Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én leszek ma sztem
Este jön valaki egy gigabrutál aszfaltszaggatásra 21:00 körül<#kerdes>#kerdes>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
hogyaszongya:
tikkasztó napsütés, szórványosan zápor-zivatar, helyenként kisebb köd, néhol szitáló hó
Just do it :)
Havv
Hangulat rulz
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Vajon az Undercover-nél is így volt? Ott is lehetett játszani net nélkül? Csak mert ott is már egybõl be kellett jelentkezni a fiókomba a játék elindításakor.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All hail the double x!
Azt írta hogy sikertelen a belépés az "elõszobába" (ha jól emlékszem). Csak akkor tudtam belépni, amikor már ment a játék és mutatta hány százaléknál tart. Utánna meg kidobott az elsõ hibaüzivel.
Pedig a tûzfalon ki van engedve fullra a program. Lehet a patch miatt (csak most látom hogy kijött)?
UI: ez nem az elsõ olyan program amiben irreális (pl. 1 másodperc) idõeredmények vannak a ranglistán. Sose értem miért nem lehet egy ***** szkriptet írni, ami mondjuk naponta kigyepálná ezeket <#falbav>#falbav>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Magyarország éghajlata megváltozott. Emlékszem amikor 5-7 évvel ezelõtt vmikor Dec. 5-én kezdett esni és azóta egész télen át 20-30-centiis hó. volt! Az volt az én korromban a legjobb tél.
Mostanában a tél nem ilyen fehér mint 2005-2003-ban a globális felmelegedés miatt.. 😞
Na, többet nem offolok!<#vigyor>#vigyor>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Új vagyok még itt. Azt ugyan nem ígérem, hogy a fórumon nagyon aktív leszek - bocsánat, pixxel -, de egy kis kiadós versenyzésben, rekorddöntögetésben mindenképpen benne lennék. Utólagos engedelmetekkel néhányotokat - akinek ki van írva az Autolog neve (kb. három-négy oldalt olvastam csak vissza) - barátként jelöltem még tegnap(elõtt).
Az Autolog nevem megegyezik az ide regisztrált nevemmel, azaz NoP80, ha valaki esetleg bõvíteni szeretné a baráti körét. 😊
Az éjszakai autópályának nagyon nagy hangulata van.
Pláne freedrive módban 340-nel forgalommal szemben <#vigyor1>#vigyor1>
Hogy tudták eltalálni ennyire a gammát? <#taps>#taps><#worship>#worship>
Just do it :)
pedig Supported VGA !! (ha megvettem volna akkor most porosodhatna a polcon)
új drivert meg egy ideje nem adtak ki hozzá, és hivatalosan a win7 se támogatja (ha jól tudom)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ja és itt a topik háttere szintén csak nekem ugrál idegesítõen?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szerintem eddig a Fox Lair hágó - Extreme Truth a legkafább kinézetû pálya a magas fák miatt.
Persze nem multizom, mert nem adok ki pénzt játékra elég a hardver...