Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Köcce pajti!

nyirog
Patch szedhetõ !!!!!!!!!!!!!!

PATCH #1

Prince23
Picit lépek, jó kis verseny volt. 😄

Picit megtörtem. <#smile>

Lacee86
Pf, hát pontra nem tudom, de versenyzõként 6. szintû vagyok, és most kaptam meg.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

pxxl
Sztem az animált banner volt a legjobb, a hóesés fasza, meg a háttér is! 😊

pxxl
dede cserés lesz majd, meg a háttér is sztem, mert néha szédülök tõle <#idiota>

All hail the double x!

samsung123
<#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Waczkor
Fasza képek<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Prince23
Ja és amiket leírtam alább, amúgy megoldható patcheléssel? (Criterion és a Dice dobja össze)

Prince23
Egyébként a kedves fejlesztõk nem gondoltak egy olyan játékmódra, amibõl teljesen kiveszik a nitro gyûjtését? alapból kapunk egy palackot kezdésnél, és be kell tartani. ennyi,. remélem lesz ilyen mod.

ja és az 5 osztályt további két alosztályra lehetne osztani. kivéve az utolsót természetesen.

A Szuper autók és az Egzotikumok valamint a verseny széria kapásból megérdemelne további alosztályokat. Azt se tudom melyik kocsival legyek:SSSS a másik túl lassú, a szépsgem meg annális lassúbb.SDD

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gduck
Turbó? Az mikortól érhetõ el?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

No, manuál váltó mod még most sincs?

Jól kész vagy gecc. :-)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Diezel
30 seconds to Mars - Edge of earth

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

atila4
Az elején mikor kijön a need for speed logó ott milyen zene megy 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Muttley
Pixxel bá,

Nem azéé, azéé tudod mer nem azé azéé, hogy izé azéé amazééé nem azééé <#idiota>
sztem baromi hülyén néz ki ez Porsche PIROS kerekekkel, meg visszapillantóval a bannerban 😄
t'om h a játékban így van (elég baj az), de legalább itt ne
színváltoztatás vagy új autó? Miccccósz? 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a topic-havazás bevonzza a havat országszerte, hát én legyorsullak <#idiota><#vigyor1>

Just do it :)

Lacee86
Oh, thx. 😄

pxxl
csak neked, csak most egy script kicseréli a régi képre a hátteret 😄

All hail the double x!

am jó játék minden meg van csinálva jól benne de az a baj XD hogy nem megy a gépemen lol

Hi!

Lacee86
Na, nekem most lett elérhetõ a turbó. Hát, már-már sci-fi-be illõ, mikor bekapcsolom, és megy a kocsi, mint az ûrhajó. 😄 Ha egyenes úton nem jön semmi, akkor hazsnos, de különben rábaszhat az ember, mert ha nem vigyáz, többet árt, mint használ. 😊 Amúgy a szöges útzárnál is vicces, h mikor sikeresen belemegy az üldözött verda, úgy pördül meg, h az ellenkezõ irányba indul tovább a kocsi, így nekem meg meg kell fordulnom, tehát végtére is itt is magamat szopattam a "segítséggel". 😄

Neeeem? <#ijedt> Szégyelnd magad! <#vigyor> Nagyon jó móka, vétek kihagyni. <#wink>

gduck
Ma este nekem is lesz idõm, 10 után fennt leszek. Jó lenne gurulni, eddig még nem voltam online 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ezt nem hiszem el. <#merges2> Most írt az 576 és elküldték a kódot, amivel + 2 autót kapok a játékba (gondolom feloldva)! <#worship> Elvileg ez járt az elõrendeléshez, de nem jött semmi még a múlt héten se, ezért felhívtam õket. Õk nem is tudtak róla egyébként, de legalább az illetõ megígérte, hogy utána néz és az EA-nál is rákérdez. Úgy látszik igazam volt, és valóban járt. <#eljen> <#taps>

Tegnap mentem 2 olyan pályán ami totál lesokkolt 😄

Memorial völgy-n belül Double Jeopardy

Rockingham Point-n belül Hotting up

Olyan hangulata van a 2 versenynek hogy 1xüen leir6atlan.Na ezekért már +érte.Gyûjtsed a pontokat meg az autókat mert többet nem megyek az alap szar lovakkal.Csak a keménylovakkal megyünk 1üt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sajnos nem. <#shakehead>

😄

Diezel
Ezzel én is így vagyok, sot ami bronz lesz, azon sem szarakodok többet : )
Szerintem kicsit túlzások ezek az idõlimitek.

