Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
All hail the double x!
All hail the double x!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ja és az 5 osztályt további két alosztályra lehetne osztani. kivéve az utolsót természetesen.
A Szuper autók és az Egzotikumok valamint a verseny széria kapásból megérdemelne további alosztályokat. Azt se tudom melyik kocsival legyek:SSSS a másik túl lassú, a szépsgem meg annális lassúbb.SDD

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Nem azéé, azéé tudod mer nem azé azéé, hogy izé azéé amazééé nem azééé <#idiota>#idiota>
sztem baromi hülyén néz ki ez Porsche PIROS kerekekkel, meg visszapillantóval a bannerban 😄
t'om h a játékban így van (elég baj az), de legalább itt ne
színváltoztatás vagy új autó? Miccccósz? 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
Hi!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Memorial völgy-n belül Double Jeopardy
Rockingham Point-n belül Hotting up
Olyan hangulata van a 2 versenynek hogy 1xüen leir6atlan.Na ezekért már +érte.Gyûjtsed a pontokat meg az autókat mert többet nem megyek az alap szar lovakkal.Csak a keménylovakkal megyünk 1üt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szerintem kicsit túlzások ezek az idõlimitek.
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Legfeljebb, alcímük lesz, és/vagy nem számozzák.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ahogy írtad is vannak kivételek 😉
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy a technikája csak annyi, amikor van nitró használni mindig, kanyarban kicsit rányomni a kézifékre és finoman mozgatni a kocsit jobbra/balra a kanyar típusától függõen, a kanyar végén megnyomni a nitrót, ami összejött a csúszásból.
Én ilyen idõt tudtam menni:

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
GT3-as már problémás 😄
All hail the double x!
Ha nem mentem 25-30-szor rajtuk tegnap, akkor egyszer sem. Ezüstnél sosem lett jobb.
Pedig íven megyek, nem ütközök, utat rövidítek, nitrózok és kinyomom a szemét a járgányoknak, de no gold
Na, majd ma! <#vigyor1>#vigyor1>
#3222: Engem ezek nem hatnak meg.
Subaru Impreza 22B, Ferrari F40, Lambo Cala, Nissan R390 combo-tól izgatottabb lennék 😉
Pixxel báá:
Hangulatos a háttér! 😉
Amúgy megnézném a valóságban, hogy a RWD HPSC-kel mit kezdenének akár versenyzõk is fagyott és/ vagy havas utakon 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
azért ezt nem nevezném "real lights"-nak...
(aki vezet éjszaka gondolom mondanom sem kell...)
de mivel ízlések és pofonok, lehet valakinek bejön 😊
Az ENBSeries-el játszogatva sokkal dögösebb éjszakát ki lehet hozni...