4553
-
#3815 És a kártyái is? Mutass egy adatot ahol a digitális disztribúciót is tartalmazza. Mindenhol a retailről írnak, a steamről nem is láttam még sehol nyílvános listát. -
High end PC #3814 WoW is nemrég lépte át mindössze a 12 milliót, amiben a kiegészítői is bele vannak számolva, és ebben az eladási adatban nem csak a lemezes változatok vannak benne értelemszerűen, hanem a digitális eladások is...
-
#3813 Ilyenkor ugyan hol vannak a VGA kártya gyártók? Mert k****ra "lefizetik" a játékkészítőket hogy nekik kedvezzen az optimalizálás. Ilyenkor meg lapítanak -
#3812 A statisztikákban nincsenek benne a digitális eladások, nincsen benne a WOW ami akkora bevételt generál amiről a konzolok csak álmodni mernek. Nincs benne a sok kis netes piszlicsáré szar sem, amiről nem is hallottál meg a sok kínai szarság amiket nem is ismerünk, meg ugye a steam...
Na mindegy a vitát befejeztem :) -
#3811 amugy most találtam ezt a gif-et tök cukorka. :) -
#3810 értettem én :) -
a kép nem rád vonatkozik, csak irtad hogy 2 faj együt hál, szent a béke, és poénnak szántam. :) -
#3808 úgy érzem, te ki akarsz közösülni :D
Válaszd meg a fegyvert!
Nálam stippi-stopp: Bugatti Veyron :D -
High end PC #3807 Tudjuk :D -
#3806 -
#3805 PC-n nem lesz DLC támogatás!
Úgyhogy az 1 millió nézettség a Launch trailernél csak..... -
High end PC #3804 Már hogy ne lenne PC kezdeti időszak? :D Hetvenes évek közepén jelent meg a legkezdetlegesebb személyi számítógép, amit már PC számba vesznek a Wikipedia szerint...
Miért, Nintendo játékkonzolok meg ugyanúgy vannak a nyolcvanas évek eleje óta...
Mondjuk az is tény, hogy számítógép előbb volt, mint játékkonzol, és számítógépes játék is előbb volt, mint játékkonzolos játék :) -
#3803 -
#3802 ennyi :)
és multiplatformosok mostantól szeretik egymást :)
világbéke :D -
#3801 figy én nem lenézem őt, meg kioktatom.
semmi gond megbeszéljük, én ezeket csak olvasom ezeket a számokat, ennyi. nem kötekedésként irtam, én tudom mire gondolhatott ő, de az nem fer mert pc-nek nincs kezdeti időszaka, ennyi erővel a pentium ota összeszámolhatnánk az eladásokat.
vagyis sorry ez nem kioktatás, csak infó. -
High end PC #3800 A DLC kocsikért meg mondtam, ne aggódjatok, átmoddolják PC-re is őket, ingyen. Ez meg a PC egyik előnye.
Konzolosok a Shift-nél is kaptak (akarom mondani plusz pénzért lehúzták őket) Ferrari pack-ot, meg más kiegészítőket, azokat is átmoddolták annó PC-re, evvel sem lesz másképp. -
#3799 jóóóól van, szegényt hagyjátok már. :)
benézte és kész
előfordul mindenkivel. :) -
#3798 épp néztem ugye a cod6 magassan a világ legnagyobb példányszámban értékesített szórakoztatóelektronikai termék.
a cod7 már az elején rávert 20%-ot eladásban, és mégy mennyit ráverhet ha így folytatja.
cod6 asszem már túl van a 30millón is, az egy brutális szám. -
#3797 elég csak a november utolsó hetét megnézni.
még KONZOLONKÉNT is kurvasok, nemhogy az összes konzol együtt.
Eladások november utolsó hetében.
PC fel se került a listára. -
High end PC #3796 Így van, a multiplatform játékok szinte mindegyike konzolon fogy jobban. Nekem sem tetszik, de sajnos ez van.
