Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az AI -t újra kéne programozni az alapoktól, mert alapból agresszívra lettek programozva, egy modal csak az agresszivitás mértékét lehet csökkenteni.
Ezt meg régóta megakartam már kérdezni:
Stabilitáskontroll, és a Blokkolásgátló mire jó ? Ha be vannak kapcsolva, ha nincsenek, semmi változást nem veszek észre...
Amúgy így tényleg kicsit GRIDes lett a fizika, azzal a különbséggel, hogy itt nehezebb keresztbeállni.. Tapadásokkal szerintem túllõtt a célon a szerzõ, de összességében sokkal jobb mint a "gyári" fizika.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
- RD: GRID (PC): 2008. május 30.
"GRID is a hybrid between arcade and simulator of mainly tarmac racing that consists of 43 cars."
- NFS: Shift (PC): 2009. szeptember 17.
"In the new franchising model for the series adopted by EA, Shift takes its place focusing on simulation racing rather than the arcade racing of previous titles in the series."
Akkor mirõl is beszélsz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
Hol lehet spoilert rakni a kocsira?
Amúgy lehet h már megszoktam azért tûnik gyorsabbnak. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elhiheted
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igaz én takarítok rendszeresen. <#rolleyes>#rolleyes>
fél perc mire betölt...
Amúgy olyan 10-20 másodperc szokott lenni.
pedig nincs xar gépem...
semmi
azt szeretném kérdezni, hogy a szintekkel megnyert kocsikat nem lehet a karrier módban használni?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
De sajnos ebben a játékban az egyik legszarabb,irányithatattlan,a fék is gáz,ráadásul,még tapadni sem tapad
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ez a rohadt kanyarmester kikészít teljesen,pedig igy 47 évesen már nem vagyok az a kimondott idegbeteg,de ettõl függetlenûl,szó nélkül ripityára töröm az akárhányezres billentyûzetem..<#idiota>#idiota>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az egyik kedvenc verdám!<#szeret>#szeret>
Maradok a sajatomnal: NFSSHIFT_Pakfiles_V3
En mas-mas slipcurve-t hasznaltam a GT1/GT2/Slick/Street/Supercar autokhoz, a tapadasokat is visszavettem es az FFB-t is allitottam.
De valszeg sokkal jobb nem lesz, mert tuti engine szinten is atirogattak, igy mashogy szamolja a dolgokat.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Thrash \'Till Death
Speed steering sens 100%
Nekem így teljesen jó gémpaddal. Kormánnyal nem tudom mi a helyzet. A speed sens minél magasabb, annál kevésbé lesz érzékeny, ahogy nõ a sebesség. A sima sens meg gondolom egyértelmû.
Érdemes még az autó beállításainál a maximum steering lock-ot lejebb venni, mint amin default állásban van..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman