Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pedig mi versenyzõk mindig összetartunk 😄 Megjegyzem ilyenre még nem volt példa részemrõl 😊

amúgy én leszek ma sztem

mcwolf
Nincs harag, de még megfizetsz érte !!! íGÉREM!!!<#violent><#boxer><#eljen>

Este jön valaki egy gigabrutál aszfaltszaggatásra 21:00 körül<#kerdes>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

IMYke2.0.0.0
Japan Muscle 1. rész - és ott a többi is... fél órás!
Érdemes végignézni a Skyline történetét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gduck
Lehet! És akkor is "mûkodik" valamit az autolog, azt írja "autolog offline mód " <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
ha mindenki úgy melózna, mint õk... 😉
hogyaszongya:
tikkasztó napsütés, szórványosan zápor-zivatar, helyenként kisebb köd, néhol szitáló hó

Just do it :)

Ájsõõõõ

Havv

Hangulat rulz
<#idiota><#idiota>

Hát akkor megnyugodtam, hogy ezt is el tudom tenni nosztalgiázni sok évvel késõbbre is.
Vajon az Undercover-nél is így volt? Ott is lehetett játszani net nélkül? Csak mert ott is már egybõl be kellett jelentkezni a fiókomba a játék elindításakor.

Hogyne lehetne..😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
tudtam elõre h esni fog 😄 idõjárás jelentés rulez 😄

All hail the double x!

pxxl
lehet, nem muszáj beloggolni autologra. én le is tiltotam a net hozzáférést tûzfalban.

All hail the double x!

Lehet! Csak letiltod a tûzfal beállításaiban és kész.

Szerintetek evvel lehet játszani net nélkül?

gduck
Köszi a meghívásokat, de sajnos nem tudtam belépni <#fejvakaras>
Azt írta hogy sikertelen a belépés az "elõszobába" (ha jól emlékszem). Csak akkor tudtam belépni, amikor már ment a játék és mutatta hány százaléknál tart. Utánna meg kidobott az elsõ hibaüzivel.

Pedig a tûzfalon ki van engedve fullra a program. Lehet a patch miatt (csak most látom hogy kijött)?

UI: ez nem az elsõ olyan program amiben irreális (pl. 1 másodperc) idõeredmények vannak a ranglistán. Sose értem miért nem lehet egy ***** szkriptet írni, ami mondjuk naponta kigyepálná ezeket <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wollnerd
Hát igen....
Magyarország éghajlata megváltozott. Emlékszem amikor 5-7 évvel ezelõtt vmikor Dec. 5-én kezdett esni és azóta egész télen át 20-30-centiis hó. volt! Az volt az én korromban a legjobb tél.
Mostanában a tél nem ilyen fehér mint 2005-2003-ban a globális felmelegedés miatt.. 😞
Na, többet nem offolok!<#vigyor>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

BoneDragon
Szép a táj =)
Kár, hogy elolvad...

Muttley
na, vazzze 😊
nézzetek ki az ablakon...
Pixxel koma, látod, mondtam én... 😄

[HUN]FaTaL
Ja, most kaptam +40km XP-t téli vezetésért ;D

http://goo.gl/gd6Zi5

Nyugalom, a csalás egyáltalán nem az én stílusom. Akkor találkozunk a pályán... holnap. Igen hosszú nap volt ez.]

Én felveszlek barátnak nagyon szivesen.Döntögesd csak az idõket. D E N E C S A L J . 2 <#kocsog>-t már töröltem a nemfrakno idõmiatt. A furcsa hogy extra itt a topikba fényezik magukat <#action><#levele>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok!

Új vagyok még itt. Azt ugyan nem ígérem, hogy a fórumon nagyon aktív leszek - bocsánat, pixxel -, de egy kis kiadós versenyzésben, rekorddöntögetésben mindenképpen benne lennék. Utólagos engedelmetekkel néhányotokat - akinek ki van írva az Autolog neve (kb. három-négy oldalt olvastam csak vissza) - barátként jelöltem még tegnap(elõtt).

