11230
-
#9535 ez mi? -
Skyline #9534 Annak a kormánynak olyan is a minősége....
Amikor megvettem 2szer vittem kapsából vissza mert szériahiba hogy oldalra húz az ffb...
Amúgy meg semmivel sem tud többet mint a 8ezer forintba kerülő logitech force EX....13 pénzért pedig logitech momo van pc-re ami ég és föld minőségben a microsoft szemetéhez képest...
Akinek megér egy fos kormány 20 pénzt vegye...én eladtam a francba.... -
#9533 elég komoly lesz, nézzétek a hátsó spoljert
-
willy34 #9532 Hello!
Tök jó, már tudok online játszani, csak azt nem értem miért ad győzelmi megjelölést 2.+3. helyért is...NNa mindegy .
Azt véletlenül nem tudja vki, hogy miért dobálja az összes kocsi mindig a seggét?--1xűen nem lehet normálisan bevenni velük 1 kanyart.
Öröm, és ujjongás+zabáljatok málét:DDDDDD. -
Benevolens #9531 közben rájöttem még egy dologra: Minél jobb a kocsid, annál szarabb az irányítás. Van egy Aston Martin, amivel még egy kanyart sem tudtam rendesen bevenni :) -
#9530 hogy a viharba ne lehetne :D még vezeték nélküli is van :P
-
#9529 X360-on hogy nyomtad? Mert nem hiszem, hogy arra lehet kormányt kötni... vagy tévedek?
-
#9528 nemtom illik-e egy napon említeni a shiftet meg a forza 3-at -
McKangi #9527 Nekem sikerült lenyomnon a játékot x360-on fullra,igaz vért izzadtam.
De most nekiálltam a Forza3-nak és az 5 körös versenynél a 4-ben elaludtam a székben...
A SHIFT-nél azért nem volt ilyen....
Na meg így utólag csak a jóra és a szépre emlékszik az ember,én várom a következő részt. -
#9526 mert már 1280x1024-ben végigmásztam rajta, most meg már nem akarom jtászani :D -
#9525 Mert utálja a játékot. Meg tudom érteni.
Engem is "felbaszott ezerrel".
-
#9524 akko mé nem játszol 1920x1080-ban? XD -
#9523 én is 40-50 néha 60 fps-t láttam mikor kipróbáltam 1920x1080-ban. 1280x1024-ben meg csak 30 volt folyamatosan. szval van baja :D -
Vér Istvánka #9522 csakúgy, mint az összes eNeFoS játékban -
#9521 Van egy névjegykártyám egy bizonyos Vér Balázs-tól :DDASD -
#9520 én akkor voltam ideges, amikor már vagy 40x próbáltam kilökni, és mindig én szívtam meg. volt olyan hogy megpördítettem a gecit, de az egyből visszapördült menetirányba és a következő kanyarban meg is fogott.. bezzeg ha ő lök meg egy picit én szanaszét csúszok ő meg vígan elmegy... Sajnos naggyon durván csal a gép ebben a játékban... -
Vér Istvánka #9519 ilyenkor kilöktem a szemetet a gennybe a pályáról és ha sikerült az aszfalton maradni gyorsan összejött az 5 mp és máris nyertem
persze olyan is volt, hogy a kilökés után mikor a számláló már 4,98 mp-t mutatott villogva, a köcsög visszajött, és qrvagyorsan ledolgozta a hátrányt
szerinted mennyire voltam ilyenkor ideges? -
#9518 igen, ez sok helyen van így, hogy a rivális kegyetlen tapadással rendelkezik meg jobban is fékez... -
#9517 az AI egy rakás bésárral = ... -
Benevolens #9516 sziasztok, már most utálom ezt a játékot. Megint csal a gép
Van egy hármas szintű jutalom játék, vagy mi (amiket kapsz, ha nyersz) ilyen "kapj el, ha tudsz"-típusú és szerintem lehetetlen végigmenni a pályán, mert mindig lecsúszom az ideális ívről. De a riválisnak persze összejön... Ha meg úgy megyek, hogy ne csússzak le, akkor meg rám ver öt másodpercet és annyi.
-
Digitman #9515 Hát ha nekem is ilyen kártyám lenne én sem panaszkodnék. :)
Sok ATI tulaj panaszkodott (kis százalékban NV fanok is), hogy gond van a játékkal.
Én is 1920x1080-ban játszom és az érdekes az, hogy a régi monitoromon 1024x768-as felbontásban sem ment jobban: min: 25-30 fps, max: 70 felett. Ami azt jelenti, hogy valamit (akarom mondani többek között ezt is) a programozók elcseszhettek. -
#9514 azt írja hogy segít az ATI kártyákon jó eredményt elérni.... eddig szarul kellett volna futnia a kártyámon??? 40-60 fps-el játszok 1920x1200 minden max beállítással XXD -
zoltang #9513
Need for Speed Shift – Second Patch Release Date
http://www.virtualr.net/
-
steweee #9512 na megnyugodtam. tehát pcre még nem jelent meg... -
willy34 #9511 Hát fiúk--még mindig az online funkcióval van a bajom.Már frissítettem a videokártyámat,de még mindig semmi...Megint újra kellene telepítenem?
