11230
  • pxxl
    OMG na ezzel kirobbantottad a harmadik világháborút...

"Futhatna rendesen mindenkinél, ha NV karival tolnák/nem ócska szar elcseszett, amatőr módjára rendszer alatt." no comment -.-
  • padavanHUN
    Bruttó vagy nettó? Tekintettel a gazdasági világválságra ez nem mindegy! :D
  • padavanHUN
    Számomra hibamentes a játék, mert nem ATI-m van, hanem NV-m. Nekem hibamentes a játék és számomra mindenki hülye, akinél nem fut rendesen. Vagy azért, mert ATI-s és ezért rábaszott (:D), vagy nem ATI-s de tényleg láma. Futhatna rendesen mindenkinél, ha NV karival tolnák/nem ócska szar elcseszett, amatőr módjára rendszer alatt.

Remélem, most megpukkadsz.
  • bowari
    jah és leszedtem,visszaraktam,mentést is töröltem,xml fájlt is,registryből is kipalltam,újraraktam,új karrier és akkor is kaki
  • pxxl
    eladnám a konfigom így ahogy van, NFS Shift ready állapotban... irányár 230.000 Ft csak egyben vihető.
  • bowari
    Egyszerűen nekem nem festi le olyan színre az autókat amilyenre szeretném..Találkozott vki már ilyen problémával?Még mielött lámáznátok,a festés folyamatát vágom,hogy hogyan kell,működött is eleinte,de aztán most már jó ideje az van,hogy pl veszek egy Golfot,ami alapból piros,na most én ezt beviszem a festésbe,ott nyomok egy entert,és mindegy milyen színen van az a kis karika,fekete lesz az autó,és bármire nyomok,csak itt ott lesz színes az alap marad a fekete,színpárosítást mindent próbáltam...
  • padavanHUN
    BIZO906, mondtam, hogy hülye vagy!
  • bgabor
    Bazzeg, ATI videókártyákon nem vagy alig megy a játék(5 fps)! Sokaknak el se indul vele. Olyan nehéz felfogni számodra, hogy ez nagyon nem jó így? Hogy ez távolról se nevezhető hibamentes futásnak?

Hányszor, hány embernek kell még elmondania, hogy felfogd végre?
  • bgabor
    Mi van, te se vagy elég értelmes hozzá hogy megértsd hogy az hogy neked simán megy a játék, még nem jelenti azt hogy másnak ne lehetnének gondjai vele?
  • pxxl
  • pxxl
    megnézem majd :) de ehhez meg kell a "peccs" ugye?
  • padavanHUN
    Azért megy neked hibamentesen, mert hülye vagy. ;)
  • pxxl
    vagy = fagy
  • pxxl
    nálam sincs semmi gáz. totál random hogy kinek milyen konfigon vagy, vagy kevés az fps-e. szerencsések vagyunk ennyi :)
  • kraven81
    Bár lehet, hogy csak a 5xxx széria bétája
  • bowari
    Minden kipróbálok,meglesem ezt is akkor...nálam is hiába van 50-60fps ha nincs körülöttem másik autó,akkor sem olyan folyamatos vhogy mint kellene
  • kraven81
    Hát valami béta driver. a 9.9ben 8.65van ez 8.66 hátha
  • bowari
    Mi ez?
  • BIZ0906
    Mi a franc bajotok van ezzel a kiszott játékkal? Rossz cracket használtok vagy mi? Hogy lehet, hogy nekem patch ide vagy oda semmi gáz nincs?
    Mi az a probléma amit én "szerencsére" elkerültem?
  • kraven81
    Valaki próbálta már ezt? http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/ATI_8.66RC7_Win7_Vista.zip
  • AdaKiller
    nekem elszáll az exe hibaüzivel, patchel és anélkül is :S
  • Akylleus
    beirom utoljara, remelem nem offoljatok le azonnal.
    hamachi 1.0.1.5: NFS.Shift
    pw: shift
    gyertek lanolni, jo moka. elmeletileg kint lesz a hamachi cim a banner alatt is.
  • pxxl
    poén az hogy még így is jobb az ati a legtöbb játékban hogy pénzelik a fejlesztőket ati ellenesre
  • barmi
    Arra azért kiváncsi lennék hogy mennyi suskát utalt a nvidia az ea nagyfejkapitánynak meg a fejlesztődroidoknak hogy ennyire hidegen hagyja őket az atis társadalom rinyaműsora... Pedig már nincs a nyomi nvidia logó sem a játék elején és mégis megy a f@sszopás... OMG Az egér meg a lan volt a legfontosabb javítani való tényleg ...

