11230
-
#11147 Elvileg ki van csomagolva...nah de még próbálgatom. -
Bullitt #11146 Csináld meg két új mappaként, hátha elfogadja. Egyébként mindent adminban futtattál, Shifted ki van csomagolva? Én a kicsomagolással sokat vesződtem, mert elsőre nem csinálta valamiért meg. -
Szabi1991 #11145
-
#11144 Nem tudod feltölteni a data.hu ra ha neked fent van? Azt a 2 mappát egy rarba...hátha nme foglal többet mint 100mega.. -
#11143 Hmmm...pedig aktiváltam.Akkor valami nem jó :P -
Bullitt #11142 Elvileg azt a két mappát akkor fogod látni, ha aktiválod a modot. -
ntex #11141 Shift 2-t csak kipróbálni tettem fel, nekem sem tűnt szebbnek ennél és ráadásul szarabbul is megy ugyanazokkal a beállításokkal... -
#11140 Mikor felteszem a JSGME t,és megcsinálja a MODS mappát,nekem nincs benne BACKUP meg INSTLR akármilyen mappa :S És igy gondolom ezért nem mutatja az autókat... -
#11139 Húúú tényleg,zsir :D -
Bullitt #11138 Nálunk fent van leírással.
Nem tudom van-e azóta új verzió mondjuk.
Érdekes, hogy nekem pl. a Shift 1 grafja jobban néz ki, a fények valahogy természetesebbnek tűnnek. -
ntex #11137 Nem tudhatom, Porsche-m meg Mazdám pont nem volt még :D -
#11136 És szerinted ezeket én csináltam ? xD -
ntex #11135 Nem rosszak, bár én festéssel nem szoktam pepecselni, rájuk dobom az előre elkészített templatek egyikét azt annyi :D Jók azok ^^ -
#11134 Amúgy pár autóm :)
-
#11133 Amúgy betenném a Ferrari DLC t a játékba...de az a MEGAUPLOAD link már nem jó,a fájl nem található,és mindenhol az van,Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni? -
ntex #11132 Egyértelmű :) -
#11131 Nekem most 1 óra után kifagyott...de amúgy megy jól,ettől függetlenül megveszem,990ft az ajándék... -
ntex #11130 Nekem nem eredeti van de nálam sem fagyott még egyszer sem, csak le szokott lassulni ahogy írtam is pár hsz-el ezelőtt -
#11129 Nah akkor veszem is megfele :D De csak később kapom meg mire pestről jön haza bátyjám az a szivás... -
Szabi1991 #11128 lehet :D -
#11127 Hmmm....akkor lehet megfogom venni,990 az tényleg semmi :P Én már elfelejtettem,ezt lehet neten? -
Szabi1991 #11126 nekem nem fagyot még egyszer se o.0
-
#11125 Csak hogy sokan irták máshol hogy eredetivel is kifagy... -
Szabi1991 #11124 990ft a játék, ha nem akarod még így se megvenni, akkor meg is érdemled hogy kifagyjon :p -
#11123 Sziasztok,átfáradna valaki az OFF topikba aki jártas a dolgokba ? :) -
ntex #11122 Másnál is van olyan amúgy hogy egyszer tök jól megy a játék, meg se rezzen, egyszer meg úgy megy mintha lassított felvétel lenne? A timer meg érdekes ugyanúgy pörög ahogy kell. -
ntex #11121 Olvastam lentebb valahol hogy moddal lehet egy pár extra contentet unlockolni amit csak előrendeléssel lehet kapni elvileg. Melyik modok ezek tudja valaki? :D -
#11120 Gran Turismo-zz... :D -
ntex #11119 A versenyekért járó pénzt amúgy balanszolhatták volna jobban. Mikor 1-1 kategóriával végzek és megyek a következőre megveszem az oda való autót és kapásból fullra tudom mindig tuningolni... Valahogy kimaradt az hogy az ember agyaljon azon hogy mit fejlesszen meg a következő versenyre, mire lenne érdemes elkölteni a pénzt. Így legalább lehetne kicsit érezni a tuningok hatását is. -
ntex #11118 Már az utolsó szériákat nyomom meg a NFS World Tour van vissza. Az achievementeket van értelme összeszedni? Jár valami bónusz érte nem tudja valaki? A Kanyarmester achival gondban vagyok mert van pár forduló amit akármilyen sebességgel veszek be egyszerűen nem akarja megadni... Nordschleifen van vagy 5 kanyar... És ráadásul baromi hosszú és ha elszúrom akkor tehetek egy kört hogy újra próbáljam... -
Szabi1991 #11117 nagyon keveset játszok a játékkal, még csak egy fulltuningos Audi TT-m van :D -
ntex #11116 A drága pályaversenyre upgradelt Murcielagomat rommá törtem rajta mire lement a 30 kör... -
ntex #11115 Már meglett azóta persze, de nem volt egyszerű... Tényleg idiótaság volt roncsderbit rakni bele :D -
Szabi1991 #11114 :D -
ntex #11113 Én nem tudom melyik okos tette bele a 8-as alakú pályát Endurance-ba de gratulálok az idiótaságához... Szinte minden körben belémjönnek a kereszteződésben vagy telibetrafálom az egyiket és belök a fal mellé menetiránnyal ellentétesen -.- -
Szabi1991 #11112
egy megfizethető autó.. -
#11111 Ott van a bannerba, mint: "kiegészítők telepítése" -
Lovver2010 #11110 Hali tudna valaki segíteni hogy kell be tenni a kocsikat?
Mert nem találtam magyar leírást köszi előre is.. -
#11109 Üdv !
Szeretnék skinezni, de én sehol nem találom a dds-et. Elvileg vehicles->textures -nél lehetne megtalálni, de nekem még textures mappám sincsen vagy csak én vagyok nagyon eltájolva ?
Előre is köszönöm a válaszokat ! -
tokike97 #11108 Hello nekem segitség kellene multizni szertnék tungelal és nem enged Ezt irja ki:COULD NOT COMMUNICATE WITH THE TUNNGLE SERVICE..akki tud segiteni az léci irjon nagyon fontos nekem