Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Aston Martin DBS
- Audi R8 Coupe
- Bugatti Veyron 16.4
- Chevrolet Corvette Z06
- Dodge Viper SRT10
- Lamborghini Reventón
- Maserati Quattroporte GTS
- Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
- Nissan 370Z Coupe
- Porsche Cayman S
- Porsche Panamera Turbo
Ezek közül van olyan, amelyikkel ti tudtok menni versenyzõként PC-én? Gondolom csak a konzolosok tudnak menni versenyzõként velük, nem?
Az is érdekes, hogy múlt hónapban a hivatalos oldalon ezen nagy része még nem volt versenyzõi autóként feltüntetve, valamelyik konzolos DLC hozhatta magával?
UI: úgy látom az NVIDIA nem ad ki már idén drivert, szal AA sem igen lesz <#fejvakaras>#fejvakaras>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
UI: a finomhangolást pedig 3 amazon végzi <#crazya>#crazya>
Porsche Cayenne 2010
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az NFS oldalán pedig már szinte mindegyik kocsival lehet Racer-ként menni, gondolom a konzolosok tudnak Racer-ként bármelyikkel menni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy most játszottam HP-val vagy három órát, másfél óra online, másfél single (pedig már minden eventet végignyomtam vagy 2 hete, de Speedwallon döntögetem a rekordokat. Már csak két versenyen nem én vagyok az elsõ a haverok közül, muhaha). Basszus hihetetlen nagy funok a rendõrös üldözések, fõleg amikor útzár közeleg. De ma például megtanult a McLarenem repülni is.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
De hát hogy is lehetne jó hozzá, amikor a sima 5970-es, meg a többi gyártó 5970-es kártyái 2 GB-os modellek, ez meg egyetlen kártyává "összekapalált" 4 GB-os tuningkari, biztos, hogy spéci hangolás is kell hozzá.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gondolom majd jövõ héten...
#3967: Bocs elfelejtettem hozzátenni hogy a HD3, HD4xxx-ekkel.
Petike94:
akkor itt a gond. Kalóz verzió, így nem meglepõ a hiba. Evvan.
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Amikor elindítod a játékot, a Windows júzerneved lesz a játékbeli neved. S ezt nem tudod módosítani.
Kihagyták volna ezt a lehetõséget végleg?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak annyit fûzök megjegyzésként, hogy csúnya rekorddöntögetésekre lehet majd számítani, aki felvesz, mert a vadiúj Xbox gamepad for Windows cuccomat (játékkal, új VGA-val együtt rendeltem) percek alatt úgy megszoktam, mintha vele születtem volna alapból...meg a játék irányítása is fekszik. <#eplus2>#eplus2>
Csak egy dolgot kérdeznék:
Hol lehet létrehozni egy második felhasználói fiókot. "Sehol" választ nem fogadok el, mert valahogy csak lehet, ha már az egész játék alapból online profilra épül szinte.
Meg pofátlanság is lenne, bár ha jól emlékszem a Pro Streetben már elkövették, hogy nem rakták bele ezt a legalapvetõbb feature-t (legalábbis volt benn valami ilyesmi opció, de nem mûködött).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kb. ennyinél jártam, amikor volt egy egy defrag, és nem tudom hogy, de eltûnt a save file... 😞 Nincs kedvem a baromi unalmas elsõ kb. 25 versenyt újrajátszani, úgyhogy a hálám a sírig üldözne.
Írhattok PM-et, vagy jöhet direkt mail:spidey0102(at)yahoo.com.
Köszi.
De ott vagyok a képen, ott vagyon a képen, ott vagyok a képen <#idiota>#idiota>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Elõször jött a hír hogy lesz patch2 és mi lesz benne javítva.
Utánna jöt a hír: PC-re nincs idõ, DLC nem lesz, TALÁN PATCH készül hozzá <#falbav>#falbav>
Ezek után nem lehet mit mondani, örüljünk ha lesz egyáltalán <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nálatok is szokott olyan lenni hogy van 1 játékos aki olyan minthogyha laggolna és így teleportálgatva közlekedik?
Nekem is volt egy verseny, ami hamar végetért, egy szürke verdát, talán Koenigsegg-et kellett elkapni. Nekiment a falnak, én meg mögéálltam és elkaptam. <#nevetes1>#nevetes1>
(de az igaz, hogy még1x nem tudnám megcsinálni)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.