11230
  • marco2
    Sziaztok felraktam a játékot a karriert indítanám , és töltésnél lefagy. Mitöl van ez? Mit lehet vele csinálni?
  • w77d
    tényleg az. Egyszerűen így le kell mondani a kocsi matricázásáról :(
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, oltári nagy FAIL az EA részéről.
  • w77d
    nem tudjátok hogy hogy lehet a kocsi mindkét oldalát egyszerre matricázni? ha kölön csinálom a bal és a jobb oldalt, akkor könnyen asszimetrikus lehet..
  • Gabor_(HSF)
    Hát ha te mondod!
  • Barny
    Azthiszem eloszedem a kormanyomat:) meglatom mit tudok azzal minden segitseg nelkul.eddig lustasagbol nem probaltam ki xD
  • Barny
    Na itt valami hack van,igy menni nem lehet ebben a jatekban az biztos:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, nekem úgy tűnt, hogy nagyon tud. Nálam, fényévekkel jobb.
  • samsung123
    dehogy tud! full segitség, vagy fizikát irogatta át....irreálisan megy az autó
  • Sharpsh00ter
    Lenne egy javaslatom a játékkészítőknek, ha élet hűbb játékot akarnak és valakinek nincs kormánya és váltója a váltót helyettesíteni lehetne az egérrel is a képen kijelezné a váltót pl.:felkéne előre húzni az egeret miközben megnyomnál egy gombot(az lenne a kuplung) és már be is raknád 1-esbe.
    Szerintetek hülye ötlet?
    Nekem mindenesetre tetszene ha ez a lehetőség is bent lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    Bárki is vezetett, nagyon tud!
  • w77d
    nem is tudtam, én nem találkoztam vele, de asszem nem is volt egyszerre viperem és corvettem..
  • Szabi1991
    így-e (szünetek nélkül)
    [ flash]http://www.youtube.com/v/-GYRmstnTfk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"[/flash ]
  • Kulee
    Aztapicsa dejó O.O
    Nem szeretem a shiftet az eddigiek alapján, de ez a videó kurvára tetszik:D
  • Mikiller
    ezt a videot akartam beszúrni:
    Autopolis 1:32
  • Mikiller
    Egy bug a játékban, amit elvileg az 1.2 patch orvosol.
  • w77d
    miért kell Vipert eladni??
  • Mikiller
    Ha van a garázsodban Viper add el, vagy ha nincs csak Corvett, akkor azt az advanced tunningban vedd alapra a C-vel.
  • w77d
    nálam tökéletesen repszt a corvette :)
  • fekete0012
    mi lehet a baj a corvettel sehol nem lehet menni mert nem indul el csak felpörög és viszaesik a fordulat.
  • Szabi1991
    én meg széria hacsival XD
  • fekete0012
    hali van egy kis gondom van egy verseny amin corvettel kell menni a 3 szinten de a korvet nem indul el mi lehet a megoldás segtsetek.
  • GhostR1der
    Játszani akarok vele :'(((((
  • Barny
    Corvette kicsit gyorsabb szerintem:)...majd megnezem mit tudok vele menni,de szerintem 1.38-at max xD mivel Paganihoz vagyok szokva.
  • SötétBarom
    Holnap rámegyek civiccel :DAASD:_?
  • Mikiller
    Küzben sikerült szintén Corvettel bemenni 1:36 alá.

• pxxl
    végre már vártam hogy mikor alázza le valaki. ráadásul nem is egy kategória
  • Mikiller
    Hello!

Én Corvettel tudtam csak jót menni.

• Barny
    Ja es Pagani Zonda R :)
  • Barny
    Na gyerekek a feladat adott:) ezt tessek megdonteni:P jobb idot meg neten sem lattam:D...uj rekordom:
    Csak kormanyrasegites minimumon tobbi kikapcs.+kiporgesgatlo,MI nehez...ennyi..gamepad
  • SötétBarom
    Végülis jogos. Néha én is előveszek teljesen szar játékokat, hogy megnézzem milyenek nagyobb felbontásban -.-
  • pxxl
    "kipróbáltam fullHD-ban" nem jáccok vele
  • SötétBarom
    Öcsém, az ok, hogy szerinted fos, és ezt szajkózod amióta megjelent, de AKKOR MI A TÖKÖMÉRT játszol vele még mindig ????
  • DJ RX7
    patch jöjjön má e
  • w77d
    meg a nénikéd XD
  • Máté94
    Biztos szerelmes beléd,vagy te belé:D
  • Jana32
    Nem állítottam át ilyeneket, mivel fogalmam sincs, hogy mire jók...:D egyedül a force feedback-et vettem le 10-ről 6-ra.
  • w77d
    ez a hülye egy köpésnyire lakik innen, meg a fórumon is ott van minden topicban ahol felbukkanok XXD
  • Máté94
    Találkoztatok már?:D
  • pxxl
    nah megint egy nagy LOL a játéknak. eddig 1280x1024-ben játszottam full minden, 40-45 fps rezzenéstelenül. Most kipróbáltam fullHD-ban, és 55-60 fps. EZMIEZ LoL rofl zomg optimalizálás rulez