4553
-
#4056 Micsodák? Mondom más flashel nincs gondom :D
Ha ezt új ablakban nyitom (csak az swf-t) akkor ez is megjelenik csak itt a topicban nem :D -
#4055 és azok is sg-n voltak? :D lehet h ott a hiba. -
#4054 Nem tudom én se mi baja :D Operából jó, mindenesetre érdekes, két gépen is megnéztem de nem jó. Lehet a böngésző béta mivolta miatt, bár más flashel nem volt gondom még. -
#4053 Amúgy óriási game lett.... a Turbó benne az valami kurva nagy:D tényleg adrenalin bomba ez a játék... meg mikor jön a helikopter...:D persze sztem csak úgy jó ha a zene lenémítva, és max hangerő:D ADRENALIN BOMBAAAA!!:D:D -
#4052 Na az jó lenne.,... -
#4051 nem nézem a csetet :D
hát nemtom mit csináljak vele, csak egy sima iframe-be rakott html-be rakott flash
majd utána játok holnap -
Bullitt #4050 Elvileg a 2. patch javítja majd, ahogyan azt is, hogy a játék elfelejti a megváltoztatott billentyűbeállításokat. -
#4049 sajnos ez van. -
#4048 AMúgy csak engem zavar, hogy a motorhangot alig lehet hallani? Zenet lenyomtam 0-ra, és még így is csak a környezet hangait hallom. Elég idegesító pl Dodge charger-nél h nem beszél hozzám a hevi motor:( -
#4047 pixxel: TDU2 chaten már írtam, de nem jó FF4 alól a banner, csak egy fehérség látszik a helyén :D
Nem, nem reklámszűrő, megnéztem tiszta ff-el is :D -
#4046 Ja, világos már.-..:D bocs, este van:D -
#4045 A város nincs! -
#4044 "Freedrive mód:
* A karrier menüből, Seacrest County térképénél egy gombnyomással elérhető. Ebben a módban autókázhatunk a teljesen nyitott világban.
* Nem gyűjthető bounty freedrive-ban.
* Nincs totálkár.
* Nincsenek rendőrök."
na akkor van mégis. -
#4043 Nem.
A játék helyszíne a Seacrest County. Szóval egy vidék.
Olvass el a FAQ-t!!! -
#4042 akk én vagyok béna. Amúgy lehet autókázni a városban valahogy? Versenyen kívül, freeride módban. -
#4041 hali sziasztok
volna egy kis problémám
ma vettem meg a játékot és sikeresen fel is telepítettem de mikor beléptem a játékba megrökönyödve láttam hogy rossz karakternévre reggeltem be a játékot
Kérdés hogyan tudnám megváltoztatni a játékban az online nevemet?
Tudom Ea azonosító de igazából az van elszúrva és azt kellene megváltoztatom de nem tudom hogyan kellene ha tudtok segíteni megköszönném. -
#4040 nem lehet állítani, és absz nem nehéz, sőt. -
#4039 Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem. hogy valahogy be lehet állítani a nehézségi fokozatot? Mert nekem nagyon nehéznek tűnik a game...:D Még csak 5-ös vagyok, most kaptam meg a Gallardo-t, és eddig is vért izzadtam a versenyeknél.
Amúgy jó game lett. -
#4038 Én se jutottam vele sokra, majd talán vki aki nagyobb számítógép művész ;P -
#4037 Hát próbáltam állítani, de a játékban nem láttam változást
UI: #4034 -
#4036 -
#4035 -
-
#4033 Nem vagy elég szemfüles ^^
LINK -
#4032 Melyik driverrel is?
Az 500-as széria legújabb drivere: 263.09 (2010/12/07)
Ez alatt meg: 260.99 (2010/10/25) -
#4031 az engem is érdekelne.... -
#4030 Nvidiások uj driverrel van már élsimitás?
-
#4029 Steamon most akciós a játék, de aki kicsit figyelmesebb az megvehet 1-et fizet 2-őt kap akcióban. Én így rendeltem be és mellé még megkapom a Medal of Honort is. Ez egy EA akció a készlet erejéig. -
shenki #4028 Mikeee89
Köszönöm a segítséget,sikerült a dolog. -
Mikeee89 #4027 próbáld kitörölni a mappájában ragadt fájlokat, vagy használj cccleanert. eredeti játékod van? mert akkor lehet a patch tönkrevágta ha nem eredeti. -
gettobuxa #4026 nagy G-vel írtam ott a nevem :) -
gettobuxa #4025 megvettem a játékot!
jó lenne pár magyar barát, vegyetek fel! 7köznap csak este, 7végén kb bármikor játszhatunk!
vagy itt nem szokás kis közösséget létrehozni? -
shenki #4024 Többször is játszottam már vele,minden remekül ment,mind xp,mind win7 alatt.
Azóta van ez a hiba,mióta meg patch-eltem,hiába uninstalláltam és telepítettem fel újra,a hiba ugyan úgy fenn áll.
Ezért is kérek segítséget,hátha lehet orvosolni a bajt,mert legvégső esetben rendszer telepítés :) -
Bullitt #4023 Géped elég erős a rendszerkövetelményekhez? Driverek közül frissek vannak fent? -
shenki #4022 Köszi a segítséget de nem az értelmi szinted kinyilatkoztatására voltam kíváncsi.
-
High end PC #4021 Nem nyomod elég erősen a gombot. -
shenki #4020 Valaki segítene?
Feltelepítem, bemegyek e játékba .... elmegy egészen addig hogy "Nyomj meg egy gombot" és ekkor kilep.
Mi lehet a gond?
Válaszokat köszi előre is! -
#4019 Jó vicc szerintem is :D -
#4018 "Vagy ha valaki írna nekem egy kódot az is megtenné. "
azt elhiszem -
barmi #4016 Boldog karácsonyt mindenkinek !!!