Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
fasz kivan a rendõrössel is meg a versenyekkel is, hogy csak bizonyos pontokon lehet lezúzni az ellent. hiába robban belém a rendõr 1 csíknyi "élettel" vígan megy tovább, és basztat, mert nem tudom leverni oldalról, csak ha az autóm elejével ütöm meg kb a b oszlop mögötti részt, vagy hátulról rombolok bele -.-
meg ez az 1 km-es célig verseny ez a halálom. 18 km-en keresztül 4-5. heylen nyomom a nitrót mint az állat, uccsó km, és mindenki megáll hogy nyerjek :/ vagy elõforul az is, hogy hipertérugrással utolér, belelök a forgalomba, és megnyeri a versenyt ötödször is <#gunyos1> nem a nehézségel van a baj, hanem az idióta AI (wut?) meg a folyamatos csalás. elöttem megy a rendõr, nyomom a turbót 300nál és a távolodik tõlem a rend õre? mivan? <#ticking>

All hail the double x!

gduck
Nekem jó így, ahogy van <#idiota> A rendõrös küldik a legkönnyebbek, nekem inkább a sima autózásnál "gond", hogy jobb idõ legyen az autologban <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok kezdõ arcade játékos - az elsõ résszel is keményen nyomtam, és minden résszel utána is - kivéve a Motor City Online-t, meg a mostani másik only multis -, és az Underground óta divatos kecsáp miatt minden megjelent termék esetében sûrûn küldöm az anyjukba az aktuális fejlesztõket.

Fax kivan, hogy csak így tudnak "kihívást" tenni a játékba, meg az idióta szabályokkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Protector
jaja.Nem is nagyon éri meg baszogatni õket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Diezel
Egyébként ma észrevettem egy nagyon fura dolgot (ha már az unfair gépi ellenfelekrõl van szó)

Szaggatom az aszfaltot, csaló gépi társaimmal együtt, amikor az egyik totál gázzal belerongyol egy autóba, én kikerülöm, de látom hogy felborul, szarrá törik stb. épp figyelem a térképet, ahol kis kék nyíl formájában ugyebár látom a karambolozott delikvenst. közben én haladok. egyszer csak az imént kresselt részer menetriányba állva egy szép nagy térugrást követ el (talán Han Solotol kért kölcsön valamit) és ott terem a seggemben, alig pár méterre lemaradva tõlem. <#fejvakaras>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Diezel
A Splitet végignyomtam, talán 2 ezüstérmet hagytam az uninstall elõtt, de ott is volt sokszor hogy anyáztam rendesen 😄D

Prince23
Nem mellesleg a Split Second köröket ver a HP 2010-re, hangzásilag és a belassítások terén valamint az irányítás ügyében is. nem is tudom, ha nem lenne Hp multi sztem joggal nevezhetnénk az Év csalódásának is. a multi szerencsére megmenti ettõl.

Prince23
Hard to handle ez a küldi eve. egy . ismétlem egy autós játék sem húzott fel még így,a hogy eza szar tette velem.

1. rájöttem, hogy kurva szar az Irányítás! kurva szar
2. rohadtul csal a köcsög gépje

Nem spoiler, de azért berakom a biztosnág kedvéért 😛PPPPPPPPPPP

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
volt olyan hogy beragadt (ennél az ördüg baszta Hard to handlenél) az útzárba, én meg oda siettem , erre mi a faszomat csinál az istenverte kibaszott gép???? RESETELI magát. na ott dobtam el az egyam

az ilyen hülyeségek miatt 8/10 jelenleg nálam ez a kuibaszott játék.kurvára nem szórakoztat a csalógecije. mosmá elegem van ebbõl a Criterionból is

Prince23
utolsó rendõr pályánál vagyok, térkép legalja,

azt a kiabszott autót az istennek sem tudom elkapni:S
gyakorlatilag végigvittem teljesen ezt a szart

Diezel
Szerintem alapvetõen egyik fegyver sem ér kutya f*szát sem<#shakehead>

Talán csak akkor ha már nagyon nagyon piros a fejük fölött a csík.
Pl. a rendõröket hiába szpájksztrippelem ki, 10 másodperc múlva ugyanaz a zsernyó a nyakamon van. (itt jegyzem meg, hogy ha én összetörök, vége a versenyemnek, ellenben ha lezúzok egy ellenfelet - tehát összetörik - õ folytathatja, és kb. 15 másodperc múlva már meg is elõz 😄DD - korrekt or not?)

