Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Need for Speed Shift Real Mod 1.0
Kíváncsi lennék e véleményére.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
<#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hello!
Nincs valami oktató rész, vagy hasonló ami megtanít driftelni? 😄
Az eddigi összes NFS-ben - már amelyikben volt - a driftet élveztem a legjobban és tudtam is, erre ebben egyáltalán nem megy... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Underground sorozat óta folyamatosan szûkítik a lehetõségeket, Pro Streetben volt annyi pláne, hogy bejött a képbe a matricázás, de hogy a Shiftben már azt is korlátozták, meg a nézetek váltogatása, meg a kutyafasza, stb... <#boxer>#boxer> <#levele>#levele>
a gyártók matricáit nem lehet színezni, nagyítani, hogy akkora legyen mint az ajtó
mustangra csíkot akartam de 4 db kellett belõle ami végigmegy a kaszni teljes hosszán!
Kipróbáltam és bizony nagyon bejövõs, ha így adták volna ki az eredetit egy szavunk sem lehetne.
Nincs pattogás, nem csúszkál (ill.talán egy picit de ezt lehet hogy csak beképzelem, mert számomra az volt a legfontosabb hogy a "drift"-zés megszûnjön), reálisak a féktávok és kaptunk 3 új nézetet (mondjuk ebbõl talán csak a belsõnek van értelme).
Szóval így már valóban élvezhetõ a game, grat a készítõnek. <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
De sajna az rFactor-t nehez hasonlitani, mert mig az GT4 es az NFS:Shift valszeg "hivatalos" adatokbol epitkezik, addig azt az rFactor MOD-ot isten tudja ki csinalta es mi alapjan😊
De azt, hogy egyaltalan, milyen is ez a "real" cucc, azt ki sem probaltam😄 Majd talan holnap😊
csak azokat nem lehet átépíteni!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
nem találtam ilyen beállítást
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Résztvevõ programok: NFS shift (real mod 1.0) Gran Turismo 4, Rfactor
Autó Volkswagen Golf 5 GTI utcai (mind három progiban megvan)
Pálya: Laguna Seca
Kormány: mind a 3 programban: Logitech Driving force pro
NFS Shift: célegyenes top speed: 170 kmh
GT 4: célegyenes top speed: 171 kmh
Rfactor: célegyenes top speed: 165 kmh
NFS shift: sikán elötti féktáv: 149 kmh
GT 4 sikán elöti féktáv: 149 kmh
Rfactor: sikán elötti féktáv: 145 kmh
NFS shift: utolsó kanyar sebessége: 64 kmh ( a kanyar közepénél)
GT 4: utólsó kanyar sebessége: 62 kmh
Rfactor: utolsó kanyar sebessége: 59 kmh
Köridõk: NFS shift: 1.48.040
GT4 : 1.48.222
Rfactor: 1.51.400
A GT4 és a Shift eléggé közel volt egymáshoz, (irányításban is) az Rfactorral mentem utóljára és ott határozottan nagyobb alulkormányozási hajlam volt az autónak a köridõn meg is látszott. A köridõkon biztos lehet még faragni én 5-6 kört mentem mindegyikkel de végülis szerintem egyáltalán nem rossz a shift és még biztos lesznek finomítások. Aztán nagyobb erõsebb autóknál is kilehetne tesztelni, de most ennyire futotta.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
All hail the double x!