Az Autolog nevem megegyezik az ide regisztrált nevemmel, azaz NoP80, ha valaki esetleg bõvíteni szeretné a baráti körét. 😊

Muttley
Arcok,
Az éjszakai autópályának nagyon nagy hangulata van.
Pláne freedrive módban 340-nel forgalommal szemben <#vigyor1>
Hogy tudták eltalálni ennyire a gammát? <#taps><#worship>

Prince23
Pixxel mindenhová behozta a hóesét XD

Patchet kéretik a banner alá pakolni 😊

LOL <#idiota>

Prince23
Nálatok is van szellem autó? megyek nyugodtan azt neki megyek a nagy semminek. szép kis patch.... 😄

vanakinek fut a játék x1950-es VGA-val? nekem (és még sokaknak) kilép az alábbi hibakóddal: 00440a83
pedig Supported VGA !! (ha megvettem volna akkor most porosodhatna a polcon)
új drivert meg egy ideje nem adtak ki hozzá, és hivatalosan a win7 se támogatja (ha jól tudom)
BoneDragon
Esik a hó Pesten, bejött ez a hóesés effekt <#idiota>

Prince23
Északon voltam, de nem esett a hó és az esõ sem!

ez vajon mitõl lehet?

Na ok a King of the road-n kikaptál.Most megnyugodtam <#papakacsint> De a Highway Battle halálos <#conf><#levele>.Amúgy az esõ fasza csak nemláttam semmit mert felb..a a Koenigsegg elöttem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince23
mcwolf: bocsi az elõbbi EMp-ért, taktikai lépés volt😄 remélem nincs harag ettõl.

én tényleg semmihez sem értek, mindenki azt hajtogatja h a világ legkönnyebb játéka én meg csak szívok vele, tesztvezetésen még a bronzot se mindig szerzem meg, szinte végig a szembe sávba megyek a nitroért meg levágom a pályát ahol lehet de 3-4 másodperccel mindig kiesek, de lehet teljesíteni a megadott idõket mert látom mindenkinek könnyû, igaz még csak pár órát játszottam a játékkal és bele kell jönnöm, ritkán veszem elõ, dirt 2 élvezetesebb számomra

ja és itt a topik háttere szintén csak nekem ugrál idegesítõen?

Éjszakai sötétség 😄

Nemtudom hogy a rákbamentél a cabrio Veyronal a Highway Battle pályán annyit de ez a 10-15 sün Veyron szétszedte most a fejem <#falbav><#boxer>

BoneDragon
Már csak egyet nem értek...Ha szakad az esõ meg ha villámlik, miért csillagos az ég?😄

pxxl
wow

lehet hogy nem is baj hogy nem látom 😄

All hail the double x!

pxxl
képt

All hail the double x!

SeanJRRussel
Nekem nincs plusz fps-em bár amúgy is VGA limiten vagyok szal nem csodálkozom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

nyirog
Am nekem is látszik rendesn mindeféle effekt, esõ, havazás, napfény, sõt kiszúrtam h más lett a rendõr szirénának is a fénye 😛

nyirog
ÁÁÁÁ, nem megy nekem ezzel a koenigseggel 😄, túl gyors, még szokni kell 😄DD. Am jó verseny volt de asszem ideje lesz feltornázni kicsit a szintemet h több fajta autóhoz férjek hozzá 😄 😉. Héten sajna nem nagyon volt idõm játszani :\

BoneDragon
Nekem látszik!!!! Az út mellett a szakadékba! Halál komolyan! 😄

pxxl
hát nekem nem látszik (wrz?) viszont +5-10fps-em lett 😊

All hail the double x!

SeanJRRussel
Most nem mondod komoylan hogy számít az hogy 80 v 120 FPS-el megy????60 fölött má nem mind1????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Prince23
Na és tényleg látszik a havazás, és az esõzés?

A Patch kötelezõ, mert SOKKAL gyorsabb lesz a játék vele és ennél számít.. hogy 80 vagy 120 FPS-el megy
Nekem eddig sem volt lassú a játék, de a patch-al a 8X antialias sem lassítja az elavult gépemen.

Szerintem eddig a Fox Lair hágó - Extreme Truth a legkafább kinézetû pálya a magas fák miatt.

Persze nem multizom, mert nem adok ki pénzt játékra elég a hardver...
Prince23
Kár hogy a menüben nem látható ez :S

BoneDragon
Igen, amit letöltesz fájt, annak is az a neve.

Prince23
a version szám nektek is 1.0.10?

fõkönyvtárában lévõ version jegyzettömb...

Danke Nyirog

BoneDragon
Na végre!Köszi!
Viszont pont most b*szott fel nem gyengén ez a sz*rrrrr!!!!<#falbav>