Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Van valami megoldás hogy ne szaggasson a játék bizonyos részeknél?
Fõleg a kanyarok, ill a forgalomnál jö elõ,bár mit állitok a grafikán, NFS_HP_PC_Patch_1010.exe fent van de igy is gáz.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
spoiler<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Hát igen, egy Impreza jól jött volna...
Meg szívesen vettem volna egy Porsche Chayenne-t is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muttley
IMO a legjobb autós játék - ÖSSZÉLMÉNY tekintetében - a mai napig is.
Egy dolog hiányzik belûûûûle:
http://aclassblog.files.wordpress.com/2009/11/22b_03.jpg

Just do it :)

Muttley
van kapcsolat NFS-sel, de a második comment már ODAátra ment 😉
és abban is vóóóót rendõrök, penge ellenfelek, szembeforgalom pont akkor, amikor beláthatatlan hajtûkanyart akartál nagyobb sebességgel lecsippenteni... aztán lett belõle csitt-csatt-piff-puff 😄

M@TriX
ja-ja tényleg, az kemény volt, de ezeket nem spoilerbe hanem off-ba kellene pakolni nem? 😊
ha igen, egy 60 perces menetben azért több lehet a baki..., bár talán az nem volt annyira szoros, ott az ellenek azért nem voltak ennyire kemények ( vagy én voltam fiatalabb 😊 )

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Jó is volt az - én élveztem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
látjuk h nem tucc írni <#nevetes1><#hehe>

All hail the double x!

spoiler fail <#banplz>

Én enzókával elsõre megnyertem 😊

pxxl

azért kell menni motorral. rommá lehet verni a mezõnyt, és kb 45-50 perc alatt megvan 😊

All hail the double x!

Muttley
Sokkal brutálisabb verseny van a TDU-ban:
szigetkört kell menni és valamivel több, mint 60 perc (!) egy menet
ha ügyes vóóótááá, akkor 1) kapsz 1.000.000,- pééézt 2) Saleen S7 twin-turbo-val nyomtad 😊
az egy bõven idegtépõ, tenyérizzadós futam 😉

M@TriX
az tényleg baromi hoszzú, mázlimra elsõre meglett utána gondolkoztam is, hogy egybõl próbálkoztam volna-e, ha nem lett volna-e meg aranyra...
nem valószínû

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Muttley
sztem hamarabb tanulsz meg angolul

SeanJRRussel
13perc11mp mentem rajta,akár hogy is nézem a tied nagyon messze van tõle<#duhos2><#eplus2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Demila
Hello srácok , ha valaki játszik PS3-al Hot pursuit-ot felvehetne barátba ... , egy magyart sem találok ... 😞 a nevem : levisora

üdítõ lenne néha magyar hangot hallani az éterben 😊

X-bow Apollo

Krisz018

Waczkor
Sajnos nem ez volt az utolsó verseny ami a szenvedésrõl szólt.A játék tényleges utolsó versenye a 70 kilométeres negyed órás verseny,ami a legélvezetesebb lenne,tekintve hogy mindenféle pályaszakasz van benne,de ugye szokás szerint hiperszuper autókkal kell menni...Elsõ próba:13 kilométerrel a vége elõtt totalcar,második nekifutás:odafigyelek hogy ne ütközzek,harmadik hely.

Nem is értem hogy rendõröket miért nem raktak bele?Tehát 70 kilométer,8 versenyzõ,rendõrök-veyronok,ford gt-k-,útzárak,spikestripek,,érj be elsõnek,ne zúzzanak le és kapsz 50000+ kókuszos csokit.Tehát mi történt velük,hogy az utolsó versenyre nem dobnak mindent a játékos pofájába,ha már elõtte rákényszerítették hogy kitépje az összes hajszálát?
Másnap meg ugye kérdezik hogy hallom be vagy rekedve,jó buli volt?Áh,otthon voltam kikapcsolódás gyanánt játszottam kicsit,de csak üvöltöztem meg csapkodtam,mert felb*szott a játék😊

