Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
<#vigyor2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Muttley
nekem nem hiányzik a háttér story
tekintve az elmúlt évek nfs-einek harmatgyenge történeti vonalát, én örülök, hogy kimaradt belõle
ebben (is) hajaz a TDU-ra

Just do it :)

pxxl
gondoltam rá, cask még nem jutottam el odáig, hogy keressek 1920x1200-as havas képet 😄

All hail the double x!

samsung123
pixxel: szerintem ne a havazás utaljon a télre(az is mardhat), miközben a háttér kép pálmafákkal van tele a nyári strandon..hanem azt rakd át télire..pont király hogy a játékban van téli rész is! Azaz van télies hangulatú wallpaper is. (vagy van õszies is, ahogy tavaszi feelingû is)

nemtudom díjazható e az ötlet?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

DannyL
NA most hogy játszottam vele pár napot, véleményem van.

Szép, jó, de valami hiányzik. Nincs történet, egyáltalán nincs benne semmi amitõl az ember magáénak érezné. Nem lehet bütykölni, nincs semmi izgalmas benne. Kár érte!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

pxxl
nem lehet egyszerre használni. legalább is én próbáltam (ki nem) és nem ment

All hail the double x!

Muttley
állatul megy 😊
próbálta már valaki a turbo-t ÉS a nitrot egyszerre használni?
olyat lehet?
olyankor lenne az, hogy 50-ról 350-re 2.0 sec kell <#eplus2><#vigyor1>

kíváncsi vagyok mikor fogja vmi MODder megcsinálni az unlimited turbo és nitro mod-ot...

pxxl
kb ugyanaz mint a nitró, 2-3x lehet elsütni, (mint az emp-t, stb) és brutálisat gyorsul az autó tõle. mindez star wars racer hangokkal 😄

All hail the double x!

Muttley
tényleg
A gyakorlatban mi ez a turbo?
Láttam a beállításoknál, de használni még nem sikerült.
A játékban is, ugye ez más, mint a nitro?

pxxl
jah én is így gazdálkodok 😄 plusz hagyok az uccsó km-re egy teli csík nitrót, sosem lehet tudni 😄

All hail the double x!

Diezel
utolsó mondat, *imént lezúzott GT90

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Muttley
nálam az taktika jön be, hogy éles kanyarokban a driftelés miatt úgyis ad egy kis plusz naftát,
így itt a kigyorsítási szakaszon a kezdõ sebesség elérésére nitro, meg
egyenes szakaszokon a végsebesség eléréséig full nitro, amennyi belefér :-)
ehhez persze sokat kõõõõ a szembesávba menni és vagy driftelni a kanyarokban <#vigyor1>

Diezel
Ma megint játszottam, vesztemre még szerencse hogy most el kell menjek itthonról. Miért csak ÉN esek ki a versenybõl ha lezúznak? Akkor essenek ki a versenyzõ társaim is.
Szitu: vad hajsza, rendõrök üldöznek, totál káosz ahogy egy NFS esetében lenni szokott. Egyszercsak elõttem oldalra fordul a GT90-es és én beleszállok oldalról, kiírja hogy LEZÚZVA (ez ugye az én esetemben az ÖSSZETÖRVE verseny vége felirat) majd tolom neki tovább (Paganival megyek+TURBÓ!!!) és egyszer csak vígan leelõz az mint lezúzott GT90-es, lógó lökhárítóval, füstölve. WTF?????????????????????????????????????????<#violent><#falbav><#boxer>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

pxxl
mármint az nfsu1-ben lehetett rendesen nyomni így 😊 nfsu2 óta nem

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Igen, sajnos, nem úgy használható, ahogy illene és lehetne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van - 1-2 mp-ig nyomva, mint írtam, fõképp irányváltáskor és rövidítések útszakaszainak egyenetlenségein.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
ez már az NFSU2 óta nem használható rendsen 😄 ott még rommá lehetett verni a mezõnyt ezzel a technikával 😛

All hail the double x!

Muttley
boost-oláson szakaszos nitrozást értesz?

pxxl
én is krómban nyomom, semmi akadás, semmi. megnéztem ebben a topikban ilyen 50% körül van a proci, de a többiben is fel-felugrik.

All hail the double x!

Lacee86
Lehet nem ártana már egy Win reinstall. 😊 Amúgy Chrome-ban az elõbb egész folyamatosan mentek a hópelyhek, de aztán másodszorra már abban is szar volt. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

IMYke2.0.0.0
Ezért jó a boostolás - fõképp forgalom kikerülésekor, és kanyaríveken.

