Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DE a driver a legújabb a win 7-hez
Falcon87
driver...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

sziasztok

Nekem egy 3200+ amd athlon egy 9500gt és 2gb ddr em van.a játék elindul és tökéletesen fut.a gond csak azzal van hogy az égbolt fekete.Valaki nem tudna nekem segíteni a probléma megoldásában?A segítséget elõre is köszi
SötétBarom
Van valami meghívásos verseny, ahol alap civicekkel kell menni valami 8 kört 😄D KÍnszenvedés 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Normális-e hogy egy Athlon X2 5200+ (2,7GHz), 9800GTX+ 512MB, 2GB ram-al, full high-on (AA:2x, AF:4x) 35-40 körüli FPS-t produkál? van hely ahol lemegy 25re is (vagy ha sokan vannak elõttem), de van ahol pl felmegy 45-re. XP még friss. esetleg a videókártya lehet piszkos nagyon?

Willi Betz
Civic-nek komoly a belseje:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Valaki megmondaná nekem miért nem indul el a shit? nem válaszol ezt irja ki SEGITSETEK MÁR

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Zan
Sziasztok,megint csak feltennék egy kérdést,amit már feltettem egyszer régebben:

Valaki meg tudná mondani,hogy hol tudnám átállítani az ablakon kinézés gombjait???Mert hogy a Numpad elég használhatatlan....és nem találom,hol kell,ha egyáltalán lehet...mivel azt is meg kellett kérdeznek itt a fórumon,hogy egyáltalán mivel lehet,mert hogy a vezérlés beállításánál nincs ilyen,az tutt.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Falcon87
Hát, ez vadabb, mint a grid 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

[HUN]FaTaL
300-350W elég ütõs lenne, 255Wattot fogyaszt egy Quad Extreme (TDP 130W) HD4870nel. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
hdr-t vagy buurt kapcsold ki (márha lehet, másjátéknál havernak ez oldotta meg 😄)
Papirzacsi
Minap már írtam, hogy nálam furán fekete a kép a játékban. ALT+TAB után csak annyi változik, hogy az ég kék lesz.
Csináltam róla egy kis videót
Frissítettem drivert. A vidkari Asus Gef 9800GT, oprendszer Win7.
Találkozott már valaki a hiba megoldásával?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

<#finom><#finom><#finom><#finom>

Versenykiépítésig feltuningoltam. Nem tükrözõdik rajt, de vadállat dolog irányítani 😄DD tiszta rally feeling

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

derdani
Sziasztok! Amikor fel akarom telepíteni a Need For Speed Shift -et akorr ezt a két hibaüzenetet írja majd kikapcsol a telepítõ:

Tudja valaki hogy ez mért van?

Jáááj viszont benn van az XML-ben a free look :o de király lenne megcsinálni hogy a kormányon lévõ POV-val menjen. Na ebbe még belelesek, csak nem valami egyértelmû a gombkiosztás számkódja

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Willi Betz
Egész jó ez a Mustang

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Intro kilõve thx 😊 kormány mint látom G25 ráadásul külön pedálos, az nem jó hír, de ha amúgy se sokat ér, akkor lehet nem babrálom inkább

Total Power C.,ez a teljes rendszer fogyasztása,erre már nem jön rá semmi..
250W sztem mindenképpen kevés..
A 9600Gt fogyaszt 200-at, a procid legalább 50-60-at és akor még nem beszéltünk a merevlemezekrõl.

frango
Mindenféleképpen nagyobb táp kell!

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Amúgy a konfigom 2 Gb DDRam,300+ Sempron proci alaplap Nforce-4,Graf 9600Gt,250w táp
werkfilm
hát a szaggatás a procidon is múlik többekközt, 7600 mellett gondolom nem volt vmi nagy durranás, amellé meg hiába veszel akár 200 ezer forintos kártyát is, vissza fogja fogni. 9600hoz viszont mindenképp nagyobb táp kell

de csinálhatja konkrétan a 250w-os táp hogy némely játék lassan szaggatva megy,mert ha biztos lennék a dologba vennék egy mondjuk 400 W-os tápot.
nem tudom milyen procid van, de nekem egy õsrégi 1.8 GHZ core2duo-val + 9600GT, full high-ban 50-60 FPS, ha nagy a tömeg akkor 30-40 FPS (1600x900 res.)
Szóval elvileg, egy átlagos modern procival még durvábban kell futnia.

A tápod gyanúsan gyenge. Olvastam anno vmi tesztet ahol különbözõ konfigok erõforrás-igényérõl volt szó, és 9600 GT + egy frissebb proci kb 300-350 W-t használt.

