívást" tenni a játékba, meg az idióta szabályokkal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szaggatom az aszfaltot, csaló gépi társaimmal együtt, amikor az egyik totál gázzal belerongyol egy autóba, én kikerülöm, de látom hogy felborul, szarrá törik stb. épp figyelem a térképet, ahol kis kék nyíl formájában ugyebár látom a karambolozott delikvenst. közben én haladok. egyszer csak az imént kresselt részer menetriányba állva egy szép nagy térugrást követ el (talán Han Solotol kért kölcsön valamit) és ott terem a seggemben, alig pár méterre lemaradva tõlem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
1. rájöttem, hogy kurva szar az Irányítás! kurva szar
2. rohadtul csal a köcsög gépje
Nem spoiler, de azért berakom a biztosnág kedvéért 😛PPPPPPPPPPP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ilyen hülyeségek miatt 8/10 jelenleg nálam ez a kuibaszott játék.kurvára nem szórakoztat a csalógecije. mosmá elegem van ebbõl a Criterionból is
azt a kiabszott autót az istennek sem tudom elkapni:S
gyakorlatilag végigvittem teljesen ezt a szart
Talán csak akkor ha már nagyon nagyon piros a fejük fölött a csík.
Pl. a rendõröket hiába szpájksztrippelem ki, 10 másodperc múlva ugyanaz a zsernyó a nyakamon van. (itt jegyzem meg, hogy ha én összetörök, vége a versenyemnek, ellenben ha lezúzok egy ellenfelet - tehát összetörik - õ folytathatja, és kb. 15 másodperc múlva már meg is elõz 😄DD - korrekt or not?)
A helikopteres segítség arra jó, hogy amolyan akciófilmesebbé tegyem a játékot, ahol az autós eszetlenkedés mellett egy helikopter is elsuhanhat a fejem felett. <#lama>#lama>
Az EMP úgy ahogy van, szerintem egy rakás bûzölgõ f*st sem ér. mindig nyomom az elõttem haladókat vele, de lényegi elõnyt magamnak illetve kárt a delikvensnek nem okoz.
Az egyetlen igazán használható segítség a TURBÓ, ami még ráadásul látványos is : ) igaz, ha turbózok az annyit jelent, hogy hirtelen a többi autó is felgyorsul mögöttem, mert kb. 5 másodperc múlva már ismét megjelenik a sok szép kék és aranysárga autó abban a bugyuta visszapillantóban.
Az aranyérmet meg néhány tesztvezetéses idõmérõs szarságban érje el az aki akarja, azokkal úgy vagyok, hogy lesz*rom. ha bronz bronz, ha ezüst ezüst... nem idegesítem magam rajta.
amugy 1-2 Párviadal sem semmi. fõleg az nagyon tetszik amikor egy Dodge Vipert nem érek utol egy Koenigsegg hipervadállatszuperextra brutálgyors rendõrautóval. <#banplz>#banplz>
Egyébként jól elvagyok vele, de mielõtt játszom mindig megfogadom, ha már kezd felmenni a pumpa, azonnal EXIT <#pias>#pias>
Látom nem csak engem basz fel a game. A legidegesítõbb, hogy a rendõrök mindig ugyanott érnek utol. Legalábbis most nyomtam egyet ahol csak egyedül megyek és 2 rendõr jön utánam és 3 spikestripem van. Rohadt nehéz alájuk nyomni, ha messzebb vannak simán kikerülik, ha meg a seggemben vannak, akkor van olyan hogy teljesen tökéletesen mögöttem jön, de nem szopja be a spikestripet mégse. Szal idegesítõ. És akárhogy megyek, a levágásoknál mindig utolér és bejön mellém vagy meglök, hogy ne bírjak lemenni. Kb 1 óra szarakodással sikerült végülis...
De a versenyeken is mintha a gép eldöntené néha hogy most picit feljöhetek, akkor simán elõzgetek az elsõ helyig, aztán egyszercsak top speed körül is suhannak el mellettem.
