Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Igazad van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

(jelen hsz-m nem okoskodásképp írom le csak abból a szemszögbõl ahogy én látom a dolgot)

ebben igazad van, de most mondom példának a jelen topik alanyát :

a mag nevû torrentoldalon leszedték PC-re ~16000-en, Xbox360-ra ~3000 -en.

Konzoljátékok valamivel magasabb mint a pc-seké : jelen játék pl. 576-on : PC: 9990, Xbox: 12999

nyilván nincs annyi konzol a háztartásokban mint PC, de mivel a pc sokkal elterjedtebb egyértelmû hogy a warez is sokkal nagyobb. Ha ugyanannyi konzol lenne a világon mint amennyi PC szinte biztos vagyok benne hogy arányaiban a konzolon is sokkal nagyobb lenne a warez. Szerintem konzolra csak azért nincs ekkora warez arány mert akinek kellenek az ilyen DLC-k úgy hogy épp nem akarja banoltatni a gépét a netrõl az kénytelen lesz megvenni a játékot eredetiben. Ráadásul PC-n vannak különbözõ módszerek az elvileg csak retail játékokkal lehetséges netes játék kijátszására (hamachi és a többi). Konzolra viszont ez sincs. Sztem nagyrészt ennek is köszönhetõ hogy nincs akkora warez konzolra mint PC-re : kisebb elterjedtség, és a netes játék kijátszhatatlansága

ha nincs igazam nyugodtan oltsatok 😄
IMYke2.0.0.0
Bezzeg ez a cég tudott ingyenesen, védelem nélkül terjeszteni, méghozzá nagy sikerrel: Stardock.
Méghozzá ezekhez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SeanJRRussel
Ne kezdjük már a pc vs konzol vitát.

Az EA meg megnyalhatja a herém....Pár kocsit ingyen is hizzánk vághatnának már nem azért.Különben meg akkor állítsanak össze fasza DLC-t plusz mission-ökkel+új területek és autók és adják ki mint a megapackot.3-4 ezer forintért akinek erederti a játéka úgy is megveszi és igen is védjék le faszentosan és akkor nem törik fel.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Mondjál egy játékot ami akkora bevételt generált mint a wow vagy a sims sorozat, esetleg a Valve játékai.

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
"Ehhez képest még mindig az alapvetõen pc gamék generálják a legnagyobb bevételt."

Honnan ez a naprakésznek jóindulattal sem nevezhetõ info?

Just do it :)

DarkSector
azé az uccsó mondat nem igaz. cod6-cod7 már kapásból 90-90% kb nem pc, és súlyos milliokról van szó.
a többi ok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A bevételt már nem a PC termeli - tekintsünk most el a WoW-tól - hanem a hardver-light-fejlesztést követelõ konzolok.

[HUN]FaTaL
"Kurvára nem, mert feltörik és senki sem fogja megvenni. Ilyen egyszerû a képlet."

Rohadt egyszerû, le kell védeni a dlc-t is seriallal ennyi a történet. Lásd TDU, valahogy nem úgytûnik, hogy nem érte volna meg kiadni a megapackot pcre.

"A warez miatt jutott ide a PC, tökmindegy ki, mit mond."

Ehhez képest még mindig az alapvetõen pc gamék generálják a legnagyobb bevételt.

Gondolkozzatok kapitalista fejjel. Megéri szerintetek PC-re kiadni fizetõs DLC-t? Kurvára nem, mert feltörik és senki sem fogja megvenni. Ilyen egyszerû a képlet. A warez miatt jutott ide a PC, tökmindegy ki, mit mond. Az más kérdés, hogy a fejlesztõk akarnának adni, ha egyszer õk a kiadótól függnek, akik meg pénzt is szeretnének látni mindenbõl, amibe moneyt pumpálnak. Teljesen logikus döntés, még ha felháborító is. Ez van.

[HUN]FaTaL
Hihi, ezt se veszem meg. Rohadjon rájuk.

gduck
És ráadásul simán leírja hogy nincs idejük! Mire? Megcsinálni a telepítõt? Ne mondja már hogy az autókat mindhárom platformra külön csinálják <#idiota> Nem vagyok <#lama>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Tudtuk, hogy ez lesz. Nyaljanak arzénba mártott jégkockát!

nyirog
<#violent>

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
eddig is volt 😄

All hail the double x!