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Muttley
de én Underground 3... 😉

IMYke2.0.0.0
Lesz NFS: Hot Pursuit 4 is, meg NFS: Shift 5 is... hidd el...
Legfeljebb, alcímük lesz, és/vagy nem számozzák.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
jaja, meg úgy a legtöbb HPSC inkább RWD, mint AWD, de
ahogy írtad is vannak kivételek 😉

Muttley
Mééé?
Lesz NFS underground 3?

Lacee86
Olyan modot nem tudsz, amivel lehet még butítani a grafikát (pl. látótáv csökkentés, tükrözõdések kikapcsolása stb.)?

Lacee86
Hát nekem jobban bejött a régi háttér, még akkor is, ha most tél közeleg. :/

SeanJRRussel
Igazából az Undergound2 az eddigi legjobb nfs volt (szvsz) és a 3 nak nagyon de nagyon jónak kell lennie hogy überelhesse.Mert télleg minden szirszart kicserélhettél a kocsin stb és utána egyik játékba se volt már benne ez az aprólékos tuningolás,jöttek a szarabbnál szarabb bodykitek és eltûntek a részletes,egyedi tuningolási lehetõségek.Nekem ez a Hot Pursuit is kellemes csalódás,nagyon be jön a játék pláne hogy lehet amásikkal is együtt menni.Tegnap vettem meg,sztem megérte az árát.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Valójában elég egy pillanatra megnyomni a féket és máris driftel az autó. Egyébként a legjobb taktika, ha végig igyekszik az ember a szembejövõ sávban menni. Ha feltöltõdik a nitró, egy egészbe el kell nyomni. Ha kicsit nitrózik az ember, annak alig van hatása.

M@TriX
én is ezt mondom már régen, hogy akinek nem megy és hibátlanul végigmegy akkor csak valami technikát nem használ ki. én spec féket nem használok, csak kéziféket kanyar elõtt kicsit megcsusszantom, ha szûk lenne a bevétel akkor nitróval kicsit megtolod akkor nagyobb ívre megy így lehet ezzel játszani, én is amikor erre rájöttem onnantól már a tesztvezetések sokkal hamarabb meglettek és nem is idegeskedtem, csak olyankor nem lett meg elsõre vagy másodikra, ha felkenõdtem valahova..., de néha még akkor is be lehet férni (A Zonda tesztvezetésen volt, hogy ütköztem is egyszer (akciókamerás), de fél mp híján pont beértem idõben...)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dj Tommy
Nekem csak 4.-re lett meg, addig teszteltem a kocsit. hogy bírja-e a kiképzést 😄
Amúgy a technikája csak annyi, amikor van nitró használni mindig, kanyarban kicsit rányomni a kézifékre és finoman mozgatni a kocsit jobbra/balra a kanyar típusától függõen, a kanyar végén megnyomni a nitrót, ami összejött a csúszásból.
Én ilyen idõt tudtam menni:

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

pxxl
gondolom ez panamera turbo (mert nehogy már alja kategória legyen) az meg állandó AWD 😄 murci meg alapból AWD 😛

GT3-as már problémás 😄

All hail the double x!

Muttley
Van 1-2 idõmérõ ami bizony gyilkos. 😊
Ha nem mentem 25-30-szor rajtuk tegnap, akkor egyszer sem. Ezüstnél sosem lett jobb.
Pedig íven megyek, nem ütközök, utat rövidítek, nitrózok és kinyomom a szemét a járgányoknak, de no gold
Na, majd ma! <#vigyor1>

#3222: Engem ezek nem hatnak meg.
Subaru Impreza 22B, Ferrari F40, Lambo Cala, Nissan R390 combo-tól izgatottabb lennék 😉

Pixxel báá:
Hangulatos a háttér! 😉
Amúgy megnézném a valóságban, hogy a RWD HPSC-kel mit kezdenének akár versenyzõk is fagyott és/ vagy havas utakon 😄

pxxl
én azóta se nyúltam hozzá 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Mázlista vagy - nekem az csak bronzra sikerült, de xarok rája... felbaxta rendesen az idegeimet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mindenki azzal szenved úgy hallottam, nekem érdekes módon elsõre ment. 😄

Dj Tommy
Mclaren-es idõmérõ elég jó verseny, nekem tettszett.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

M@TriX
hát ezt nem értem ebben mi a jó...
azért ezt nem nevezném "real lights"-nak...
(aki vezet éjszaka gondolom mondanom sem kell...)

de mivel ízlések és pofonok, lehet valakinek bejön 😊

Az ENBSeries-el játszogatva sokkal dögösebb éjszakát ki lehet hozni...