Patesz
üdv
az mért van hogy a betöltõ csík lemegy és utána fekete képernyõ?? :S
ha feladatkezelõben megnézem akkor nem válaszolnak írja.
lefagy? vagy milehet?

Na ez az, hogy nem a VGA teszi a gépet. Tök mindegy hogy milyen fullos VGA van egy gépben, ha a proci, ram, kevés... Meg egy normális alaplap sem árt...

frango
9600gt simán jó! Azért az is fontos, hogy a VGA mellett milyen proc, ram stb van. Az a táp nem gyengécske kicsit? Egy 500as már simán jo lenne.

Alexease
nVidia-bol az x800-as sorozatok vannak jatekhoz, az x600 sorozat hybrid, az alatt homework😉
WiZZaRD
olvasgatva a fórumot a 9600gt elég kell legyen

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Pénteken vettem direkt a játék végett egy geforce 9600Gt kártyát mivel azt gondoltam hogy a 7600-som már gyenge .Betettem akarit a gépbe de nem volt nagy változás.Szerintetek gyenge ez a 9600-as is ehez a játékhoz,vagy csinálhatja az is hogy csak 250W-os a tápom.
frango
Higyjétek el a srácok dolgoznak mint az állat a javításon. Nekik sem jó ez, hogy ilyet piacra dobtak, de a határidõ az határidõ. Max jõvõ hét végére lesz egy jó kis patch szerintem és utána mindenki fényezni fogja a játékot😊Legalábbis remélem nagyon.
Türelem...

WiZZaRD
Lehet kövezni, de ez az elsõ NFS az NFS4: High Stakes óta, ami bejön. Ráadásul anno ott is k jó volt a belsõ nézet...és az irányítás is😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Alexease
Amugy ha igy van shift.exe -skipmenu inditva a program, akkor meg kevesebb ENTER-t kell nyomni, automatan tolti az utolso profilt😉 De azert, meg mindig kell enter (konzol style:/).

De lehet probalkozni, ezekkel is: -tandemdrift, -solodrift, -timeattack, -phantomduel, -phantomderby, -phantomtt, -campaign, -vehicle, -ai, -aivehicle, -randomai, -disablehud, -skipmenu, -novehicles, -track, -password, -login 😊

Ezek valszeg az online resz inditasahoz, beallitasahoz kellenek😊
padavanHUN
Szerintem mindenképpen tartani akarták az elõre megadott megjelenési dátumot és ennek érdekében valóban sok hibát benne hagytak a játékban. Bízom egy méretes javításban.

http://f1game.hu

Shep
Azért kérdezem, mert a 4 szinten is annyi verseny van, hogy az eddigi részekben volt kb. annyi, akkor most még dobnak rá +1 játéknyi versenyt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kit érdekel, ki mit gondol, a lényeg, hogy õ-te-én-bárki, mikor játszik jól szórakozzon, ha ehhez valakinek kipörgés gátló kell akkor bekapcsolja (nekem kell) akinek meg nem az kikapcsolja ennyi az egész. Én normalon játszok kipörgés gátlóval, fék rásegítés nélkül és nekem billentyûzettel így is kihívás és élvezetes a játék, az meg nem izgat, hogy a prok, hogy játszanak. Nekem az évi max. 20 óra autós játékozásomhoz ez kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát na ugyan mi...

Shep
Egyébként az NFS World Series-ben mi van? Sok verseny saját kocsival, vagy mi?

Ez LOL. Nekem ATI kártyám van, mégis full grafon játszom a játékot (tört verzióval).

arty
csak tudnám mért kell nyelvet választani minden inditáskor, ha:

"Locale"="en_US"
"Language"="English (US)"

és

"Language"=dword:00000001
"LanguageName"="English (US)"

....

teszteletlen hulladék az egész 😞

Forza.

Hali valaki mondja már meg miért nem indul el nekem ez a vaccak 2 napja szenvedek vele de senki nem mond erre semmit

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Alexease
Semmi bonyolultra nem kell gondolni, egyszeru fapados modszer😉

- Gyorsabb, video nelkuli elindulashoz DEL/RENAME/MOVE a ..\Need for Speed SHIFT\Movies\ konyvtarbol az Attract.bik es a Franchise_Ident.bik filmeket😉

- A nyelvalasztas kilovesehez a ..\Need for Speed SHIFT\Languages konyvtarban talalhato Languages.bml file-t kell atnevezni (pl. Languages.bml.ORIG). 😛 A nyelvbeallitast talan a profilban tarolja, de ha nem, akkor ezutan Angol lesz. De ehez a jatekhoz teljesen felesleges a Magyar😉

