11230
-
#7358 :DDD Csak "polgár"pukkasztásból írtam ám be. Amúgy tényleg egyre élvezetesebb ez a karrier mód, főleg az 1 vs 1 versenyek, ott lehet alakítani szépen. Kár, hogy nem volt bekapcsolva a Fraps, olyan zúzások vannak néha, hogy ihaj. Ellenszenves irrealitással gyorsuló ellenfél,elhúz vagy két és fél mp-re, de persze a kanyart neki is be kell vennie. Ekkor jön a pada torpedó, fék nélkül megcélzom a kanyarodó verdát, telibe kapom, jó esetben többet bucskázva redukálódik le az ellenfél és nyered a versenyt. :) Ez ellen nincs ellenszere az AI-nek, de hát ha egyszer csal, akkor ne kelljen már szórakoznom vele. Persze vannak becsületesen megszerzett 1 vs 1 győzelmek is, azok azért édesebbek. -
#7357 ahh dejó neked, én meg dolgozok. na mind1 megyek ELSZÍVOK egy cigit, mert Dobronski arra buzított fel. kabbe jó'van, most miattad megyek cigizni -
#7356 Megpofozlak ha legközelebb ilyen lassan megyünk.Ezt komolyan mondomXD -
#7355 Ahh, de jót versenyeztem most a Gridnél sokkal jobb Shift-el és egyetlen hibajelenség sem ütötte fel a fejét! ;) -
#7354 Van pl aki azt mondja, hogy a töltési idő is lecsökkent. Most nem tudom, hogy bepróbáljam e a patchet... Ugyanis nekem hazavágta a daemon toolst a játék.
Azt ha megint elba.z valamit... -
obe #7353 azt nem mondta hogy mit szivjatok el, mit okoskodsz, te vagy az anyja, vagy mi?..nem kell itt erkölcscsöszt jätszanod, senki nem kert meg rä..szänalmas vagy -
#7352 CSben is vannak reklámok a falakon és még senkit sem hallottam akit zavart volna. Szerintem pl. egy autós játék sokkal életszerűbb lenne, ha a házakon reklámok lennének. TDUban vannak is, a saját reklámjaik és ott sem zavaró. -
#7351 Mármint a törléssel kapcsolatban...
-
Dobronski #7350 Mindegy. Már a nevéből is leszürheted, hogy egy öreg életúnt faszfej. -
#7349 Bizony.
-
#7348 Az elég érdekes lenne, mert mindössze kettő dolgot javítottak benne:
- LAN
- egér
Ami tény: minden más csak a képzelet szüleménye.
-
#7347 Kb a postok 85%-át lehetne törölni a picsába. -.- -
#7346 Mért szánalomra méltó pl az ha jó kis pipadohányt eltol az ember a haverokkal a vizipipa körül? Vagy ha z-t.Vagy csak én nem értek valamit...:D
Ja meg ezzel az uj patchel szüntek a fagyások vagy változatlan a helyzet?
Egyik torrent oldalon olvastam, hogy van akinek a patchel megszüntek a problémák. -
Richardix #7345 Figyelj... minden játéknál vannak kisebb nagyobb hibák, ami okozhatja h valamitől nem indul. ha mindenkinek minden elindult eddig, és hibamentesen ment (függetlenül attól h warez vagy sem) akkor is ők a lámák mer a Shift nem megy? Ki is az aki most vakon ragaszkodik a véleményéhez?
Másfelől meg a vitákért igenis te felelsz... ha valaki benyőg valami szart máris leállsz vele vitatkozni.. ahelyett h azt tennéd amit kéne: le se szarni. nem, te mindenkivel vitatkozol, aztán meg jössz azzal ők kezdték... de te meg folytatod... -
#7344 -
#7343 -
#7342 sztem meg nem kell ilyen sztereotípiákat felállítani tuningosokra. nem biztos h az ő hibája volt. -
#7341 Ez már lehet azelőtt szétesett mielőtt elérte az oszlopot....... -
Dobronski #7340 Az is vagyok.
