11230
-
#7438 Nem! ÉN!!! :D -
#7437 #7431 ezek után HG-nak itt is? had ne kommentáljam az 5letet... -
#7436 Meg aki hibamentesen akarja futtatni a Need for Speed: Shift című, a GRID-nél ezerszer jobb játékot!!!!!!! :D :D :D -
USAMEN POWER #7435 Ide én kellenék HG -nak ! -
#7434 jah csak abbamaradna ám ez ha pl nem reagálnának vissza anyázással. megspóroltunk volna 30 hsz-t kb -
kraven81 #7433 Offolni szintén tilos, de ha mégis akartok, akkor ott az off topik... -
#7432 Verem a nyálam a koromra? :D Muti mán, hol írtam le én, hogy mennyi idős vagyok, te szegény retardált! Az sem tudod, miről írsz, ha meg írsz valamit, az hülyeség, de szar vagy! :D Pukkadtok ezerrel, ahogy én nevetek, istenem, de hülyék vagytok... :D -
USAMEN POWER #7431 -
Dobronski #7430 pffffffffffffffffff -
#7429 Senki nem kíváncsi rád,itt vered a nyálad hogy ennyi idős vagy meg annyi idős,én erre nem lennék büszke,ahogy viselkedsz,komolyan,mint aki megrekedt egy óvodás szinten vagy lejjebb...Többiektől elnézést az off miatt,de este is láttam mit művelt itt,mag ma is,most jött ki belőlem -
#7428 kivan csukva a zenvidiát az veszi aki bedől a hazug kombájnnak, vagy totál láma a témához -
Dobronski #7427 huhuhhhuhhuuhuhu huuh uhu huh hu No.3 -
#7426 saját magát minősíti ezzel... -
#7425 NV karit vásárol. -
#7424 ilyenkor merre jár a házigizda? -
#7423 Kussoljatok már el! Nem igaz miért kell káromkodni? Azt hiszed nagy menő vagy? Gondolom 14 évesek vagytok! -
#7422 Gyűlnek mán rendesen. :D Majomnépszámlálás! -
#7421 Igen és felvállalva azt a hozzászólást, máris kevéssé irigyelt szellemi közösségbe kerültél új barátoddal. Kié lesz a banán és kié a héj, eldöntöttétek már? EGÉSZ topic? :D Röhögök. -
#7420 No2... -
Dobronski #7419 awdubvzawedasuzgavsdasad a
asdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd -
barmi #7418 -
Zoliz #7417 Hogy rohadnál meg te gané senkiházi fartúró!!!
Anyádat bazd szét ne a topikot! -
#7416 Tessék. :D -
#7415 majd lövök róla képet. 2 fém tartó van felfúrva, és azon van a gép. :) helytakarékos megoldás -
bgabor #7414 Igen, ezzel nagyjából az egész topik véleményét összefoglaltad padawanról. -
#7413 Így nem esik le az ára. -
Dobronski #7412 Baszaweg kus máér épp enenéék :D -
barmi #7411 Te a falon tartod a géped?? Fel van akasztva mint egy kabát wazee ???.?.? -
#7410 Íme, az Ember. :D -
#7409 te vagy a No1. csimpánz aki ugrott -
#7408 #7399 -
#7407 Csak azért kérdeztem, mert alád akarok menni árban. :D Nos: Nekem is van egy NFS:S ready gépem, eredeti játék a DVD-ben, maga a szoftver telepítve. Kormánnyal 180 e ft, kormány nélkül 170. -
bgabor #7406 Aha, szóval a véleményed szerint mindeki hülye, aki ATI-t használ.
Hát ehhez no comment, innentől kezdve minden fórumozó tisztában van az agyi képességeiddel. -
#7405 mekkora lol -
barmi #7404 -
#7403 PADAVAN
-
#7402 te egy igazi seggfej vagy egy igazi köcsög,szartúró,egyébként asszony megvan még???Én nem hinném,mert sztem belevered a retkes faszodat a shiftes tokba,TE MAJOM GECI -
Dobronski #7401 Kijött az új pecccs! -
#7400 idejössz 230.000 Ft-al a kezedben, én széthúzom a gépet, leveszem a falról, és viheted ugy ahogy van :D még a TDU-t is benne hagyom a dvd íróban -
#7399 He-he, ha lesz olyan csimpánz, aki egy ilyen nyilvánvalóan élcelődő poénkodásra ugrik, akkor az meg is érdemli.