11230
-
#9616 In related news, nVidia has released a new set of GeForce drivers (195.62 WHQL) that have been optimised for Need for Speed Shift so PC & nVidia users should definitely check them out. -
#9615 jöhetne már, kiváncsi vagyok mit nevezen Ati optimalizációnak, remélem lesz látszata,
#9614--- az irányítással sztem nincs semmi probléma, Bill-el is nyomtam, és kormányal is..... -
CamelX #9614 A remény hal meg utoljára. Az irányítás javulás érdekel csak, arról kérek beszámolót :) -
#9613 The PC version of the patch will be released later tonight, together with the much anticipated five-car DLC pack.
cikk -
#9612 még coming soon :( -
#9611 nna elvileg mától van patch... mingyá nézem... -
#9610 hát különösebb képen nem igazán érdekel annyira a cucc. ha nem megy akkor nem fogok csak 1 játékért gépet újítani.
legfeljebb ha lemegy az ára ps3-on akkor ott megveszem.
:D
-
#9609 reménykedni még lehet ;) -
xmacx #9608 azt is be kell dugni áramba! -
#9607 Állítólag ingyenes lesz és holnaptól. -
mardal #9606 Sziasztok
Ez a kiegészítő csomag mikor jelenik meg és ingyen tölthető majd le? -
#9605 ahogy elnézem nem történ valami nagy csoda szóval 3850-en sztem most sem fog menni játszhatóan. -
#9604 el lehet vezetni a fal mellett, de ha ennyire problémás bazzeg, akkro vegyél vezeték nélküli hangrendszert -
#9603 Aha. Magyarul ha nincs szőnyegem, és a nappali egy nagy tér amerikai konyhával, akkor szinte csak igénytelenül csinálhatnám meg. Na ezért nincs. :D -
#9602 szőnyeg alatt :D fal mellett. stb -
#9601 Én albérletben is szétszórtam az 5.1-est. Tény, hogy egyedül laktam 57 m2 + erkélyen.
Idegen lakótárssal/házinénivel tuti nem tehettem volna - legfeljebb, egy saját bejáratú asszonnyal :)
-
#9600 Ha nem saját kégliben laksz, hogy oldod meg, hogy ne hálózzák be a szobát a kábelek egy 5.1-nél???
Nekem a sztereo tökéletes, mondjuk darabja 100 watt, és akkorák mint egy 13 éves gyerek -
#9599 Manapság nem lehessen tudni - lehet, hamarosan az lesz a menő, trendy, divat, sztárság, ha fejhangon szólnak a filmek :)
-
#9598 azért az mekkora gáz lenne, hogy ott figyel a 102cm csillivilli beszarás tv, meg szóla a 2x3W beépített hangszóró -
#9597 Én is így gondolom.
Ha nekem sikerül - bár tudjuk, ember tervez Isten végez [főképp kibaszott H1N1] - akkor egy LCDTV mellett a már meglévő 5.1 fogja szolgáltatni a hangot.
-
#9596 jah ennyi. de gondoltam hogy ha valakinek fussa ilyen böszmenagy tv-re akkro talán egy 5.1 is beficcen -
#9595 HDMI csak kényelmesebb - TV esetében mindenképp [ha valaki nem 5/7.1-et használ, hanem a beépített "DTS/Sourround" hanghatást akarja hall(g)a(t)ni...].
-
#9594 -
#9593 omg vga kábelen hd-t átvinni dvi az alap. hdmi sem jobb semmivel. -
RYO21 #9592 Én 43 centin nyomom 1280x1024, és kurvaszép. :) -
#9591 HDMI madzaggal :) -
#9590 Én 106 centin nyomom 1360x780ban, és kurva szép. :) -
#9589 Akkor próbáld ki HDMI avagy DVI vagy a kettő egyvelegét. VGA sem rossz de vannak benne zavarok, a HDMI-DVI viszont kristály tiszta.
-
wednes #9588 A 2 méter is belefér. És azt ajánlom amit kinéztél. 32 colhoz bőven jó a fél HD, mert akkor nincs szükség erőmű PC-re se, a látvány pedig ütős.
-
#9587 patch2 test/review -
#9586 Ott kezdődik a probléma,hogy Nordschleifet nem lehet megunni:D Legalábbis én nem tudom megunni. -
#9585 tehetnek arról a fejlesztők, hogy azt igazi bajnokságban csak ezeket a pályákat használják? XD Írj a WTCC-nek hogy vegyenek már be néhány új pályát is a mókába :D -
#9584 Nincs itt off. A játék TV-n használhatóságáról beszélgetünk :)
Újfent köszönöm nektek az információkat.
Igen, én sem tervezem a mostani - kényszerűen kicsi - távolságot tartani az esetlegesen megvett LCDTV esetében. 1-1,5 métert meg is tudom oldani. Falra kívánom ugyanis szerelni.
-
wednes #9583 Jah, ezt máshol kéne megbeszélni :) -
#9582 ja igen vga kábelt használok a legjobb kép elérése érdekében. de nem offoljunk:) -
wednes #9581 Egyáltalán nem csúnya. Nekünk van egy 32"-es HDReady Philips TV-n. Természetesen az volt az első dolgom, hogy HDMI-n keresztül rádugtam a PC-re. a DMC4-et próbáltam, hát brutálisan jól festett. Persze belejátszik maga az élménybe, hogy most egy TV előtt vagy nem a 17"-os CRT előtt. Mivel a TV-t úgyse 30centiről nézed, ezért nem kevés az 1360x768 + tehetsz még rá AA-t is.
a Régebbi játékokról nem tudok nyilatkozni. De a TV-n végül is lehet képarányt állítani. Lehet 4:3, 14:9, 16:9 a megfelelő fekete csíkokkal. -
#9580 ha akarsz venni egyet ajánlom közelre, monitorkénet a 94cm fullHD(47col) lcd tv-t kb 130e-ből simán veszel egy jó márkát, és hidd el 2 hónap után már az is kicsinek fog tünni, de itt is ajánlott az 1m min távolság. -
#9579 Köszönöm a választ.
3D Vision... Akkor tuti-száz, hogy nVidia-d van :)
-
#9578 1)kb 1m-1,2m távolságra ülök tőle... már nem látszanak a pixelek, azaz egybefüggő szép képet látok, játékoknál élsimitást meg anizotróp szűrést használok, ugyhogy kompenzálom az alacsony felbontást.(amugy szinte minden játék 720p van optimalizálva a konzolok miatt)
2)réji játékok is támogatták a szélesvásznat(max 5 évvel ezelöttiek)a koriábbiakat ha nem menne 4:3ba nyomom 1024x768-ba, de ilyen játék ritka, mindegyiket szinte a cfg-be át lehet irogatni.
egyedüli hátránya ennek a felbontásnak nem játékokban hanem az aztalon jön ki, aránylag kevés dolog fér el, kevés ikon program felület stb...de majd váltok csak 200hz tv kell, mert 3dvison szmüveget akrok venniXD, mikor ezt a tv vettem 3 éve a fullhd csak a májereknek tellett és 200hz nem is hallotunk. -
#9577 Mondjuk, egy screen-re kíváncsi lennék :)
Tudod, akarok venni egy nagy megjelenítőt [másik topikban kis szemeltük közösen], csak érdekel, mit tud egy ekkora felbontású SD/HD TV kezdeni egy játékkal...