Csak hülyültem, de mindegy. -
#7339 hát nem sajnos :( -
#7338 már ne haragudj de milyen duma ez hogy szivjatok el valamit. szánalmas vagy büszke lehetsz magadra. -
Dobronski #7337 Remélem ez nem ingame. :D -
USAMEN POWER #7336 Baleset topikból linkeltem. Csak hogy értsd mire gondolok. :D
-
#7335 ilyennel szívesen járkálnék pesten (is)
-
USAMEN POWER #7334 Azért az USA ban, meg szerintem Japánban is járkálnak még a Nitroval telepumpált, Neonnal virító csilivili verdák...
Meg Budapesten is látni elég sok üvöltű hangu verdával járkáló, másokra veszélyes nagyarcot. Habár a legtöbbjük verdája csak sufnituning... -
#7333 már hál istennek lecsengett a nagy része a tunyingmókusoknak. mostmár alig alig látni street tunyingos pléhdobozokat...profi tuningos meg nem hozza ki a verdát a sok láma közé. :) -
#7332 De azokat rendesen... :Ö)
-
#7331 erre sajnos nincs magyarázat. de hogy az a nymorék is mondta ha nem tetszik el lehet menni. (miből te köcsög meg hova?) szkadjon meg. na de ne politizáljunk. itt egyenlőre szídjuk az EA-t és az SMS-t -
USAMEN POWER #7330 Háth az NFS -ekben szereplő tuning márkák az tény hogy túl drágák egy átlag magyar fizetéséhez képest... -
#7329 pedig ez a jövő, az értékesítési, marketing, és egyéb szakik szerint
ha nem is megoldani, de mérsékelni fogja a jelenlegi problémákat
az h a probléma megoldása újabb problémát szül, már más hatásköre lesz. ez viszi az embereket előrébb :) -
#7328 Nem is olyan kicsi reklám... de az egész NFS voltaképp az.
[A játékosok 99%-ának persze álom marad az autók nagy része.]
[A populárisabb autókat is sokan csak használtan vehetik meg.] -
Dobronski #7327 Kis reklám. Vérpistike beleszeret egy márkába, majd ha felnő, és netán lenne pénze (na, nem MO-n) olyat vesz az autójába. Vannak felnőtt vérpistikék is ---> tirexi. -
USAMEN POWER #7326 NFS -ekben az Undergroundtól kezdve valódi tuning cégek cuccaival tuningolod a verdád. -
Dobronski #7325 Na, inkább szívjatok el valamit, hallgassatok ilyen zenét, és sunázzatok ilyen csajokat... -
#7324 Ja, és akkor meg azért sírna a szánk (joggal), hogy fosadék reklámokkal vannak tele a játékok...!
S hiába jönnének "ad hacks" és "ad cracks" cuccok... mindig újabb és újabb reklámok, netán ONLINE reklámok jönnének (jó kis mailware-ekkel, trójaikkal)...
Szóval, eszükbe ne jusson!
Így szaros játékokhoz - még Single Player-hez is! - internet kell, a qrva anyujukat!
-
Dobronski #7323 2. adót* bocs -
#7322 Nekem olyan gépem van és hitelböl vettem Szerintem shiftet nem adnak hitelre -
USAMEN POWER #7321 Ott a pont ! -
Dobronski #7320 bér--->ezt nem oda szántam -
Dobronski #7319 Számoljuk össze hányszor adóztatnak/lopnak meg....
1.Fizetésedből levont bér.
2.Minden egyes áruért amit veszel, fizetsz.
3.Lakás adó, luxus adó, kötelezó biztosítás...
4.Cigányok ellopják amid van.
Nem is lenne baj, hogy adóztatnak, DE NE ENNYIT! Amerikában (tudom, unalmas, mindig ezzel jönnek) 10% az adó, és szépen be is fizetik, de nem 25-35-50%! És persze ott nem 40 ezer forintot keresnek napi 10 órában. (Anyukám barátnője varrónő...)