Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Crackelni meg fölösleges. Tedd be a dvd-t, aztán indítsd a játékot.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
semmi
Lacee86: akkor teszem be, amikor kéri! -.-
De nem cseszegetést kértem, tudom, hogy nem vágom túlzottan ezt a témát! De ha nem tudtok segíteni, akkor azt mondjátok! Ha meg tudtok, akkor azt!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
helyett:
"Egyikre sem volt panaszom" (mondom nem tudok írni! XD)
Piacon a f*szt! 11.500-ért vettem egy helyi LEGÁLIS, HIVATALOS játékokat áruló cég boltjában! Onnan van a CoD2, CoD4, NFS Pro Street, GTA 4, és ez is! Egyikre sem volt hibám, hibátlanul fut mind! De ez...
Szal tudtok segíteni, vagy nem?
Megvettem a gamet, feltelepítettem, rátettem a crack-et, de mikor el akarom indítani, kiírja, hogy hibát észlelt leáll stb. és nem tudom elindítani!
Nem tudom számít-e, de WinVistám van! De a leírások alapján futni kéne Vistán is! Egy másik játéknál (ami szintén ezt csinálta) már vki javasolta, hogy a .exe-n jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás pont alatt állítsam át Win98-ra, és úgy tényleg mûködött (amin nagyon meglepõdtem)! De ez sehogy sem akar mûködni!
Valaki tudna segíteni? Köszönöm!
semmi
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Nézzétek a videó közepétõl kb azt a zöld színû verdát!!! WOW
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
semmi
Ezekért a trutymó bugos sz...ért nem érdemes gépet újítani.
Imádkozom,hogy a Dirt 2 jó legyen.
Tavaly ott volt a Grid de idén eddig talán csak a Race On volt jó..
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az, hogy eladom a 4850-emet és FIX, hogy ATI Radeon 5770-et veszek.
semmi
Az EA-tól várjuk, nem az ATI-tól, hiszen nem az ATI csinálta a játékot.
Az, hogy az EA az ATIra mutogat a probléma kapcsán(ezzel is elismerve, hogy az ATI probléma igenis létezik), az az EA-t minõsíti.
Ez egy fos,az ea suarik a pc-sek fejére,lásd a fifa 10-et is.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Forza.
Milyen ATI Fixet akartok? Az EA dolga javítani, nem az ATIé.
Behalok, hogy a játékokban lévõ hibákra már a VGA gyártóktól várják a javítást. 😄
GTA4nél is ez volt, mindenki drivert várt mint a messiást, pedig csak a játék volt elbaszva.
http://goo.gl/gd6Zi5
szimplán nem igaz
"ha a parkolóõrt meg lehet vesztegetni, akkor a parkolóõr a genya"
mindketten genyák: a vesztegetõ és a megvesztegetett parkolóõr is
ugyanmár 😉
Forza.
Hát gratula, azt tudom mondani.<#levele>#levele>
Másodszor pedig; SCDA nálam ment 8800Gts/320-ason, Vista alatt. Nem tudom, lehet az volt a gond, hogy a sok okos XP-t akar használni dx10,es, sokmagos géphez, aztán sírdogál a fórumokon, hogy miért... MIÉRT!!
Persze az is lehet, hogy szerencsém volt, ki tudja. (ezt most nem szarkasztikusan értem)
Az viszont, akár tetszik az ATI fanoknak, akár nem, igenis TÉNYKÉRDÉS, hogy 10 sirámból 8 mögött ATI tulaj van. Aki pedig ezért az nV-t okolja, összeesküvés elméleteket gyárt, azt tiszteltetem. Ugyanis, ha a parkolóõrt meg lehet vesztegetni, akkor a parkolóõr a genya, HA a rendõrt meg lehet vesztegetni, ha a politikust meg lehet vesztegetni, stb akkor a vesztegetett a genya, ha a játékgyártót meg lehet vesztegetni, akkor az esetleges vesztegetõ a genya, mert csak.... Ugyanmár!
http://www.freetvmaci.info/
http://goo.gl/gd6Zi5
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Forza.