SeanJRRussel
A szemem káprázik vagí free rideban télleg van dinamikus idõ meg éj.nappal váltakozás????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

gduck
64? Nekem kevesebbnek tûnt <#nyes> Bár tegnap este próbáltam egy párat, csak mivel 72 óra alatt aludtam 10 órát így nem sokra mentem vele <#idiota>

SeanJRRussel
Egyelõre maradjak elsõ helyen,de ha vki ezt a 22mp-t is megtudja dönteni.....akko tuti leütöm<#buck>

Láttam te próbálkoztál negyvenszer, Gduck meg 64-szer 😄 Hajrá azért. 😄

samsung: nézd, ez az elsõ verseny, még nekünk is ismerkedni kell az Autologgal valamennyire. Nyilván nem tudunk mindenki elvárásainak megfelelni rögtön. Ugyanakkor ha belegondolsz, egy Time Trial is a szerencsén múlik (hol és mikor jön szembe egy traffic, hogyan sikerül bevágódni a kanyarba, stb.). Nem kell aggódni, mint mondtam, lesz még verseny, méghozzá time trialon.

samsung123
szerintem a szervezõ nem a legjobb versenyt válsztotta ki megmérettetésre<#shakehead> mivel itt 100% az fog nyerni akinek nagyobb szerencséje volt..,és ki hányszor próbálta ujra, hogy az a szerencsés szituáció adódjon. Szerintem pont olyat kellet volna mihez ügyesség kell, pl idõmérõs versenyek, ahol tényleg az ügyesség számít(vagyis legalább nagy részben) és ráadásul hosszabbak közül, hogy ne lehessen 20mp ként újrapróbálni. mert ennek igy nemsok értelme van...puszta véletelen lesz az egész...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

SeanJRRussel
Pláne h ugyan azok a vasak benne is vannak ajátékban.Most annyi h max 5km/h val gyorsabbak, naéés?<#nemtudom>

SeanJRRussel
22,7 et csináltam,egy emp, felborult gyorsan visszatolattam és pakk meg is lett.

samsung123
de mikor jön a 2. patch? elég érdekes..hogy még sehol😞

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Szerintem ki fogják adni mindenképp a plusz kocsikat, független mennyit ért el a nézettség, nekik így is nagy reklám volt.
Most mi értelme lenne, ha megtartanák maguknak, felesleges fejlesztés.
Ki fogják azokat adni, csak várjatok.
Egy modder csapat meg PC-re is áthúzza majd, csak várni kell, idõvel ez is megoldódik, én nem idegeskedem halálra magam miatta.

gduck
Nem sok próbálkozásra 44mp, most 38,7mp! És nem volt traffic karambol, egyszerûen csak 1 EMP és 2 belemenés! Kb 30-at mentem.

Ha jól kapod el az 1 EMP és ütközést akkor már pirosban van, nekem ilyenkor 19mp volt az idõ sajnos utánna elhúzott. Szóval azt kell mondjam hogy ha mázlim lett voltna, akkor 22mp is meglett volna. Szóval simán elképzelhetõ a 30mp csít nélkül <#wave>

UI: verda az E7 concept volt

modelcar
Úgy is csak konzolra jött volna...

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Sziasztok!
Lehet buta kérdés és én vagyok a béna de azt szeretném megkérdezni hogy a single ben a csalások mennyire elterjedtek? nem azért annyira nem izgat a speedwall meg látom hogy itt a verseny miatt is csaltak de nem értem azt hogy mégis hogy csalhatnak egy ilyen játékban ? mit csinálnak azok akik egy olyan versenyben ahol símán 1:30 felett van a reális idõ ha minden jól megy ott az elsõk nálam 30 sec körül teljesítenek, én a multi miatt vettem meg és ugyis azzal játszok és ott van sikerélményem bõven csak egy kicsit zavar hogy a singleben 5 helyeken kullogok kb +30 sec al 😊

az ilyen idõk már csak azért is furcsák mert csoda ha 1 szer utoléred a gyanusítottat ennyi idõ alatt nemhogy kivégzed

Még ma éjfélig van idõ sztem, bár tökmindegy. Az a baj, hogy többször is feltöltötték mások ugyan ezt a videót. Simán megvan az 1 millió nézõ, csak nem konkrétan ennél az egy vidinél, hanem összeadva.

wollnerd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Aki meg ilyenért csal, hát...biztos boldog ember. Az emberek hülyesége, hogy minden áron nyerni akarnak, az eszközöket nem válogatva. Nem nagyon tudunk semmit se tenni ellene, senki se tud. Legközelebb egy jobban ellenõrizhetõ versenyen lesz futam. Van még nyeremény úgy is raktáron 😉

Errõl tudok. Nekem is hatalmas mákom volt és nem hiszem, hogy 30 alá be lehet menni vele... A BMW-t le emp-ztem, belement egy trafficba, aztán én durrantam még bele nitróval. Egyébként nagyon elhúz pillanatok alatt.

SeanJRRussel
Azt neked is tudnod kéne h a te idõdhöz is hatalmas mák kellett mert amúgy 1 per körüli idõk a reálisak.A tiéd és még max -5mp ami reális,a többi meg kamu meg cheat.Úgyhogy ez így marhára nem korrekt.

SeanJRRussel
Sztem csítelnek.30mp nem lehet csinálni sehogy se.30mp alatt egy EMP tudsz a kocsiba belelõni.Innentõl felejtõs a dolog....