Hot Pursuit sem PC-én fogy a legjobban, ahogy az előző NFS-ek sem, ez is tény... -
High end PC #3795 Van egy pár:
1. Wii Play (Wii – 27.38 million, Wii remote bundled with all copies)[68]
2. New Super Mario Bros. (DS – 24.13 million)[68]
3. Mario Kart Wii (Wii – 24.01 million)[67]
4. Nintendogs (DS – 23.26 million, all five versions combined)[68]
5. Wii Fit (Wii – 22.61 million)[68]
6. Wii Sports Resort (Wii – 20.94 million)[67]
7. Pokémon Red and Blue (Game Boy – 20.68 million approximately: 10.23 million in Japan,[47] 9.85 million in US)[19]
8. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (DS – 18.72 million)[68]
9. Super Mario Bros. 3 (NES – 18 million)[100]
10. Mario Kart DS (DS – 17.90 million)[68]
11. Pokémon Diamond and Pearl (DS – 17.39 million)[79]
12. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2 - 17.33 million)[107]
13. New Super Mario Bros. Wii (Wii – 16.73 million)[67]
A Sims a legjobban fogyó PC-és cím 16 milliónál állt meg, de abban már benne volt minden kiegészítő lemeze...az a tucatnyi...
-
#3794 Ez sem igaz.
gondold csak végig, pc-n ha valami netán eléri a 100ezres eladást, akkor az már király, Maffia 2 35ezer vol a megjelenés után 1-2 honappal.
konzoloknál fejenként ütik a milliokat, a legtöbb cucc.
itt nem igaz az hogy sok kicsi sokra megy. -
High end PC #3793 "összességében a PC játékok nagyobb bevételt generálnak"
Hogy te mennyire nem vagy képben, az nekem már fizikailag is fáj...
Hidd el, én szeretném a legjobban ha ez így lenne. De sajnos nem így van, távolról sem... -
Mind1. Hagyjuk. :) Nekem jó, ha neked jó. :))
NFS: HP 2010 ON ;) -
#3791 Akkor értelmezd amit írtam, milyen konzolok? Annyit írtam, hogy összességében a PC játékok nagyobb bevételt generálnak mint a konzolosok. Pont. -
#3790 de legalább mondanák meg nyíltan, nem hinném, hogy olyan nagy munka lenne nekik a konverzió... -
#3789 én megkímélem a topic-ot a FULL-OFF-olástól :)
Kismilliószor le lett írva, hogy mi a PC vs Konzol előny-hátrány
de egy dolgot azééé
Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
Te azt mondtad, hogy még mindig az alapvetően pc gamék generálják a legnagyobb bevételt. (nyilván a konzolokhoz képest)
Erre én kérdeztem: honnan-e naprakész info?
Erre Te jössz nekem: ÉÉÉN mondjak Teneked WOW, Sims meg mittudoménmi játékokat lepipáló konzol gammákat.
Nem játékokról volt szó egyesével. és ne én hozzak már példákat, mikor te jöttél elő egy ici-pici képtelenséggel.
Összplatformokról volt szó.
Ha nincsenek ilyen számaid, akkor minek dobálózol hasraütés szerű FAIL adatokkal?
Nyilván poénból fejlesztenek egyre többen elsődlegesen manapság konzolokra és másodlagosan PC-re?
És ezzel visszatértünk oda, hogy nem azt akarom mondani, hogy PC-nek, vagy a Konzolnak "nagyobb a f.sza". Arról van szó, hogy bemondtál valamit, amire semmi kézzelfogható bizonyítékod nincs, mi több a valós piaci helyzet a te verziódnak homlok egyenest az ellenkezője. Illetve ez XY éve igaz volt, de már régóta nem az.
