Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
na elvileg most nálad nem esik a hó 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Operában nem esik 😄 Vagy kiszûrte a scriptet de nem látom, hogy szûrne bármit.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
majd megoldom h neked ne essen 😊

All hail the double x!

LeWyTy
részvétem <#sir>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Megvettem,holnap megjön

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Muttley
A tesztedhez néhány szó:

Grafika: xboxon sem fagyás, sem élsimítás probléma nincs. 😊 Az F12010 meg rossz példa. Az egy híg bélsár. Grafikailag mindenkit az esõeffekt fog meg. Az viszont nem minden. Az autók kidolgozása pl. nekem az rFactor CTDP 2005-ben sokkal jobban teccc. Fizikáról azért nem beszélek, mert grafika témában jöttél elõ vele 😉
Autók: jó lett volna, ha nem 30 féle Ford Mustangot, meg 50 féle Lambo-t kapunk és akkor beférhettek volna egyéb unikumok is, de máááámind1 😊
Irányítás: Arcade-arcade ez igaz, de mégis hegymenetben nem gyorsul úgy az autó. Ha elszexuálsz egy kanyart, akkor eléggé lelassulsz, minek utána a többiek úgy mennek el melletted, mint sebesült vadlúd mellett TU-144.
Hangok: a turbós autóknak nincs BOV hangjuk. Én speciel hiányolom.

Minden másban osztom a véleményed. Nálam is 9.0 pont 😉

Just do it :)

Azt nem tudom, de irányítani tudod a pelyheket az egérrel <#idiota>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

IMYke2.0.0.0
Hogy tudom a hóesés scriptet blokkolni? - Tényleg nagyon megfogja a betöltõdést. S a többi fülön lévõket is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jah, és említésre méltó még, hogy a Shift-ig szerintem ennek az NFS-nek volt a legjobban kidolgozott a fizikája (Porsche sem volt annyira élethû, mint a legelsõ NFS, elég csak elõvenni mindkét részt kormánnyal, Porsche-ban ha elvetted a lábad a gázról, sokszor még fékezni sem kellett a kanyar bejárati ívénél, és be lehetett kanyarodni iszonyat sebességgel, mint az NFS III-ban), még a Road&Track autós szakújságíró munkatársai segédkeztek a fejlesztésben, van is egy PC-X magazin tesztem is 95-bõl a játékról. 😊

94/95-ben emlékszem ez volt a legszebb mûszerfalnézettel rendelkezõ autós játék, akkoriban brutál volt...
TNFS SE-ben meg picit javítottak is a grafikán, nekem is az SE van meg belõle.

Így van, épp a hétvégén raktam be 3dfx-es képet ide a topic-ba az NFS II SE-bõl, 3dfx-es verzióban indítva nem volt belsõnézet, normál módban indítva pedig volt, vagyis attól, hogy valakinek a II SE volt meg, még játszhatott mûszerfal nézetbõl, csak akkor nem volt a játékban jó pár 3D effekt, nyilván akkori erõforrás okokból.

Hmmm... a régi szép idõk. 😊 Rockzene, élõ videók, és a korában páratlanul gyors grafikus motor! Egy baj van ezzel a videóval: kár, hogy körpályáról készült. SZVSZ sokkalta élvezetesebb volt a forgalomban száguldozni, és szakaszokra vagdalt valós (valószerû?) útvonalakat bejárni. Hogy ne legyen annyira off <#hamm>: rendõrök elõl menekülni...

Hejj, de jó is volt. 😊 Emlékszem, másodperceket javítottam az addigi rekordjaimon, mikor végre átkapcsoltam manuális váltóra. 😊

[HUN]FaTaL
Ja azt nem tudom 😊

M@TriX
aki még nem élt 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tán a második rész special edition-jének 3dfx-es változata nem rendelkezett belsõ nézettel, azon túl egyetértek.

[HUN]FaTaL
Elsõ két részben hogyne lett volna?😄

A HP2-ben nem volt elõször, volt is felháborodás belõle. Azóta csak a shiftben volt.

M@TriX
mondjuk már az NFS1-ben is volt belsõ nézet...
a tuningot azt nem hiányolom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Minden régi részben volt belsõnézet. Az újkoriakból felejtették el.

Szerk.: Talán az elsõ 2 részben nem volt.

A tuning senkinek sem hiányzik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Anno nem volt se tuning, belsõ nézet se mindig és akkor nagyon híres volt. Nekem kissé elegem van már a tuningból.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

IMYke2.0.0.0
"Összegzés: Minden összefoglalva nagyon jó lett a játék. Kidobálták belõle azokat a felesleges részeket, amik nélkül annak idején a csúcsra ért a széria. Nincs tuning, nincs belsõ nézet, de ebbe a játékba nem is illene bele.

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Lacee86
Bár negatívumként még beleírtam volna a grafika rendkívül csekély állíthatóságát.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
<#eljen>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

M@TriX
valszeg nem fícsör 😊
(nekem is ott vannak...)

