Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez még hozzáfûzném, hogy a roncsderbi a 3-4 -ik szinten még nem szûnt meg, max nem kapsz akkorát, hogy a gumifal adja a másikat, de hogy kicsússzál ahhoz már elég. És ha kicsúszól, a mezõny elsõ fele, kb. az elsõ 5 bot már utolérhetetlen.
Az AI -t újra kéne programozni az alapoktól, mert alapból agresszívra lettek programozva, egy modal csak az agresszivitás mértékét lehet csökkenteni.

arty
Alexease! Nem akarsz ebbõl is egy standalone-t csinálni? 😊

Forza.

És igen, az AI tényleg nem olyan kegyetlen hardba, mint amilyen eddig volt. 😄

Én is felraktam, annyi változást vettem észre, hogy nagyobb féktávot kell hogy vegyek, megszoktam hogy beesek a kanyarba, és driftelek.

Ezt meg régóta megakartam már kérdezni:

Stabilitáskontroll, és a Blokkolásgátló mire jó ? Ha be vannak kapcsolva, ha nincsenek, semmi változást nem veszek észre...

SötétBarom
Kipróbáltam. Szerintem rakja fel mindenki. Kurva jó. Mondjuk élethûbb nem lett, viszont nem csúszik a kocsi folyamatosan mint eddig, és nem darál le az AI. Kurva jó. Nem nyomtam a gémet egy hete, de most folytatom 😄DDD

Amúgy így tényleg kicsit GRIDes lett a fizika, azzal a különbséggel, hogy itt nehezebb keresztbeállni.. Tapadásokkal szerintem túllõtt a célon a szerzõ, de összességében sokkal jobb mint a "gyári" fizika.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

IMYke2.0.0.0
Jézusom!
- RD: GRID (PC): 2008. május 30.
"GRID is a hybrid between arcade and simulator of mainly tarmac racing that consists of 43 cars."

- NFS: Shift (PC): 2009. szeptember 17.
"In the new franchising model for the series adopted by EA, Shift takes its place focusing on simulation racing rather than the arcade racing of previous titles in the series."

Akkor mirõl is beszélsz?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Naaa! Mi kell még h porig alázza a Grid-et?! 😄DD

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SötétBarom
Videó alapján állat.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

oké,köszönöm.<#smile>
pxxl
fejlesztéseknél, de külön csak spoiler nincs, elõre beállított body kit-ek vannak csak.

All hail the double x!

Sziasztok!
Hol lehet spoilert rakni a kocsira?
Csak azt nem tudom mit. Shader intenzív FUEL és GRID sem töltött ennyit...
Amúgy lehet h már megszoktam azért tûnik gyorsabbnak. 😄

fery02
Igen, erõs gépeken is több ideig tölt, mint kellene.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Baj van az idõérzékeddel... <#hehe>
Elhiheted , hogy semmivel sem tölt gyorsabban a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"takarítok rendszeresen." ---> Ezzel nem mindenki van így ! <#hehe>

Nekem meg mostanában mintha gyorsabban töltene...
Igaz én takarítok rendszeresen. <#rolleyes>

Jacek
az jo nalam meg 3 perc😊 ne szar gepen😊 ezert is nem jatszom vele😄

[HUN]FaTaL
DDR3 az a CL8?

http://goo.gl/gd6Zi5

samu 1T F1 7200rpm winyó,4giga geil CL8al.
fél perc mire betölt...
Az a fura, hogy nálam változó... egy új vinyó rendel...
Alexease
Betoltes: 4-8 sec, kilepes: 2-4 sec.
Nyomass egy defragot...
Kb. mennyi idõ? Nekem egy szar vinyóm van gyors rammal, szóval kenhetem a hajamra a Geil ramot.
Amúgy olyan 10-20 másodperc szokott lenni.
<#conf>
másnak is ien sokáig tölti be a versenyt:S
pedig nincs xar gépem...
attila2323
Jöhetne már valami fizikai javítás. Eddig belsõ nézetbõl nyomtam, ógy nem rossz, de ma megnéztem külsõben hááááát......mint ha nem is az úton menne.

semmi

fery02
csak quickrace

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok!😄
azt szeretném kérdezni, hogy a szintekkel megnyert kocsikat nem lehet a karrier módban használni?

