11230
-
Szép az NFS gyűjteményed is! -
High end PC #11106 Kössz az infót, közben megtaláltam a mod-ot is, ami a Coke Vipert oldja, meg az összes bónusz verdát a szériaautók köz, ez így a legteljesebb Shift élmény! -
#11105 Overhaul MOD-t mindenki nyugodtan használja! Kevesebb oldalirányú csúszás(driftelés), de mégis a kerekek könnyebben kipörögnek, megcsúsznak. -
#11104 Na felraktam a játékot:) (meg is lepődtem, hogy milyen fasza még mindíg)
Igen, alapból nincs benne az előrendelési plusz autók, de fel lehetett oldani modokkal. Az ELITE széria meg nekem, sehogy se jött elő annó! (nem volt előrendelve és modot se találtam rá)
Jól jártál azért szerintem, mert a Falkenes Porsche Cayman S és az Elite seriat nem kaptad volna meg a sima kiadással(BMW-csak hamarabb oldódott volna fel). Volt benne még egy extra autó a Coke VIper, de arra nem emlékszem mi oldotta fel már. (én azt is moddal csaltam elő, mi meglepő) -
High end PC #11103 Közben ezt találtam:
előrendelési ajándékok a hivatalos oldalon
Szóval lehet ezek a kódok azért működnek minden platformon, mert mindegyikhez előrendelési ajándék volt, és ezek szerinte a konzolos Special Edition semmivel se több, mint a PC-s sima verzió, csak tartalmazza az annó előrendeléshez kapott kódokat... -
High end PC #11102 kérdés!
Képzeljétek, az Xbox-os Special Edition plusz tartalmakat biztosító kódjai működnek a PC-s verzióval is! (megvettem boxra is a Special Editiont mert PC-re nem volt kapható, csak a sima)
Kaptam egy Elit Series nevű meghívásos eseményt, de nem emlékszem, hogy ez alapból is megvolt e a PC verzióban, és csak korai hozzáférést biztosít a kód, vagy ez az esemény egyáltalán nincs benn a PC verzióban? Képet mellékeltem róla. Utána tudnátok nézni? És ha bent van a PC-sben alapból, csinálnátok róla screenshoot-ot, hogy tényleg benne van? Mert ha benne van, akkor csak korai hozzáférést biztosít ezek szerint. Köszi
-
balazsgigi #11101 Overhaul mod v2.0-val sokat javult az írányítás? -
abydos #11100 Köszönöm :)
Nagyon olcsón juthatnék egy példányhoz. A Crysis 2 mellé a Bad Company-t választottam, de ha jó a multija, a Shift is érdekelne :) -
#11099 Hát most jött ki a 2, és azóta én sem játszottam!
De amúgy van olyan jó az első rész is, szerintem megéri azt a pár ezret!
(A shift 2 topikban sokan az 1-et is megkapták a 2-höz akik előrendelték, szerintem olyan 1-2 ezerért elaadják neked, vagy talán még el is cserélheted) ! :D -
abydos #11098 Hali! Lenne egy rövidke kérdésem. A Pc-s verziót érdemes beszerezni az első részből? A fő kérdés az, hogy játszanak még vele online, hogy megérje? -
HUN BECSEHELY #11097 Akkor még egy kérdés.Mikor telepitettél Rendszert,a Gépedre.Most konkrétan nem azt kérdezem,hogy milyen Géped van,vagy a Rdiver-ek mikoriak.Próbáld azt,hogy feldobsz egy XP-t,ha azt használsz,és megnézed hogy milyen a Játék.
Tudom,sokan nem szeretnek rendszert telepitteni{én sem}de ha más nincs,sajna akkor..... -
picnic #11096 Szia!
Nem volt fent tört verzió, ráadásul a pályákon néha a kocsi utasterén kívül minden kék, vagy lila, fekete stb. színben játszik....
Köszi a segítséget előre is. -
HUN BECSEHELY #11095 Elötte volt fent a tört verzió? -
picnic #11094 Sziasztok!
Ma vásároltam a játékot, de nem tudok normálisan játszani, mert örökké kidobja ezt a hibaüzenetet: "A shift exe hibát észlelt, ezért leáll"
Meg tudná mondani valaki, mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a választ. -
#11093 Jó helyen állítgatod, csak hát szart se ér. -
#11092 ott kell lennie a beállitásokban valahol.. -
RYO21 #11091 Kormány érzékenységét hol lehet beállítani? Mert akárhogy állítom a controllsban a Steering sensitivity-t, nem változik az érzékenysége. -
#11090 igen, szar a matricázás rendszere... -
#11089 aha -
#11088 A fóliákat külön kell megcsinálni az autó másik oldalára is, ha azt akarom h szimmetrikus legyen? mert én nem találtam meg hogyan lehetne áttükrözni a másik oldalra is :( -
fearfan #11087 THX a segítséget,de már időközbe erre rájöttem.Durva lett a verda nagyon:) -
#11086 igen, át kell épiteni ! -
Bullitt #11085 Fel is kell tuningolni őket Works szintre. Ezt megtetted (minden tuningcuccot rá kell pakolni az autókra, aztán nyomsz egy backspace-t és sok pénzért kész is :) ) -
fearfan #11084 Lenne egy problémám,még pedig az,hogy amikor a 4. szintű kupasorozatba épített autókkal lehet csak nevezni az egyik kupába,azaz w jelzésű járgánnyal,akkor veszek egy ilyet és kiírja,hogy nem alkalmas erre az autóm,pedig w jelzésű pl cevrolett v lamborgini,dodge.
