Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tudnál segíteni a hamachi-be ? :D
mert azt már letöltöttem valamikor de nem sikerült jáccani vele mert németül volt -.- :S
meg a hamachi az amúgy olyan mint 1 szerver ? hogy szólok a haveroknak hogy jöjjenek fel (ha nekik is megvan a hamachi :D) és már jachatok is :D ? lécci válaszolj , elõre is köszi : Csabi
Hátha az 9.10-es catalyst javít valamit rajta
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A prociéhsége sem gyenge a játéknak :O
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Na, de amúgy persze, vannak dolgai az nVidának, de túl van lihegve szvsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2)amugy lehet driftelni minden autóval....CSAK a tuning menünél kicsit okoskodni kell aza leszoritóerõt csökkenteni hátoul, guminyomást emelni hátul rugókat állitani meg sokminedent ja és nagyon fontos hogy MINDEN segitség ki legyen kapcsolva! és egy jó kormány legyen a kezedben! VOÁLÁ a kõnigseggel egész hosszúkat lehet driftelni normál pályákon szinte úgy mintha drift módban(aminek köze nincs valójában a drifthez mert szinte telejesen más fizikát használ mint normál versenyeken azaz egy kamu szar) lennék, persze 3-4óra gyakorlás után. én igy drifetlgetek, nagyon nehéz(de ez van a drift valóságban sem könnyû).
3amugy vágom mire akartál kilyukadni, én tudomásom szerint nincs olyan mód ami engedi driftelni az összes autót...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
-Valaki jáccott már multyplayeren (a shift-el) (úgy hogy nem eredeti a game) ? ha igen akkor lécci mondja meg hogy hogyan ! :D mert én csak letöltöttem a netrõl (mint ahogy rajtam kívûl még sokan) és ugye a multyplayernél azt írja ki hogy rossz a cd key !
Tud valaki olyan progit amitöl lehet multyplayeren jáccani ???
-(és még 1 kérdés) Valaki nem tud valami olyan mod-ot (vagy nem tudna csinálni 1 modot) amitõl bármelyik autóval lehet driftelni (pl.:bugattyval :DD ) ???
A válaszokat elõre is köszi :Csabi !
overx: megnézed a vezérlés beállításaidat - ha billentyûzettel nyomod máshol van, mint amikor más vezérlõvel.
http://goo.gl/gd6Zi5
:DDDDDDDDDDD
Csak ezt ne írtad volna. Nézzél körül melyik kártya, hogyan támogatja a DX szabványokat. Gondolok itt fõképp a shaderekre... Segítek: Az NV nem annyira.
Emlékszik még valaki a cell factor nevû aegia techdemo játékra? Egyes arcok meghaxolták anno (ugye physix only cucc volt elvileg) és egy combosabb procival vidáman játszható volt.
Amúgy az elsõ ati kártya amit használtam (egy rage) a voodoomhoz képest botrányszar volt (de a voodoo megsült, és volt egy ilyen kéznél :DD).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem rossza az ATI - sot! De nekem nem eri meg az az esetleg 5-10%-al gyorsabb sebesseg, a talan szebb kep, es az elelmosas trukkok a megbizhatosag, szabvany feladasat...
Regen, meg talan az ara elonyere szolgalt, volt kompromisszum, mert a kanadaiak tudtak annyit drotozni a kartyan, hogy olcsobban osszeraktak, es meg "gyorsabb" is volt - csak persze ehez, trukkozni kellett:) Ma mar, nem hinnem hogy annyival olcsobbb...
Azért nem hinném, hogy ennyiszer benne van az nV keze a dologban, és "direkt rossz"... 1-1 alkalmat el tudnék hinni, de gyakorlatilag minden 2. játéknál ez, vagy hasonló van. Ennyivel nem drágábbak az nV kártyák.
Szerintem a képlet egyszerû; valamit elcsûr az ATI, és a kártya nem úgy megy, ahogy a dx szabvány elõírja.
Ideje volna összeesküvés elmélet helyett belátni, hogy az ATI kártyák... nem mondom ki micsodák. Ennyi hiba, ennyi gebasz, ez nem létezik, hogy az nV lefizetéses taktikája, vagy a fejlesztõk sara.
Bár, tuti bosszantó a dolog, aláírom.
http://www.freetvmaci.info/
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Viszont tegnap kellemes meglepetésként ért, hogy 5.szinten saját kocsival kell menni. Az LP640-es Lambót már elég jól tudom irányítani és tegnap az elsõ szériában egybõl el is vertem õket, igaz az elsõ versenyen csak 2. lettem, így csak 19/20 csillag. <#email>#email> Talán még sikerül kijátszani is. <#hehe>#hehe>
Tedd fel a márciusit és utána az augusztusit. Az augusztusiból hiányzik pár fájl, nem tom mit csináltak, egy csomó játék nem indul el, ATT-nek nem mûködik enélkül a 3D módja mert olyankor még a messenger is hibával kidobál. Érdekes hibákat generált, 3 napig szoptam vele. :D
Közben megnéztem mást is, az OFP2 is gond nélkül megy.
All hail the double x!