Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy 3200+ amd athlon egy 9500gt és 2gb ddr em van.a játék elindul és tökéletesen fut.a gond csak azzal van hogy az égbolt fekete.Valaki nem tudna nekem segíteni a probléma megoldásában?A segítséget elõre is köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Valaki meg tudná mondani,hogy hol tudnám átállítani az ablakon kinézés gombjait???Mert hogy a Numpad elég használhatatlan....és nem találom,hol kell,ha egyáltalán lehet...mivel azt is meg kellett kérdeznek itt a fórumon,hogy egyáltalán mivel lehet,mert hogy a vezérlés beállításánál nincs ilyen,az tutt.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
http://goo.gl/gd6Zi5
Csináltam róla egy kis videót
Frissítettem drivert. A vidkari Asus Gef 9800GT, oprendszer Win7.
Találkozott már valaki a hiba megoldásával?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Versenykiépítésig feltuningoltam. Nem tükrözõdik rajt, de vadállat dolog irányítani 😄DD tiszta rally feeling
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Tudja valaki hogy ez mért van?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A 9600Gt fogyaszt 200-at, a procid legalább 50-60-at és akor még nem beszéltünk a merevlemezekrõl.

Szóval elvileg, egy átlagos modern procival még durvábban kell futnia.
A tápod gyanúsan gyenge. Olvastam anno vmi tesztet ahol különbözõ konfigok erõforrás-igényérõl volt szó, és 9600 GT + egy frissebb proci kb 300-350 W-t használt.
az mért van hogy a betöltõ csík lemegy és utána fekete képernyõ?? :S
ha feladatkezelõben megnézem akkor nem válaszolnak írja.
lefagy? vagy milehet?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Türelem...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
De lehet probalkozni, ezekkel is: -tandemdrift, -solodrift, -timeattack, -phantomduel, -phantomderby, -phantomtt, -campaign, -vehicle, -ai, -aivehicle, -randomai, -disablehud, -skipmenu, -novehicles, -track, -password, -login 😊
Ezek valszeg az online resz inditasahoz, beallitasahoz kellenek😊
http://f1game.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Locale"="en_US"
"Language"="English (US)"
és
"Language"=dword:00000001
"LanguageName"="English (US)"
....
teszteletlen hulladék az egész 😞
Forza.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
- Gyorsabb, video nelkuli elindulashoz DEL/RENAME/MOVE a ..\Need for Speed SHIFT\Movies\ konyvtarbol az Attract.bik es a Franchise_Ident.bik filmeket😉
- A nyelvalasztas kilovesehez a ..\Need for Speed SHIFT\Languages konyvtarban talalhato Languages.bml file-t kell atnevezni (pl. Languages.bml.ORIG). 😛 A nyelvbeallitast talan a profilban tarolja, de ha nem, akkor ezutan Angol lesz. De ehez a jatekhoz teljesen felesleges a Magyar😉
- Az kormanyt es az FFB-t minimalisan lehet piszkalni. Bar a teljesen beallitas szisztemat, egy az egyben atvettek az ISI-engine-bol (rFactor, GTR2 stb.), de mivel itt masok az alapok, nem teljesen ugy mukodik.
Ezt a file-t: http://trackswork.extra.hu/files/vehicleset_pc_logitech_g25_separatepedals.zip bemasolni a ..\Need for Speed SHIFT\ControllerDefaults\PC\ konyvtarba, es "bent" kivalasztani.
Amugy teljesen normalis XML file, barki kenyelmesen szerkesztheti😉
Ettol nem fog jobban tapadni az auto, tapad az igy is mint az allat😊)) Persze, mihez kepest😊 Ez csak kormany es FFB kezeles. De sajnos nem sokat er:/
Es termeszetesen, a korabban atnevezett, atmozgatott file-okat az esetleges patch-elesnel erdemes visszapakolni😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ugyanott (egy oldallal késõbb) ezt írta a PC-s változatról:
"... Viszont amirõl mindenképpen szólni kívánok, az a PC-s konverzió, ami finoman szólva sem lett olyan igényes, mint elvártam. Az online rész hibamentes, a verseny nem laggol, úgyhogy ezt itt le is tenném, ám ami magát a játékot illeti, az szégyen az EA-re nézve. A menüben borzasztó a navigáció, az irányítás beállításainál pedig a billentyû helyett mindenféle joystick-számokat olvasni, ami felháborító, hisz az ember még csak azt sem nézheti meg, hogy mit mivel kellene csinálni. Ha mindezt le is nyeljük, jön a következõ pofon: a rossz optimalizáció. Az új Need for Speed jól néz ki, a kocsik szépek és a pálya se rossz, de úgy összességében nem szebb a már egy éves GRID-nél. Ez még nem lenne baj, ám az, hogy a Grid repül szinte bármely gépen (nálam is, FullHD és képjavítók mellett), miközben a Shift jobb esetben is csak 30 fps-sel vánszorog, elég mókás. Az én gépem nem egy ûrhajó (az oltást nem kérem, köszönöm), hisz csak egy 4400+-os AMD-m és egy 3870-esem van, de az, hogy nincs olyan beállítás, amin a játék tökéletesen futna, több mint dühítõ. Remélem, az EA már dolgozik egy javításon, amin kicsit optimalizálják a játékot, mert ez így nagyon vicces."
Gondolom kipróbálom ha már van demo. Letöltöm, telepítem indítom széles mosollyal majd amikor a játék átadná az irányítást exe hibával kilép. A mosolyom rögvest lehervadt. Kipróbáltam a PhysX törlését újratelepítését, majd különbözõ kompatibilitási beállítást de az eredmény mindig hajszálra ugyanaz volt. Tehát nem tudtam kipróbálni. Ahogy olvastam külföldi fórumokat sokaknak van ilyen és ehhez hasonló problémája úgyhogy nem vagyok egyedi eset.
Végeredmény az lett hogy a játéktól végleg elment a kedvem és nem is fogok szöszölni vele többet. NFS:Shift kihúzva a bevásárló listámról. Ha majd a következõ rész olyan lesz hogy elsõre indul a demója is, vagy kijön egy patch amirõl mindenki áradozik akkor lehet.
De ez az én saját véleményem csak.