A helikopteres segítség arra jó, hogy amolyan akciófilmesebbé tegyem a játékot, ahol az autós eszetlenkedés mellett egy helikopter is elsuhanhat a fejem felett. <#lama>

Az EMP úgy ahogy van, szerintem egy rakás bûzölgõ f*st sem ér. mindig nyomom az elõttem haladókat vele, de lényegi elõnyt magamnak illetve kárt a delikvensnek nem okoz.

Az egyetlen igazán használható segítség a TURBÓ, ami még ráadásul látványos is : ) igaz, ha turbózok az annyit jelent, hogy hirtelen a többi autó is felgyorsul mögöttem, mert kb. 5 másodperc múlva már ismét megjelenik a sok szép kék és aranysárga autó abban a bugyuta visszapillantóban.

Az aranyérmet meg néhány tesztvezetéses idõmérõs szarságban érje el az aki akarja, azokkal úgy vagyok, hogy lesz*rom. ha bronz bronz, ha ezüst ezüst... nem idegesítem magam rajta.

amugy 1-2 Párviadal sem semmi. fõleg az nagyon tetszik amikor egy Dodge Vipert nem érek utol egy Koenigsegg hipervadállatszuperextra brutálgyors rendõrautóval. <#banplz>

Egyébként jól elvagyok vele, de mielõtt játszom mindig megfogadom, ha már kezd felmenni a pumpa, azonnal EXIT <#pias>

DarkJedi
Hi!
Látom nem csak engem basz fel a game. A legidegesítõbb, hogy a rendõrök mindig ugyanott érnek utol. Legalábbis most nyomtam egyet ahol csak egyedül megyek és 2 rendõr jön utánam és 3 spikestripem van. Rohadt nehéz alájuk nyomni, ha messzebb vannak simán kikerülik, ha meg a seggemben vannak, akkor van olyan hogy teljesen tökéletesen mögöttem jön, de nem szopja be a spikestripet mégse. Szal idegesítõ. És akárhogy megyek, a levágásoknál mindig utolér és bejön mellém vagy meglök, hogy ne bírjak lemenni. Kb 1 óra szarakodással sikerült végülis...
De a versenyeken is mintha a gép eldöntené néha hogy most picit feljöhetek, akkor simán elõzgetek az elsõ helyig, aztán egyszercsak top speed körül is suhannak el mellettem.
Persze minden NFS ilyen, épp ezen mérgelõdöm, hogy minden évben jön új NFS, minden évben játszom vele, és mindig minden egyes nap agyfaszt kapok úgy felkúr a játék <#idiota>

Hát ennyi.

Én meg ma majdnem belebasztam a gamepadot a monitorban. Seacrest Tour versenyen 50 méterrel a célegyenes elõtt elment mellettem az egyik buzi bot. <#violent>

Lacee86
Jó, de nekem szaggat is. :/ Kéne stabil 30-40 FPS legalább, h normálisan lehessen irányítani a verdát.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

BoneDragon
Most elõször húztam fel magam a játékon. 2x próbáltam az egyik pályát, elsõre az én hibámból ba**tam el azt bevallom, de a 2.-nál a cél elõtt 50m-re belém jön az a tetû rendõr de annyira bazze, hogy gameoveeer!!! Hát ilyet én még nem pipáltam!!!<#falbav>

pxxl
+1 vazze! minnyá kivágom az ablakon a gépet <#gonosz3>

All hail the double x!

Muttley
gyakorlás az egész, no meg
én úgy csináltam pl. (miután egymás után 4-szer csak silver lett), hogy
pianoban végiggurultam 1x-2x az adott pályán, s megnéztem az útrövidítéseket
a játék írja is: nem minden mellékút útrövidítés
azaz éppen olyan könnyelmûség mindegyiket használni, mint egyiket sem 😉

Just do it :)

Lacee86
Hát persze, h jobb az arany, de ha nem megy... <#sir>

Muttley
jobb az, ha a TDU-ból lopott térképen egyre több az arany 😊 bár embere válogatja 😉

#3104:
Tuti kiélvezi a játék minden percét az, aki kezdettõl fogva használhatja az összes verdát <#hehe>

Lacee86
A 3 féle medál rejtetten tképpen a nehézségi szintek. Mindenkinek nem sikerülhetnek az aranyak, mint h más játékokat sem legnehezebb fokozaton tol mindenki (ahol lehet konkrétan nehézséget állítani).