PLS vki tudna segíteni ebbe? v volt másnak is ilyen gondja? -
#11083 Sziasztok!!
Van egy ilyen gamém eladó!Doboz papírok minden!!
Ha érdekel írj!! -
#11082 oké!
ts3-on megtalálsz minket!
ip: utp.hu
szoba neve: vrT.
neved: vrT. neved
Ha nemtudsz bejönni a szobába, nyomj egy jobbegeret egy olyan emberre, akinek a neve után VIP felirat van, és irj neki hogy dobjon egy reget, (ezt csak egyszer kell) és már bent is vagy! -
#11081 akkor megdumálhatnánk egy időpontot..holnap vagy ilyesmi -
#11080 egyenlőre alkalmanként -
#11079 van valami konkrét időpont amikor meccseltek, vagy csak alkalmanként mentek online? -
#11078 át lesz gondolva pár dolog az nfs.hu-n. Készül majd rendes adatlap is a játékokról könnyen megtalálva! -
#11077 nah ez nem rossz. szó se érheti. :) big thx! :) -
Bullitt #11076 Shift, Shift 2 adatlapok magyarul. Mellesleg ha kell írok ide egy FAQ-t, mert látom nincs még. -
#11075 Jah és tudom. olvassam el a Gyik-ot. Köszi. :D de amikor el kell magyarázni hol lehet mit megtalálni egy oldalon egy elég tapasztalt, "netes srácnak", az már rég rossz. Vagyis nem is a találatokkal van gond, hanem az oldal felépítésével. nah ennyi volt. sorry midenkitől -
#11074 Nem nagyon akarok panaszkodni, de az nfs.hu is lassan vicc lesz. Hol a francba lehet gyorsan infot találni a Shiftről és a Shift 2-ről? nemár hogy ezeket keresőben lehet csak előszedni? Legalább a menüben vagy valahol lennének fő kategóriaként. Reklámra bezzeg van X pixelnyi hely...
Nem kötözködni akarok, egyszerűen ez szerintem nektek nem tesz jót, de ti tudjátok. Én többet oda fel nem látogatok infóért, maradok a külföldi oldalaknál, ahol két klikk és ott van amit akarok... -
DIESEL DOG #11073 Néha-néha kissé tisztességtelen az AI, pl én az egyik meghívásos versennyel szívtam vagy 1 órát mire sikerült megvernem az ellenfelet. Ez az a verseny volt ahol egy Pagani Zonda-val vagy egy Koenigsegg CCX-el lehet kocsikázni... :D -
The Fugitive #11072 Sikerült megcsinálnom... (: igaz beletelt jópár órámba, de megcsináltam úgy, hogy első is lettem, és tiszta kört is mentem :D így nincs vereségem.
Azért akkor majdnem idegbajt kaptam, amikor az ellenfél direkt rám húzza a kocsiját. -
fearfan #11071 Nos fel peccseltem sorba az egésszel (1.01 1.02) és egy Folding@HomeCPU
nevezetű programot felraktam hozzá és már tök jól fut 1920×1080-ba 16 textúraszűrés meg 8× élsimítással és a verseny közbe 30-32 alá sose megy le külső nézetbe és úgy kb 35-50 között mozog az FPS érték. :D
Csak van olyan,hogy néha egyszer-egyszer laggolgat a gém,de ez nem olyan vészes. -
#11070 Jók az ATI kártyák, az esetek 90% nem a kártya felel a hibákért, hanem a trehány játék készítő megoldások vagy annak hiányai, nincs eléggé kitesztelve sajnos sok esetben. És az Nvidia sokszor pénzel is... -
#11069 igen, szinte minden modhoz, de van egy-kettő amihez csinálnak kicsomagolatlan verziót is. Legjobb mégis kicsomagolni hiszen után már nagyon egyszerű modolni, de érdemes mindig biztonsági mentést csinálni, vagy minden kicsomagolt mappát elmenteni máshova, főleg úrjratepitésnél csak elég bemásolni őket és beírni a -loose-t (parancsikonba) igy nem kell tökölni az újra kitömörítéssel se. -
#11068 azt csak ugytudod megcsinállni ha előreengedsz mindenkit, és kanyarban sem csúszol :D
fearfan! mitől lett jó?