Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
OFF:

Újra feltelepítem a Most Wanted-et, ezzel a MOD-dal:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Biztos?<#eplus2>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - a Veyron-nál egy a "qrva anyád" is elhagyta a számat...

Egy futamszerkesztõ tényleg jó lenne - vagy testreszabhatóság, amivel jómagam dönthetném el, hogy felhõtlen száguldozásra, vagy 200+ km/h-s szlalomra vágyom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
próbálkozz addig másikkal és, én úgy lépdeltem, nem kell a stressz, de nekem is nem egyszer volt, hogy szintidõ + 0.25 mp 😊 Örültem én is

amúgy sajna kivégezve minden, mostmár csak azokat játszom néha újra amik tetszettek, végül is más autóval meg az AI-val majdnem olyan mintha új misszió lenne, bár egy mission editor beleférhetett volna,m nem lett volna bonyolult, hogy A-B pont, meg melyik versenytípus legyen aztán sanyi, de gondolom ugyan ennyi megszerekeszteni egy DLC-t amit aztán el lehet adni jópénzért 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

IMYke2.0.0.0
Legszívesebben agyoncsapnám azt a designert, programozót, aki kitalálta, hogy egy AMG Mercedesszel 3:30 alatt kell megtenni 18,3 km-t sûrû forgalomban, autópályán...
Majdnem egy tucatszor kellett próbálkoznom!
Volt olyan, hogy 3:30,87-re sikerült... képzelhetitek a lelkiállapotomat.

Bocs, fals infó volt, még csak RC-és verzió, a végleges még nincs kint :S

Állítólag van már CC10.12, valaki rántsa le gyorsan leteszteni, megy e az AA vele, mert én péntekig nem leszek otthon 😄D

<#idiota><#idiota><#idiota>

SeanJRRussel
Én meg azt mondom hogy hülye az aki ilyen faszságokon vitázik<#eplus2><#mf1><#mf2>

<#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Te tudod haver, nekem aztán hót mindegy ki mit gondol a körülötte lévõ világról.

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vitázok tovább, a hóvégi statisztikákban még mindig nincs benne csak a retail eladás és fõként nem az online kis játékok valamint a kínai piac is kimarad.

ON

http://goo.gl/gd6Zi5

ON 😄

OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na hát golobálisan meg még úgy sem igaz, ebbe egyre jobban belekuszálódsz, te komolyan ugyanazon a Földön élsz, mint mi? 😄
Láttál te már valaha játékeladási összesítést a hó végeken? Mert szerintem nem. PC-és eladási adatok a lista végén szoktak kullogni.
Hidd el, nekem ez még kevésbé tetszik, mint neked! (erõsen PC pártiként mondom)

pxxl
<#unalmas>

on?

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Egyébként ilyen alapon a mobiltelefon vezet: Mobile phone
Tetris (100 million+)

[HUN]FaTaL
Én globális PIACról beszéltem nem játékokról. Akkor mégegyszer: A PC-s játékipar több bevételt generál GLOBÁLISAN mint a konzolos, az MMOk és a neten található kis szaros játékok miatt. Ennyi.

Mármint PS2-re a GTA San Andreas ment el több mint 17 millió

12 millióban az elõfizetõk száma is benne van, szóval az is.

WoW-o eladásban még a GTA San Andreas is lenyomta, a maga több mint 17 milliós eladásával.

Az meg már egyenesen csalás, hogy a kiegészítõket is beleszámoljuk a WoW-ba...

Érted, ilyen alapon csinálhatnának 10 éven át kiegészítõket hozzá, és belökhetnénk a statisztikák közé mindet, hogy húúú mennyire kurva sok fogyott a játékból, ami valljuk be nem fair, a konzolos játékeladások EGY DARAB JÁTÉKRA értendõek.

Egyébként meg itt megtalálsz mindent:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games

Nem, te mutass valamit, mert eddig csak dobálóztál szavakkal, nulla adattal.
Hol az az eladási adat, ami mindent ráver bármilyen konzoljáték eladásra, amirõl beszélsz? Hasraütés szerûen beszélsz, az egészet csak kitalálod.

