11230
-
#9656 nna én az l4d2-t nem veszem meg ennyiért elvből sem. Nagyon kikúrtak azokkal akik megvették az 1-et, köztük velem is (én még a legelején vettem meg 12K-ért)... -
Csokis #9655 Ti tudtátok, hogy az új autók + a Team Racing mód csak multiban elérhető? Én csak most olvastam. -
#9654 Ez nekem közel sem ér meg annyi pénzt amennyiért árulják. Ha többet el se tudom indítani, az sem nagy baj :) Az előző 5 rész miatt meg csak elvből sem fizetnék érte. Itt már látható a fejlődés, ha a következő tartja a szintet, talán megkínálom őket egy kis KP-val. :DD
Bezzeg egy jó l4d2... ^^ -
#9653 nekem 1.0.2.0-t ír ki és én sem tudom megvenni az új verdákat... szerintem szimplán nem lehet őket megvenni és tuningolni... -
mardal #9652 Én felraktam a kiegészítőt,de nekem 1.0.1.0 ír ki,emiatt nem tudom megvenni és tuningolni az új autókat csak gyorsversenyben használni?
-
#9651 ezért szeretek én eredetiben megvenni játékokat, nem szeretek baszakodni ilyenekkel :D most is feltelepítettem és stimm, már játszok is XD -
#9650 Nekem nem indul 1.2 után, ráadásul a menüben is valami miatt fura szögben áll az autó. Verseny indításnál kibasz a menübe. Most uninstalláltam, aztán ha lesz krekk az 1.2höz újrarakom szépen. :) -
ricsa008 #9649 mit javít a multin kivül ? -
Csokis #9648 Akkor nálad nem tudom, hogy mi lehet a probléma. -
#9647 én nem crackeltem semmit és nálam 1.0.2.0 van... -
Csokis #9646 Használtatok no crack-es exe-t az előző verziónál és úgy telepítettétek a mostani patch-et? A kérdésem azért, mert ha igen, akkor mindent installál a patch, kivéve az új 1.2-es shift.exe-t nem! Nézzetek rá az exe-re jobb gomb -> tulajdonságok és részletek fül! Itt 1.0.2.0 kell szerepelnie, ha installáltad a patch-et. -
#9645 ráadásul én ezt az új team modot sem találom játékon belül... valaki megtalálta esetleg?? -
#9644 valami hiba lehet(nálam se lehet), hogy nem lehet tuningolni az uj verdákat, mert az előzetesen kiadott képeken a supra is a dodge is tuningolva volt. nézzétek meg. -
#9643 de kár hogy nem tuningolhatóak az új verdák... a supránál zorall bodykiteket lehetett volna alkotni :DD -
#9642 nem kell. -
#9641 Off topic -
#9640 Van már hozzá crack? :D -
#9639 na ez azzz, nekem sokkal jobban megy a játék, végreee, 20fps-el lett több, a kocsikat is gyorsabban hozza elő kiválasztásnál -
#9638 vicces hogy a játék többet tölt mint amennyit játszhatsz vele. konzolon sokkal kevesebbet tölt(demót próbáltam ps3-on), pedig elég gyors vincseszterem van. optimizálásnál sem történt csoda. valamivel játszhatóbb, de még mindig nem értem mi a francnak van ekkora gépigénye hol ott kb. a grafika a grid-el egyenlő. -
#9637 majd a következő patch-ben -
mardal #9636 hát ez a carpack szép és jó,gyorsversenyben lehet is menni velük,de karrier módban nem tudom megvenni őket:( -
#9635 JUHU -
Csokis #9634 Tölthető a patch! -
Csokis #9633 Az ameriaki már tölthető, remélem hamar felkerül az EU is. -
#9632 "Need for Speed is proud to announce the SHIFT TEAM RACING PACK is now available for download on the Xbox 360. We are expecting it to be available for PC later today."
Legkésőbb holnap, szóval ma lehet hogy nem próbáljuk ki! -
#9631 Én is erre gondoltam, kössz a megerősítést:D -
#9630 ezt -
#9629 Melyik oldalt kell nézni?:D -
#9628 már jóval elmúlt 22óra és mig mindig semmi :(
nem baj megvárom és meghajtom ma akkor is őket.. legfeljebb holnap reggel necces lesz a meló XXD -
#9627 még mindig nem tölthető... -
#9626 1perc -
Csokis #9625 Most már igen. -
Szabi1991 #9624 az tényleg 15 perc :D -
Csokis #9623 Jól van, elszámoltam magam, de nagyon. Szóval 22:00-kor tölthető. -
Csokis #9622 Hivatalos fórumról. -
#9621 Honnan veszed ezt?:) -
Csokis #9620 Elméletileg még 15 perc és tölthető a PC patch! -
#9619 boxra már reggeltől tölthető... -
Csokis #9618 Ma kellett/kellene volna PC-re is jönnie. -
mardal #9617 a hivatalos oldalon töltehető xboxra a kegészítő,remélhetőleg pcre is tölthető nemsokára