Persze azért szeretem ám ezt a játékot,de néha muszáj sírni kicsit😉

XBOX Live Gamertag:Waczkor

SeanJRRussel
Én meg egy Bentley gt-t nem tudtam utolérni a Murcimmal pedig 362 vel mentem utána....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
Ez a 21km-es üldözéses rémálom? Oda szerencse is kell, hiába írják itt sokan a tutit: nitró, izé, azé, özé... <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
és #3707
Na, majd nekiveselkedek mindezek jegyében 😊
THX 😊

#3714:
ha nem írják, hogy Lambo, sosem jövök rá 😊

IMYke2.0.0.0
Ezzel a Lamborghinivel szeretnék csapatni a játékban:

Több kép: Chinese dudes homemade...

kössz
M@TriX
- igen
- nem

amúgy versenyeket is izgalmas újra játszani az AI úgyis mást hoz össze és lehet más verdát választani...

lehet a játékban szabadon mászkálni? vagy csak a versenyeket lehet játszani?
Azért itt találsz sokkal jobbakat.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Waczkor
Én tegnap elõtt a Zonda versennyel szívtam,mikor 2 Ford Gt rendõrautó jön rám,akik úgy gyorsulnak mintha rakéta hajtaná õket,csak turbot kapok meg 2 jamet.Mclarenes még nekem sincs meg aranyra,meg a Veyronos se,jobban örültem volna ha kevesebb szerepet kapnak a hiperszuper autók és több átlagos versenyt mehetek,vagy én választhattam volna milyen autóval megyek és ahhoz mérten lett volna idõlimit.

SeanJRRussel
Jól kell driftelni a kanyarokban és sokat menni szembeforgalommal hogy legyen nitro.Én 2.5x et mentem rajta nem oylan nehéz csak figyelni kell.

M@TriX
ja ez elsõ igazán nehéz tesztvezetés, emlékszem....
ott tényleg a vezetési stíluson van a lényeg.

Számomra az volt a lényeg, hogy szinte minden kanyarba 300 felett kell érkezni, az elsõhöz, ha az alatt érkezel be már valamit elcsesztél 😊 a kanyarba az ÖtödÖlõs részen érkezz be, minimum 250e- kell bevenni a kanyarokat, ezzel sok nitrot lehet termelni, amit kifele jössz nyomd is neki, hogy egybõl pörögjön a mutató.

Én levágásokat nem használtam, lehet hogy nyerni lehet vele pár tizedet de én nem lennék biztos benne, ez a járgány inkább aszfaltra termett. Kivéve a "barlangok elõtt S kombináció, azt én keresztbenyesem, hogy jobban érkezek a "barlangokhoz".

azt természetesen folyamatosan a szembe sávba, a kocsik mellett szûken elhúzni, hogy csorogjon a nitro. Az elején még az 1-esig se szoktam felengedni, kb fél 1-nél már kiengedem a kéjgázt. aztán utána már nem szoktam figyelni, hogy mennyi van mert folyamatosan dõl, ne felejtsd kimpumpálni.

kanyarban ha úgy érzed szûk lesz, nyomj egy kis nitrót, akkor nem gyorsul, de szélesebben veszi. Ha túl nagy ívben veszed a kanyart, akkor még egy fél mp-re húzd be a kéziféket. Durva kanyarnál meg egy pöc sima féket is használj és utána a kéziféket akkor elég brutálisat lehet fordulni... a célvonalon 350 felett illik érkezni.... 😊

Muttley
<#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
na valahogy én is így 😊
csak én soha nem érek be bronz idõ fölé

pxxl
ez a 3:08-as hegyben menõs ugye? szopatás az biztos. én kibvágtam már majdnem a cuccot. vagy 10x próbáltam, abból 6-7x karambol, és uccsóra megyek, nézem az idõt 😮 beérek, beérek vazzeee beeéééérreeeeek...áááááá...3:08:21 <#boxer><#falbav> dögöjjémeg

All hail the double x!