[HUN]FaTaL
És a kártyái is? Mutass egy adatot ahol a digitális disztribúciót is tartalmazza. Mindenhol a retailrõl írnak, a steamrõl nem is láttam még sehol nyílvános listát.

WoW is nemrég lépte át mindössze a 12 milliót, amiben a kiegészítõi is bele vannak számolva, és ebben az eladási adatban nem csak a lemezes változatok vannak benne értelemszerûen, hanem a digitális eladások is...

gduck
Ilyenkor ugyan hol vannak a VGA kártya gyártók? Mert k****ra "lefizetik" a játékkészítõket hogy nekik kedvezzen az optimalizálás. Ilyenkor meg lapítanak <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
A statisztikákban nincsenek benne a digitális eladások, nincsen benne a WOW ami akkora bevételt generál amirõl a konzolok csak álmodni mernek. Nincs benne a sok kis netes piszlicsáré szar sem, amirõl nem is hallottál meg a sok kínai szarság amiket nem is ismerünk, meg ugye a steam...

Na mindegy a vitát befejeztem 😊

DarkSector
amugy most találtam ezt a gif-et tök cukorka. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
értettem én 😊

Just do it :)

DarkSector

a kép nem rád vonatkozik, csak irtad hogy 2 faj együt hál, szent a béke, és poénnak szántam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
úgy érzem, te ki akarsz közösülni 😄
Válaszd meg a fegyvert!
Nálam stippi-stopp: Bugatti Veyron 😄

Tudjuk 😄

DarkSector
<#eljen>

Prince23
PC-n nem lesz DLC támogatás!

Úgyhogy az 1 millió nézettség a Launch trailernél csak..... <#duhos2>

Már hogy ne lenne PC kezdeti idõszak? 😄 Hetvenes évek közepén jelent meg a legkezdetlegesebb személyi számítógép, amit már PC számba vesznek a Wikipedia szerint...

Miért, Nintendo játékkonzolok meg ugyanúgy vannak a nyolcvanas évek eleje óta...

Mondjuk az is tény, hogy számítógép elõbb volt, mint játékkonzol, és számítógépes játék is elõbb volt, mint játékkonzolos játék 😊

DarkSector

Muttley
ennyi 😊
és multiplatformosok mostantól szeretik egymást 😊
világbéke 😄

DarkSector
figy én nem lenézem õt, meg kioktatom.
semmi gond megbeszéljük, én ezeket csak olvasom ezeket a számokat, ennyi. nem kötekedésként irtam, én tudom mire gondolhatott õ, de az nem fer mert pc-nek nincs kezdeti idõszaka, ennyi erõvel a pentium ota összeszámolhatnánk az eladásokat.

vagyis sorry ez nem kioktatás, csak infó.

A DLC kocsikért meg mondtam, ne aggódjatok, átmoddolják PC-re is õket, ingyen. Ez meg a PC egyik elõnye.

Konzolosok a Shift-nél is kaptak (akarom mondani plusz pénzért lehúzták õket) Ferrari pack-ot, meg más kiegészítõket, azokat is átmoddolták annó PC-re, evvel sem lesz másképp.

Muttley
jóóóól van, szegényt hagyjátok már. 😊
benézte és kész
elõfordul mindenkivel. 😊

DarkSector
épp néztem ugye a cod6 magassan a világ legnagyobb példányszámban értékesített szórakoztatóelektronikai termék.

a cod7 már az elején rávert 20%-ot eladásban, és mégy mennyit ráverhet ha így folytatja.

cod6 asszem már túl van a 30millón is, az egy brutális szám.

DarkSector
elég csak a november utolsó hetét megnézni.

még KONZOLONKÉNT is kurvasok, nemhogy az összes konzol együtt.
Eladások november utolsó hetében.

PC fel se került a listára.

Így van, a multiplatform játékok szinte mindegyike konzolon fogy jobban. Nekem sem tetszik, de sajnos ez van.

Hot Pursuit sem PC-én fogy a legjobban, ahogy az elõzõ NFS-ek sem, ez is tény...