Persze minden NFS ilyen, épp ezen mérgelõdöm, hogy minden évben jön új NFS, minden évben játszom vele, és mindig minden egyes nap agyfaszt kapok úgy felkúr a játék <#idiota>#idiota>
Hát ennyi.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
én úgy csináltam pl. (miután egymás után 4-szer csak silver lett), hogy
pianoban végiggurultam 1x-2x az adott pályán, s megnéztem az útrövidítéseket
a játék írja is: nem minden mellékút útrövidítés
azaz éppen olyan könnyelmûség mindegyiket használni, mint egyiket sem 😉
Just do it :)
#3104:
Tuti kiélvezi a játék minden percét az, aki kezdettõl fogva használhatja az összes verdát <#hehe>#hehe>
#3094:
pedig bizonyos küldetéseket csak shortcut-okkal tucccc megcsináááni aranyra 😊
All hail the double x!
(nagy reményeket nem fûztem hozzá hogy játszható lesz, de azért megpróbáltam hátha.. 😊
nekem az van és vannak megjelenítési problémák.
az autót rendesen látom, de az út fehér a táj meg fekete.
nvidia geeforce gt 420M notebook a kártya típusa
!!!HALA MADRID!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyébként a PC-és verzióban is használható az összes kocsi már az elejétõl kezdve, már a múlt héten fent volt egy savegame, amivel a játék elejétõl elérhetõ volt az összes kocsi úgy, hogy a küldik nem voltak kitolva (vmi save editorral csinálhatták). Konzolon meg ezért még pénzt is húztak le, mit akarsz, ne légy felháborodva 😄
Ez a harmadik DLC, amiben az eddig csak rendõrként használható 7 autót oldották fel konzolra (PC-re még várat egy mod, ami ezt megoldja, max pár hét, és biztosan lesz)
* Aston Martin DBS
* Audi R8 5.2 FSI
* Bugatti Veyron 16.4
* Chevrolet Corvette Z06
* Lamborghini Reventón
* Maserati Quattroporte Sport GT S
* Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Még szerencse, hogy szabad vezetésben ugyanúgy lehet nyomni a rendõrkocsi változatokat is, meg úgy is csak idõ kérdése, amíg a modderek megcsinálják a DLC-ének a PC verzióját...
Aztán a futam elején induló kis videót sem lehet kikapcsolni, hiába van ott hogy Átugrás, akkor is néznem kell az elõre megkomponált videó felét miközben szorgalmasan villog az ÁTUGRÁS feliratom.
Amúgy a videó és az ellenkormányzás kikapcsolását, valamint az idõlimitek lényeges meghosszabbítását én is erõsen támogatom.<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy ha jobbára csak bronzokat szerzek, akkor a karrier végére messze nem érem el a 20-as szintet, igaz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
én párhuzamosan viszem a két szálat úgy tûnik nekem ez lelki megnyugvás adott, mert azóta nyugodt vagyok mint egy anyatejes csecsemõ. megvan minden aranyra eddig, bár volt néha necces helyzet az tuti, épp most volt meg az elsõ versenyem ahol leamortizáltak fullra a rendõrbácsik, dehát egy útbarrikád&heli-szögesdrót kombónak már nem tudtam ellenállni.
de látványos volt ám
a pályák azért nem semmik, a jóval korábbi részeknél tetszettek ennyire és okoztak meglepetést, szóval szerintem végre méltó részt kapott ismét a sorozat...

http://goo.gl/gd6Zi5
A Criterion programozói és ötletgyártói a dollármilliók számolgatása közben szopogassanak ciánkáliba mártogatott Negro cukorkát, és lehetõleg a nyomdokaikba lépni kívánó rokonaikat is kínálják meg!
Szopjon ketté az, aki az idõre teljesítendõ versenyeket kitalálta / az idõhatárokat megadta!
S az is, aki ezeket az idõket csak úgy tette elérhetõvé, hogy a levágásokat kell használni hozzá!
Fuck The What!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a korábbi csili-vili, mozgó, beszélõ, gyereknevelõ stb.
viszont a net küszködik a betöltésével rendesen
All hail the double x!
Kb. csak az a lényeg hogy 4 és a 6 gombot jól nyomogasd mert automatikusan gyorsul a verda, meg néha a 2-es gombot is meg lehet nyomni ami nitrózik
egyébként az uc mobilos változatában még tuningolni is lehetett 😊
A Hot Pursuit HD nekem is megvan, de az orosz az az elején megáll, az angol változat meg "Nem kezelt kivétel.Bezárja az alkalmazást?" hibát dob, legalábbis nálam : )