ea
  • USAMEN POWER
    Azért én lemerném fogadni hogy az Xbox, ás a Sony külön pénzeli a játékgyártókat, még szép hogy 2x esen jól járnak, mert még ott van amit te is említettél. Úgyhogy éljen a warez, egy EA -hoz hasonló multi cég nem fog beleroppanni.
  • Lacee86
    Hát, igen lényegesen olcsóbbnak kéne lennie, h megvegyem az ilyet. :) Nem szeretem a reklámokat, főleg h manapság bugyutábbnál bugyutábbakat látni...
  • zoliii
    Sziasztok! Mikor a Fotó módban csinálok képeket, azt hova menti le?
    Én a D:\-re telepítettem a játékot, de a képeket nem találtam meg :(
  • blackcalibra
    De egy főellenfél nem is lehet ráncos a szája körül, meg milyen lenne már ha táskásak lennének a szemei. Adtak magukra na.
  • Fehercsoki
    Patchből EUsat vagy amerikaisat szedjem le?EUst felraktam de megnéztem az exe verzióját 1.0 maradt és nemis változott semmi.Aztán semelyik patchet sem tudtam újra felrakni.Most installálom újra.
  • bgabor
    Ez elfogadható lenne, de sajnos nem ez a gyakorlat. A gyakorlat az hogy telenyomják reklámmal, majd 12.000 Ft-ért árulják a játékot. Aztán megveszed, feltelepíted, és kiderül hogy szart se ér az egész.

Nem véletlenül virágzik a warez. Elhiheted hogy a kutya se vacakolna a warez verzióval ha 2000 Ft lenne egy új játék. És abszolút meg tudom érteni azokat, akik játékvásárlás előtt kipróbálják a warez verziót, hogy megtudják, mire is költenek majd el egy kissebb vagyont.

Főleg az ilyen jó arcok esetében, mint az EA, aki még demót se ad ki, csak hetekkel a full verzuó boltokbakerülése után. Sok játékból egyáltalán nem készül demo.

Persze hogy a játékgyártók a konzolt favorizálják, hiszen ott a warez lehetőségek sokkal behatároltabbak. Ott könnyebb rásózni az emberekre a szart, és hát ugyebár az átlag konzolos arc nem éppen az eszéről híres.
  • pxxl
    én meg úgy vagyok vele, hogyha pl töltés közben van 1-2 reklám, amitől talán még a töltési idő is megnő 5mp-el, DE ennek fejében lényegsen olcsóbban adják a játékot, akkor én megvenném reklámostól a cuccost.
  • padavanHUN
    Nem maffia jellegű, népirtás jellegű...
  • bgabor
    Én örülök neki hogy nem terjedtek el túlzottan a játékiparban.
    Rühellem a reklámokat, a tévében sem vagyok hajlandó megnézni egyet sem.
  • bgabor
    Nyilvánvalóan nem az adópolitikájukba roppant bele a gazdaságuk, miért csinálsz úgy, mintha köze lenne a kettőnek egymáshoz?

A magyarországi adópolitika pedig a maga 40-50%-os adóival pedig bizony erősen maffiajellegű.
  • padavanHUN
    Tényleg? És megitták a levét ennek az állítólagos válság okozói, vagy csak maga az állam és a munkavállalók érzik ezt meg, a legfőbb bűnösök - pl. a bankok - pedig számolatlanul kapják a tőlünk ellopott konszolidációt? Ki itta meg a levét ennek a válságnak? A kisember, akinek a zsebéből még több pénzt lopnak ki. Ki roppant akkor meg? A kisember. A főbűnösök pedig röhögnek és élik tovább az életüket, még több vagyonnal, összelopott javakkal. Hagyjuk már ezt a gazdasági válságot, ami csak arra volt jó, hogy világszerte még több pénzt emeljenek át a magánszektorba ezek a tetves tolvajok!

A szociális alapú politika pedig legalábbis kívánatos lenne, de persze ahhoz erős állam kéne és... áhh, ez teljesen off itt, szóval inkább hagyjuk is.
  • The Protector
    Marha faszán mutatott a spliter cell double agent xbox verziójában a fögazemberek hadiszállásán a falakon lógó bekeretezett NIVEA krémreklámok meg a vitrinbe elhelyezett NIVEA szépségkozmetikumok.
  • IMYke2.0.0.0
    De nem tudod érted-e... nem csak olyan játékokban jelennének meg [a tervek szerint] reklámok, melyekben ELEVE erre adott a felület, lehetőség [pl. GTA3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, GTA 4, Saint's Row 2, True Crime-sorozat, Rainbow Six egyes részei, UT, stb.], hanem MINDEN játékban - arcade, tycoon, rpg, kaland, akció, sakk stb.
  • BaliBoy
    Bele is roppant a gazdaságuk... Jah, meg a teljes világgazdaság. Ezt azért vedd számításba amikor az amerikai gazdaságot, szociális politikát élteted.
  • [HUN]FaTaL
    Hát olyan nem kell. :D De a játék közbeni falakon lévő reklámok, pl. a GTAban óriási reklámfelületek vannak, nem tudom miért nem használták ki - szerintem egyáltalán nem zavaróak.
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit félreértesz - NEM a játék történetébe illő, (plakátok, italok, könyvek stb.) hanem a töltés, mentés, nem aktív használat közben látható [sarkokban, feliratokban, felbukkanó ablakokban és a "kreatív" fejlesztők fantáziájától függően itt-ott] reklámokra gondolok.
    Egyszóval, a ZAVARÓ reklámokra.