Muttley
hát én ezt csinálom, de még csak ezüst sem akar lenni
lehet, h az x360-as verzióban ezt a küldetést direkt cumiztatósra csinálták meg <#idiota>

Majdnem kihagytad a nitrót. 😄

Egyébként az útlevágásokat is megérni használni és azokon végig nitróval menni.

pxxl
nitro, nitro, szerencse a forgalomban, nitro... 😄 kb ennyi

All hail the double x!

Muttley
ahhhhhhh :-)
Én mondtam rosszul
A futam neve "The ultimate road car" és még a "régi" McLaren F1-gyel kell tépni.
Arra van-e arany-taktika ötleted? 😉
Amúgy THX az elõbbi leírást 😄

Krisz018
Helló! van valami Bounty Hack ?

gduck
Nincs tokja a játékomnak <#help>

The Protector
Ehhez a dice nagyon ért.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Waczkor
Nyisd ki a tokját a játéknak,ott van benne.

ne csináljátok már hogy nem lehet menet közben megnézni a térképet...

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

ps3am van

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

pxxl
rakd fel a camera hack-et.

All hail the double x!

sziasztok! free rideba hogy tudom elõhívni a térképet? köszi

samsung123
Én nagyon sokszor csak nézelõdök és haladok gyök-kettõvel jobbra-balrafogatva kamerát, nagyon szép!<#szeret>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

M@TriX
most találtam ezeket a képet, azért nem semmi a környezet kidolgozás....
sok képért katt a képekre....

M@TriX
A "Blast from the past"-ra gondolsz amikor egy Koenigsegg zsaru akaszkodik elõször a nyakadba aztán meg egy Bugatti? az tényleg izgalmas kis misszió.

Én úgy csináltam meg, hogy amint meglátom az elsõ zsarut becélzom az orrát és egybõl neki gangolok, ha az orrának még akkor felkened de kb 200-al repeszthetsz is tovább. nyomd amíg utól nem ér aztán ne törõdj, hogy nem mész gyorsan paszírozd ki ami maradt benne, kend fel amíg ott nem marad, kb. a vízesésig végezned kéne vele...

Aztán nyomás nitrózva természetesen a szembe sávba a négysávos részen lehet nyomni közel végsebességgel, kocsikkal természetesen nem ajánlott ütközni... olyan 2:10 környékén érdemes érkezni a híd utáni levágóhoz ami valami épület mellett húzhatsz el, elég jó szûken lehet venni, aztán döngetés tovább a Bugattiig.

Azt ne is várd be, nyomjad bõ 300 felett ahogy csak tudod ha mázlid van csak sokára ér utól de ne is törõdj vele, elég széles az út, ha elõre húzz helyezkedj mert természetesen "szegõléceket" dobál kifele, elég vastagbõrû, kifektethetõ, hogy idõben végig is érj, de ha jól kapod el a sebességet akkor nem érdemes leállni vele, és simán meglesz az 5 perc körüli idõ, még egy nagyobb ütközés és vagy Szögesdróthalmaz is belefér...

vissza léptem és újra most megcsináltam, hangulatos egy futam ez is...

IMYke2.0.0.0
Versenyzés, másképp:

gduck
OFF: remélem a héten már tudok játszani is egy kicsit <#shakehead>

"Temetném a munkát... <#idiota>"

M@TriX
én spec párhuzamosan vittem/viszem a rendõrös küldikkel és az esetleges feszkót a másik oldalon vezetem le, az autós versenyek már elfogytak sajna, abból megvannak az aranyak, a rendõrös küldikbõl még van, de eddig az is pipa, aztán majd meglátjuk...

A McLaren-es küldit majd megnézem, de nekem az tetszett eddig a legjobban az idõrefutások közül amikor egy McLaren rendõrautóval kellett 400-al repeszteni autópályán forgalomban...

jó volt...

eddig a stat szerint kb 17 órát gémeltem vele de nekem nagyon bejött, nekem eltalálták mi kell 😊