11230
-
marco2 #9455 Sziaztok felraktam a játékot a karriert indítanám , és töltésnél lefagy. Mitöl van ez? Mit lehet vele csinálni?
-
#9454 tényleg az. Egyszerűen így le kell mondani a kocsi matricázásáról :( -
#9453 Sehogy, oltári nagy FAIL az EA részéről. -
#9452 nem tudjátok hogy hogy lehet a kocsi mindkét oldalát egyszerre matricázni? ha kölön csinálom a bal és a jobb oldalt, akkor könnyen asszimetrikus lehet.. -
Gabor_(HSF) #9451 Hát ha te mondod! -
#9450 Azthiszem eloszedem a kormanyomat:) meglatom mit tudok azzal minden segitseg nelkul.eddig lustasagbol nem probaltam ki xD -
#9449 Na itt valami hack van,igy menni nem lehet ebben a jatekban az biztos:D -
#9448 Nos, nekem úgy tűnt, hogy nagyon tud. Nálam, fényévekkel jobb.
-
#9447 dehogy tud! full segitség, vagy fizikát irogatta át....irreálisan megy az autó -
Sharpsh00ter #9446 Lenne egy javaslatom a játékkészítőknek, ha élet hűbb játékot akarnak és valakinek nincs kormánya és váltója a váltót helyettesíteni lehetne az egérrel is a képen kijelezné a váltót pl.:felkéne előre húzni az egeret miközben megnyomnál egy gombot(az lenne a kuplung) és már be is raknád 1-esbe.
Szerintetek hülye ötlet?
Nekem mindenesetre tetszene ha ez a lehetőség is bent lenne. -
#9445 Bárki is vezetett, nagyon tud!
-
#9444 nem is tudtam, én nem találkoztam vele, de asszem nem is volt egyszerre viperem és corvettem.. -
Szabi1991 #9443 így-e (szünetek nélkül)
[ flash]http://www.youtube.com/v/-GYRmstnTfk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"[/flash ]
-
#9442 Aztapicsa dejó O.O
Nem szeretem a shiftet az eddigiek alapján, de ez a videó kurvára tetszik:D -
#9441 ezt a videot akartam beszúrni:
Autopolis 1:32 -
#9439 Egy bug a játékban, amit elvileg az 1.2 patch orvosol. -
#9438 miért kell Vipert eladni?? -
#9437 Ha van a garázsodban Viper add el, vagy ha nincs csak Corvett, akkor azt az advanced tunningban vedd alapra a C-vel. -
#9436 nálam tökéletesen repszt a corvette :) -
#9435 mi lehet a baj a corvettel sehol nem lehet menni mert nem indul el csak felpörög és viszaesik a fordulat. -
Szabi1991 #9433 én meg széria hacsival XD -
#9432 hali van egy kis gondom van egy verseny amin corvettel kell menni a 3 szinten de a korvet nem indul el mi lehet a megoldás segtsetek. -
#9431 Játszani akarok vele :'((((( -
#9430 Corvette kicsit gyorsabb szerintem:)...majd megnezem mit tudok vele menni,de szerintem 1.38-at max xD mivel Paganihoz vagyok szokva. -
#9429 Holnap rámegyek civiccel :DAASD:_? -
#9428 Küzben sikerült szintén Corvettel bemenni 1:36 alá.
-
#9427 végre már vártam hogy mikor alázza le valaki. ráadásul nem is egy kategória -
#9426 Hello!
Én Corvettel tudtam csak jót menni.
-
#9425 Ja es Pagani Zonda R :) -
#9424 Na gyerekek a feladat adott:) ezt tessek megdonteni:P jobb idot meg neten sem lattam:D...uj rekordom:
Csak kormanyrasegites minimumon tobbi kikapcs.+kiporgesgatlo,MI nehez...ennyi..gamepad
-
#9423 Végülis jogos. Néha én is előveszek teljesen szar játékokat, hogy megnézzem milyenek nagyobb felbontásban -.- -
#9422 "kipróbáltam fullHD-ban" nem jáccok vele -
#9421 Öcsém, az ok, hogy szerinted fos, és ezt szajkózod amióta megjelent, de AKKOR MI A TÖKÖMÉRT játszol vele még mindig ???? -
#9420 patch jöjjön má e -
#9419 meg a nénikéd XD -
#9418 Biztos szerelmes beléd,vagy te belé:D -
Jana32 #9417 Nem állítottam át ilyeneket, mivel fogalmam sincs, hogy mire jók...:D egyedül a force feedback-et vettem le 10-ről 6-ra. -
#9416 ez a hülye egy köpésnyire lakik innen, meg a fórumon is ott van minden topicban ahol felbukkanok XXD -
#9415 Találkoztatok már?:D -
#9414 nah megint egy nagy LOL a játéknak. eddig 1280x1024-ben játszottam full minden, 40-45 fps rezzenéstelenül. Most kipróbáltam fullHD-ban, és 55-60 fps. EZMIEZ LoL rofl zomg optimalizálás rulez