Muttley
q-rva gyorsan elvesztené a kihívás jellegét, ha minden elsõre sikerülne 😉

#3094:
pedig bizonyos küldetéseket csak shortcut-okkal tucccc megcsináááni aranyra 😊

pxxl
lol már egyszer csak belassult a játék ilyen 15-20 fps-re :| azóta is szaggat 😞 WTF

All hail the double x!

Neuman
esetleg valami javítás várható?
ha nem az szuper!

!!!HALA MADRID!!!

nálam ilyen :S

(nagy reményeket nem fûztem hozzá hogy játszható lesz, de azért megpróbáltam hátha.. 😊

Neuman
valaki játszik laptopról
nekem az van és vannak megjelenítési problémák.
az autót rendesen látom, de az út fehér a táj meg fekete.
nvidia geeforce gt 420M notebook a kártya típusa

!!!HALA MADRID!!!

BoneDragon
<#rinya>

M@TriX
ráadásul lóvéért 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem, ez nem az a hír.
Egyébként a PC-és verzióban is használható az összes kocsi már az elejétõl kezdve, már a múlt héten fent volt egy savegame, amivel a játék elejétõl elérhetõ volt az összes kocsi úgy, hogy a küldik nem voltak kitolva (vmi save editorral csinálhatták). Konzolon meg ezért még pénzt is húztak le, mit akarsz, ne légy felháborodva 😄

Ez a harmadik DLC, amiben az eddig csak rendõrként használható 7 autót oldották fel konzolra (PC-re még várat egy mod, ami ezt megoldja, max pár hét, és biztosan lesz)

BoneDragon
Igen, ez kicsit régebbi hír, de felháborító, hogy olyan DLC-t adna ki amivel használható lesz az összes autó az elejétõl kezdve... Ilyet én még nem pipáltam.

Konzolosok kaptak egy DLC-ét, amiben használható rendes kocsiként is az alábbi hét, nem csak rendõrként:
* Aston Martin DBS
* Audi R8 5.2 FSI
* Bugatti Veyron 16.4
* Chevrolet Corvette Z06
* Lamborghini Reventón
* Maserati Quattroporte Sport GT S
* Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
<#violent><#violent><#violent>
Még szerencse, hogy szabad vezetésben ugyanúgy lehet nyomni a rendõrkocsi változatokat is, meg úgy is csak idõ kérdése, amíg a modderek megcsinálják a DLC-ének a PC verzióját...

BoneDragon
Amúgy látszik a játékon, hogy nagyon igyekeztek a srácok de megvolt kötve a kezük és sürgették õket.... Nekem így is tetszik, de ha több idejük lett volna..ahhhh..😄

Diezel
Számomra jobbára az az érdekes ebben a lezúzós kamerában hogy, befogok EMP-vel valakit, és miközben már majdnem megvan hirtelen elkapok egy rosszbõrben lévõ zsarut a verdám jobb elejével majd jön a videó hogy "zsaru lezúzása" majd mikor visszakapom az irányítást, máris kiírja hogy EMP elhibázva.
Aztán a futam elején induló kis videót sem lehet kikapcsolni, hiába van ott hogy Átugrás, akkor is néznem kell az elõre megkomponált videó felét miközben szorgalmasan villog az ÁTUGRÁS feliratom.
Amúgy a videó és az ellenkormányzás kikapcsolását, valamint az idõlimitek lényeges meghosszabbítását én is erõsen támogatom.<#vigyor2>

Diezel
most már én sem hajtok mindenhol az aranyra (idõmérõknél legtöbbször úgyis lehetetlen) én úgyis csak mindig az új verdákra vagyok kíváncsi, aztán néha szoktam nyomni csak úgy a már lenyomott versenyeket és azok után is kapok valamennyi fejpénzt, már nyertem úgy új verdát hogy a legelsõ rendõrös küldit csomószor lenyomtam, hogy javítsam az idõmet (most 11 másodperc a rekord 😄), és mindig kaptam fejlóvét és egyszer csak jött 2 új jutalom : )

Lacee86
Nyugi már, hajts te is a bronzra, mint én, és akkor minden ennél jobb helyezés kellemes meglepetés. 😄

Amúgy ha jobbára csak bronzokat szerzek, akkor a karrier végére messze nem érem el a 20-as szintet, igaz?

