Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak abba, hogy zárt szabvány, nem fog bele bukni. M$ zárt szabványa a dx, mégis, sikerült elérnie, hogy ne OpenGl, vagy valami egész más legyen a fõ csapásirány. Hanem a fizetõs dx. (Értsd, hogy neked, és nekem fizetõs, nem a játékfejlesztõnek, ahogyan a PhysX is nekem fizetõs, nem a játékfejlesztõnek.)
Egyébként, szerintem a PhysX jobban néz ki, mint a havok. (Mondom, szerintem) Láttam futni a Sacred2, a Mirrors Edge alatt, és sokat tesz hozzá. Itt pedig 2 demót látni, ráadásul, a Sötétbarom által linkelt táncos, és az én általam linkelt táncosok közt, azért akad egy "csekély" különbség....
http://www.freetvmaci.info/
Annak idején, sokan tartották értelmetlennek - ma látszik csak igazán, hogy mennyire jól megírták / kitalálták / fejlesztették: sokkal versenyképesebb, mint bármely ellenfele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pisix meg fog halni, mivel zárt szabvány. Az OpenCL/Havok viszont nem.
http://goo.gl/gd6Zi5
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Hídrobbantás
Táncosok, ruhák
"This demo is completely interactive and runs at solid 60FPS on a standard PC. The dress polygonal model is based on a real-world dress and was provided by Optitex Limited."
Amúgy látom sikerült belinkelned azt a foskazal Cell Factort ;DDDDDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU; nekem, és sokaknak volt ilyen gondja. tducentral, SG, PH tele volt vele. Kb 60000Km-et tettem a játékba, tudom, mit beszélek.
Arty!
Majdnem minden PhysX-es játékban van kapcsoló. Amelyikben nincs, abban a CPU-t használja, mindkét kártyán, mert nem kiegészírõ effektekre használják olyankor.
Az úton 6 csík volt: fehér, zöld, és rózsaszín színkombinációkban.
Az égbolton pedig szõrke négyzetek lebegtek egymás mellet.( lehet hoyg csak ufók voltak.)
NV csal 3DMarkban, hátráltatja a fejlõdést, félig szabványos, elavult DX10es kártyák stb. Hidd el hogy penget a fejlesztõknek is egy kicsikét. A pisix pedig meg fog bukni mert zárt szabvány. Meg valószínû az nv is elmozdul a gpgpu irányába, így a kártyái egyre inkább alkalmatlanok lesznek játékra.
semmi
arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy a shiftes fizix az megy gpu-n vagy nvidia esetén is csak cpun fut? mert akkor más gond lesz valóban... allitolag uj driver már kiirja, h a fizix éppen min fut
7300-7600-7900-1950, ezek voltak nekem amig TDU-val játszottam, sosem láttam tex hibát, sõt az én casual stilusommal igazán bugba se futottam bele - végig meg végképp nem játszottam 😊
Forza.
semmi
"Csak össze kell rakni"
Nem kell mindent összerakni. Ha végiggondolod, 10 játékból 7 elején ott a logó. Ha ezeket mind lefizetik, hogy ati-n rosszul menjen, azt számold már ki mennyi pénz! Talán az egész iparágban nincs annyi, mint amibe kerülne egy ilyen lépés. Persze, az biztos mögötte van, hogy megtámogatják néhány videokártyával a projektet, meg egy kis pénz is gazdát cserél, reklám címszóval, de ha emiatt a játék nem fut megfelelõen a másik termékén, az nem az egyik hibája... Egyértelmûen a kiadó-fejlesztõ sara! Még ha megveszik kilóra, az is az lenne, de mint mondottam, ebben nem hiszek.
Még egyszer mondom; nagy általánosságban semmi gondom az ATI termékeivel, nem vagyok nV fan, de ennek a folyamatos ati-s sirámnak van egy olyan mellékzöngéje, hogy savanyú a szõlõ.
TDU-t én is 7600Gt-vel kezdtem, és bizony, általános sirám volt a hiba. Talán azért nem maradt meg benned, mert volt 1000 másik is, ami a mai napig is ugyancsak van. Például az, hogy 100%-ot, (tudtommal) mai napig nem lehet elérni... Hivatalos oldal is tele volt vele, és a késés miatt kaptunk (azthiszem) 2 kocsit is a(z elsõ, és egyetlen) patch-al. (Ami Augusztusban jött, míg a játék február végén.)
talán mert itt sg-n többeknek van ATI-ja? vagy mert mégiscsak azt veszed észre, amit "akarsz" 😉
"Én sem hibáztattam az ATI-t, amiért a TDU kb fél évig minden második indításkor textúrahibásan jött be, mivel konzolról jött, amiben ATI van, és a textúrák betöltési sorrendje megkavarodott az nV kártyák 95%-án. Így a kép villogott. Szidtam az atari-t, meg az eden games-t, mert fél évig húzták az elsõ patch megjelenését."
Kissé nem ugyanaz, hiszen ha a konzolos leszármazás miatt lett ATI-s az tisztán a fejelsztõ bénázása. Itt egy pécés nvidiás API, a fizix van a dologban. Meg nvidia logo. Plusz az nv eléggé el lehet keseredve, h a kártyái versenyképtelenek. Nehéz összerakni? Nem hinném ...