Szép az S14 esed 😛 de a drift , hát nem a legjobb
copass
<#worship>

TRT
Csináltam egy kis drift videót. Eleinte én is szenvedtem vele, de bele lehet jönni! Ja és nem kormánnyal játszok, hanem egy gamepaddal.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

RelakS
bazz, az elsõ képet kicsiben majdnem benyaltam fotónak O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

batihu
Köszi! Kipróbálom!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

erieskrisz
Hûlye Nv<#mf2><#mf2><#idiota>nesztek Physx ATI-ra

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

szépnek szép.( az eminyé is zöld)
De sajnos ebben a játékban az egyik legszarabb,irányithatattlan,a fék is gáz,ráadásul,még tapadni sem tapad

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na még 5 tetves csillag a végéig<#boxer><#worship><#email><#falbav>
Ez a rohadt kanyarmester kikészít teljesen,pedig igy 47 évesen már nem vagyok az a kimondott idegbeteg,de ettõl függetlenûl,szó nélkül ripityára töröm az akárhányezres billentyûzetem..<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

pxxl
unalmas perceimben jött egy új civic 😊

All hail the double x!

Hupsz! Most nézem, lemaradt az akinek szántam! Sory! <#banplz>

Erre gondolsz?

Az egyik kedvenc verdám!<#szeret>

Nem hiszem el,egyszerûen nem tudom kilökni a kocsikat vagy megpördíteni,mindig énis kisodródok,az nem baj ha ezeket a csillagokat nem tudom megszerezni?
attila2323
A kormány késésre kéne már valami. Meg, hogy ugyan annyit forduljon mind a 2.

semmi

Alexease
Kiprobaltam, de annyira nem jo😉 A gumit piszkalta itt-ott, de csak felmegoldassal, es a tapadasok is maradtak az eredetiek.

Maradok a sajatomnal: NFSSHIFT_Pakfiles_V3

En mas-mas slipcurve-t hasznaltam a GT1/GT2/Slick/Street/Supercar autokhoz, a tapadasokat is visszavettem es az FFB-t is allitottam.

De valszeg sokkal jobb nem lesz, mert tuti engine szinten is atirogattak, igy mashogy szamolja a dolgokat.
modelcar
Az aston martin DBR9-et megnyerte már valaki?

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

FlyHigh
Tök jó kis játék lett. Dirftet valahogy nem lehet kikerülni? Csak túra autózni?

Thrash \'Till Death

DJ Skyline
közben kipróbáltam driftben, ott "még jobb", kitudom tekerni a kormányt ameddig tudom, és ott is marad. 😄

SötétBarom
Steering sens 0%
Speed steering sens 100%

Nekem így teljesen jó gémpaddal. Kormánnyal nem tudom mi a helyzet. A speed sens minél magasabb, annál kevésbé lesz érzékeny, ahogy nõ a sebesség. A sima sens meg gondolom egyértelmû.

Érdemes még az autó beállításainál a maximum steering lock-ot lejebb venni, mint amin default állásban van..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
nagy mágus lehetett, aki kitalálta, hogy nem lehet játék közben az irányításon állítani. így egy külön élmény beállítani a kormányt... :| az már más kérdés, hogy úgy rángatja az emberem a kormányt mint az õrült, a legkisebb mozdulatra is. ez vajon mitõl lehet? steerint sensitivity / speed steering sensitivity volt 0 és 100%-on egyaránt, de semmilyen különbséget nem észleltem. az meg a másik, hogy menüben olyan merev a kormány, mint egy fagyott kutyaláb, játék közben meg nem ugrik be középre, hanem a játék csinál egy holtjátékot, és csak addig ugrik vissza. ez megint micsoda?

batihu
Alexease, kipróbáltad már azt a "real"-t? Milyen a te verziódhoz képest?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

lacica
Jó!!!<#taps>