4553
Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • Mikeee89
    Elég nehéz játék, most ott szenvedek, amikor egy Veyront kell üldözni este CCX-el, vagy Agera-val. Nem bírok vele. Hogy tudtad Bullitt megcsinálni 1:50 alatt.
  • Bullitt
    Látom elolvastad te is a kiírást rendesen. Benne van, hogy holnap este 9 körül zárom le, ha addigra hazaérek.
  • SeanJRRussel
    Nincs még vége az üldözős versenynek????Kíváncsi vok h nyertem e:D
  • Mikeee89
    A Hot Pursuit már Steam-en is:
  • Mikeee89
    Még mindig nincs megjelenési dátum, de gondolom mivel 21-22-én jön az első komolyabb DLC konzolra, a PC-s patch idén már nem jön. DE ne legyen igazam :)
  • Krisz018
    Sziasztok!! Van valami hír az új Patch.röl?
  • gduck
    Atyagatya! Mi megy itt
  • pxxl
    egszer van (lesz) karácsony, ma engedélyeztem :D éjfél körül törlök majd. ;)
  • SeanJRRussel
    Azért van itt pár értelmifogyatékos ember!!!!

A TOPIC NEVE NEED FOR SPEED HOT PURSUIT.

Kapjatok már az agyatokhoz offoltok itt világba faszom eladással meg mi a PC.Ki nem szarja le?????A játékkal kapcsolatosan írkáljatok ne ilyen buziságokkal.HG-nek már rég be kelett volna szüntetnie ezt a szarságot és törölöni a HSZ-eket.
  • Csokis
    Ahhoz, hogy a DLC-s pályákon játszhassak, ki kell játszanom teljesen a fő játékot? Mert hiába választom ki, nem enged rajta játszani!
  • KillTheKonzol
    Xbox és Mac sosem volt PC, PC csak egy ág a személyi számítógépek közül. Pont.
  • High end PC #3924
    Látom csak te meg DaniellT érti, hogy a PC fogalma nem minden személyi számítógép szerű platformot jelöl manapság, hanem egy kimondott platformot.
  • pxxl
    ezt pofáztuk egész eddig de mind1 :D
  • DaniellT
    Végre valaki érti.
  • IMYke2.0.0.0
    Itt is a pont - mindkettőtök egyesített véleményét, ismeretét fogalmaztam meg én is, saját szájízzel.
  • IMYke2.0.0.0
  • [HUN]FaTaL
    "úúj látom nagy a sötétség a fejedben, a Mac egy személyi számítógép szerű platform, ez igaz de nem PC."

PC = Személyi számítógép.

Amire te gondolsz az IBM-PC.
  • DaniellT
    júúj látom nagy a sötétség a fejedben, a Mac egy személyi számítógép szerű platform, ez igaz de nem PC.
    PC és a personal computer fogalma látom kissé zavaros számodra.
    mára a két fogalom kissé elvált egymástól, minden PC personal computer, de nem minden personal computer PC.
    A PC mára már egy kimondott platformot jelöl.
    úgy mint annó a DVD jelentése sem azt jelentette rövidítésre, mint ma, idővel megváltozott, mert nem csak Video Disc-ként funkcionált később.

• [HUN]FaTaL
    Hát éppen ezaz :D
  • pxxl
    és ha a macre linuxot rakok, vagy wint, vagy a "wines pc-re" linuxot, vagy macos-t? :D komoly kérdések ezek látom :D
  • [HUN]FaTaL
  • IMYke2.0.0.0
    PC = Personal Computer = Személyi számítógép.

Személyi számítógép [azaz, én magam, rosszabb esetben az egész család, rokonság, de személyként] azaz, nem üzleti ill. vállalati környezetben, nagy volumenben - blade server, szerverközpontok, számítási központok, renderparkok, stb. - futtatott, használt, és fejlesztett gép.

Ilyen szempontból - és nem az IBM által kezdetben borsos áron árult x86-os modellekre firkantott névvel - minden otthon, 4 fal között használt "billentyűzet, egér, monitor, gépház" felépítéssel, vagy más megjelenítővel, és vezérlővel felvértezett masinéria személyi számítógép.

Számítógép lehet egy célú - játék: konzol - és lehet többcélú: Linux, BeOS, Windows, OSX operációs rendszereket futtató, azok által pedig kismillió más, továbbra is nem nagy volumenben futtatott alkalmazások [játék, video-, hang-, szövegeditálás, honlap-, képszerkesztés stb.].

