Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég, ha az elmúlt 4-6 évben fejlõdõ számítástechnikát figyelemmel kísérte az ember láthatta, hogy mi folyik hardver fronton (átnevezgetés, vásárlók szándékos megtévesztése) és szoftver fronton (driver cheat, fejlesztõk lefizetése, DirectX verziók csúsztatása, elterjedésüknek akadályozása, legutóbbi nyilatkozatok nevetségessége): az nVidia leírja magát, jó idõre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon jó lett az optimalizácia, mert minden maxon 8xaa mellett nagyon szépen fut a játék, és a gépem nem egy erõmû... (báreddig nem volt olyan játék ahol lett volna probléma, talán GTA4? az nem játék...<#hehe>#hehe>)
A játék nekem annyira nem jön be, bár gamepad-al egész jó, kicsit a sebesség érzetet hiányolom, van hogy az érzem, hogy 20-al megyek, de nem.<#hehe>#hehe>
Fejlettséget és mûszaki adatokat tekintve jobb az ATi, ez nem is vitás.
De driverek még mindig... anni is sokat szívtam a catalystekkel (x1950; 2900) és még ma sem tökéletesek. Tény hogy jobbak, de még mindig van velük nyûg. (az Nv driverei sem 100%-osak, nem azt mondom. De mérföldekkel használhatóbb mint a catalyst)
Ez volt annak a fõ oka, hogy nem 4870-et vettem... és khm.. nem bántam meg.
Tudod ki fog egy szaros játék miatt hirtelen - minden másban - klasszissal lemaradt GeForce-ra váltani... <#ejnye1>#ejnye1>
Az a gerinctelen magatartás, amivel az nVidia lepénzeli a fejlesztõ cégeket, eleve el kellene riasszon minden épeszû embert GeForce-ok sztárolásától. Csendben kellene maradni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Forza.
aztán szétszakad a mezõny és megyek 35-60fps-el végig ...
Forza.
ennek a fajlnak akkor is hasznat vehetem , ha nem g25öm hanem Logitech DFPm van?😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A lent olvashato konfigon siman megy 1280x1024 8xAA minden HIGH...viszont erezhetoen visszafogja valami a procit,talan Physx?<#zavart2>#zavart2>
De mind1 lenyeg,h jol fut es nagyon tetszik<#nyes>#nyes>de van 1-2 bug pl csak ugy kidob jatek kozbe<#szomoru1>#szomoru1>EA<#hehe>#hehe>varom a patch-ot
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
megvárok egy új videó drivert, hátha segít majd
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Jimi Hendrix
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Személyes kívánság:
W,A,S,D,
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
Harmadik szintõl hardban, max negyedig, nagy véletlenül harmadik helyt meg lehet szerezni, de arra sincs sok esély... Közepesen viszont nem húznak el akik elõl vannak, be lehet hozni õket...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
miért nem lehet egy szakadt qva idõmérõ vagy valami, miért kell 13-15 autón keresztül verekednem magam szó szerint, mert nagyon köcsög az MI folyamatosan kilöknek, felborítanak, stb közben meg az elsõ két helyezett szépen meglép. aham és hogy a rában érjem utol? áhh faszom az egészbe mindjárt uninstall lesz most nagyon felhúzott...<#duhos2>#duhos2><#action>#action>
All hail the double x!
Újra itt, ami azt jelenti, hogy már nálam is gurulnak (gurulnak? csúszkálnak!) a járgányok! És ez az, amihez segítséget kérnék! Mit és hogy kell beállítani, hogy ezt ne, vagy csak minimálisan tegye?
Hogy lehet fotó és videót készíteni?
elkezdtem shiftezni 1 kép tõlem
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Nekem az lenne a problémám,hogy elindítom a játékot és miután betölt bejön az EA sportos logó majd ki ír vagy két mondatot és azután bejön a kék halál és újraindul a gép....Vki vmi ötlet???
Bedob leghátulra, de ez még hagyján. Elõtted van a célvonal pár méterre, esélyed nincs megelõzni az elõtted levõ autót...
Ezt valaki meg bírta csinálni?<#nemtudom>#nemtudom>
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
valahogyan el lehet nyomni amikor a versenyhez készülõdök és feszt mutatja az autót vagy 4 szögbõl és csak utána kezdek el lassan rajtolni!!??
pecs gyanús a játék mert nekem egyre többször kilép a játékból amikor végigmentem a versenyt és tölti vissza a menüt!!...
és egyre jobban szaggat is persze full grafikán...
amikor egyszerre 15 versenyzünk végülés érthetõ h szaggat😛😄
Bocsi.Remélem nem idegesítelek<#vigyor4>#vigyor4>
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"