Na, "csak" ennyi ;)
-
#3788 ezt szebben le se irhattad volna. -
ntex #3787 még az árazással kapcsolatban annyit akartam hozzáfűzni, hogy mivel konzolon az említett okok miatt sokkal többen kénytelenek megvenni a játékokat és ráadásul általában (néha nem is kevéssel) többe is kerülnek mint a pc-sek nem csoda hogy mérföldekkel nagyobb bevételt is generálnak konzolon az eladott játékok -
#3786 -
#3785 Igazad van. -
ntex #3784 (jelen hsz-m nem okoskodásképp írom le csak abból a szemszögből ahogy én látom a dolgot)
ebben igazad van, de most mondom példának a jelen topik alanyát :
a mag nevű torrentoldalon leszedték PC-re ~16000-en, Xbox360-ra ~3000 -en.
Konzoljátékok valamivel magasabb mint a pc-seké : jelen játék pl. 576-on : PC: 9990, Xbox: 12999
nyilván nincs annyi konzol a háztartásokban mint PC, de mivel a pc sokkal elterjedtebb egyértelmű hogy a warez is sokkal nagyobb. Ha ugyanannyi konzol lenne a világon mint amennyi PC szinte biztos vagyok benne hogy arányaiban a konzolon is sokkal nagyobb lenne a warez. Szerintem konzolra csak azért nincs ekkora warez arány mert akinek kellenek az ilyen DLC-k úgy hogy épp nem akarja banoltatni a gépét a netről az kénytelen lesz megvenni a játékot eredetiben. Ráadásul PC-n vannak különböző módszerek az elvileg csak retail játékokkal lehetséges netes játék kijátszására (hamachi és a többi). Konzolra viszont ez sincs. Sztem nagyrészt ennek is köszönhető hogy nincs akkora warez konzolra mint PC-re : kisebb elterjedtség, és a netes játék kijátszhatatlansága
ha nincs igazam nyugodtan oltsatok :D -
#3783 Bezzeg ez a cég tudott ingyenesen, védelem nélkül terjeszteni, méghozzá nagy sikerrel: Stardock.
Méghozzá ezekhez. -
#3782 Ne kezdjük már a pc vs konzol vitát.
Az EA meg megnyalhatja a herém....Pár kocsit ingyen is hizzánk vághatnának már nem azért.Különben meg akkor állítsanak össze fasza DLC-t plusz mission-ökkel+új területek és autók és adják ki mint a megapackot.3-4 ezer forintért akinek erederti a játéka úgy is megveszi és igen is védjék le faszentosan és akkor nem törik fel. -
#3781 Mondjál egy játékot ami akkora bevételt generált mint a wow vagy a sims sorozat, esetleg a Valve játékai. -
#3780 "Ehhez képest még mindig az alapvetően pc gamék generálják a legnagyobb bevételt."
Honnan ez a naprakésznek jóindulattal sem nevezhető info? -
#3779 azé az uccsó mondat nem igaz. cod6-cod7 már kapásból 90-90% kb nem pc, és súlyos milliokról van szó.
a többi ok. -
#3778 A bevételt már nem a PC termeli - tekintsünk most el a WoW-tól - hanem [sajnos] a hardver-light-fejlesztést követelő konzolok.
-
#3777 "Kurvára nem, mert feltörik és senki sem fogja megvenni. Ilyen egyszerű a képlet."
Rohadt egyszerű, le kell védeni a dlc-t is seriallal ennyi a történet. Lásd TDU, valahogy nem úgytűnik, hogy nem érte volna meg kiadni a megapackot pcre.
"A warez miatt jutott ide a PC, tökmindegy ki, mit mond."
Ehhez képest még mindig az alapvetően pc gamék generálják a legnagyobb bevételt. -
Bullitt #3776 Gondolkozzatok kapitalista fejjel. Megéri szerintetek PC-re kiadni fizetős DLC-t? Kurvára nem, mert feltörik és senki sem fogja megvenni. Ilyen egyszerű a képlet. A warez miatt jutott ide a PC, tökmindegy ki, mit mond. Az más kérdés, hogy a fejlesztők akarnának adni, ha egyszer ők a kiadótól függnek, akik meg pénzt is szeretnének látni mindenből, amibe moneyt pumpálnak. Teljesen logikus döntés, még ha felháborító is. Ez van.