Majd te is L jucc arra a szintre amikor szétcsapkodnád a billentyüt vagy monitort vagy bántanád a gépet 😄 Sajnos minden nap felkúr a játék habár gondoltam hogy ez lesz..A 13-ik szinttõl már kapufa.Még szerencse hogy tegnap natur kruzoltam a Newlife-al stressz nélkül <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

M@TriX
vannak ritkán aszfaltozott levágok is, földutasat én is csak ritkán veszek igénybe csak ha tényleg kirívóan jó levágásnak tûnik, de az ritka inkább maradok a driftelve nitrózásnál, az eddig mindig bejött 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
csak nem szívsz valahol? 😊

én párhuzamosan viszem a két szálat úgy tûnik nekem ez lelki megnyugvás adott, mert azóta nyugodt vagyok mint egy anyatejes csecsemõ. megvan minden aranyra eddig, bár volt néha necces helyzet az tuti, épp most volt meg az elsõ versenyem ahol leamortizáltak fullra a rendõrbácsik, dehát egy útbarrikád&heli-szögesdrót kombónak már nem tudtam ellenállni.

de látványos volt ám

a pályák azért nem semmik, a jóval korábbi részeknél tetszettek ennyire és okoztak meglepetést, szóval szerintem végre méltó részt kapott ismét a sorozat...

[HUN]FaTaL
Én még egyszer sem használtam levágást, igaz egyelõre a rendõrös küldiket csinálom.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
<#nevetes1><#nevetes1>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Na jól van ám!
A Criterion programozói és ötletgyártói a dollármilliók számolgatása közben szopogassanak ciánkáliba mártogatott Negro cukorkát, és lehetõleg a nyomdokaikba lépni kívánó rokonaikat is kínálják meg!

Szopjon ketté az, aki az idõre teljesítendõ versenyeket kitalálta / az idõhatárokat megadta!
S az is, aki ezeket az idõket csak úgy tette elérhetõvé, hogy a levágásokat kell használni hozzá!

Fuck The What!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
sztem is jobb EZ a banner.
a korábbi csili-vili, mozgó, beszélõ, gyereknevelõ stb.
viszont a net küszködik a betöltésével rendesen

pxxl
felõlem mutassa, csak legyen KIKAPCSOLHATÓ. 3-4 alkalommal happy, meg fû de állat, de már marhára unalmas, és emiatt sokszor kerülik el az akadályokat! volt hogy simán átmentek szögesdróton, vagy útzáron, mert pont akkor volt ez a szar kamerázás.

All hail the double x!

Prince23
Öcsém de most komolyan ez az akció kamera tök szánalom, álló állapotot mutatja, nem pedig a becsapódás mértékét, lassítását, ütközését, stb . Ekkora idióta fejlesztõket még nem látott a világ.

Köszi a választ. Csak megnyugtatásként kérdeztem, mondom nehogy úgy játsszam végig hogy errõl nem tudtam.
Lacee86
Érzékenységet nem találtam (gamepadhoz pedig nekem is jól jönne), grafikát minimálisan lehet állítani (felbontás, árnyék, textúrák, elmosódás, nagyjából ennyi asszem).

pxxl
mióta falhoz kentem az n95-öt, nem foglalkozok ilyenekkel 😊

All hail the double x!

Diezel
sorry a hozzászólásom eleje lemaradt, szoval hogy valaki nyomta e már a moblios verziókat 😛

Diezel
Nekem N958giga van, az Undercovert (aminek mellesleg tökjó grafja volt mobiltelón) meg a Shiftet is nyomtam rajta <#vigyor5>
Kb. csak az a lényeg hogy 4 és a 6 gombot jól nyomogasd mert automatikusan gyorsul a verda, meg néha a 2-es gombot is meg lehet nyomni ami nitrózik
egyébként az uc mobilos változatában még tuningolni is lehetett 😊

A Hot Pursuit HD nekem is megvan, de az orosz az az elején megáll, az angol változat meg "Nem kezelt kivétel.Bezárja az alkalmazást?" hibát dob, legalábbis nálam : )

Te a beállítási lehetõségeknél találtál valami most pl kormány érzékenység, vagy grafika?
Lacee86
Valaki itt tett be vmi kerti sufniban tákolt belsõ kamera nézetet, elég szarul nézett ki. 😄

Üdv! Egy pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban: Kormánnyal játszanék nem lehet valahol állítani a kormányzási érzékenységet, video beállításoknál is fura hogy csak négy vagy öt dolgot lehet állítani pl kocsi részletességet stb ilyeneket nem lehet állítani valami professionális menüpont alatt. Nagyon keveslem a beállítási lehetõségeket. Amúgy a játék tetszik sajnálom hogy nincs autó belsõkamera nézet. Köszi a választ.