Egyébként nekem volt a TDU idején többféle 7-es geforcem és nem volt tex gondom ... és nem rémlik, h ennyire általánosan gázos lett volna, mint a shift most.
Forza.
GTA IV-t gondolom nem merted akkor kipróbálni 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
2. Nekem eddig az összes játék fut Ati-n ugyanúgy, ha nem jobban(még az nv logósok is).
3. A physx egy röhely, már aki kicsit utánajár annak.
semmi
semmi
May the force serve you well!
Milyen szabványt kell feladni Physix ?
mondjál már valamit ami sokkal jobb Physixel mint nélküle?
Pls Shift mennyivel is jobb Physixel?
Forza.
All hail the double x!
Akkor a 9800gt majdnem 3x (!!!) annyiba került, és egy dekával sem jobb kártya. Azóta is röhögök a markomba 😄
Ímyke;
Jujj... Egy 9800Gt most olyan 30-35000Ft. Minden játék 1280x1024-ben, élsimítás kivételével maximális beállításokon, minimum hozza a 30 FPS-t. (kivéve a Crysis-t, ami 1024x768-ban tudja csak ugyanezt, és GTA4 ami egyetlen videokártyán sem tud, még hasonlót sem) Minek drágább kártya? Ezért a két játékért nem érdemes.... A többihez pedig nem KELL. (Magasabb felbontásról nem tudok nyilatkozni, ez a monitorom natívja, nekem tökéletesen elég.) És csak azért, hogy 1080-ban játsszak, egy ugyanekkora, (19') vagy nem sokkal nagyobb monitoron, eszemben sincs 100-150000 Ft-t kiadni. Ugyanis egy megfelelõ monitor 50+, egy videokártya, ami meg is hajtja, meg szintén minimum ennyi...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát, az nVidia kártyák a valódi értéküknek már eleve a 3x-osába kerülnek, hidd el.
All hail the double x!
Ott maga az engine olyan, hogy csak NV kártyával mûködik. Nem azért, mert egy atin nem tudna, hanem mert nem akar.
De lentebb már írtam a Cell Factor nevû fosról, ami az aegia saját beallása szerint kizárólag fizikai gyorsítókártyával mûködhet jó, aztán valaki meghaxolta, és egy erõsebb procin csodálatosan futott.
P V K
...
Persze, hogy nem szelektíven olvasok. Csak sokkal több ATI-s gondot látok, ami nem egyértelmûen user-error.
Igazság szerint, szívtam én már annyit az ATI kártyákkal, hogy eszembe se jutna újra azt venni, DE ennek ellenére sem mondom azt, hogy az rossz lenne. Tökéletesen jók, és ráadásul az áruk is jobb.
Én azért (is) veszek nV-t, mert a PhysX szerintem (!) most több értelemmel bír, mint a dx10.1, v 11, (Egyenlõre, de mire kijönnek a megfelelõ játékok, az nV is tudni fogja) nV-fix-et eddig nem láttam, míg ATI-fixrõl rendszeresen olvasok, stb.
Amúgy, ezen kívül annyi a bajom az ATI-val, (ill az ATI-sokkal) hogy kívülrõl úgy néz ki; Savanyú a szõlõ. Hülye Physx így, meg úgy, (miért fáj, nem értem, hiszen akadályozni nem akadályoz semmit ATI kártyákon, nV-n viszont hozzátesz), ha egy játék elején nV logó van, akkor biztos zsebre vágták a fejlesztõket, azért szar ATI-n, pedig amennyi logó-t látni, ez képtelenség, hiszen más reklámszerzõdést kötni, más a fejlesztõket olcsó kártyákkal megtámogatni, és (anyagilag) más zsebre-vágni a fél játékipart. Az kurva sokba kerülne... Akkor egy átlagos nV kártya a mostani 3x-osába kerülne. Arról nem is beszélve, hogy az a fejlesztõ, amelyik ebbe belemegy, (azaz abba, hogy a potenciális piac fele, a játékkal alig tudjon játszani) egyszerûen hülye.
Tehát nekem ez az összeesküvés-elmélet nem tetszik, mert teljesen logikátlan.
Az pedig, hogy ki milyen kártyát vesz, egyéni ízlés kérdése szerintem. Attól senki sem lesz se több, se kevesebb, hogy milyen videokártya figyel a gépében. Csak ha valami szar az én gépemen, akkor ne a másik kártya gyártóját hibáztassam már... mert az szánalmas. Lehet hibáztatni a fejlesztõt, kiadót, lehet "követelni" a javítást, de a másik "nagyot" hibáztatni... érdekes hozzáállás. (Én sem hibáztattam az ATI-t, amiért a TDU kb fél évig minden második indításkor textúrahibásan jött be, mivel konzolról jött, amiben ATI van, és a textúrák betöltési sorrendje megkavarodott az nV kártyák 95%-án. Így a kép villogott. Szidtam az atari-t, meg az eden games-t, mert fél évig húzták az elsõ patch megjelenését.)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Forza.