11230
  • IMYke2.0.0.0
    Na, eddig se voltak értelmes "vezetők", de most aztán végképp nem lesznek!
  • Szabi1991
  • DJ RX7
    én előbb a patch-et. adják itt ki a + autókat, de a játék még mindig nem megy rendesen.
  • samsung123
    VÁROM
  • DJ RX7
    video
  • Digitman
    Reméljük ebben benne lesz az ígért javítás is:

Gamestar
  • pxxl
    van még mit reszelni rajta
  • samsung123
    már készülnek is az új autómodok
  • SötétBarom
    Nekem WIN7-en el sem indult, de se hibaüzi, se semmi. Felraktam rá a crackelt 1.1 patchet, azóta jó.

Teszteld.
  • DJ RX7
    már dlc-znek de nem adtak ki még egy normális patch-et, már több mint fél hónap eltelt.
  • GhostR1der
    akkor majd próbálkozok a legfrissebb win7-tel hátha a pre release a baja...
  • w77d
    én már egy olyan javításnak is kurvára örülnék, ami lehetővé tenné a matrica tükrözést a másik oldalra és a gyorsverseny opcióban a kocsik alakítgatását...
  • pxxl
    látod én voltam annyira leleményes, hogy meggugliztam, és rájöttem hogy engem nem érdekel
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hiszem, anno, az első részével még gurulgattam is kicsit...
    Ha hagyományőrző módon készült, akkor "megveszem" az új részt is.
    [Mániákus gyűjtő vagyok - időm persze zéró]
  • [HUN]FaTaL
    Hard Truck 3, ha így mond valamit. :D

Engem sem érdekel túlságosan, de majd megnézem. Remélem a topicjába azért nem szabadul be a sok vérpisti.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már csak azt kellene tudnom, hogy mi az a "Rig'n'Roll"?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
    Remélem, hogy jön amúgy egy újabb Patch, mert ráférne.
  • pxxl
  • [HUN]FaTaL
    kit érdekel az íjéj?:D
  • pxxl
    kit érdekelnek az oroszok?
  • [HUN]FaTaL
    Ne légy má' ilyen. 6 év után az idén oroszul megjelenik a Rig'n'Roll is.
  • pxxl
    arról is szó volt h mennyi mindent újítanak majd a shiftben :) kaptunk szép autókat, meg őőőő...őőőőőő jah igen dobozfizikát, meg őőőőő bugokat, meg őőőőőő hmmmm
  • norbi2fraktal
    de jönni fog mer szó volt róla, am jó az új nick képed
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem sosem...
  • norbi2fraktal
    lehet tudni mikor jön az új javítás:?
  • Gabor_(HSF)
    De jo! végre,már alig várom
  • pxxl
    sztem meg nem feltétlenül. sokan az eredetire is panaszkodtak...
  • Willi Betz
    Nemsokára lesz egy ingyenes kiegészítő a játékhoz. Amcsi izomautók lesznek benne és egy japán a Toyota Supra személyében.

Link
  • w77d
    igen, sokan paanszkodnak hogy fagy a warez. Nekem nincs összehasonlítási alapom mivel én egyből megvettem...
  • GhostR1der
    Szerintetek fagyhat azért mert nem eredeti a játék?
    Mert akkor szerintem megveszem...
  • willy34
    Hát--én szeretem ezt a játékot,de még mindig az a problémám, hogy nem tudok online játszani.Lehet, hogy ez a sorsom--vagy valahogy mégiscsak lehet ezt a ki*****ott szervert frissíteni??
    Merthogy azt írja ki, hogy frissítsem a szerverem.
    A terméktámogatásnak is írtam levelet-ők meg azt ajánlják, hogy frissítsem a videókártyát...Na mindegy--ha vkinek van vmi épkézláb ötlete, szívesen venném.Na csőváz.
  • Akey
    Most, hogy eljutottam arra a pontra, amikor már csak a "kipördítéses" versenyek hiányoznak, szerintem eléggé objektív képet alkottam a játékról. Engedjétek meg, hogy saját szavaimmal élve fejezzem ki véleményemet, ugyanis csak így tudom korrektül megfesteni azokat az érzéseket, amik a játék során rám törtek. A gyenge idegzetűek ne olvassanak tovább, mert obszcén szavak sora következik. Merthogyis az ég nem verte tele ezt a hókoros g**it, amikor azok a szarf***ú niggerarcú elektronikárcos bunkók ilyen szemetet toltak az arcunkba! Az óvta meg a blu-ray lemezt a kettétöréstől, mert 10 papír az ára. Azt megígérhetem, hogy többet nem költök gyerekkorom tisztelve szeretett autósjáték-sorozatának (TNFS-től Porsche Unleashed-ig) egyetlen meggyalázott, elcseszett folytatására sem. Köszönöm, hogy meghallgattatok, így legalább a plazma TV is megmenekül. További jó fórumozást kívánok, az Adminoktól pedig elnézést, ha elvetettem volna a sulykot.
  • Coronita21
  • SötétBarom
    A karrierben épített autókkal mehetsz, boxpaddal a hátsó gombokkal lehet válogatni bonus-career-stock közt.
  • w77d
    basszákmeg XXD
  • pxxl
    keressek egy emil címet?
  • w77d
    srácok a gyorsverseny funkcióban hol lehet autót tuningolni?? ha azt mondjátok hogy ott nem lehet és csak gyári kocsikkal lehet gyorsversenyt nyomni én írok egy szívhez szóló levelet a Shift megalkotóinak...
  • Nor3i
    ha tobb karriered is van akkor az lehet a hiba nekem volt mar ilyen
    ha csak 1 kariered van akkor passz!
  • Nor3i
    a matricak telleg eleg gagyik
    es sztem a tuning is gagyi(nem hiheto)de ettol eltekintve zsir a gama
    game pad al jatszom es semmi bajom vele sztem fizika hiheto
    driftbe szivesen segitek aki igenyli!
  • Nor3i
    hello mindenki!
    olvasgatok itt visszafele,ti kesz vagytok
    sztem drift realis igaz nem olyan mint az eddigi nfs ekbe
    de sztem azok nem voltak realisak
    rasegites meg alap hogy ki kell kapcsolni csak az abs meg ami amugyis van a kocsiba azt kell hasznalni es ugy megszokni a jatekot.
    nekem jol megy a drift igaz volt hogy a falat vakartam kinomba,de ha raerzel onnantol menni fog.