Prince23
De ha eléri a végsebességet egyenesen, akkor meg tök felesleges nyomni nitrót 😄

pxxl
nálam a 4000+-os amd-n simán megy. nem értem egyeseknél mi folyik, hogy ilyen kis szarok akasztják a gépet :/

All hail the double x!

Lacee86
Hát az én gépem pl. eszi rendesen...

IMYke2.0.0.0
10 év rutinja mondatja velem: igen.
Mert nem folyamatosan nitrózok, hanem pumpálom: boostot ad.

Szerk.: Persze, egyenes szakaszokon nyomom, mint vak a csengõt. De ilyenkor már úgyis üveghangon megyek - 6-ban, vagy autója válogatja 7. fokozatban.

Prince23
A csalást miért nem javítják? köcsögök 😛

Muttley
Biztos vagy benne, hogy jól tudnád használni a kézi sebváltót
folyamatos nitrozás mellett?

pxxl
jah átugrás...sima mozi van mondjuk 30mp, átugrással 20mp 😄 fúdejóvagy 5. alkalommal marhára érdekel, hogy mivan ott. elsõre mindig megnézem, mert hát legalább ad valami feelinget a versenyre. de utána ha átugrom, akkor ne kelljen már végignéztem a 80%-át 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ez a Patch xart sem ér - már így, elõre is.
Semmi AI javítás, semmi játékmenet javítás, nincs élsimítás, és nincs sebességváltó, több nézet, animáció átlépési lehetõség .

gduck
Basszus! Véletlenül átszerkesztettem az elõzõt <#lama>

Ez volt benne (erre válaszolt pixxel):
"Ha ez segít: ütközéskor a legfontosabb tényezõ a sebességkülönbség!

UI: 300-nál ki nézi a recéket?"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
de autóválasztánál pl, képkszítésnél, meg am is legyen már AA egy játékban így 2010 végén :/ am meg néha feltûnik, hogy deronda vagy 300nál is 😄

All hail the double x!

gduck
Ez igaz, mondjuk én se értem hogy miért maradt ki a beállításokból <#nemtudom>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
kihagyták az egyik legfontosabbat: AA

All hail the double x!

Muttley
vagy egy ilyen animáció:
télapó bejön a képernyõ bal oldalán szarvasok húzta gördeszkán, középen a gördeszka megakad vmiben talajon, mire a télapó hatalmasat taknyol; nagy nehezen összekapja magát és megnézi miben esett el; hát persze, hogy az NFS: HP 2010 játék dobozában; miután mindez jól látható, hirtelen a szarvasok húzta gördeszka átváltozik Police Lambo Reventon-ná, és télapónk szirénázva elhúz a jobb oldalon. 😊

pxxl
ennyire zavar? csak kis móka, semmit nem fog, nem zavar semmit... -.-

de ha akarod megcsinálom a lambós mikut is 😄 néha áthúz az oldalon <#idiota>

All hail the double x!

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Lacee86
Hát ez a hószállingózás nagyon kellett... Lamborghinin érkezõ Mikulást nem akartok berakni, miközben szirénázó krampuszrendõrök üldözik õt? -.-

IMYke2.0.0.0
Na most lett végképp elegem - megint a másik melóhelyen vagyok - a program ezt írta ki, miközben a BMW M3 E92-esemnek majd ki nyomtam a szemét :

11,88 mp-el vezetsz a 2. helyezett elõtt

Következõ tized másodpercben... MELLETTEM VAN, ÉS OLDALRÓL TASZIGÁL A MÁSODIK HELYEZETT!

w.h.a.t... t.h.e... f.u.c.k...???!%!!!

pxxl
shift az sztem korrekt volt. van néhány húzása annak is, de absz nem nevezném csalónak.

All hail the double x!

Muttley
szálingózik a hóó <#idiota>

Muttley
iiiigen, csak ugye ezt a játékot
az NFS HP2, az Outrun, a Burnout és a TDU öszvéreként adták ki
az nfs sorozatokból legközelebb tehát a HP2-höt áll.
én Shift-nél nem vettem észre, hogy annyira csalna a gép

IMYke2.0.0.0
S akár az Underground / Underground 2 / Most Wanted / Carbon / Pro Street / Undercover / Shift.

