11230
-
#9173 Jó beszész! -
#9172 -
csoli31 #9171 Amúgy be lehetne fejezni végre ezt az Nvidia- Ati vitát! Most az Atisok mérgelődnek emiatt a játék miatt. De elmondom hogy az Nvidia tulajok is mérgelődtek már egy játék miatt (konkrétan a 8XXX szériás kártyások, a Splinter Cell-Double Agent miatt). Nekem is egy Nvidia 8800-as kártyám van már, és én is vacakoltam azzal a játékkal hogy működésre bírjam, de kevés sikerrel (utána olvasás után is). Lehetne már végre befejezni ezt az egész nevetséges dolgot, amit műveltek itt a topikban. Ja és én nem tartozok egyik gyártó fan klubjába sem, és Nvidia tulajdonosként is elítélem amit művel (pld. a Physx-el). Én is szeretném ha dugába dőlne, és inkább valami független fizikai megoldás nyerne, mert így mind a két tábor jól járna! Nem lenne a játékokkal gondja ez ügyben senkinek se. -
#9170 -
#9169 Ezt most vastagon benézted pajtás :DDDD -
bgabor #9168 Aha. Javíts ki ha tévedek, de nvidia kártyával még senki se jelzett anomáliákat ennél a játéknál. ATI kártyák egy részén nem megy, kidob az asztalra, másik részükön pedig 10-15 FPSel lassabban megy mint az azonos kategóriájú nvidia kártyákon. -
#9167 Te meg ugy csinálsz, mintha nvidiás problémák nem léteznének, mintha az ATIn kiemelkedően szarul menne minden, mindenkinél :) -
bgabor #9166 Nem, és úgy csinálnak, mintha az ATI problémák nem is léteznének. A fejlesztő is, és sok nvidiás user is. -
bgabor #9165 Jaja, nyilván te még életedben nem írtál el semmit, kretén. -
#9164 Rengeteg tapasztalatod lehet ha 4950es kártyákat emlegetsz. :D -
#9163 sok rossz ATIs tapasztalat? x1950-el mégis milyen tapasztalataid lehetnek, már bocs? ;)
(nekem is egy Sapphire duaslotos 4850 van, kussol és hűvös is. ez a korábbi 8800gt-mről nem volt elmondható... ennyit a sztereotipizálásodról) -
#9162 nem -
#9161 van egy pár új üzenet. nincs most kedvem végigolvasni.
röviden: jött már ki valami megoldás a bugokra, ati kártyára?
igen/nem? -
#9160 "Ghostbusters video game no longer flickers between desktop and game play when anti-aliasing is set to 8X and game resolution set to 2560x1600"
Ez biztos rengeteg embernek okozott problémát -
#9159 Miért is javítana? Ez a játék hibája, hogy kényes, de ha a warez topicban olvasgatod a hsz.-eimet, van pár megoldás. Csak lapozz párat. -
#9158 hát nekem sem hozta elő a 9.10 release notes-t csak a 9.9-et, és átírtam a linket 910-re és lám ott volt:D:D
de ezt nem hiszem el hogy egy kis javítást nem dobtak bele(::(:( -
zoltang #9157 Köszi. Ezt kerestem, de valahogy nem találtam.
DE ezt nem hiszem el... :( -
#9156 Shift-en nem javít le van itt írva hogy mit :(:(:Klikk -
bgabor #9155 Leírtam hogy nem jókedvemből fogok nvidiát venni, hanem a sok rossz ATIs tapasztalat miatt. Ha te ennek ellenére nem értetted ezt meg, akkor az a te bajod. -
zoltang #9154 ATI Catalyst™ version 9.10 downloads
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Vajon javít valamit?
-
HUN BECSEHELY #9153 KHTZ-SQPR-SSPL-QORL
Tessék -
#9151 Ebben a topicban nem,menj át warez topicba. -
#9149 -
BIZ0906 #9148 Most a Ctrl megy xD -
Dns5000 #9147 Nekem 70fok max a shaer core crysis alatt, sapphire standard hűtés
gpu 65fok, nem csináltam vele semmi. 4850
Szvsz hulyeség szarabb videókártyát venni mert annak jobb a hűtése.
De a topik nagyon átment flamebe.
2 oldal óta semmi shift. -
#9146 :DDDD
lol
Vegyed a szar nv-t. Talán nem referencia 4870est kellene nézni, hanem toxicot, silence efficiencyt vagy vaporx-et, hogy csak a sapphire megoldásait írjam. -
#9145 [európaiasítva] -
#9144 A Hentai-ban minden el van túlozva [európiasítva] és éppen ettől über az egész.
-
#9143 Ez olyan, mint egy karikatúra. El van túlozva a cickók ugrálása. :) -
#9142 Nem hagyott nyugodni a dolog: megtaláltam a cuccot...
-
#9141 az án 4870-em még nyáron sem ment 90 fok közelébe OC profillal sem. jójó a toxic-nak van a legjobb hűtése. :P
#9140: olvass vissza erről szól a "vita" már 2 napja -
Dns5000 #9140 nem ertem, hogy szivatják az atisokat? -
#9139 Én is átnéztem... hááááát :))))
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyira szar oldalt találtál, hogy már jó -
#9137 Mert még úgy is igézőek... -
#9136 mert annyira természetellenesen ugrálnak a cickók? -
#9135 Én nem is tudom levenni róla a szemem... vajh' miért? -
#9134 -
#9133 Hát, szerintem nem... valami hentai lehet. -
#9132 mekkroa jó