Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már két szeró: NFS.Shift, nfssgame. Egyiket se használja senki ?
Egyiken haverral Left 4 Deadezek. 😄D
aki szeretne multizni hamachin:
ASTON1171
jelszo: 123
(eddig az 5-bõl 4-en vagyunk aktivak)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
am nem akarlak megsérteni, de...áhhh...megvenni ezek után hogy láttuk mekkora egy kupac...<#shakehead>#shakehead> kidobott pénz volt
All hail the double x!
Megvettem a gamet de van egy nagy gond!Ha full screenbe jatszok a amikor kezdõdik a jaték akkor háttér és a kocsi meg mindne fekete és csak néha látszik valami szines objektum pls help valaki ! Mert nagyon sokat fizettem érte 😞!!!
Frisittetem a direck x et és a physyxet is!
Köszi elõre is a helpet!
Az Nvidia belerakja a kezét a játékokba ennyi a nagy helyzet!Próbálja az ótvaras elavult architektúráját életben tartani!
Ezért szar nekünk a SHIFT!Ennyi!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
A szerver neve :ASTON1171
Hozzá a jelszó :123
Eleinte még el is hittem, de mára ez annyi játéknál lett így, hogy a szándékosságban kezdek egyre kevésbé hinni.
Hozzáteszem, nem vagyok nV fan, bár jobbnak tartom a kártyáit az ATIénál, de ez már szánalmas.
Árban, nyers erõben valóban jobbak, de mindent egybevéve az nV kártyák jobban használhatók a mindennapi "életben". Emellett tényleg nevetségesnek érzem lassan a "csak ebben" szlogent, annyiszor halottam (pontosabban olvastam) már az SG játék topikjaiban...
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy a 7600GT-m nekem is sokáig megvolté s alázott sok kártyát. Most cseréltem le kb 2hónapja. De most Ati-t érdemes. Vettem is egy 4890-et. <#eplus2>#eplus2>
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az NV logótól a játék elején már én is sokszor rosszul vagyok.
Hogy állítsam így be a kormányt és, hogy lépjek ki a játékból?
All hail the double x!
Mindenki ott tart még, amikor "ATI-ék nem tudtak driver-t írni"...
Most néznék meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Az utobbi tizen evben sose volt gondom semmilyen programmal, nem volt fagyas, hiba, erdekes anomalia, nem kellett varnom, mig osszedrotozzak az ujonan megjelent programhoz a friss videokartya drivert😉"
A 4850 elõtt nekem 8800gt majd 9600gt is volt (még elõtte ati 1950, elõtte nv 7900, 7600, 7300, 6600 ... azelõtt ati x800 9800 9600 9500, elõtte nv gef4 gef3 gef mx, elõtte voodoo3 banshee voodoo1 😄 ), és detto ugyan az van/volt mint nálad: soha semmi gond - játékokkal legalábbis. A Shift kivétel, aljas modon szarul fut ATI 4xxx-en a legtöbbünknél 😊 És az általad is belinkelt interju alapján ez beza EA sár. Az okot meg mindenki képzelje oda maga, de én a véletlenekben nem hiszek.
("Mozizás" esetén mindkét gyártónál durva hibákkal sikerült összefutnom, ezért is "cserélgettem", mindhiába. Minden azon mulik, kinek a "keze alatt" dolgozik egy kártya.)
Forza.
Forza.
valaki megtudna mondani h tudom kivenni az nfss-bol a tablakat, es h tudok fajlokat mecsomagolni, progi megvan csak hasznalata nem megy. elore is koszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
aki nem tudja hogy kell játszani hamachin az is jöjjön nyugodtan majd segítünk (win7 ügyben nem tudunk :'( )
Én is erre gondoltam de utána leszedtem 1 másik helyrõl is (szerintem az hivatalos oldal volt) és felraktam, oszt semmi xD még egér sincs :S !
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
All hail the double x!
Pár napig le volt szedve a gépház egyik oldala, a kerintgetõvel együt, és pl. a TDU nagyon szarul futott, megnéztem a frapsal hogy hány fps -el terelek, és else hittem mikor kiírta hogy 20...
Tegnap kitakarítottam mindent a ventilátoroktól kezdve, visszaraktam a gépház oldalát a kerintgetõvel, és a TDU érdekes módon 40-50 fps között tartotta magát, idõvel lesüllyedt erõs 40 körülire. Lényeg a lényeg, hogy rengeteg apró tényezõ lehet, amit át kell gondolni, mielött valaminek/valakinek a véleményezésébe belekezdünk.
Az Ati VS Nvidia vitához meg annyit fûznék, hogy ha valaki a szar gépébe, belerak egy qrwa jó videó kártyát, majd csodálkozik hogy változás nem sok van, a gamek szarul futnak, stb... az nem feltétlenûl a gyártók hibája.
Pl. ha a processzor szar, az örömmel húzza vissza a videókártya teljesítményét.
Volt egy haldokló Maxtor winchesterem, az kb. megfelezte a gépem teljesítményét, az új WD -vel pörög minden. Hoppá mennyi minden kis gebasz elõfordulhat...
Grafikai bugot én még nem láttam, de AI bugot annál többet. Pl. felmászik falra, keresztbe áll az úton (persze hogy az ideális íven), elhúz az egyenesben mind a kisangyal, ugyanolyan kocsival.
grafikai bugok meg igenis vannak, mégha nem is feltûnõ mind.
All hail the double x!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
a tier 4es kategóriában a works restrictes competitionnál milyen autók kellenek? works carok gondolom, de hiába van egy csomó ilyen autóm, aminél ott van a W betû (pl Dodge Viper, Chevi Corvi, Lambo Murci) azt írja, hogy nincs ilyen autóm ehhez a versenyhez
hamachi faq
darki81 én meg nem nagyon értem ezt a hamachi-s dolgot de amúgy pl.:NFS-Shift 1.1 (12) -ba vannak 5 en , NFS-Shift 1.1 (13)-ba is vannak 5 en 😄D !
de amúgy valaki nem tudna segíteni hogy ez a hamachi -s dolog hogyan mûködik ? mert én belementem 1 szerverbe (hálózatba) de onnan hogyan tovább ? 😄 (én úgy gondoltam hogy a játékba a LAN -nál ; de nekem nincs LAN -.- 😄 (és feltelepítettem a pach-et))???
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ALEXEASE ezt hogy érted ???
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,