(the CD key is already registered) -
McKangi #9510 Na meg hogy miért foglalkozik az archievmenttel az ember?Mert egy kib*szott nagy kihívás!!Hát nem is tudnék aludni éjjelente ha nem "végezném" ki az egész játékot.Ha pc játszottam volna akkor fele ennyi időt sem fordítottam volna rá.
Pontosan ezzel fogott meg egy csomó embert a microfos.Még többet,többet...és többet és ne má abbahagyd -
McKangi #9509 Áááhhh feleslegesen szivatod magad.Hagyd a picsába az amcsi 2-es szintet,nekem sikerült megcsinálni az összes csillagot....:)
Újra kezdtem az egészet elölről és a 250 tökéletes rajt-tal megvan az 1000 archievment is.
Szerintem az amcsi 2-es szintet a kipördítés miatt LEHETETLEN megcsinálni..... -
Vér Istvánka #9508 MERT KELL AZ ÖSSZES QRVA CSILLAG AZÉB@ZMEG
bocs ne vedd magadra, felidegesített a játék
én is azon a szemétláda 2-es szintű amcsi kipörgetősön cumizok -
#9507 Nem értem miért foglalkoztok egy nyomi achievmenttel, ahelyett, hogy élveznétek a versenyeket. Én már hosszú ideje csak quick race miatt indítom csak el. Tök jó csapatni egyet a nordon hacsival, vagy egy e36-al. Tier3-nál tovább nem is nyomtam, olyan sebességekhez ott a WipeOut :DDD -
I just posted this on NeedforSpeed.com: "Following on from our earlier announcement about the upcoming expansion pack we wanted to give you some very important details about the upcoming patch... the release date:
PlayStation 3 - NOVEMBER 23RD
Xbox 360 - DECEMBER 1ST
PC - DECEMBER 1st
Console owners will be prompted to download the patch when you start SHIFT on the release date. PC gamers will be able to download the patch from our Downloads page. This release date is pretty solid at this point and we don't expect it change. It if does we'll let you know as soon as we hear. -
#9505 én is úgy voltam ezzel a játékkal, hoy először kibaszottul bejött. Aztán mostmár látom, hogy mélyen azért ott lapul néhány tipikus NFS betegség :S -
McKangi #9504 Hát srácok komolyan momdom....Hogy azt a buzerátorral csináltatnám végig ezt a pályát aki beprogramozta ezt a kib*szott játékot.Kiváncsi lennék hányból hányszor csinálná végig ezt a kihívást.....
Személy szerint reggel 10 óta probélkozom.A készítők valami rohadt húst szagolgattak programozás közben.Lassan kiábrándulok ebből a játékból....
Ez már annyira szürreális mit a modernkori festmények... -
McKangi #9503 Aúgy a 2-es szint USA széria 2-ik versenyéről van szó a Willow Springs-i pályán.
-
McKangi #9502 Az sajna 3-as szintű.Itt max 2-es lehet.Kiprobáltam már az összes amcsi verdát ezek közül. -
#9501 Corvette? :D -
McKangi #9500 Hát a kipördítésnél arra rájöttem ha japán autót lehet választani akkor egy laposorrút kell.Ezt leültetve és a gyorsulást nagyobbra állítva egyenesek végén ha beledurrantok az elöttem éppen fékező autó hátuljába akkor az megemelkedik és alákerülve ki lehet pördíteni.
Minden kipördítéses versenyem megvan csak ez az 1 amcsi nincs,mert ezek a kocka formájú autókat függöleges homlokfallal,hiába ültetem le teljesen,vagy csak az elejét,egyszerüen nem kap az ellenfél autójának hátulja alá,hanem csak mint egy faltörő kos nekidurran és lelassul.
Már nem tudom mit találjak ki,de még agyalok rajta.Ha valakinek van tippje írjon már be ide.! -
#9499 Ja, nem. Decemberben:) -
#9498 Ez már megjelent?:D -
#9497 ez a kipörgetéses szar nem egyszerű. Egyszerűen csal a játék. Ha valaki egy picit is hozzádér te már csúszol hatfelé, viszont az AI olyan tapadással rendelkezik, hogy az egyik pályán irdatlan tempóval csúsztam bele és azt is simán fogta... -
McKangi #9496 Hali!
Nem tudna valaki adni valami tippet hogyan lehetne megcsinálni a 2 szinten az usa szériában a kipördítéses versenyt a Willow Springs-i pályán?
Már mindennel probálkoztam,de nem sikerül az istenért se.
Valami tutko tipp kéne (autó,tuning,setup beállítás,vezetés technika,nehézségi szint).
Vagy most menjek el rendörnek,ahol megtanítják ezt?