- Az kormanyt es az FFB-t minimalisan lehet piszkalni. Bar a teljesen beallitas szisztemat, egy az egyben atvettek az ISI-engine-bol (rFactor, GTR2 stb.), de mivel itt masok az alapok, nem teljesen ugy mukodik.
Ezt a file-t: http://trackswork.extra.hu/files/vehicleset_pc_logitech_g25_separatepedals.zip bemasolni a ..\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtarba, es "bent" kivalasztani.
Amugy teljesen normalis XML file, barki kenyelmesen szerkesztheti😉

Ettol nem fog jobban tapadni az auto, tapad az igy is mint az allat😊)) Persze, mihez kepest😊 Ez csak kormany es FFB kezeles. De sajnos nem sokat er:/

Es termeszetesen, a korabban atnevezett, atmozgatott file-okat az esetleges patch-elesnel erdemes visszapakolni😊
arty
ez nem ATI problem, ez EA GAMES problem ... 😞

Forza.

Nekem is 2x es az élsimítás, a többi full. 8x osnál már úgy akad, hogy játszhatatlan, de a 4x es se jobb... 2x -esel viszont Pro Street full grafikát kapok, az nekem teljesen megfelel...

Amúgy nem csak az ATi-kon fut rosszabbul. Nekem Nvidia van, de ugyan az a helyzet! A Grid maxon megy képjavító módokkal, ennél meg le kellet vennem 2 szeresre az élsimítást. Mert ha nem veszem le akkor nekem is lecsökken a rajtnál 30 fps alá (ami nekem egy autós játéknál már kevés).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Szintén ATI problem a cikk írójánál, amúgy meg a "joystick számoknál" ha megnézné a kiosztás feletti címsort, láthatná hogy mire vonatkozik 😛

Rubio
Szerintem tovább kellett volna lapoznod, mert amit idéztél az a konzolos game-rõl szólt!

Ugyanott (egy oldallal késõbb) ezt írta a PC-s változatról:

"... Viszont amirõl mindenképpen szólni kívánok, az a PC-s konverzió, ami finoman szólva sem lett olyan igényes, mint elvártam. Az online rész hibamentes, a verseny nem laggol, úgyhogy ezt itt le is tenném, ám ami magát a játékot illeti, az szégyen az EA-re nézve. A menüben borzasztó a navigáció, az irányítás beállításainál pedig a billentyû helyett mindenféle joystick-számokat olvasni, ami felháborító, hisz az ember még csak azt sem nézheti meg, hogy mit mivel kellene csinálni. Ha mindezt le is nyeljük, jön a következõ pofon: a rossz optimalizáció. Az új Need for Speed jól néz ki, a kocsik szépek és a pálya se rossz, de úgy összességében nem szebb a már egy éves GRID-nél. Ez még nem lenne baj, ám az, hogy a Grid repül szinte bármely gépen (nálam is, FullHD és képjavítók mellett), miközben a Shift jobb esetben is csak 30 fps-sel vánszorog, elég mókás. Az én gépem nem egy ûrhajó (az oltást nem kérem, köszönöm), hisz csak egy 4400+-os AMD-m és egy 3870-esem van, de az, hogy nincs olyan beállítás, amin a játék tökéletesen futna, több mint dühítõ. Remélem, az EA már dolgozik egy javításon, amin kicsit optimalizálják a játékot, mert ez így nagyon vicces."

Nekem még mindig nem kar elindulni. már mindent kiprobáltam. Need for speed shift nél mikor tölti be utána kész vége. Segitsetek

Magiszter
Ez a játék most vágta el magát elõttem. pedig érdekesnek tûnt a videók alapján.
Gondolom kipróbálom ha már van demo. Letöltöm, telepítem indítom széles mosollyal majd amikor a játék átadná az irányítást exe hibával kilép. A mosolyom rögvest lehervadt. Kipróbáltam a PhysX törlését újratelepítését, majd különbözõ kompatibilitási beállítást de az eredmény mindig hajszálra ugyanaz volt. Tehát nem tudtam kipróbálni. Ahogy olvastam külföldi fórumokat sokaknak van ilyen és ehhez hasonló problémája úgyhogy nem vagyok egyedi eset.
Végeredmény az lett hogy a játéktól végleg elment a kedvem és nem is fogok szöszölni vele többet. NFS:Shift kihúzva a bevásárló listámról. Ha majd a következõ rész olyan lesz hogy elsõre indul a demója is, vagy kijön egy patch amirõl mindenki áradozik akkor lehet.

De ez az én saját véleményem csak.

Akinek akadozik, kilép vagy el sem indul a játék az próbálja ki az itt írtakat segítség