11230
  • w77d
    nna én az l4d2-t nem veszem meg ennyiért elvből sem. Nagyon kikúrtak azokkal akik megvették az 1-et, köztük velem is (én még a legelején vettem meg 12K-ért)...
  • Csokis
    Ti tudtátok, hogy az új autók + a Team Racing mód csak multiban elérhető? Én csak most olvastam.
  • SötétBarom
    Ez nekem közel sem ér meg annyi pénzt amennyiért árulják. Ha többet el se tudom indítani, az sem nagy baj :) Az előző 5 rész miatt meg csak elvből sem fizetnék érte. Itt már látható a fejlődés, ha a következő tartja a szintet, talán megkínálom őket egy kis KP-val. :DD

Bezzeg egy jó l4d2... ^^
  • w77d
    nekem 1.0.2.0-t ír ki és én sem tudom megvenni az új verdákat... szerintem szimplán nem lehet őket megvenni és tuningolni...
  • mardal
    Én felraktam a kiegészítőt,de nekem 1.0.1.0 ír ki,emiatt nem tudom megvenni és tuningolni az új autókat csak gyorsversenyben használni?
  • w77d
    ezért szeretek én eredetiben megvenni játékokat, nem szeretek baszakodni ilyenekkel :D most is feltelepítettem és stimm, már játszok is XD
  • SötétBarom
    Nekem nem indul 1.2 után, ráadásul a menüben is valami miatt fura szögben áll az autó. Verseny indításnál kibasz a menübe. Most uninstalláltam, aztán ha lesz krekk az 1.2höz újrarakom szépen. :)
  • ricsa008
    mit javít a multin kivül ?
  • Csokis
    Akkor nálad nem tudom, hogy mi lehet a probléma.
  • w77d
    én nem crackeltem semmit és nálam 1.0.2.0 van...
  • Csokis
    Használtatok no crack-es exe-t az előző verziónál és úgy telepítettétek a mostani patch-et? A kérdésem azért, mert ha igen, akkor mindent installál a patch, kivéve az új 1.2-es shift.exe-t nem! Nézzetek rá az exe-re jobb gomb -> tulajdonságok és részletek fül! Itt 1.0.2.0 kell szerepelnie, ha installáltad a patch-et.
  • w77d
    ráadásul én ezt az új team modot sem találom játékon belül... valaki megtalálta esetleg??
  • samsung123
    valami hiba lehet(nálam se lehet), hogy nem lehet tuningolni az uj verdákat, mert az előzetesen kiadott képeken a supra is a dodge is tuningolva volt. nézzétek meg.
  • w77d
    de kár hogy nem tuningolhatóak az új verdák... a supránál zorall bodykiteket lehetett volna alkotni :DD
  • DJ RX7
    nem kell.
  • norbi2fraktal
    Off topic
  • SötétBarom
    Van már hozzá crack? :D
  • norbi2fraktal
    na ez azzz, nekem sokkal jobban megy a játék, végreee, 20fps-el lett több, a kocsikat is gyorsabban hozza elő kiválasztásnál
  • DJ RX7
    vicces hogy a játék többet tölt mint amennyit játszhatsz vele. konzolon sokkal kevesebbet tölt(demót próbáltam ps3-on), pedig elég gyors vincseszterem van. optimizálásnál sem történt csoda. valamivel játszhatóbb, de még mindig nem értem mi a francnak van ekkora gépigénye hol ott kb. a grafika a grid-el egyenlő.
  • norbi2fraktal
    majd a következő patch-ben
  • mardal
    hát ez a carpack szép és jó,gyorsversenyben lehet is menni velük,de karrier módban nem tudom megvenni őket:(
  • samsung123
    JUHU
  • Csokis
    Tölthető a patch!
  • Csokis
    Az ameriaki már tölthető, remélem hamar felkerül az EU is.
  • TaRka0107
    "Need for Speed is proud to announce the SHIFT TEAM RACING PACK is now available for download on the Xbox 360. We are expecting it to be available for PC later today."

Legkésőbb holnap, szóval ma lehet hogy nem próbáljuk ki!
  • TaRka0107
    Én is erre gondoltam, kössz a megerősítést:D
  • w77d
    ezt
  • TaRka0107
    Melyik oldalt kell nézni?:D
  • w77d
    már jóval elmúlt 22óra és mig mindig semmi :(
    nem baj megvárom és meghajtom ma akkor is őket.. legfeljebb holnap reggel necces lesz a meló XXD
  • w77d
    még mindig nem tölthető...
  • norbi2fraktal
    1perc
  • Csokis
    Most már igen.
  • Szabi1991
    az tényleg 15 perc :D
  • Csokis
    Jól van, elszámoltam magam, de nagyon. Szóval 22:00-kor tölthető.
  • Csokis
    Hivatalos fórumról.
  • TaRka0107
    Honnan veszed ezt?:)
  • Csokis
    Elméletileg még 15 perc és tölthető a PC patch!
  • w77d
    boxra már reggeltől tölthető...
  • Csokis
    Ma kellett/kellene volna PC-re is jönnie.
  • mardal
    a hivatalos oldalon töltehető xboxra a kegészítő,remélhetőleg pcre is tölthető nemsokára