4553
Need-for-speed-hot-pursuit-logo.png
  • fery02
    nélkül* közül
  • fery02
    Érdekes, hogy egy ilyen multi orientált játékban nincs mód olyan keresésre, hogy "ahol legtöbben játszanak". Mert kiválasztom mondjuk a verseny módot és akkor következő lehetőségnek választhatok 5 autókategória nélkül...bumm.

Szerintem a többségnek annyira mind1, hogy milyen kategóriájú autók közül lehessen választani, sokkal inkább a játékélményre mennének, szóval ahol izzik a hangulat. Vagy legalább kilistázná az autókategóriák mellé, hogy jelenleg melyiknél várnak a legtöbben játékosokra.

Nagy csalódás ez. Na meg a másik, hogy ott van a Főmenüben, hogy "Hírek". Oda én érdekes mód soha sem kapok semmit sem, még a patchekről sem értesítőket (innen, sg-ről előbb értesülök patchekről, mint Autologból). Akkor meg nem értem minek van.
    Pedig gondolom legtöbben nem is tudnak még a 2. patchről, így akiknek az nincs meg, velük esélytelen a multizás.
  • fery02
    Azért köszi! :)
  • wollnerd #4133
    JA! ezt csak a regisztrált felhasználók tudják megtekinteni. Sry.
  • wollnerd #4132
    Igen, lehet.
    itt: https://hotpursuit.needforspeed.com/hu/autolog/login?destination=autolog
  • fery02
    Amúgy hogyan kell emberekre név alapján rákeresni, hogy felvegyük barátnak?
  • fery02
    Nem lehet csak vendégként nézni a netes Autolog oldalt? Havernak nincs meg a játék (nem is tervezi), de villognék neki a fényképeimmel :D
  • Random_
    Felvettelek.

Én most kezdtem, de érdekelnek a online versenyek borbelyj2 a nevem.
  • Waczkor
    Jól néz ki,de a belseje szerintem borzasztóan ronda.
  • fery02
    oké. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az új Pagani bemutatója. - "Minden kiderült az új Paganiról"

A hét évig fejlesztett Huayra 710 és 740 lóerős V12-es AMG-motorokkal készül, a végsebessége 370 km/óra.

Tekintettel arra, hogy nemcsak minden adat, hanem a hét elején szkennelt fotók is kiszivárogtak a Pagani új szuperautójáról, a gyártó nyilvánosságra hozta a hivatalos sajtóanyagot. Ebből kiderült, hogy a Huayra a nevét egy dél-amerikai szélistenről, Aymara Huayra Tatáról kapta.

Szárnyas ajtókkal készül a sportkocsi, ezt a megoldást korábban nem alkalmazta a Pagani. Új fejlesztésű, karbon-titán váz köré épült a Huayra, maga a karosszéria karbonszálas anyagból készült. Ahol lehetett, könnyű súlyú anyagokat használtak, így csak 1350 kilogrammos lett a Zonda-utód szárazon, de így is jó egy mázsával súlyosabb a régi modellnél.
  • Armagedown
    Árnyékokat hol lehet kikapcsolni ?
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ha már mindent megtanultál, engem is okíthatnál - két helyen is 'házigizda' vagyok, miközben nulla CSS és PHP tudásom van... és persze szeretnék dizájnos topikokat vezetni.
    Paradox, nem? :)
    [Ma már másodszor használom a szót... hú, de nagy tudású lettem tegnap óta!]
  • pxxl
    ide is megérkeztek az egyedi gombok (textarea alatt)
  • High end PC #4122
    Érdekes, mert nálam megy, ráadásul az LP650-ben próbáltam ami még új kocsi is a patch által :DDD
  • KaBuTo666
  • M@TriX
    jah meg egy kis infó, a Camera Hack nem megy az új patchel (akit érint....)
  • M@TriX
    - Bentley Continental Supersports Convertible,
    - Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
    - Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition
  • SeanJRRussel
    Azért manuális váltót is rakhattak volna mán,de kellett ez a patch...
  • Mikeee89
    Végre már tényleg hallani az autóhangokat rendesen.
  • pxxl

már bannerben is ott a patch
  • Hrisskar
    Hát szinte el sem hiszem hogy itt a patch.
    Nálam elég sok javulást hozott, végre nem szaggat a játék be a nagyobb nyitott tereken (még mindig fenn áll a dolog csak most már csak egy pillanatig)
    Ennek köszönhetően most már nem dob le az online versenyekről ^^
  • gduck
    Hát így már legalább nem kell minden indítás után irányítást állítani

Thx
  • Stockbauer33 #4113
    Thx
  • Bullitt
    Mellesleg a patch-al megkaptuk azt a 3 ajándék autót, amit a konzolosok is. :)
  • Bullitt
    Beszéltem vele, és tisztázta magát. A verseny indításakor egy kamiont trafált el az üldözött autó, neki elég volt elkapnia egy kis nitróval utána.
    Egyébként az ideje a versenyen még reális, tehát itt biztos nem csalt. Pont.

Egyébként KINT AZ ÚJ PATCH!
  • gduck
    10+60+100 :D Tehát zsinórban 100 1:24-1:26
  • gettobuxa
    lál
    legalább zsinórban 177? :DD
  • gduck
    Ha senkinek nem kell, nekem még nincs pólóm (én voltam a 3.)

Amúgy nincs gond az idővel, az én 3. időmben benne van egy frontális karambol is

UI: úgyis én dolgoztam vele a legtöbbet (177 próbálkozás)
  • Vismajor001
    Ha eldöntődik, hogy csal, én kapok polót? (A)
    :)))
    najó, igazából van már nfs polóm, barátnőm keresztanyukája ea gamesnél dolgozik, szóval...:)De a verseny komolyra ment, és jó lenne tudni, hogy mindenki tisztességes idővel vett részt rajta..
  • Bullitt
    Igen, nekem is feltűnt, azóta próbálom elérni őt...
  • Vismajor001
    Ki az a Viktor90hun? Itt használja a fórumot? csakmert ő nyerte meg a v14 tourt a polóért, egy 22:90es idővel, ami eléggé durva idő. tudomásul vettem, hogy jobb nálam, de most csinálom a rendőrös küldetéseket, az egyik elfogóban 0:03:xx időt ment. 3 másodperc, hogy lehetséges ez?
  • Pyro82
    Aki szeretne HP-ban multizni az vegyen fel nyugodtan Petya00 néven vagyok a rendszerben.
  • Vismajor001
    Kb egésznap, semmi olyat nem csinálok, vagy teszek, amit ne lehetne félbehagyni. :)
  • modelcar
    :)

ma mikor leszel?
  • Vismajor001
    Jó volt a játék csizi :)
  • fery02
    Teljesen más stílus.
  • lolSL
    én már megvárnám a shift 2-t :)
  • URH
    Jesszusom most nézem a cdgalaxis oldalán már 9 ropiért vesztegetik. Mikor megjelent, akkor nem csak 8 forint volt?

Na mindegy, szerintetek érdemes megvásárolni? Ér ennyit a játék vagy még várjak az árakkal?
  • Bullitt
    Most online-oztam kicsit, Hot Pursuitban röhej mennyi csíter van. Viszont még így is célba értem, kicsit szopattam őket :D:D