Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg a kanyarok, ill a forgalomnál jö elõ,bár mit állitok a grafikán, NFS_HP_PC_Patch_1010.exe fent van de igy is gáz.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg szívesen vettem volna egy Porsche Chayenne-t is 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy dolog hiányzik belûûûûle:
http://aclassblog.files.wordpress.com/2009/11/22b_03.jpg
Just do it :)
és abban is vóóóót rendõrök, penge ellenfelek, szembeforgalom pont akkor, amikor beláthatatlan hajtûkanyart akartál nagyobb sebességgel lecsippenteni... aztán lett belõle csitt-csatt-piff-puff 😄
ha igen, egy 60 perces menetben azért több lehet a baki..., bár talán az nem volt annyira szoros, ott az ellenek azért nem voltak ennyire kemények ( vagy én voltam fiatalabb 😊 )
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
azért kell menni motorral. rommá lehet verni a mezõnyt, és kb 45-50 perc alatt megvan 😊
All hail the double x!
szigetkört kell menni és valamivel több, mint 60 perc (!) egy menet
ha ügyes vóóótááá, akkor 1) kapsz 1.000.000,- pééézt 2) Saleen S7 twin-turbo-val nyomtad 😊
az egy bõven idegtépõ, tenyérizzadós futam 😉
nem valószínû
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
üdítõ lenne néha magyar hangot hallani az éterben 😊
X-bow Apollo
Nem is értem hogy rendõröket miért nem raktak bele?Tehát 70 kilométer,8 versenyzõ,rendõrök-veyronok,ford gt-k-,útzárak,spikestripek,,érj be elsõnek,ne zúzzanak le és kapsz 50000+ kókuszos csokit.Tehát mi történt velük,hogy az utolsó versenyre nem dobnak mindent a játékos pofájába,ha már elõtte rákényszerítették hogy kitépje az összes hajszálát?
Másnap meg ugye kérdezik hogy hallom be vagy rekedve,jó buli volt?Áh,otthon voltam kikapcsolódás gyanánt játszottam kicsit,de csak üvöltöztem meg csapkodtam,mert felb*szott a játék😊
Persze azért szeretem ám ezt a játékot,de néha muszáj sírni kicsit😉
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Na, majd nekiveselkedek mindezek jegyében 😊
THX 😊
#3714:
ha nem írják, hogy Lambo, sosem jövök rá 😊
- nem
amúgy versenyeket is izgalmas újra játszani az AI úgyis mást hoz össze és lehet más verdát választani...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ott tényleg a vezetési stíluson van a lényeg.
Számomra az volt a lényeg, hogy szinte minden kanyarba 300 felett kell érkezni, az elsõhöz, ha az alatt érkezel be már valamit elcsesztél 😊 a kanyarba az ÖtödÖlõs részen érkezz be, minimum 250e- kell bevenni a kanyarokat, ezzel sok nitrot lehet termelni, amit kifele jössz nyomd is neki, hogy egybõl pörögjön a mutató.
Én levágásokat nem használtam, lehet hogy nyerni lehet vele pár tizedet de én nem lennék biztos benne, ez a járgány inkább aszfaltra termett. Kivéve a "barlangok elõtt S kombináció, azt én keresztbenyesem, hogy jobban érkezek a "barlangokhoz".
azt természetesen folyamatosan a szembe sávba, a kocsik mellett szûken elhúzni, hogy csorogjon a nitro. Az elején még az 1-esig se szoktam felengedni, kb fél 1-nél már kiengedem a kéjgázt. aztán utána már nem szoktam figyelni, hogy mennyi van mert folyamatosan dõl, ne felejtsd kimpumpálni.
kanyarban ha úgy érzed szûk lesz, nyomj egy kis nitrót, akkor nem gyorsul, de szélesebben veszi. Ha túl nagy ívben veszed a kanyart, akkor még egy fél mp-re húzd be a kéziféket. Durva kanyarnál meg egy pöc sima féket is használj és utána a kéziféket akkor elég brutálisat lehet fordulni... a célvonalon 350 felett illik érkezni.... 😊
na valahogy én is így 😊
csak én soha nem érek be bronz idõ fölé
All hail the double x!
lehet, h az x360-as verzióban ezt a küldetést direkt cumiztatósra csinálták meg <#idiota>#idiota>
Egyébként az útlevágásokat is megérni használni és azokon végig nitróval menni.
Én mondtam rosszul
A futam neve "The ultimate road car" és még a "régi" McLaren F1-gyel kell tépni.
Arra van-e arany-taktika ötleted? 😉
Amúgy THX az elõbbi leírást 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
sok képért katt a képekre....

Én úgy csináltam meg, hogy amint meglátom az elsõ zsarut becélzom az orrát és egybõl neki gangolok, ha az orrának még akkor felkened de kb 200-al repeszthetsz is tovább. nyomd amíg utól nem ér aztán ne törõdj, hogy nem mész gyorsan paszírozd ki ami maradt benne, kend fel amíg ott nem marad, kb. a vízesésig végezned kéne vele...
Aztán nyomás nitrózva természetesen a szembe sávba a négysávos részen lehet nyomni közel végsebességgel, kocsikkal természetesen nem ajánlott ütközni... olyan 2:10 környékén érdemes érkezni a híd utáni levágóhoz ami valami épület mellett húzhatsz el, elég jó szûken lehet venni, aztán döngetés tovább a Bugattiig.
Azt ne is várd be, nyomjad bõ 300 felett ahogy csak tudod ha mázlid van csak sokára ér utól de ne is törõdj vele, elég széles az út, ha elõre húzz helyezkedj mert természetesen "szegõléceket" dobál kifele, elég vastagbõrû, kifektethetõ, hogy idõben végig is érj, de ha jól kapod el a sebességet akkor nem érdemes leállni vele, és simán meglesz az 5 perc körüli idõ, még egy nagyobb ütközés és vagy Szögesdróthalmaz is belefér...
vissza léptem és újra most megcsináltam, hangulatos egy futam ez is...

"Temetném a munkát... <#idiota>#idiota>"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A McLaren-es küldit majd megnézem, de nekem az tetszett eddig a legjobban az idõrefutások közül amikor egy McLaren rendõrautóval kellett 400-al repeszteni autópályán forgalomban...
jó volt...
eddig a stat szerint kb 17 órát gémeltem vele de nekem nagyon bejött, nekem eltalálták mi kell 😊