Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ebben igazad van, de most mondom példának a jelen topik alanyát :
a mag nevû torrentoldalon leszedték PC-re ~16000-en, Xbox360-ra ~3000 -en.
Konzoljátékok valamivel magasabb mint a pc-seké : jelen játék pl. 576-on : PC: 9990, Xbox: 12999
nyilván nincs annyi konzol a háztartásokban mint PC, de mivel a pc sokkal elterjedtebb egyértelmû hogy a warez is sokkal nagyobb. Ha ugyanannyi konzol lenne a világon mint amennyi PC szinte biztos vagyok benne hogy arányaiban a konzolon is sokkal nagyobb lenne a warez. Szerintem konzolra csak azért nincs ekkora warez arány mert akinek kellenek az ilyen DLC-k úgy hogy épp nem akarja banoltatni a gépét a netrõl az kénytelen lesz megvenni a játékot eredetiben. Ráadásul PC-n vannak különbözõ módszerek az elvileg csak retail játékokkal lehetséges netes játék kijátszására (hamachi és a többi). Konzolra viszont ez sincs. Sztem nagyrészt ennek is köszönhetõ hogy nincs akkora warez konzolra mint PC-re : kisebb elterjedtség, és a netes játék kijátszhatatlansága
ha nincs igazam nyugodtan oltsatok 😄
Méghozzá ezekhez.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az EA meg megnyalhatja a herém....Pár kocsit ingyen is hizzánk vághatnának már nem azért.Különben meg akkor állítsanak össze fasza DLC-t plusz mission-ökkel+új területek és autók és adják ki mint a megapackot.3-4 ezer forintért akinek erederti a játéka úgy is megveszi és igen is védjék le faszentosan és akkor nem törik fel.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://goo.gl/gd6Zi5
Honnan ez a naprakésznek jóindulattal sem nevezhetõ info?
Just do it :)
a többi ok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Rohadt egyszerû, le kell védeni a dlc-t is seriallal ennyi a történet. Lásd TDU, valahogy nem úgytûnik, hogy nem érte volna meg kiadni a megapackot pcre.
"A warez miatt jutott ide a PC, tökmindegy ki, mit mond."
Ehhez képest még mindig az alapvetõen pc gamék generálják a legnagyobb bevételt.
http://goo.gl/gd6Zi5
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
samsung: nézd, ez az elsõ verseny, még nekünk is ismerkedni kell az Autologgal valamennyire. Nyilván nem tudunk mindenki elvárásainak megfelelni rögtön. Ugyanakkor ha belegondolsz, egy Time Trial is a szerencsén múlik (hol és mikor jön szembe egy traffic, hogyan sikerül bevágódni a kanyarba, stb.). Nem kell aggódni, mint mondtam, lesz még verseny, méghozzá time trialon.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Most mi értelme lenne, ha megtartanák maguknak, felesleges fejlesztés.
Ki fogják azokat adni, csak várjatok.
Egy modder csapat meg PC-re is áthúzza majd, csak várni kell, idõvel ez is megoldódik, én nem idegeskedem halálra magam miatta.
Ha jól kapod el az 1 EMP és ütközést akkor már pirosban van, nekem ilyenkor 19mp volt az idõ sajnos utánna elhúzott. Szóval azt kell mondjam hogy ha mázlim lett voltna, akkor 22mp is meglett volna. Szóval simán elképzelhetõ a 30mp csít nélkül <#wave>#wave>
UI: verda az E7 concept volt
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Lehet buta kérdés és én vagyok a béna de azt szeretném megkérdezni hogy a single ben a csalások mennyire elterjedtek? nem azért annyira nem izgat a speedwall meg látom hogy itt a verseny miatt is csaltak de nem értem azt hogy mégis hogy csalhatnak egy ilyen játékban ? mit csinálnak azok akik egy olyan versenyben ahol símán 1:30 felett van a reális idõ ha minden jól megy ott az elsõk nálam 30 sec körül teljesítenek, én a multi miatt vettem meg és ugyis azzal játszok és ott van sikerélményem bõven csak egy kicsit zavar hogy a singleben 5 helyeken kullogok kb +30 sec al 😊
az ilyen idõk már csak azért is furcsák mert csoda ha 1 szer utoléred a gyanusítottat ennyi idõ alatt nemhogy kivégzed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
UI: fogalmam sincs mennyi az idõm, de este megsasolom <#wave>#wave>
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Remélem nem veszitek tolakodásnak, hogy megint linkelem a TCM-et, de elsõ versenyünk keretében engem kell legyõzni az egyik "Elfogó" eventen, a Denial of Service-en. A nyertes két Need for Speed póló közül választhat, amelyet az EA-tõl kaptunk (Hot Pursuit-os és Shift-es).
Az idõm 38.92, aki a verseny lezárásakor a Speedwall-om elsõ helyén lesz, nyer.
Miért van az , hogy ha elindítom a játékot akkor betöltéskor kikapcsol a monitor , és csak egy újraindítás segít ? Nem csak ennél a játéknál lépett már fel ez a probléma , hanem szinte mindegyiknél , és azóta csinálja ezt mióta windows 7 van a gépen.
Configgal biztos nem lehet baja , mert GTX 275 VGA-m van , 4 magos proci , 2 giga ram , 1 terra vinyó.
Elõre is köszi a segítséget !
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Viszont így eye-candy jellegén kívül, majdnem nulla jelentõsége van, hogy mivel mész mi ellen
#3740: vóóótak ott is zsaruk, de ha nagy bajt nem csináltál, nem voltak ennyire vehemensek 😊
#3741: Te is, ...., Brutus? 😊

Just do it :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azért a tdu 1 órás versenye piskóta volt ehhez képest,ott ugye nem csal ennyire a játék,nem rak be az utolsó pillanatban az összes jó ívre egy sötétlila autót,amit nem lehet észrevenni,plusz ugye ott nincs törés,ami itt csak a mi autónkra érvényes.Azt egyébként nem értem mi értelme van hogy választhatunk autót.
Ha a veyronnal megyek,ha mással, a gép úgyis gyorsabb,ha ugyanazt az autót vezeti,ha lassabbat.
Kb egy suzukival is gyorsabb lenne úgy hogy én végsebességre kihuzatom a veyront,rátolok egy turbot közben,meg full nitrot,bekapcsolom az ûrrakétát rajta és még a fénysebességet is.Engem az bánt a legjobban,hogy miért nem lehet egy picit emberibbre csinálni,megszoktam már hogy minden ellenem van,de könyörgöm amikor full egyenesben végsebességet megy a veyron hogy a picsába nem érem utol az elsõt.Kéne egy sebességmérés mindenkinél,mert legalább 200zal többet megy a gép.
Amúgy egy replay modot rakhattak volna bele,szívesen megnéztem volna nem egyszer ahogy sikerült megszereznem az aranyakat.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Én is akartam írni, hogy a TDU túrdösziget versenye sokkal brutálabb ennél. Csak oszt rájöttem hogy ott nincsenek fánkzabálók és ott nem hullik semmi az útra <#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2