Az, hogy a leegyszerűsített, kezdetben dobozba zárt TV + x86-os PC [= játéktermi gépek] egyre kisebb, egyre célirányosabb lett, nem jelenti azt, hogy nem "személyi" számítógép lenne - hangsúlyozom: nem a 'PC' márkanévvel azonosan!
  • [HUN]FaTaL
    Ok, akkor semmi nem pc csak a windows :DDDDDD
  • High end PC #3912
    Te, én még azt is elhiszem neked, hogy az Xbox is PC, csak hagy abba, mert má nnem bírom, rohanok pisssáni :ASDAS:DAS:D:ASD
  • [HUN]FaTaL
    Csak neked, csak most magyarul, még az is benne van, hogy mi indította el:

"Az „1984” reklámnak vagy az Apple „1984” reklámjának nevezett televíziós reklám indította útjának az Apple Macintosh személyi számítógépet 1984-ben."

Nézdmár, hát itt is személyi számítógépként emlegetik :D
  • High end PC #3910
    Haver, örülök, hogy ez a sötétség nem olyan, mint a tied :DÍSD:saD:ASD:AS:Daf:sd
  • [HUN]FaTaL
    Te tényleg nagyon sötét vagy. MACre rá tudsz kötni pc-s hardvert ha van az OSben hozzá driver. Nem tudod futtatni a játékaid macen és linuxon mert nincs rajta DirectX és mert Windows alá lett fejlesztve. Attól az még egy x86 alapú PC, a régi MAC pedig PowerPC procival dolgozott. Nézd csak hát még gyártó nevében is benne van, hogy PC :D:D:D

"Ó, az utóbbi pár évben lett divat, hogy Games for Wndows jelzéssel látták el a tokokat."

Ez meg a live platform miatt van.
  • High end PC #3908
    Helyes, aki szerint az Xbox is PC, meg a PC-és játék eladások több bevételt generálnak globálisan, mint a konzolosok,attól bepissantok, komolyan nem bírom már tovább. :SASDADASD:DS:W
  • High end PC #3907
    ASDAASDS:DD:D

Ó, az utóbbi pár évben lett divat, hogy Games for Wndows jelzéssel látták el a tokokat.

Szóval PC CD és PC DVD játékok mennek majd???
    Vagy PC-és hardvereket rá tudok kötni az Xboxra meg a Mac-re, mert azok is PC-ék? ASDADASDA:S:D:D:D:D

Legalább angol szöveget tudnál rendesen magyarra fordítani, te "idióta", mert hogy nem azt jelenti lefordítva, hogy a Mac egy PC, az hótzíhher.
  • [HUN]FaTaL
    Na én abbahagytam, pixel gyomláld ki az offot.
  • modelcar
    off topik felesleges
  • [HUN]FaTaL
    A játékaid Linux alatt sem futnak el. Tehát szerinted ha én most felrakok a gépemre egy Linuxot akkor az már nem PC. :D
  • [HUN]FaTaL
    A játékaid nem PC játékok hanem Windows játékok te idióta. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt nem akarjátok megérteni egymást... nem fáj az agyatok?
  • pxxl
  • High end PC #3900
    Szóval ha a PC játékaim beteszem egy Mac-be meg az Xboxba, menni fognak? ASDASDAS:D:D:D
    Ha nem, perelem a játékgyártót, mert azt írták a játék tokján, hogy only PC DVD!!!!!!! ASDADADSAS:D:D:D:D:D:
  • [HUN]FaTaL
    The Macintosh (pronounced /ˈmækɨntɒʃ/ MAK-in-tosh),[1] or Mac, is a series of several lines of personal computers designed, developed, and marketed by Apple Inc.
  • High end PC #3898
    Szóval a Mac is PC meg az Xbox is PC, ezeket a gondolataidat írd meg ide is(légyszíves teddmeg ezt a szívességet):
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066683042
    ASDADASDADS:DD:D:D:D
  • High end PC #3897
    ASD:D:DASDASD:D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Tehát a MAC nem PC, akkor mi a PC? Amin Windows fut? Loál :D Vagy az x86? Ja de az sem, mert a mac egy sima x86os PC OSX-el.