Már megdöntötték 8 másodperccel az idõmet, de majd még javítok rajta ha lesz idõm...

gduck
Megsasoljunk , lehet hogy csak barátként kell felvegyelek és máris elsõ vagyok <#idiota>

UI: fogalmam sincs mennyi az idõm, de este megsasolom <#wave>

gduck
Windows alatt célszerû rendesen bekonfigurálni a monitort (feltelepíteni a monitor "driverét", ugyanúgy mint egyéb hardvernél) Ha ez megvan akkor windows már tudja milyen felbontás/freki kombinációkat tud a monitor és nem próbál a monitor által nem támogatott üzemmódba váltani. Ugyanis ilyenkor van a tiedhez hasonló hibajelenség!

modelcar
<#eljen>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Üdv mindenki!

Remélem nem veszitek tolakodásnak, hogy megint linkelem a TCM-et, de elsõ versenyünk keretében engem kell legyõzni az egyik "Elfogó" eventen, a Denial of Service-en. A nyertes két Need for Speed póló közül választhat, amelyet az EA-tõl kaptunk (Hot Pursuit-os és Shift-es).

Az idõm 38.92, aki a verseny lezárásakor a Speedwall-om elsõ helyén lesz, nyer.

Sziasztok !

Miért van az , hogy ha elindítom a játékot akkor betöltéskor kikapcsol a monitor , és csak egy újraindítás segít ? Nem csak ennél a játéknál lépett már fel ez a probléma , hanem szinte mindegyiknél , és azóta csinálja ezt mióta windows 7 van a gépen.

Configgal biztos nem lehet baja , mert GTX 275 VGA-m van , 4 magos proci , 2 giga ram , 1 terra vinyó.

Elõre is köszi a segítséget !

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Muttley
ezt imo azért csinálták így, hogy az online multiban, ha józsika menet közben belecuppan valamibe, akkor még legyen esélye utolérni versenyzõként/ rendõrként ödönkét, kázmérkát és jenõkét 😉 és ne vegye el teljesen a motivációját 😉
Viszont így eye-candy jellegén kívül, majdnem nulla jelentõsége van, hogy mivel mész mi ellen

#3740: vóóótak ott is zsaruk, de ha nagy bajt nem csináltál, nem voltak ennyire vehemensek 😊
#3741: Te is, ...., Brutus? 😊

gduck
Russzol van elnevezve, jobban illene rá az "idõgyorsító" <#nemtudom>

M@TriX
ja-ja azon én is röhögök, amikor végsebesség 400 környéke, majd belököm a turbót, erre megszólal a zsernyák, hogy akkor megyek spike trippelni és elhúz mellettem, kb 100-200-al gyorsabban, keni a fakabát rendesen 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Waczkor
Na lassan nekem is minden arany lesz,már csak 2 versenyt kell aranyra kihozni.Természetesen az utolsót és egy mclarenest.Amúgy én egyik versennyel se szenvedtem annyit mint a mclaren f1es versenyekkel.Nekem õ az Elenorom,ahányszor nekifutok mindig ráb*szok vele.Azzal a különbséggel hogy én viszont rühellem ezt a kocsit😊

Azért a tdu 1 órás versenye piskóta volt ehhez képest,ott ugye nem csal ennyire a játék,nem rak be az utolsó pillanatban az összes jó ívre egy sötétlila autót,amit nem lehet észrevenni,plusz ugye ott nincs törés,ami itt csak a mi autónkra érvényes.Azt egyébként nem értem mi értelme van hogy választhatunk autót.
Ha a veyronnal megyek,ha mással, a gép úgyis gyorsabb,ha ugyanazt az autót vezeti,ha lassabbat.
Kb egy suzukival is gyorsabb lenne úgy hogy én végsebességre kihuzatom a veyront,rátolok egy turbot közben,meg full nitrot,bekapcsolom az ûrrakétát rajta és még a fénysebességet is.Engem az bánt a legjobban,hogy miért nem lehet egy picit emberibbre csinálni,megszoktam már hogy minden ellenem van,de könyörgöm amikor full egyenesben végsebességet megy a veyron hogy a picsába nem érem utol az elsõt.Kéne egy sebességmérés mindenkinél,mert legalább 200zal többet megy a gép.

Amúgy egy replay modot rakhattak volna bele,szívesen megnéztem volna nem egyszer ahogy sikerült megszereznem az aranyakat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
áh, mindegy...

gduck

Én is akartam írni, hogy a TDU túrdösziget versenye sokkal brutálabb ennél. Csak oszt rájöttem hogy ott nincsenek fánkzabálók és ott nem hullik semmi az útra <#idiota>

[HUN]FaTaL
😄 In my Opinion

wollnerd
IMO? Mi a teljes neve?

A Google csak ezt találja...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Muttley
Jól elvagy amúgy?

<#idiota>