Van egy pár:

1. Wii Play (Wii – 27.38 million, Wii remote bundled with all copies)<68>
2. New Super Mario Bros. (DS – 24.13 million)<68>
3. Mario Kart Wii (Wii – 24.01 million)<67>
4. Nintendogs (DS – 23.26 million, all five versions combined)<68>
5. Wii Fit (Wii – 22.61 million)<68>
6. Wii Sports Resort (Wii – 20.94 million)<67>
7. Pokémon Red and Blue (Game Boy – 20.68 million approximately: 10.23 million in Japan,<47> 9.85 million in US)<19>
8. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (DS – 18.72 million)<68>
9. Super Mario Bros. 3 (NES – 18 million)<100>
10. Mario Kart DS (DS – 17.90 million)<68>
11. Pokémon Diamond and Pearl (DS – 17.39 million)<79>
12. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2 - 17.33 million)<107>
13. New Super Mario Bros. Wii (Wii – 16.73 million)<67>

A Sims a legjobban fogyó PC-és cím 16 milliónál állt meg, de abban már benne volt minden kiegészítõ lemeze...az a tucatnyi...

DarkSector
Ez sem igaz.

gondold csak végig, pc-n ha valami netán eléri a 100ezres eladást, akkor az már király, Maffia 2 35ezer vol a megjelenés után 1-2 honappal.

konzoloknál fejenként ütik a milliokat, a legtöbb cucc.
itt nem igaz az hogy sok kicsi sokra megy.

"összességében a PC játékok nagyobb bevételt generálnak"

Hogy te mennyire nem vagy képben, az nekem már fizikailag is fáj...

Hidd el, én szeretném a legjobban ha ez így lenne. De sajnos nem így van, távolról sem...

Muttley

Mind1. Hagyjuk. 😊 Nekem jó, ha neked jó. 😊)
NFS: HP 2010 ON 😉

[HUN]FaTaL
Akkor értelmezd amit írtam, milyen konzolok? Annyit írtam, hogy összességében a PC játékok nagyobb bevételt generálnak mint a konzolosok. Pont.

M@TriX
de legalább mondanák meg nyíltan, nem hinném, hogy olyan nagy munka lenne nekik a konverzió...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Muttley
én megkímélem a topic-ot a FULL-OFF-olástól 😊
Kismilliószor le lett írva, hogy mi a PC vs Konzol elõny-hátrány
de egy dolgot azééé

Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
Te azt mondtad, hogy még mindig az alapvetõen pc gamék generálják a legnagyobb bevételt. (nyilván a konzolokhoz képest)
Erre én kérdeztem: honnan-e naprakész info?
Erre Te jössz nekem: ÉÉÉN mondjak Teneked WOW, Sims meg mittudoménmi játékokat lepipáló konzol gammákat.

Nem játékokról volt szó egyesével. és ne én hozzak már példákat, mikor te jöttél elõ egy ici-pici képtelenséggel.
Összplatformokról volt szó.
Ha nincsenek ilyen számaid, akkor minek dobálózol hasraütés szerû FAIL adatokkal?
Nyilván poénból fejlesztenek egyre többen elsõdlegesen manapság konzolokra és másodlagosan PC-re?
És ezzel visszatértünk oda, hogy nem azt akarom mondani, hogy PC-nek, vagy a Konzolnak "nagyobb a f.sza". Arról van szó, hogy bemondtál valamit, amire semmi kézzelfogható bizonyítékod nincs, mi több a valós piaci helyzet a te verziódnak homlok egyenest az ellenkezõje. Illetve ez XY éve igaz volt, de már régóta nem az.
Na, "csak" ennyi 😉

DarkSector
ezt szebben le se irhattad volna.

még az árazással kapcsolatban annyit akartam hozzáfûzni, hogy mivel konzolon az említett okok miatt sokkal többen kénytelenek megvenni a játékokat és ráadásul általában (néha nem is kevéssel) többe is kerülnek mint a pc-sek nem csoda hogy mérföldekkel nagyobb bevételt is generálnak konzolon az eladott játékok
[HUN]FaTaL
<#eljen>