Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prezentáld az EA-nek, hátha a Criterionnal berakatják <#idiota>

DarkSector
Oksa 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pxxl
nekem MacOS bicaj kell azzal nincs baj, csak ha szervizelni kell <#idiota><#zavart1>

All hail the double x!

pxxl
benne vagyunk a top10 ben 😄 flémpowa <#banplz>

All hail the double x!

Tüntessünk, hogy egy DLC-be rakják be a Linuxos bicajt. <#banplz>

DarkSector
én MAC gépet szeretnék de drága. XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én veszek egyet, de csak Ubuntusat 😄

DarkSector
Ennek a dumának szerintem legyen vége mert semmi értelme meg soha nem lesz vége, inkább térjetek át a játékra, meg a nemlétezõ DLC-k-re. XD

Ti olyan távlatból néztek rá, ami szerint egy LCD-és zenélõ karóra, amin avi filmeket is lehet már nézni, az is a számítógépek közé sorolható volna. Ami valamilyen szinten igaz is, számításokat végzõ gép az is.
De a computer mai szûkebb értelmezése nem ez.

DarkSector
XD
de miért kapaszkodsz a semmibe?

DarkSector
oks.
példa rá?

pxxl
<#nevetes1> nemkõ linux bicaj 😛

All hail the double x!

pxxl
usb-n kb akármit

All hail the double x!

DarkSector
origi állapotában megy fel a linux?
átalakitok neked egy biciklit is hogy fusson rajta linux, csak éppen gyárilag nem futna.

Computer software Operating system Unix and BSD UNIX System V, IBM AIX, HP-UX, Solaris (SunOS), IRIX, List of BSD operating systems
GNU/Linux List of Linux distributions, Comparison of Linux distributions
Microsoft Windows Windows 95, Windows 98, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DOS 86-DOS (QDOS), PC-DOS, MS-DOS, DR-DOS, FreeDOS
Mac OS Mac OS classic, Mac OS X
Embedded and real-time List of embedded operating systems
Experimental Amoeba, Oberon/Bluebottle, Plan 9 from Bell Labs
Library Multimedia DirectX, OpenGL, OpenAL
Programming library C standard library, Standard Template Library
Data Protocol TCP/IP, Kermit, FTP, HTTP, SMTP
File format HTML, XML, JPEG, MPEG, PNG
User interface Graphical user interface (WIMP) Microsoft Windows, GNOME, KDE, QNX Photon, CDE, GEM, Aqua
Text-based user interface Command-line interface, Text user interface
Application Office suite Word processing, Desktop publishing, Presentation program, Database management system, Scheduling & Time management, Spreadsheet, Accounting software
Internet Access Browser, E-mail client, Web server, Mail transfer agent, Instant messaging
Design and manufacturing Computer-aided design, Computer-aided manufacturing, Plant management, Robotic manufacturing, Supply chain management
Graphics Raster graphics editor, Vector graphics editor, 3D modeler, Animation editor, 3D computer graphics, Video editing, Image processing
Audio Digital audio editor, Audio playback, Mixing, Audio synthesis, Computer music
Software engineering Compiler, Assembler, Interpreter, Debugger, Text editor, Integrated development environment, Software performance analysis, Revision control, Software configuration management
Educational Edutainment, Educational game, Serious game, Flight simulator
Games Strategy, Arcade, Puzzle, Simulation, First-person shooter, Platform, Massively multiplayer, Interactive fiction
Misc Artificial intelligence, Antivirus software, Malware scanner, Installer/Package management systems, File manager

Nyomjátok<#eljen>

pxxl
hagyjuk el a P-t, és maradjunk a Computer részénél, egy konzol az egyenlõ egy custom számítógéppel. boxra pl linuxot / win-t is lehet pakolni, és akkor már lehet beszélni PC-rõl? 😄

All hail the double x!

DarkSector
oks akkor konzolon milyen inputot viszel be?

DarkSector
PC=Personal Computer

Jó szöveg.

Ezek szerint a számítógépek jó része meg játékkonzol, mert azokon is ugyanúgy lehet játszani (PC,Mac, sõt Linux alatt is lehet), mint a játékkonzolokon, és a ti definíciótok szerint, hasonló elemekbõl épülnek fel. Dejó, a gémer PC-ém játékkonzol.<#idiota><#idiota>

[HUN]FaTaL
Még ennyit: "A computer is a programmable machine that receives input, stores and manipulates data, and provides output in a useful format."