Írtam egy tesztet a játékról, akit érdekel olvassa el: Need for Speed Hot Pursuit teszt

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

pxxl
tegnap nem vágtam valamit este...már rég megnyitottam a 2 zondát (nfs edition meg a sima), nézem a többi verdát hogy mi van ott, mi lesz a következõ, és megint ott van a listában, még lezárva a ugyanaz a 2 zonda 😄 mondom lol, 11k pont kell hozzá, csaptam egy versenyt, és megnyitottam megint ugyanazt a 2 autót, szval most 2x2 paganim van. <#fejvakaras> bug-e? 😄

All hail the double x!

M@TriX
jó de nem egy olyan lámáról olvastam fórumon, aki felölírja crackelt exe-vel a patch után, aztán csodálkozik, hogy nem változott semmi 😊

IMYke2.0.0.0
Majd meglátjuk.

Egy magyar szájt vs. hivatalos forrás:

"Currently the DLC will only be available on Xbox 360 and PS3.

NFSDrew
Community Manager | Need for Speed"

pxxl
az mind1, hogy eredeti vagy sem, wrz-vel is megoldható a hó/esõ 😊

All hail the double x!

pxxl
mi a csöcsnek kell ilyen autót adni? ott van mind a 3 a játékban. huu másképp néz ki kicsit. hurrá...adjanak olyat ami nincs benne :/

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Félreértések tisztázására:

Remélem, látszik a kiemelt lényeg...

M@TriX
drivert frissítettél?
eredeti-e?

nekem nVidia van legújabb driverrel + patch, minden van...

BoneDragon
Ja csak nálam van hangja de semmi... Nála is úgy volt patch után, szal kiváncsi vagyok mi történt 😊

atila4
Dinamikus az idõjárás. Valamikor esik valamikor nem 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

BoneDragon
Hogy oldottad meg?😮 Nálam nem esik =(

fery02
Amúgy a jelenlegi (szám szerint újabb) 10.11-es ATI driverrel akkor nem is mûködik az a fajta élsimítás?
Meg akkor jelenleg csak is MSAA-val lehet élsimítást elérni?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
De te elolvasztok a Lamborghini formájú öngyújtóddal. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

atila4
akkor bocsi 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

<#eljen>

Doomista
1 órája nem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl
vótmá

All hail the double x!

pxxl

jah am már nálam is esik a hóa 😄

All hail the double x!

atila4

[HUN]FaTaL
"mely nem kompatibilis a PC-s DirectX 9 MSAA-jával"

És az újabb directxek mi a lófaszra valók?

Doomista
Nem.

ma 20:20
ma 20:21

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

No igen. 😊

nyirog
Ez egyszerre ment 😄DD

nyirog
Jól fordítottad, ez a lényege az egésznek; viszont lejjebb írja h majd a késõbbi Nvidia driverekkel is rá lehet erõltetni az AA -t úgy mint ATI -nál.

I suspect that the missing AA issue is a design choice that came about because the engine uses deferred rendering (or lighting) which is incompatible with MSAA under DirectX 9 on the PC. The consoles use their own graphics library which is probably why they have AA albeit basic 2xMSAA at best and only on the cars it seems. Disappointing for us PC gamers really when you consider that those machines are six years old technology wise and our graphics cards are many times more powerful and support DX10/11.

I know NVIDIA are aware of this AA "issue" as they consider it a bug and the implication I got was that they'll add support for the game in a later driver so it can be forced via the control panel. AMD will no doubt do the same for their cards too (AA can currently be forced for the cars if you use the 10.10e drivers apparently or, if you have an HD 5000/6000 card you can use MLAA). Not quite as tidy as having an in-game AA but it's better than nothing.

A srác nem a fejlesztõcsapat tagja, de nagyjából ezt írja: (az elõbb már beírtam, de mint kiderült, reg után 30 napig nem szúrhatok be linket. A hozzászólásom viszont elveszett 😞)

"Azt gyanítom, hogy a hiányzó élsimítás a játékmotor megtervezésére vezethetõ vissza, mivel az deferred rendering-et (vagy megvilágítást) használ, mely nem kompatibilis a PC-s DirectX 9 MSAA-jával. A konzolok a saját grafikai könyvtáraikat használják, és valószínûleg emiatt van - még ha csak kezdetleges kétszeres, és csak az autókra alkalmazott - AA-juk. Ez elszomorító nekünk, PC-s játékosoknak, különösképp ha azt vesszük figyelembe, hogy azok a gépek hat éves technológiát képviselnek, a mi grafikus kártyáink pedig sokkalta erõsebbek, és DX10/11 támogatással is bírnak.

Abból, hogy az NVIDIA tud errõl a problémáról, és bug-nak minõsítették, úgy vélem, hogy egy késõbbi driver-ben támogatni fogják a játékot, és így a driverbõl be lehet majd kapcsolni az élsimítást. Az AMD kétségtelenül ugyanezt fogja tenni (jelenleg a 10.10e verziójú driverekkel be lehet kapcsolni az autókra, illetõleg 5-ös vagy 6-os sorozatú Radeonokkal lehetõség van MLAA használatára). Ez bár nem olyan szép, elegáns megoldás, mintha a játékban lehetne kapcsolni, de több, mint semmi."

gduck
ITT a fórumban valaki azt írja (ha jól értelmezem), hogy a játék grafikus motorja és DX9 párosítás miatt nincs az AA.

UI: fordítsa le valaki aki perfekt angolból <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN