4553
-
#4136 nélkül* közül -
#4135 Érdekes, hogy egy ilyen multi orientált játékban nincs mód olyan keresésre, hogy "ahol legtöbben játszanak". Mert kiválasztom mondjuk a verseny módot és akkor következő lehetőségnek választhatok 5 autókategória nélkül...bumm.
Szerintem a többségnek annyira mind1, hogy milyen kategóriájú autók közül lehessen választani, sokkal inkább a játékélményre mennének, szóval ahol izzik a hangulat. Vagy legalább kilistázná az autókategóriák mellé, hogy jelenleg melyiknél várnak a legtöbben játékosokra.
Nagy csalódás ez. Na meg a másik, hogy ott van a Főmenüben, hogy "Hírek". Oda én érdekes mód soha sem kapok semmit sem, még a patchekről sem értesítőket (innen, sg-ről előbb értesülök patchekről, mint Autologból). Akkor meg nem értem minek van.
Pedig gondolom legtöbben nem is tudnak még a 2. patchről, így akiknek az nincs meg, velük esélytelen a multizás. -
#4134 Azért köszi! :) -
#4133 JA! ezt csak a regisztrált felhasználók tudják megtekinteni. Sry. -
#4132 Igen, lehet.
itt: https://hotpursuit.needforspeed.com/hu/autolog/login?destination=autolog -
#4131 Amúgy hogyan kell emberekre név alapján rákeresni, hogy felvegyük barátnak? -
#4130 Nem lehet csak vendégként nézni a netes Autolog oldalt? Havernak nincs meg a játék (nem is tervezi), de villognék neki a fényképeimmel :D -
#4129 Felvettelek.
Én most kezdtem, de érdekelnek a online versenyek borbelyj2 a nevem. -
#4128 Jól néz ki,de a belseje szerintem borzasztóan ronda. -
#4127 oké. :) -
#4126 Az új Pagani bemutatója. - "Minden kiderült az új Paganiról"
A hét évig fejlesztett Huayra 710 és 740 lóerős V12-es AMG-motorokkal készül, a végsebessége 370 km/óra.
Tekintettel arra, hogy nemcsak minden adat, hanem a hét elején szkennelt fotók is kiszivárogtak a Pagani új szuperautójáról, a gyártó nyilvánosságra hozta a hivatalos sajtóanyagot. Ebből kiderült, hogy a Huayra a nevét egy dél-amerikai szélistenről, Aymara Huayra Tatáról kapta.
Szárnyas ajtókkal készül a sportkocsi, ezt a megoldást korábban nem alkalmazta a Pagani. Új fejlesztésű, karbon-titán váz köré épült a Huayra, maga a karosszéria karbonszálas anyagból készült. Ahol lehetett, könnyű súlyú anyagokat használtak, így csak 1350 kilogrammos lett a Zonda-utód szárazon, de így is jó egy mázsával súlyosabb a régi modellnél. -
#4125 Árnyékokat hol lehet kikapcsolni ? -
#4124 Na, ha már mindent megtanultál, engem is okíthatnál - két helyen is 'házigizda' vagyok, miközben nulla CSS és PHP tudásom van... és persze szeretnék dizájnos topikokat vezetni.
Paradox, nem? :)
[Ma már másodszor használom a szót... hú, de nagy tudású lettem tegnap óta!]
-
#4123 ide is megérkeztek az egyedi gombok (textarea alatt) -
High end PC #4122 Érdekes, mert nálam megy, ráadásul az LP650-ben próbáltam ami még új kocsi is a patch által :DDD -
KaBuTo666 #4121 -
#4120 jah meg egy kis infó, a Camera Hack nem megy az új patchel (akit érint....) -
#4119 - Bentley Continental Supersports Convertible,
- Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster
- Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition -
#4118 Azért manuális váltót is rakhattak volna mán,de kellett ez a patch... -
Mikeee89 #4117 Végre már tényleg hallani az autóhangokat rendesen. -
már bannerben is ott a patch -
#4115 Hát szinte el sem hiszem hogy itt a patch.
Nálam elég sok javulást hozott, végre nem szaggat a játék be a nagyobb nyitott tereken (még mindig fenn áll a dolog csak most már csak egy pillanatig)
Ennek köszönhetően most már nem dob le az online versenyekről ^^ -
#4114 Hát így már legalább nem kell minden indítás után irányítást állítani
Thx -
Stockbauer33 #4113 Thx -
Bullitt #4112 Mellesleg a patch-al megkaptuk azt a 3 ajándék autót, amit a konzolosok is. :) -
Bullitt #4111 Beszéltem vele, és tisztázta magát. A verseny indításakor egy kamiont trafált el az üldözött autó, neki elég volt elkapnia egy kis nitróval utána.
Egyébként az ideje a versenyen még reális, tehát itt biztos nem csalt. Pont.
Egyébként KINT AZ ÚJ PATCH! -
#4110 10+60+100 :D Tehát zsinórban 100 1:24-1:26 -
gettobuxa #4109 lál
legalább zsinórban 177? :DD -
#4108 Ha senkinek nem kell, nekem még nincs pólóm (én voltam a 3.)
Amúgy nincs gond az idővel, az én 3. időmben benne van egy frontális karambol is
UI: úgyis én dolgoztam vele a legtöbbet (177 próbálkozás) -
Vismajor001 #4107 Ha eldöntődik, hogy csal, én kapok polót? (A)
:)))
najó, igazából van már nfs polóm, barátnőm keresztanyukája ea gamesnél dolgozik, szóval...:)De a verseny komolyra ment, és jó lenne tudni, hogy mindenki tisztességes idővel vett részt rajta.. -
Bullitt #4106 Igen, nekem is feltűnt, azóta próbálom elérni őt... -
Vismajor001 #4105 Ki az a Viktor90hun? Itt használja a fórumot? csakmert ő nyerte meg a v14 tourt a polóért, egy 22:90es idővel, ami eléggé durva idő. tudomásul vettem, hogy jobb nálam, de most csinálom a rendőrös küldetéseket, az egyik elfogóban 0:03:xx időt ment. 3 másodperc, hogy lehetséges ez? -
Pyro82 #4104 Aki szeretne HP-ban multizni az vegyen fel nyugodtan Petya00 néven vagyok a rendszerben. -
Vismajor001 #4103 Kb egésznap, semmi olyat nem csinálok, vagy teszek, amit ne lehetne félbehagyni. :) -
#4102 :)
ma mikor leszel? -
Vismajor001 #4101 Jó volt a játék csizi :) -
#4100 Teljesen más stílus. -
#4099 én már megvárnám a shift 2-t :) -
URH #4098 Jesszusom most nézem a cdgalaxis oldalán már 9 ropiért vesztegetik. Mikor megjelent, akkor nem csak 8 forint volt?
Na mindegy, szerintetek érdemes megvásárolni? Ér ennyit a játék vagy még várjak az árakkal? -
Bullitt #4097 Most online-oztam kicsit, Hot Pursuitban röhej mennyi csíter van. Viszont még így is célba értem, kicsit szopattam őket :D:D