Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra feltelepítem a Most Wanted-et, ezzel a MOD-dal:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Egy futamszerkesztõ tényleg jó lenne - vagy testreszabhatóság, amivel jómagam dönthetném el, hogy felhõtlen száguldozásra, vagy 200+ km/h-s szlalomra vágyom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy sajna kivégezve minden, mostmár csak azokat játszom néha újra amik tetszettek, végül is más autóval meg az AI-val majdnem olyan mintha új misszió lenne, bár egy mission editor beleférhetett volna,m nem lett volna bonyolult, hogy A-B pont, meg melyik versenytípus legyen aztán sanyi, de gondolom ugyan ennyi megszerekeszteni egy DLC-t amit aztán el lehet adni jópénzért 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Majdnem egy tucatszor kellett próbálkoznom!
Volt olyan, hogy 3:30,87-re sikerült... képzelhetitek a lelkiállapotomat.
<#integet2>#integet2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ON
http://goo.gl/gd6Zi5
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttál te már valaha játékeladási összesítést a hó végeken? Mert szerintem nem. PC-és eladási adatok a lista végén szoktak kullogni.
Hidd el, nekem ez még kevésbé tetszik, mint neked! (erõsen PC pártiként mondom)
Tetris (100 million+)
WoW-o eladásban még a GTA San Andreas is lenyomta, a maga több mint 17 milliós eladásával.
Az meg már egyenesen csalás, hogy a kiegészítõket is beleszámoljuk a WoW-ba...
Érted, ilyen alapon csinálhatnának 10 éven át kiegészítõket hozzá, és belökhetnénk a statisztikák közé mindet, hogy húúú mennyire kurva sok fogyott a játékból, ami valljuk be nem fair, a konzolos játékeladások EGY DARAB JÁTÉKRA értendõek.
Hol az az eladási adat, ami mindent ráver bármilyen konzoljáték eladásra, amirõl beszélsz? Hasraütés szerûen beszélsz, az egészet csak kitalálod.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Na mindegy a vitát befejeztem 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kép nem rád vonatkozik, csak irtad hogy 2 faj együt hál, szent a béke, és poénnak szántam. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Válaszd meg a fegyvert!
Nálam stippi-stopp: Bugatti Veyron 😄
Just do it :)
Úgyhogy az 1 millió nézettség a Launch trailernél csak..... <#duhos2>#duhos2>
Miért, Nintendo játékkonzolok meg ugyanúgy vannak a nyolcvanas évek eleje óta...
Mondjuk az is tény, hogy számítógép elõbb volt, mint játékkonzol, és számítógépes játék is elõbb volt, mint játékkonzolos játék 😊

semmi gond megbeszéljük, én ezeket csak olvasom ezeket a számokat, ennyi. nem kötekedésként irtam, én tudom mire gondolhatott õ, de az nem fer mert pc-nek nincs kezdeti idõszaka, ennyi erõvel a pentium ota összeszámolhatnánk az eladásokat.
vagyis sorry ez nem kioktatás, csak infó.
Konzolosok a Shift-nél is kaptak (akarom mondani plusz pénzért lehúzták õket) Ferrari pack-ot, meg más kiegészítõket, azokat is átmoddolták annó PC-re, evvel sem lesz másképp.
a cod7 már az elején rávert 20%-ot eladásban, és mégy mennyit ráverhet ha így folytatja.
cod6 asszem már túl van a 30millón is, az egy brutális szám.
még KONZOLONKÉNT is kurvasok, nemhogy az összes konzol együtt.
Eladások november utolsó hetében.
PC fel se került a listára.
Hot Pursuit sem PC-én fogy a legjobban, ahogy az elõzõ NFS-ek sem, ez is tény...
1. Wii Play (Wii – 27.38 million, Wii remote bundled with all copies)<68>68>
2. New Super Mario Bros. (DS – 24.13 million)<68>68>
3. Mario Kart Wii (Wii – 24.01 million)<67>67>
4. Nintendogs (DS – 23.26 million, all five versions combined)<68>68>
5. Wii Fit (Wii – 22.61 million)<68>68>
6. Wii Sports Resort (Wii – 20.94 million)<67>67>
7. Pokémon Red and Blue (Game Boy – 20.68 million approximately: 10.23 million in Japan,<47>47> 9.85 million in US)<19>19>
8. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day! (DS – 18.72 million)<68>68>
9. Super Mario Bros. 3 (NES – 18 million)<100>100>
10. Mario Kart DS (DS – 17.90 million)<68>68>
11. Pokémon Diamond and Pearl (DS – 17.39 million)<79>79>
12. Grand Theft Auto: San Andreas (PS2 - 17.33 million)<107>107>
13. New Super Mario Bros. Wii (Wii – 16.73 million)<67>67>
A Sims a legjobban fogyó PC-és cím 16 milliónál állt meg, de abban már benne volt minden kiegészítõ lemeze...az a tucatnyi...
gondold csak végig, pc-n ha valami netán eléri a 100ezres eladást, akkor az már király, Maffia 2 35ezer vol a megjelenés után 1-2 honappal.
konzoloknál fejenként ütik a milliokat, a legtöbb cucc.
itt nem igaz az hogy sok kicsi sokra megy.
Hogy te mennyire nem vagy képben, az nekem már fizikailag is fáj...
Hidd el, én szeretném a legjobban ha ez így lenne. De sajnos nem így van, távolról sem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kismilliószor le lett írva, hogy mi a PC vs Konzol elõny-hátrány
de egy dolgot azééé
Az a baj, hogy nem a kérdésre válaszoltál.
Te azt mondtad, hogy még mindig az alapvetõen pc gamék generálják a legnagyobb bevételt. (nyilván a konzolokhoz képest)
Erre én kérdeztem: honnan-e naprakész info?
Erre Te jössz nekem: ÉÉÉN mondjak Teneked WOW, Sims meg mittudoménmi játékokat lepipáló konzol gammákat.
Nem játékokról volt szó egyesével. és ne én hozzak már példákat, mikor te jöttél elõ egy ici-pici képtelenséggel.
Összplatformokról volt szó.
Ha nincsenek ilyen számaid, akkor minek dobálózol hasraütés szerû FAIL adatokkal?
Nyilván poénból fejlesztenek egyre többen elsõdlegesen manapság konzolokra és másodlagosan PC-re?
És ezzel visszatértünk oda, hogy nem azt akarom mondani, hogy PC-nek, vagy a Konzolnak "nagyobb a f.sza". Arról van szó, hogy bemondtál valamit, amire semmi kézzelfogható bizonyítékod nincs, mi több a valós piaci helyzet a te verziódnak homlok egyenest az ellenkezõje. Illetve ez XY éve igaz volt, de már régóta nem az.
Na, "csak" ennyi 😉
Just do it :)