Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
tekintve az elmúlt évek nfs-einek harmatgyenge történeti vonalát, én örülök, hogy kimaradt belõle
ebben (is) hajaz a TDU-ra
Just do it :)
All hail the double x!
nemtudom díjazható e az ötlet?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szép, jó, de valami hiányzik. Nincs történet, egyáltalán nincs benne semmi amitõl az ember magáénak érezné. Nem lehet bütykölni, nincs semmi izgalmas benne. Kár érte!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
All hail the double x!
próbálta már valaki a turbo-t ÉS a nitrot egyszerre használni?
olyat lehet?
olyankor lenne az, hogy 50-ról 350-re 2.0 sec kell <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
kíváncsi vagyok mikor fogja vmi MODder megcsinálni az unlimited turbo és nitro mod-ot...

All hail the double x!
A gyakorlatban mi ez a turbo?
Láttam a beállításoknál, de használni még nem sikerült.
A játékban is, ugye ez más, mint a nitro?
All hail the double x!
így itt a kigyorsítási szakaszon a kezdõ sebesség elérésére nitro, meg
egyenes szakaszokon a végsebesség eléréséig full nitro, amennyi belefér :-)
ehhez persze sokat kõõõõ a szembesávba menni és vagy driftelni a kanyarokban <#vigyor1>#vigyor1>
Szitu: vad hajsza, rendõrök üldöznek, totál káosz ahogy egy NFS esetében lenni szokott. Egyszercsak elõttem oldalra fordul a GT90-es és én beleszállok oldalról, kiírja hogy LEZÚZVA (ez ugye az én esetemben az ÖSSZETÖRVE verseny vége felirat) majd tolom neki tovább (Paganival megyek+TURBÓ!!!) és egyszer csak vígan leelõz az mint lezúzott GT90-es, lógó lökhárítóval, füstölve. WTF?????????????????????????????????????????<#violent>#violent><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
Mert nem folyamatosan nitrózok, hanem pumpálom: boostot ad.
Szerk.: Persze, egyenes szakaszokon nyomom, mint vak a csengõt. De ilyenkor már úgyis üveghangon megyek - 6-ban, vagy autója válogatja 7. fokozatban.
folyamatos nitrozás mellett?
All hail the double x!
Semmi AI javítás, semmi játékmenet javítás, nincs élsimítás, és nincs sebességváltó, több nézet, animáció átlépési lehetõség
Ez volt benne (erre válaszolt pixxel):
"Ha ez segít: ütközéskor a legfontosabb tényezõ a sebességkülönbség!
UI: 300-nál ki nézi a recéket?"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
All hail the double x!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
télapó bejön a képernyõ bal oldalán szarvasok húzta gördeszkán, középen a gördeszka megakad vmiben talajon, mire a télapó hatalmasat taknyol; nagy nehezen összekapja magát és megnézi miben esett el; hát persze, hogy az NFS: HP 2010 játék dobozában; miután mindez jól látható, hirtelen a szarvasok húzta gördeszka átváltozik Police Lambo Reventon-ná, és télapónk szirénázva elhúz a jobb oldalon. 😊
de ha akarod megcsinálom a lambós mikut is 😄 néha áthúz az oldalon <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
11,88 mp-el vezetsz a 2. helyezett elõtt
Következõ tized másodpercben... MELLETTEM VAN, ÉS OLDALRÓL TASZIGÁL A MÁSODIK HELYEZETT!
w.h.a.t... t.h.e... f.u.c.k...???!%!!!
All hail the double x!
az NFS HP2, az Outrun, a Burnout és a TDU öszvéreként adták ki
az nfs sorozatokból legközelebb tehát a HP2-höt áll.
én Shift-nél nem vettem észre, hogy annyira csalna a gép
többségében bejön
de való igaz, csal az AI
akár a '02-es HP2
Need_for_Speed_Hot_Pursuit_V1.0_Plus_12_Trainer_By_KelSat
F4 - never crash opció: így nincs animáció. Hál' istennek.
Pixxel: neked meg ez az opció tetszhet a trainerben:
F2 - fragile enemy
Ezzel a csalással - azt kapja a játék, amit velem mûvel - végre amolyan "Most Wanted"-es rendõrségi üldözéses feeling van.
All hail the double x!
egészséges elégedetlenség sikertelenség esetén nem árt (essssssszt híííííják kihívásnak), de billentyûzetet csapkodni, törni-zúzni... ez játék. Szórakoztat (nia kéne). 😉
ami nem megy aznap, megy másnap.
Ja, néhány korábbi aggódós dolog:
- manuális váltó hiánya: kakkantom, mert absz. nem zavaró. Lévén, hogy arcade a játék, plusz csak folyamatos nitrózással lehet nyerni, engem leköt a nitro folyamatos töltése a manuál váltó helyett.
- hangok: nem tudom miért sírtatok néhányan. Zenei hangerõ LE, SFX hangerõ max-ra és jéééééé, van az autóknak hangja. 😉 ja, és BOV hang. Na, az nincs .. 😞
- kanyarodás, irányítás: ám'tom én használom a féket (aki nem az lehet, hogy összekeveri ezt gammát egy flipperrel <#idiota>#idiota> ) és kanyarban ugyanúgy viselkedik, mint a 2002-es HP 2.
- grafika: brutálisan szép
- sebesség érzet: ám'tom miért mondtátok. Van benne speed feeling
- játékmenet: fullöprisiésön a forgalom autentikus márkájú autói miatt
- Plusz dolog: tecccc, hogy a menüben az autók kiválasztásakor nem 3-4 mondatban rendezik le a jellemzést, hanem amolyan "parasztgyerekokosoggggyá" stílusban (értsd: népnevelõ szándékkal <#idiota>#idiota> ) elég sok info megtudható az autókról.
Amúgy ennek az arany-ezüst-bronz helyezésnek k***ra semmi értelme nincsen, akárcsak a Fuelban, ahol választhattál, milyen nehézségen mész, de a továbbjutáshoz szinte mindent legnehezebben kellett megcsinálni, szóval ha nem voltál elég vakmerõ, mehettél minden versenyt 3x.