Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Innen is látszik hogy nem vagyok leragadva 1 gyártónál. Mivel az AM2+ AM3 platformos lapok alá elég fosh az nv csipp, így inkább ATI-sat vettem.
..és kijelenthetem tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Tuningpotenciál, és minden téren. 😊
szval. vélemény. kezdjük ott, mikor bejött ez a nagy "kössünk össze 2 vga-t" dolog. nv mit csinált? szart a fejleszésre, sé elövett egy õsrégi technológiát, amit még a voodoo 2 vga-k korában láttunk. ati meg totál új felfogással építette meg a cf-t. itt ásta el magát elõször az nv. a többit elmondták már.
másik érdekes dolog, hogy hiába a nagy nv lefizetés, arra optimalizálják a játékok nagy részét, mégis nézzük meg a teszteket. így is bucira veri az ati az nv-t a legtöbb esetben. 😊 talán ha nem arra menne a pénze az nv-nak hogy lefizeti a fejlesztõket, talán utolérhetné az ati-t és még rohamosabban fejlõdhetne a vga, mennének le az árak stb. de aztán mindenki azt vesz amit akar 😊 ATI4ever <#finom>#finom>
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nélküle nem lett volna és nem lenne (ár- és technikai) verseny, és nem lenne most olyan nagyszerû hardver a gépemben, mint amilyen most van.
Ezért, köszönöm nVidia!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha az Ati véleményem szerint használhatóbb lenne azt vennék. Név, kinézet, reklám nem hat meg.
No offense, de ezt már sokszor hallottuk. 😄
De.. tudod mit? Legyen. Én nem határolódok el attól h ATi legyen a gépembe (jobban is menne az amd-s laphoz xD)
- ATI-nak milyen sunyi lépései is vannak?
- ATI miért is ad olyan technikai fejlesztéseket a közép- és felsõ kategóriában egyaránt, amit az ellenlábas csak a felsõben?
- Miért ébredt rá a fél világ, hogy nVidia mekkora csaló?
- Miért lett hirtelen "nem fontos" az nVidiának a DX11 (lásd a hivatalos nyilatkozatokat)?
Mert az ATI felhasználó barátabb, feltörekvõ és éppen ezért minden szegmensben a legtöbben kínálni akar cég, mely csak nekünk jobb. Emellett, az elkövetkezõ idõszakban érik be mindaz, ami miatt annak idején nagyon lemaradt, és a fejlesztõ környezet is ráébredhet arra, hogy nem minden a GeForce körül forog...
van egy haverom, aki kisbabákat fojtott vizbe, de olcson tud most videokártyát... érdekel? onnan vettema bátorságot, hogy "nekem mindegy" 😉
üdv,
a.
Forza.
Forza.
Én billentyûzettel - mert az áll jobban kézre, a gamepad-emet nem nagyon erõltetem - nem is tudtam kezdeni a drift résszel semmit.
Ahogy a párbajjal sem.
Rohadt cheater AI...
Hát éppen ez az!
Az ATI eddig összes terméke sokkal kisebb erõforrással többet kínál, fejlettebb környezetben, több "feature"-rel, mint az nVidia!
S mi történik, a versenyben "jobban csengõ" - és többet tejelõ - kanadai cég vezet, mert minden cég / fejlesztõ gárda és felhasználó zöldben látja a világot.
Legdurvább kampányuk a CryTek-et lefizetõ render reklámjuk.
A drift miatt nem lesz 100%-os.
(lásd Assasin Creed - egyik patchben benne volt a DX 10.1 támogatás ami az Ati kártyáknak ingyen adta a + élsimítást, hogyhogy nem a köv patchbõl kivették....)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem az üzleti részérõl dumáltam eddig sem. Azt magasról leszarom, hogy mennyi mindent invesztálnak, erõltetik a CUDA-t stb...
Engem az zavar, hogy mesterséges visszafejlõdést indukálnak, hosszú ideje.
S itt nem dominál az sem, hogy ATI HD4850-em van. Írnám ezt akkor is, ha S3-am, Matrox-om, vagy ne adj' Isten nVidia-m lenne!
Nincs több kérdésem 😊
Nálam a fõprobléma az ATival az volt hogy ha megjelent egy adott játék, 80% hogy valami gebasz volt vele.. Méltóztatták hónapok múlva javítani a problémát, akkor meg szinte biztos volt az hogy valami régebbi játék nem müxött rendesen.. az ami egészen addig jó volt 😄
á mind1 hagyjuk, ne flameljünk. Kinek ez, kinek az 😊
* = nV terméken "jobban fut", ezért azt hiszed, nV terméket kell venned...
Engem spec nem izgat ez az Nvidia VS Ati vita, mert spontán csak felvágásról szól az egész a másik elõtt hogy hú nekem ati hd 4870-em van, senki se pofázzon, mert egy hatalmas kocka vagyok és utálom az nvidiát stb...
Én részemrõl azt veszek ami nekem pont megfelel, qrwára leszarom a másik véleményét... Geforce 8600 GT-m van azt is leszarom, míg nem szarik be, vagy az új játékok több mint 50 % -a nem indul el rajta full graffon, addig én nem veszek újat, mert minek ?!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Összefoglalóan: technikai fejlettségben fél-egy éves csúszásban lévõ cég, a pénz erejével erõlteti a szoftver iparnak, hogy az õ hardverein jobban fussanak a játékok, mint a fejlettebb és elõremutatóbb ellenlábas hardverein.
Ez a nem mindegy.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nem lesz ez így sokáig <#eplus2>#eplus2> lásd. Crysis 2
If Everything That Has A Beginning Must Has An End