Muttley
én ezt úgy oldom meg, hogy a cél elõtti uccsó 1-2 kilométerre tartogatom a szöges drótjaimat
többségében bejön
de való igaz, csal az AI
akár a '02-es HP2

IMYke2.0.0.0
Megtaláltam a megoldást a kibaxott rendõrkordon áttörés közbeni animáció eltüntetésére:

Need_for_Speed_Hot_Pursuit_V1.0_Plus_12_Trainer_By_KelSat

F4 - never crash opció: így nincs animáció. Hál' istennek.

Pixxel: neked meg ez az opció tetszhet a trainerben:

F2 - fragile enemy

Ezzel a csalással - azt kapja a játék, amit velem mûvel - végre amolyan "Most Wanted"-es rendõrségi üldözéses feeling van.

Lacee86
Azért ha azt vesszük, mikor te ütközöl, 2 mp múlva már te is folytathatod a száguldást simán, mint ha mi sem történt volna. 😊 Mondjuk az kicsit tényleg túlzás, h ennyire elhúznak az ellenfelek, miközben tökig nyomom a nitrót én is, néha meg valóban az az érzésem nekem is, h hagynak kicsit, hadd jöjjek fel. No mind1, ez régen is így volt, majd a jövõ zenéje lesz, h jobb AI legyen, addig meg komoly anyázások és hardvertördelések mellett úgyis tolja mindenki. 😄

pxxl
ez nem kihívás, ez csalást, amivel próbálják szimulálni a kihívást. ha értelmes ai lenne, ami nem úgy ér utol, vagy hagy le, hogy ténylegesen hipertérugrást hajt végre, akkor ok, de az h rommá töri magát, és 300as tempónál 2mp-el késõbb megint a seggemben van, ez nem az ai tudása. plusz nem ártana, ha rendesen ki lenne dolgozva a törés, és akkor is sérülne az autó, ha oldalról nekimegyek, vagy nekivágom a falnak a rendõrt. :/ na mind1, ma este megint próbûlkozunk azért. keci játék, mert ezek ellenére meg akarom csinálni 😄

All hail the double x!

Lacee86
Azt bírom, mikor írjátok többen is, h "há' ez qva idegesítõ fos g**i játék, csak felb*szom magam rajta, uninstall stb.", és értékelés: 8/10 <#idiota>

Muttley
nem éri meg idegeskedni srácok 😊
egészséges elégedetlenség sikertelenség esetén nem árt (essssssszt híííííják kihívásnak), de billentyûzetet csapkodni, törni-zúzni... ez játék. Szórakoztat (nia kéne). 😉
ami nem megy aznap, megy másnap.

Ja, néhány korábbi aggódós dolog:
- manuális váltó hiánya: kakkantom, mert absz. nem zavaró. Lévén, hogy arcade a játék, plusz csak folyamatos nitrózással lehet nyerni, engem leköt a nitro folyamatos töltése a manuál váltó helyett.
- hangok: nem tudom miért sírtatok néhányan. Zenei hangerõ LE, SFX hangerõ max-ra és jéééééé, van az autóknak hangja. 😉 ja, és BOV hang. Na, az nincs .. 😞
- kanyarodás, irányítás: ám'tom én használom a féket (aki nem az lehet, hogy összekeveri ezt gammát egy flipperrel <#idiota> ) és kanyarban ugyanúgy viselkedik, mint a 2002-es HP 2.
- grafika: brutálisan szép
- sebesség érzet: ám'tom miért mondtátok. Van benne speed feeling
- játékmenet: fullöprisiésön a forgalom autentikus márkájú autói miatt
- Plusz dolog: tecccc, hogy a menüben az autók kiválasztásakor nem 3-4 mondatban rendezik le a jellemzést, hanem amolyan "parasztgyerekokosoggggyá" stílusban (értsd: népnevelõ szándékkal <#idiota> ) elég sok info megtudható az autókról.

Na látom mégsem könnyû a game. Én 2 napot kihagytam, mert beteg voltam és a nátha ráment a szememre (értsd könnyezett mint az atom) és a monitort sem tudtam nézni. Úgyhogy le vagyok maradva, de tesóm már majdnem szétverte a billentyûzetet. <#idiota>
Amúgy ennek az arany-ezüst-bronz helyezésnek k***ra semmi értelme nincsen, akárcsak a Fuelban, ahol választhattál, milyen nehézségen mész, de a továbbjutáshoz szinte mindent legnehezebben kellett megcsinálni, szóval ha nem voltál elég vakmerõ, mehettél minden versenyt 3x.

IMYke2.0.0.0
Hasonlóképpen érzek én is - nem véletlenül fakadtam ki.