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem PC bazzeg, számítógép. Tisztában vagy a fogalmával? Na mindegy, befejeztem. 😄

DarkSector
...a semmiért.

hagyd rájuk..felesleges energia pocsékolás 😄
DarkSector
nem, de többekközt az os is, ami hozzájárul ahhoz hogy megértse mindenki hogy a pc-knek más a müködése, noha az alkatrészeket úgy hívják.
a PC az nem egy gyüjtõnév, hanem annak van egy jelentése és egy meghatározás tartozik hozzá.

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

DarkSector
A PC fogalma nem egyenlõ ezzel: alaplap+proci+vga

ráadásul teljessen más a müködése, és felépítése, mint a számítógépeknek.
atb stb

Szövegértelmezés rulz.

pxxl
mert a konzolon nincs OS? 😄

All hail the double x!

DarkSector
"Ez nem attól függ mi van a belsejében"

Ez nem attól függ mi van a belsejében. Ha egy TV-be beleszerelnének egy Intel procit, attól még nem lesz számítógép a TV.

Ez szigorúan meghatározott definíciók kérdése. Lentebb linkeltem milyen tulajdonságokat, OS-t és Hardware-t felvonultató gépeket sorolnak számítógép körbe.

DarkSector
nem olyan mint a pc, csak hasonló, még a mûködése sem.
vagyis nem pc, nem személyi számítógép.

ha ennyi elmegyünk, akkor a dvd lejátszóm is az.

IMYke2.0.0.0
Hiszel még a WIKI-nek?

A meghatározások, mióta ember él e Földön mindig is képlékenyek voltak.
Ha akarjuk, 3-4 fórumtárssal megfejtjük neked az Univerzum nagy titkait - mondjuk fél nap alatt. S ehhez csak leírunk néhány hangzatos meghatározást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
"interactive entertainment computer or modified computer system" <#whatever>

All hail the double x!

DarkSector
tudom jól, nem az van benne.. másra gondoltam.

pxxl
a boxban pl ibm proci van, ati vga, ddr3-as ram.

egy notebookot szétszedsz sem olyan mint egy pc, mégis ugyanazok vannak benne.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ajánlom figyelmedbe:

SG.hu - A Playstation 3 belseje
2006. november 13. 12:09, Hétfõ

Képek is vannak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meghatározott definíciók szerint nem.

Számítógépek
Játékkonzolok

Jó olvasgatást.

DarkSector
bocs de ennyi "hibát" egy hozzászólásban még nem olvastam. 😊
láttál már xboxot? vagy ps3-at? vagy régebbi konzolokat?

pxxl
lolmár ugyanúgy alaplap, proci, vga van benne, mint egy pc-ben 😄 egy mai alsó kategóriás pc is többet tud, mint egy box 😄 boxban pl egy ati x1950pro van.

All hail the double x!

<#wilting>
Te vagy egy hatalmas fail.

A tegnapi után most azt fogod "bebizonyítani" nekünk, hogy a video game consoles = comuters ? <#eljen>

DarkSector
nem.

[HUN]FaTaL
Az egész eleve fail mivel a játékkonzol is számítógép 😄

off:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen, biztos, ez egy elsõ generációs játékkonzol a 70-es évek közepérõl.

Számítógépes játék pedig már az ötvenes években is volt.
http://inventors.about.com/library/inventors/blcomputer_videogames.htm

Kár erõlködni, eléggé utánanéztem a témának az elmúlt években 😊

M@TriX
jó az ENBseries, de annyian túlqurják (erre nincs jobb szó 😊), lehet érzéssel is azt a HDR-t, meg egyéb effekteket, de persze ami akinek tetszik és kész, de azért vannak durva húzások...

mondjuk példának az alábbi két videó pont megfelelõ...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
mint írtam régebben is, én párhuzamosan vittem a két szálat, így ha egyiknél kritikus ponthoz értem mint pl. tesztautó vezetések, akkor átnyergeltem a másik oldalra és egybõl megnyugszik az ember 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Muttley
igen, csak mai szemmel nézve már nem szép
könnyû a jót megszokni 😊

Just do it :)

IMYke2.0.0.0
Ez a rosszabbik véglet: árnyékban is fényes, ugyanolyan repedezett útfelület mindenhol...

Tower Guard
Ez nagyon zsír! Át a kerteken a kerítéseken xd. Hiányzik az idõlassítás.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Sztem ez sokkal jobb.

Tower Guard
Üdv!
Van aki kijátszotta és nem nyomorodott le idegileg? Hú bazzeg kurva nehéz ez az új NFS, pedig játszottam már mindegyikkel, de ennyit még egyiken sem idegeskedtem 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4